ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 139



                                               

Daniel Mananta

Daniel Mananta. Daniel Mananta ya iku salah sijiné présènter kang asalé saka Indonésia. Kariré diwiwiti nalika Daniel dadi VJ ing MTV Indonésia. Daniel dadi VJ wiwit sasi Mèi 2003. Daniel iku lulusan saka Univèrsitas Edith Cowan Perth, Australia. ...

                                               

Darius Sinathrya

Darius Sinathrya Kartoprawiro. Darius iku salah sijiné présènter lan aktor kang asalé saka Indonésia. Acara kang paling kerep kabawah ya iku acara ulah raga. Darius uga tau nampa bebungah dadi insan pertelevisian paling favorit pilihan pamirsa ka ...

                                               

Dearly Dave Sompie

Dearly Dave Sompie utawa Dirly iku jawara loro Indonésian Idol 3, dhèwèké iku finalis Indonésian Idol paling enom saka Manado kang nalika mèluni ajang Indonésia Idol dhèwèké isih sekolah SMU. Dhèwèké olèh jejuluk The Manado Baby amarga dhèwèké ik ...

                                               

Elfonda Mekel

Elfonda Mekel iku musisi kang lair ning Ujung Pandang, tanggal 21 Mèi 1970. Dhèwèké kondhang karo jeneng Once Déwa, mbiyené tau dadi vokalis saka grup musik Déwa 19, kang dikomandani déning Ahmad Dhani, sawisé vokalis sadurungé ya iku amarga Ari ...

                                               

Ello

Marcello Tahitoe dikenal uga karo jeneng Ello ya iku penyanyi Indonésia, Ello anak paling kair saka pasangan musikus Minggus Tahitoe lan penyanyi Diana Nasution. Debut album Mahasiswa Diploma Periklanan-FISIP UI iki ngrilis album kang judhulé nga ...

                                               

Frans Kaisiepo

Frans kalebat sajeroning Konferensi Malino taun 1946 kang mbahas pambentukan Républik Indonésia Sarékat lan makili saka Papua. Panjenengané ngusulake jeneng Irian, sajeroning kata njero basa Biak kang ngandut arti nguap. Saliyané panjenengané uga ...

                                               

Glenn Fredly

Glenn Fredly Deviano Latuihamallo ya iku artis Indonésia kang nyambut gawene dadi penyanyi. Dhèwèké dikenal dadi penyanyi kang olih juara ning kategori tembang kang paling apik lan penyanyi priya kang paling apik kanggo penyanyi R & B ajang Anuge ...

                                               

Jeremy Thomas

Jeremy Thomas iku aktor Indonésia. Saliyané dadi aktor kang main filem, Jeremy Thomas uga dadi modhèl ing kalawarti utawa iklan ing TV. Jeremy Thomas ngugemi agama Kristen lan ing karir dhèwèké akèh dadi bintang ing sinétron-sinétron apa déné ing ...

                                               

Joshua Suherman

Joshua Suherman ya iku mantan penyanyi cilik Indonésia. Saliyané nyanyi, Joshua uga dadi bintang sinétron, bintang layar lebar, bintang iklan, lan dadi presenter. Karir Joshua dadi penyanyi cilik diwiwiti saka album Cit Cuit nalika taun 1996, lan ...

                                               

Luhut Binsar Panjaitan

Jendral Luhut Binsar Panjaitan inggih punika Mantri Perindhustrian lan Perdagangan Républik Indonésia ing Kabinet Persatuan Nasional. Panjenenganipun punika lulusan ingkang saé piyambak saking Akadhemi Militer Nasional angkatan taun 1970. Sadèrèn ...

                                               

Roger Danuarta

Roger Danuarta ya iku juru main sinétron, bintang iklan, lan penyanyi Indonesia. Roger iku putra sulung saka penata rambut kondhang Johnny Danuarta. Sinetron Cinta Berkalang Noda iku karier pisanan Roger ing tivi. Bapaké kang dadi juru semangat s ...

                                               

Ruben Onsu

Ruben Onsu Ruben Onsu kang duwé jeneng dawa Ruben Samuel iki duwé pagawean dadi presenter, aktor, penyanyi, uga dadi pelawak. Jenengé kondhang amarga tau dadi panatacara ning acara Rumpi. Sadurungé, Ruben uga tau meluni main ning acara Lenong Boc ...

                                               

Cakraningrat IV

Panembahan Cakraningrat IV, utawa jeneng enomé Abdul Kharim Diningrat, ya iku salah sijiné adipati Madura Kulon katurunan trah Cakraningrat, kang dadi panguwasa laladané Kasultanan Mataram. Ing mangsa papréntahané, dhèwèké nyoba nggedhèkaké kakuw ...

                                               

Johannes Bijleveld

Johannes Bijleveld, 3 Mèi 1885 – pati ing Driebergen-Rijsenburg, Nèderlan, 31 Dhésèmber 1943 ing umur 58 taun) ya iku pejabat lan pegawé Walanda.

                                               

Timbul Suhardi

Timbul Suhardi (lair ing Magelang, Jawa Tengah, 28 Dhésèmber 1942 – pati ing Jakarta, 26 Maret 2009 ing umur 66 taun., iku salah sijiné pelawak sénior kang nggabung ing grup lawak Srimulat. Saliyané nglawak ing Srimulat, Timbul Suhardi uga nglawa ...

                                               

Alena

Caroline Gunawan kondhang ing masarakat kanthi jeneng Alena ya iku penyanyi saka Indonésia. Dhèwèké kondhang ing masarakat amarga dadi jawara kaping pisanan lan olèh Gold Medal nalika mèlu Olimpiade Paduan Suara nalika taun 2000 ing Linz, Austria ...

                                               

Andhika Pratama

Andhika Pratama ya iku salah siji aktor lan penyanyi Indonésia. Andhika miwiti kariré nalika main ing sinétron. Sawisé main akting ing sinétron, Andhika banjur main ing filem layar amba kang judhulé DGirlz Begins. Jeneng Andhika Pratama wiwit dit ...

                                               

Dennis Adhiswara

Dennis Adishwara iku model video klip, aktor, lan sutradara Indonésia. Film kang tau diparagakaké déning dhèwèké kaya ta Ada Apa dengan Cinta, Kwaliteit 2, lan Jomblo. Film kang tau dibintangi dhèwèké iku kaya ta filem sukses ADA APA DENGAN CINTA ...

                                               

Mathias Ibo

Mathias Ibo. Mathias Ibo punika salah satunggaling fisioterapis bal Indonésia. Ibo punika fisioterapis ingkang sepisanan wonten ing Tim nasional bal-balan Indonésia saha persepakbolaan Indonésia. Mathias Ibo punika gadhah katurunan campuran Indon ...

                                               

Aji Santoso

Aji Santoso ya iku sawijining pelatih bal-balan saka Persebaya Surabaya. Aji sadurungéé nangani Persema Malang lan Persisam Putra Samarinda. Aji uga tau katunjuk dadi petaih mantan klub samangsa panjenengané main ana ing, Persebaya Surabaya kangg ...

                                               

Reza Rahadian

Reza Rahadian Matulessy utawa kondhang Reza Rahadian ya iku aktor kebangsaan Indonesia sing miwiti karier dadi model.

                                               

Waldi Murad

Laksda TNI Waldi Murad ya iku sawijining mantan perwira tinggi militèr sakaTNI-AL. Dheweje naté njabat minangka Wakil Kepala Staf TNI Angkatan Laut sawisé resmi dilantik ing tanggal 29 Agustus 2006, nggenteni pejabat sadurungé ya iku Laksamana Ma ...

                                               

Audy Item

Audy iku anak saka pasangan musisi jazz senior Jopie Item lan Evie Aquanthie Aziz. Dhèwèké iku anak katelu saka sadulur papat, saka kulawarga musisi jazz senior lan bojone mau.

                                               

Benedictus Estephanus Rolly Untu

Mgr. Benedictus Estephanus Rolly Untu, M.S.C. iku uskup ndik Keuskupan Manado awit ditunjuk karo Paus Fransiskus tanggal 12 April 2017.

                                               

Greysia Polii

Greysia Polii ya iku juru main badminton dobel Indonésia. Grace anak wadon déning pasangan Willy Polii lan Evie Pakasi iki biyasa berpasangan barengan karo Jo Novita ing aneka kajuwaraan. Grace miwiti mèlu ing tim Piala Uber Indonésia kawit taun ...

                                               

Januarisman Runtuwene

Januarisman kondhang ning masarakat kanthi jeneng Aris Idol. Kasus iki lagi digarap déning para pihak kang berwajib. Ora namung iku, amarga kadadian cerainé, Aris bakal dipecat saka ajang Indonésian Idol. Babagan apa kang dadi rencana ceraianné, ...

                                               

Johny Lumintang

Cithakan:Noref-bio Johny J. Lumintang ya iku tokoh militer Indonésia lan duta besar Indonésia kanggo nagara Filipina njabat wiwit 14 Februari 2014. Panjenengané ya iku lulusan AKABRI Angkatan 1970 lan saka kasatuab Infanteri - Baret Ijo. Pangkat ...

                                               

Marcellino

Marcellino Victor John Lefrand kondhang kanthi jeneng Marcellino. Marcellino iku salah sijiné juru main sinétron Indonésia.

                                               

Randy Pangalila

Randy Pangalila ya iku juru main sinétron Indonésia. Randy Pangalila duwé katurunan Walanda, Manado, lan Jawa. Randy wiwit dikenal nalika main ing sinétron Cinta Fitri. Sadurungé main sinétron, Randy miwiti kariré dadi modhel. Saliyané iku Randy ...

                                               

Sam Ratulangi

Dr. Gerungan Saul Samuel Jacob Ratulangi utawa kondhang nganggo asma Sam Ratulangi yaiku pulitikus Minahasa saka Sulawesi Utara, Indonésia. Panjenengané yaiku pahlawan nasional Indonésia. Sam Ratulangi uga kerep karan-sebut minangka tokoh multidi ...

                                               

Stevie Item

Stevie Item uga gadhah jeneng asli Stevie Morley Item iku sawijiné musisi lan panganggit tembang saka Indonesia. Stevie uga kangmase saka panganggit tembang Audy Item. Stevie lair ana ing kutha Jakarta, 28 Maret 1979.

                                               

Muhammad Alwi Dahlan

Muhammad Alwi Dahlan inggih punika salah satunggalipun tokoh pulitik Indonésia. Panjenenganipun njabat dados Mantri Penerangan nalika Maret-Mèi 1998 lan wakil kepala BP-7 nalika wekdal pamaréntahanipun Présidhén Soeharto. Panjenenganipun sampun k ...

                                               

Ari Sihasale

Juharson Estrella Sihasale ing masarakat kondhang mawa jeneng Ari Sihasale utawa Ale ya iku aktor lan musikus saka Indonésia kang isih katurunan saka Ambon. Dhèwèké tau nggabung karo grup band Cool Colours, bebarengan karo Ari Wibowo, Surya Saput ...

                                               

Sutanto

Jendral Pulisi Drs. Sutanto. Sutanto iku Kepala Badan Intelijen Nagara Indonésia wiwit 22 Oktober 2009. Sadurungé Sutanto iku Kepala Kepulisian Nagara Républik Indonésia wiwit tanggal 8 Juli 2005 nganti 30 September 2008. Sutanto nggantekaké Jend ...

                                               

Liem Soei Liang

Liem Soei Liang alias Surya Lesmana 列姆隋亮 ya iku panjenengané juru main bal-balan misuwur saka Indonésia ing mangsa taun 1960 an. Panjenengané Liem mbela tim nasional PSSI sajeroning 10 taun uga Persija Jakarta sajeroning 14 taun.Ing mangsa ja ...

                                               

Roy Marten

Roy Wicaksono kondhang karo jeneng Roy Marten yaiku aktor Indonésia kang dikenal ing taun 1970-an nganti taun 1980-an.

                                               

Pajonga Daeng Ngalie Karaeng Polongbangkeng

Pajonga Daeng Ngalle yaiku panjenengané salah sawijining pahlawan nasional Indonésia uga panjenengan kagolong ing kulawarga Karaeng Polongbangkeng ing taun 1934. Ing wulan Oktober 1945 sakabehané bangsawan kang ana ing Sulawesi kidul, panjenengan ...

                                               

Ali Sadikin

Ali Sadikin kang diutus déning Présidhèn Soekarno dadi Gubernur Jakarta ing taun 1966. Sadurungé, dhèwèké taudadi Deputi Kepala Staf Angkatan Laut, Mantri Perhubungan Laut Kabinet Kerja, Mantri Koordinator Kompartemen Maritim/Mantri Perhubungan L ...

                                               

Chandra Maretha

Chandra Maretha utawa misuwur nganggo jeneng Chansay ya iku komikus lan panyiar radhio saka Indonesia. Dhèwèké duwé prawakan cilik, rambut pendek lan nganggo kacamata. Dhèwèké uga salah siji panyarta Stand Up Comedy Indonesia Kompas TV mangsa ang ...

                                               

Hariyanto

Heriyanto ya iku aktor lan penyanyi saka Indonésia kang kondhang kanthi jeneng Argo Aa Jimmy ning masarakat, amarga mirib banget karo Kiai kondhang Abdullah Gymnastiar, dhèwèké iku kondhang amarga meluni acara komedi Jaka Baret ning taun 2006 nin ...

                                               

Kartika Yudia Ramlan

Kartika Yudia Ramlan ingkang akrab dipuntimbali Tika punika salah satunggalipun personel T2. Putri pasangan Ramlan Atmadja lan Teti Rofianty punika wiwit misuwur nalika dados finalis 12 ageng Akademi Fantasi Indosiar 4 taun 2005. Tika ing urutan ...

                                               

Kevin Aprilio

Kevin Aprilio Sumaatmadja, penyanyi saka Indonesia kang meluni grup musik Vierra, Dhèwèké anak saking pasangan musisi Addie MS lan Memes, mula Kevin Aprilio wis biyasa karo dunya musik awit cilik. Dhèwèké malah wis nyinaoni piranti musik piano ka ...

                                               

Nia Dinata

Wiwitan karier sutradara èstri punika saking damel klip video lan filem iklan. Ing wiwitanipun taun 2000, Nia damel perusahaan filem independen Kalyana Shira Film. Nia lajeng dados sutradara filem Ca Bau Kan 2002 ingkang dipunanngkat saking novèl ...

                                               

Ikke Nurjanah

Hartini Erfi Nurjanah utawa luwih kondhang karo undangan Ikke Nurjanah ya iku penyanyi dangdut. Ike populer liwat lagu TERLENA, lan tau olèh penghargaan AMI kanggo kategori penyanyi dangdut wanita terbaik 1997. saliyané penyanyi dangdut uga prese ...

                                               

Raisa

Raisa Andriana utawa sing luwih dikenal kanthi jeneng Raisa ya iku penyanyi Indonesia. Dheweke wiwit kondhang kanthi nyanyekake lagu Serba Salah. Sadurunge dadi penyanyi solo, Raisa minangka salah sijine vokalis band sing dibentuk dening Kevin Ap ...

                                               

Hassan Wirajuda

Dr. Nur Hassan Wirajuda inggih punika pulitikus saking Indonésia ingkang gadhah kalungguhan minangka angguta Dewan Pertimbangan Présidhèn wiwit 25 Januari 2010. Saderengipun punika, Hassan Wirajuda naté dados Mantri Luar Negeri Indonésia wiwit ta ...

                                               

Ahmad Dhani

Dhani Ahmad Prasetyo, utawa Ahmad Dhani Surabaya, Jawa Timur 26 Mèi 1972 uga dikenal dadi pentolan saka grup Déwa 19, pancipta tembang lan dadi prodhuser rekaman. Dhèwèké musisi kang dikenal kanthi kontroversi lan sensasi, amarga tetembangan cipt ...

                                               

Brandon De Angelo

Brandon De Angelo dhèwèké iku penari kang miwiti kondhang ning masarakat amarga meluacara adu bakat ning Indonésia Mencari Bakat kang dibabarake ing televisi swasta. Kondhang ning masarakat Indonésia kanthi jeneng Brandon IMB. Brandon uga kondhan ...

                                               

Widodo Budidarmo

Widodo Budidarmo lair ing Surabaya, Jawa Timur, 1 Sèptèmber 1927; umur 93 taun) inggih punika mantan Kapolri periode 1974 - 1978. Piyambakipun nglampahi pendidikan umum wonten ing HIS, lajeng nglajengaken dhateng Sekolah Teknik. Sanalika wonten i ...

                                               

Frank Rorimpandey

Frank Rorimpandey ya iku salah sawjiné aktor banjur dadi sutradara, penulis skenario lan prodhuser Indonesia. Dhèwèké naté enthuk pangregan dadi Pemain Pendatang Baru Pria Terbaik ana ing Festival Film Indonesia III taun 1967 ana filem "Fadjar di ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →