ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 134



                                               

Rieke Diah Pitaloka

Rieke Diah Pitaloka Intan Permatasari iku sawijiné penulis buku, presenter, juru main sinétron Indonésia, lan aktivis pulitik. Rieke Diah Pitaloka nikah karo dhosen filsafat Universitas Indonésia, Donny Gahral Adian nalika dina Setu, 23 Juli 2005 ...

                                               

Rima Melati

Marjolien Tambajong utawa Lientje Tambajong kondhang kanthi jeneng Rima Melati. Rima Melati ya iku aktris senior, penyanyi, sutradara, lan uga mantan peragawati Indonésia. Ibuné kang jenengé Non Kawilarang ya iku kang ngrintis lan ngrancang donya ...

                                               

Rini S. Bono

Rini S. Bono duwé jeneng asli RA. Sri Sudarini. Dhèwèké iku aktris sénior Indonésia, lan anak saka aktor sénior Indonésia, S. Bono. Bebrayané karo musisi rock Ahmad Albar, duwé anak lanang ya iku Fachry Albar, kang uga mèlu ing donya akting ing f ...

                                               

Ririn Dwi Ariyanti

Ririn Dwi Ariyanti ya iku salah sijiné modhél, aktris sinétron lan presenter kang asalé saka Indonésia. Ririn Dwi Ariyanti ngugemi agama Islam.

                                               

Rita Sugiarto

Rita Sugiarto punika salah setunggaling penyanyi saha komponis lagu dhangdhut ingkang asalipun saking Indonésia. Rita Sugiarto wiwit misuwur namanipun nalika dhuét ndisi swanten wonten ing filem-filem Rhoma Irama, kados ta filem kanthi irah-iraha ...

                                               

Ruth Lidwina Rebecca Tumewu

Ruth Lidwina Rebecca "Becky" Tumewu dhèwèké iku MC, presenter, penyanyi, penyiar radio, lan pembawa acara ning donya hiburan Indonésia, dhèwèké iku tau tampil ning sinétron komedi Lenong Rumpi lan Harry-Harry Mau. Kondhang ning masarakat Indonési ...

                                               

Sally Marcellina

Sally Marcellina. Sally iku salah sijiné juru main filem lan sinétron Indonesia. Sally uga dikenal dadi juru main filem-filem panas nalika akir 80-lan wiwitan 90-an.

                                               

Qory Sandioriva

Qory Sandioriva iku Putri Indonésia 2009. Qory direncanakaké bakal makili Indonésia ing ajang Miss Universe 2010.

                                               

Sandra Dewi

Monica Nicholle Sandra Dewi Gunawan Basri ingkang misuwur kanthi asma Sandra Dewi inggih punika aktris Indonesia. Naminipun misuwur wiwit main filem biyoskup Quickie Express kaliyan Tora Sudiro lan Aming.

                                               

Sarah Azhari

Sarah Azhari iku salah sawijiné aktris lan modhél kang asalé saka Indonésia. Dhèwèké saduluré Ayu Azhari, Ibra Azhari lan Rahma Azhari. Sarah luwih akèh kerja dadi modhél tinimbang main filem utawa nyanyi. Karo aktris senior kang jenengé Christin ...

                                               

Sarah Sechan

Sarah Meirizka Hardiany Sechan ya iku mantan video jockey MTV. Saiki Sarah Sechan dadi Wakil Pemimpin Redaksi kalawarti Cosmo Girl. Saliyané iku Sarah Sechan uga dadi présènter lan bintang iklan. Jeneng Sarah wiwit ditepungi publik nalika dhèwèké ...

                                               

Sendy Ariani

Sendy Ariani utawa sing diceluki Sendy ya iku anggota JKT48. Sadurungé dadi anggota JKT48, sendy sing nganggo jeneng panggung Sendy sènia iku penyanyi dangdut lan uga penyanyi dhewèkan, judhul tembang sing wis ditokaké ya iku "Cinta bukanlah sega ...

                                               

Shandy Aulia

Nyimas Shandy Aulia, utawa padatan diundang Shandy, ya iku aktris Indonésia. Shandy Aulia tau akting ing sinétron Inayah. Saliyané iku, dhèwèké tau main filem Eiffel Im in Love lan Apa Artinya Cinta?. Shandy tau éntuk nominasi ing MTV Indonésia M ...

                                               

Shanty

Annissa Nurul Shanty Kusuma Wardhani Heryadie, diundhang uga karo jeneng Shanty ya iku penyanyi, penari lan pemeran Indonésia.

                                               

Shara Aryo

Shara Aryo ingkang gadhah asma lair Virrisya Debora HS inggih punika artis saking Indonesia. Piyambakipun tinepang dados presenter ing stasiun Trans TV.

                                               

Shenny Andrea

Shenny miwiti karir dadi pameran pambiyantu ing sinétron-sinétron kaya ta sinétron akng judhulé Permataku, Wajah Penuh Cinta, Panji Manusia Millenium, Keajaiban, Basa Bibir, Wah!!! Cantiknya …?, Wah!!! Cantikanya … 2, Ikhlas, lan Dia. Sanajan dur ...

                                               

Shireen Sungkar

Shireen Sungkar iku sawijining aktris Indonesia. Shireen dadi anak nomer loro saka telu sadulur. Bapaké jenengé Mark Sungkar kang uga juru main sinétron. Shireen seneng akting wiwit cilik. Nalika ngeteraké buliké casting ing SinemArt, dhèwèké ban ...

                                               

Sigi Wimala

Sigi Wimala ya iku aktris lan model Indonesia. Saiki kasibukane ya iku ngopeni anak wadon, Maxine Sara.

                                               

Sissy Priscillia

Sissy sampun dados modhél nalika isih nem. Sissy dados modhél nalika umuripun taksih 13 taun. Sissy ugi naté dados Juara II Model Kawanku nalika warsa 1999. Namanipun Sissy lajeng misuwur nalika akting dados tiyang éstri ingkang radi bodho wonten ...

                                               

Sophia Latjuba

Sophia Latjuba kang jeneng jangkepé Sophia Inggriani Latjuba, iku ditepungi dadi penyanyi, bintang sinétron, lan juru main filem. Sophia Latjuba misuwur saka filem Bilu-Bulir Penyesalan ing taun 1987. Mantan bojo musisi Indra Lesmana iki uga dite ...

                                               

Susan Bachtiar

Susan Meilani Bachtiar ya iku salah sijiné présènter lan modhèl kang asalé saka Indonésia. Kajaba iku Susan Bachtiar uga dadi guru basa Inggris, bintang iklan lan bintang filem layar amba utawa biyoskup. Kariré diwiwiti nalika dhèwèké mèlu pamili ...

                                               

Suti Karno

Suti Karno. Suti Karno ya iku juru main filem lan sinétron Indonésia. Suti iku anak kang kaping lima saka sadulur kang cacahé enem. Suti Karno iku anak wadon saka pasangan Soekarno M. Noer lan Istiarti M Noer. Suti Karno nduwéni sadulur ya iku Ru ...

                                               

Suzanna

Suzanna Martha Frederika van Osch populèr kanthi jeneng Suzanna iku filem horor Indonésia. Suzannya kerep akting ing donyaning panglipur Indonésia wiwit taun 1950-an nganti 1990-an. Suzanna duwé gelar "The Queen of Indonésian Horror". Suzanna pop ...

                                               

Tamara Bleszynski

Tamara Natalia Christina Mayawati Bleszyński ingkang misuwur kanthi asma Tamara Bleszynski inggih punika aktris lan model saking Indonésia.

                                               

Tanty Yosepha

Maria Yosepha Sri Sukartanti, luwih ditepungi kanthi jeneng Tanty Yosepha. Tanty Yosepha ya iku juru main sinétron Indonésia. Maria iku anak kang kaping lima saka pasangan KRT Gondokusuma lan Sri Sekartanti. Maria digedhègaké ing Yogyakarta. Mari ...

                                               

Tasya

Shafa Tasya Kamila utawa kang lumrahé diundang Tasya lair ing Jakarta, 22 Novèmber 1992; umur 28 taun). Wiwit populer nalika dadi bintang iklan Pepsodent lan nggawé album kang judhulé Libur Telah Tiba.

                                               

Tatjana Saphira

Cithakan:Infobox penyanyi Indonesia Tatjana Saphira Hartmann kang kondhang kanthi jeneng Tatjana Saphira lair ing Jakarta, 21 Mèi 1997; umur 23 taun ya iku sawijining aktris lan modhèl.

                                               

Terry Putri

Terry Putri utawa kang duwé jeneng dawa Terry Naharyana Enani Putri iku salah siji aktris, bintang modhél lan presenter program televisi. Terry miwiti karir dadi bintang iklan prodhuk Wim Cycle lan PRV Electronic. Sawisé iku, Terry Putri main ing ...

                                               

Tessa Kaunang

Tessalonica Indria Roxana Aryani Anes Kaunang langkung akrab dipuntimbali kanthi asma Tessa Kaunang. Tessa Kaunang punika salah satunggaling modhél, juru main sinétron, saha presenter. Kajawi punika, Tessa ugi gadhah profési dados komédian. Tessa ...

                                               

Thalita Latief

Thalita Latief, iku juru main sinétron kang asalé saka Indonésia. Jenengé wiwit misuwur nalika Thalita dadi bintang ing sinétron kang judhulé Putri. Sinétron iki disiyaraké ing SCTV salah sijiné stasiun tivi swasta ing Indonésia.

                                               

Tia Ivanka

Tia Ivanka ya iku salah sijiné artis utawa juru main sinétron Indonésia. Tia Ivanka nggugemi agama Islam. Tia Ivanka tau populer ing era 1990-an. Nalika iku Tia Ivanka kerep main sinétron ing stasiun tivi swasta ing Indonésia.

                                               

Tike Priatnakusumah

Tike Priatnakusumah ya iku aktris lan présènter Indonésia. Jeneng Tike dikenal sawisé main ing variety show ing Trans TV, Extravaganza. Tike miwiti karir dadi penyiar radhio banjur sithik-sithik mlebu ing donya hiburan tivi lan layar amba. Tike r ...

                                               

Tina Toon

Agustina Hermanto kondhang kanthi jeneng Tina Toon ya iku salah sijiné penyanyi lan aktris cilik Indonésia. Tina Toon dikenal kanthi goyang ngebor kang mirib kaya goyang ngebor Inul Daratista. Tina Toon dikenal lumantar laguné kang judhulé Bolo-B ...

                                               

Titi DJ

Titi Dwijayati, utawa Titi DJ, penyanyi, diva pop, Indonesia, Titi Dwijayati lair ana ing Jakarta, tanggal 27 Mèi 1966, ya iku salah sijiné diva pop Indonesia. Lagu-lagu hit Titi ing antarané ana ing di album, BUKAN HANYA SATU KALI, IMAJINASI, YA ...

                                               

Titi Qadarsih

Titi Qadarsih. Titi Qadarsih iku salah sijiné pragawati, penari, penyanyi lan juru main filem Indonésia. Titi Qadarsih uga ditepungi dadi pangisi swara kanggo filem lan uga tau dhuét karo penyanyi Gombloh.

                                               

Titi Sjuman

Titi Sjuman kang jeneng asline Titi Handayani Rajobintang ya iku guru musik kang banjur ambyur ing jagad akting filem layar lebar. Dhèwèké kawentar kanthi jeneng Titi Sjuman jalaran dhaup klawan Wong Aksan.

                                               

Titiek Puspa

Titiek Puspa duwé jeneng asli Sudarwati, kang diowah déning kaluwargané dadi Kadarwati lan ning akiré diganti manèh jenengé dadi Sumarti, lair ning Tanjung, Kalimantan Selatan tanggal 1 November taun 1937. Jeneng saka putri saka pasangan Tugeno P ...

                                               

Titiek Sandhora

Titiek Sandhora jenenge asli Oemijati ya iku penyanyi lan aktris Indonesia. Pisanan Titik ngrekam lagu Si Boncel. Dhèwèké nyanyi saben dina ing radio, kalebu radio swasta siji anyar ageng ing akèh kutha-kutha ing pungkasan taun 1960-an. Bebarenga ...

                                               

Tsania Marwa

Tsania Marwa punika lair wonten ing kutha Jakarta nalika tanggal 5 April 1991. Tsania Marwa punika salah satunggaling juru main sinétron Indonésia. Kajawi dados juru main sinétron, Tsania Marwa ugi dados modhél. Tsania Marwa miwiti karir kanthi d ...

                                               

Tyas Mirasih Endah

Mirasih Tyas Endah. Tyas Mirasih ya iku salah sijiné modhél video klip, presenter, lan juru main sinétron Indonésia.

                                               

Ulfa Dwiyanti

Ulfa Dwiyanti. Ulfa Dwiyanti iku presenter lan pelawak ing donyaning hiburan Indonésia. Sawisé miwiti karire dadi penyiar radio, wong wadon kang nduwé dedeg 152 cm iki misuwur dadi kanca rakete Eko Patrio lan Taufik Savalas.

                                               

Uli Auliani

Uli Auliani dikenal lumantar perané ing filem Maskot. Saliyané iku Uli Auliani uga misuwur ing filem kang judhulé Pulau Hantu 2. Uli Auliani uga dikenal dadi presenter infotainment Kroscek kang disiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta kang ...

                                               

Vanésha Préscilla

Vanésha Préscilla Minangka aktris, modhèl, penyanyi lan lintang iklan negara Indonesia. Dhèwèké dadi adhiné luwih enom saka aktris Sissy Priscillia lan DJ Jevin Julian.

                                               

Velove Vexia

Velove Vexia Kaligis. Velove Vexia iku salah sijiné juru main sinétron Indonésia. Velove Vexia iku duwé katurunan Manado-Jawa. Velove iku anak wadon saka pengacara O.C. Kaligis lan Alfa Lolita. Velove miwiti karire lumantar peran gandané dadi Oli ...

                                               

Verlita Evelyn

Verlita Evelyn ya iku, juru main sinétron ning Indonesia, ngawali karir ing donya hiburan liwat suksesé dadi cover girl ing sijining majalah remaja wektu umuré 18 taun. Banjur melebarkan sayap karo mbintangi sinétron. Sinetron kang tau dibintangi ...

                                               

Vicky Burky

Victorine Cherryline Soedarjono Burki ditepungi kanthi jeneng Vicky Burky. Wong wadon iki katurunan blasteran Walanda-Jawa Wétan. Vicky Burky ditepungi populèr dadi instruktur senam aerobik, kang tau dadi pamandhu acara Primaraga kang disiyaraké ...

                                               

Vicky Nitinegoro

Karir Vicky Nitinegoro kawiwitan saka bintang iklan. Sawisé iku Vicky Nitinegoro banjur njajal akting sinétron. Sinetron sepisanan kang dibintangi Vicky ya iku Kisah Sedih di Hari Minggu. Ing sinétron iki Vicky akting karo aktris kang jenengé Mar ...

                                               

Vira Yuniar

Virliana Yuniar luwih diteungi kanthi jeneng Vira Yuniar. Vira Yuniar ya iku salah sijiné juru main sinétron Indonésia lan bojoné saka aktor utawa juru main sinétron kang jenengé Teuku Ryan.

                                               

Virnie Ismail

Virnie Syafitri Ismail ya iku salah siji juru main sinétron lan uga pelawak Indonésia kang ditepungi dadi juru main centil lan sèksi ing acara komèdi Extravaganza kang diputer TransTV. Virnie miwiti karir ing layar kaca Indonésia ing sinétron Lob ...

                                               

Vonny Cornelia

Vonny Cornellya Permatasari dikenal kanthi jeneng Vonny Cornelia. Vonny Cornellya iku salah sijiné bintang sinétron lan juru main filem Indonesia. Vonny biyèn dikenal dadi salah sijiné anggota grup vokal Bening. Vonny miwiti karire dadi modhél ka ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →