ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 140



                                               

Mandala Shoji

Mandala Shoji iku salah siji artis filem Indonesia. Mandala mèlu main ing filem Enam nalika taun 2008. Saliyané iku, mandala uga dadi presenter ing acara-acara realitas cinta. Mandala Shoji iku anak kang kaping papat saka sadulur kang cacahé lima ...

                                               

Mus Mujiono

Mus Mujiono. Mus Mujiono iku salah sijiné musisi jazz Indonésia. Mus Mujiono biyasa diundang kantni jenengé Nono. Mus Mujiono nguwasani meh kabèh jinis piranti musik ya iku keyboard, drum, gitar, saksofon, saliyané trompèt. Nono uga éntuk jejuluk ...

                                               

Mus Mulyadi

Mus Mulyadi. Mus Mulyadi iku salah siji penyanyi keroncong Indonésia. Mus Mulyadi uga éntuk jejuluk si "Buaya Keroncong". Lagu-laguné Mus Mulyadi kang misuwur kaya ta "Kota Sala", "Dinda Bestari", "Telomoyo", "Rama Ana Maling" lan "Jembatan Merah ...

                                               

Roeslan Abdulgani

Roeslan Abdulgani ya iku nagarawan lan pulitikus Indonésia kang minangka Mantri Luar Negeri Indonésia ing taun 1956-1957. Dhèwèké racaké diundang kanthi nama Cak Roes. Roeslan ya iku Sekretaris Jenderal Departemen Luar Negeri nalika taun 1954-195 ...

                                               

Sony Dwi Kuncoro

Sony Dwi Kuncoro iku juru main badminton saka Indonésia. Ing Olimpiadhe Athena 2004, putra pasangan Mochammad Sumadji lan Asmiati iki ngrebut medhali prunggu tunggal putra sawisé ngalahaké Boonsak Ponsana saka Thailand kanthi angka 15-11, 17-16. ...

                                               

Ade Irawan

Ade Irawan kang duwé jeneng asli Arzia Dahar ya iku aktris ing Indonésia. Ade Irawan iku aktris kang misuwur ing taun 60-an. Nganti tekan saiki, dhèwèké isih katon ing sinétron-sinétron TV. Ning kauripan pribadiné, Ade Irawan urip bebrayanan karo ...

                                               

Adi Bing Slamet

Adi Bing Slamet, kang duwé jeneng asli Ferdinand Syah Albar iku artis Indonésia. Adi Bing Slamet ya iku penyanyi lan bintang sinétron. Ading Bing Slamet wiwit dikenal nalika isih dadi artis cilik. Dhèwèké wis nggawé album kang cacahé 20 album. Ad ...

                                               

Adjie Notonegoro

Adjie Notonegoro ya iku salah sijiné wong kang ngrancang busana kang misuwur ing Indonésia. Adjie ya iku anak saka pasangan Djati Prayitno lan Ibu Ami. Sandhangan kang digawé Adjie Notonegoro wis dianggo wong-wong kang misuwur ing kalangan artis, ...

                                               

Adly Fairuz

Adly Fairuz duwé jeneng pepak ya iku Ahmad Adly Fairuz. Adly Fairuz ya iku slah sijiné juru main filem lan penyanyi Indonésia. Jeneng Adly Fairuz wiwit misuwur nalika Adly main filem dadi tokoh Aldo ing sinétron kang judhulé Cinta Fitri kang taya ...

                                               

Agus Kuncoro

Agus Kuncoro Adi utawa kawentar mawa jeneng Agus Kuncoro ya iku salah sawijiné aktor Indonésia kang wis maragani sawatara filem utawa sinétron. Agus Kuncoro wiwit kawentar nalika dadi paraga ing filem kolosal "Saus Sepuh IV" taun 1991.

                                               

Al Fathir Muchtar

Al Fathir Muchtar. Muchtar Al Fathir Muchtar iku salah sijiné juru main filem lan bintang sinétron Indonésia. Fathir iku adhik saka aktor Bucek Depp.

                                               

Alex Abbad

Alex Abdullah Abbad ya iku aktor, VJ MTV Indonésia, lan presenter televisi Indonésia. Dhèwèké sok dadi paraga ing filem-filem Indonésia. Ora namung dadi entertainer, priya kang isih duwé getih katurunan wong Arab iku uga duwé karemenan marang don ...

                                               

Alyssa Saufika Umari

Alyssa Saufik Umari punika penyanyi Indonesia. Ify dikenal kanggo masarakat mung sawisé mèlu ing gambar talent Pisanan Mangsa Remix. Ify Pemilu minangka pimpinan ing kedhip, amarga kemampuan Musical, Kepemimpinan lan perfectionist alam.

                                               

Andity

Andi Arfianty ing masarakat kondhang karo jeneng Andity ya iku penyanyi saka Indonésia. Wanita kang pagawéyané dadi penyanyi iki asring nggawakaké tembangan kang alirané pop. Andity ditepungaké marang donya hiburan déning musisi lan komposer kond ...

                                               

Andre Taulany

Andre Taulany kang akrab diundang Andre ya iku penyanyi, juru main filem lan pelawak Indonésia. Dhèwèké putrane Bapak Robby Haumahu lan Ibu Rasidah Hanum Hasibuan. Wiwit gabung karo grup band Stinky, Andre kondhang kanthi jeneng Andre Stinky. And ...

                                               

Ario Bayu

Ario Bayu ya iku paraga lan foto modhèl ing Indonésia. Dhèwèké kondhang amarga dadi foto modhèl ing kalawarti-kalawarti priya, lan maragakaké tokoh dadi pulisi kang duwé kauripan homosèksual ing filem "Kala". Ario olèh peran dadi paraga tokoh Lin ...

                                               

Azis Gagap

Muhammad Azis ya iku pelawak lan pemeran Indonésia. Azis miwiti karir dadi pelawak ana ing panggung lenong saka kalurahan tekan kalurahan liya. Banjur, ing taun 1999 Azis miwiti nyambut gawé bareng Bagito ing acara Paviliun 21 ing TVRI. Azis ngla ...

                                               

Azis Mangasi Siagian

Azis Mangasi Asiagian dikenal kanthi jeneng Azis Jamrud, lair ing tanggal Juli 25, 1968 Cimahi, Jakarta, Indonésia. Aziz Jamrud iku salah sijiné juru main gitar saka grup cadas Jamrud kang uga dadi motor ing grup musik mau. Dhèwèké iku ngliris mu ...

                                               

Baim Wong

Baim Wong utawa muhammad Ibrahim ya iku paraga Indonésia. Anak saka pasangan Johnny Wong lan Kartini Martaatmadja tau duwé gayutan karo aktris lan penyanyi ayu Marshanda. Kamisuwurané diraih saka panggung akting sinétron lan modhel pirang-pirang ...

                                               

Bebi Romeo

Virdy Megananda kang kondhang kanthi jeneng Bebi ya iku musisi lan penyanyi saka Indonésia. Bebi iku vokalis grup musik Romeo, amarga iku dhèwèké kondhang kanthi jeneng. Sadurungé mbéntuk band Romeo karo Bimo lan Yudha, Bebi ya iku personel saka ...

                                               

Ben Kasyafani

Ben Kasyafani iku salah sijiné panatacara saka Indonésia. Dhèwèké iku VJ MTV, dhèwèké bisa mlebu donya hiburan amarga mèlu aacara MTV VJ Hunt 2007. Ben Kasyafani nikah karo Marshanda, nalika dina Sabtu tanggal, 2 April 2011, jam 11:25 Hotèl Sofya ...

                                               

Bokir

Bokir bin Djiun ingkang langkung misuwur kanthi asma Bokir. Bokir punika salah setunggaling aktor saha juru main lénong Betawi. Bokir ugi akting wonten ing filem-filem layar lebar. Sesarengan kaliyan Benyamin Sueb, Bokir dados bintang wonten ing ...

                                               

Bubah Alfian

Bubah Alfian ya iku juru rias sing kawentar ngerias artis lan modhèl. Dhèweké duwè jeneng asli Zakharia Mahfudi Alfiansyah duwè bakat ngerias kawit cilik. Banjur bakat iku bisa ngrembaka nganti dhèwèké duwè kasempatan ngerias modhel panyarta Amer ...

                                               

Budi Anduk

Budi Prihatin utawa kang kondhang kanthi jeneng Budi Anduk. Budi Anduk iku salah sijiné komedian Indonesia. Budi Anduk miwiti karir dadi figuran program Ngelaba Patrio nalika taun 1996. Nanging jeneng Budi Anduk wiwit misuwur nalika akting ing pr ...

                                               

Chico Jericho

Chico Jericho Jarumillind utawa kang biyasa diundang Chico Jericho ya iku juru main filem kang asalé saka Indonésia. Chico wiwit dikenal nalika main sinétron Cinta Bunga. Saliyané iku, Chico uga tau main filem kang judhulé Lawang Sewu ing taun 20 ...

                                               

Cici Paramida

Hamidah Idham, utawa kang dikenal kanthi jeneng Cici Paramida ya iku penyanyi dangdut kang asalé saka Indonésia. Cici dadi mbakyuné penyanyi dangdut kang menang ing lomba KDI 2004, Siti Rahmawati.

                                               

Dimas Aditya

Dimas Aditya ya iku aktor Indonesia kang jenenge kondhang amarga dadi paraga ning filem kang judhulé Kawin Kontrak bebarengan karo Dinda Kanyadewi, dhèwèké iku anak kaping 2 saka 3 sadulur pasangan Benny Alimin lan Inriani. Dhèwèké iku miwiti kar ...

                                               

Dimas Beck

Dimas Kahlil Sudoyo Beck padatan kondhang kanthi jeneng Dimas Beck. Dimas Beck ya iku juru main sinétron lan penyanyi kang asalé saka Indonésia.

                                               

Dimas Seto

Dimas Setowardana misuwur kanthi jeneng Dimas Seto. Dimas Seto iku salah sijiné juru main filem lan sinétron Indonésia.

                                               

Dodo Zakaria

Dodo Zakaria inggih punika pemusik lan penyerat lagu Indonesia. Karya-karyanipun populer ing taun 1980-lan 1990-an. Piyambakipun inggih punika pianis ingkang mumpuni. Piyambakipun ugia komposer ingkang andal. Kathah penyanyi ingkang sampun nyèkar ...

                                               

Donna Agnesia

Donna Agnesia utawa kang duwé jeneng dawa Donna Agnesia Wayong lair ing Kutha krajan Jakarta tanggal 8 Januari 1979. Donna Agnesia iku salah sijiné presenter kang asalé saka Indonésia.

                                               

Edric Tjandra

Edric Tjandra ya iku pelawak lan pemeran Indonésia dhèwèké dikenal masarakat amarga meluni variety show Extravaganza, amarga uga mbintangi filem liyané, kaya ta, Tulalit ning taun 2008, Sasuwe iki Edric ora tau sinau babagan akting nganti cara mi ...

                                               

Emir Mahira

Emir Mahira Salim utawa Emir Mahira ya iku salah sawijiné aktor Indonesia kang luwih kawentar minangka Bayu Purnomojati amarga dadi paraga baku ing filem Garuda di Dadaku garapané Ifa Isfansyah ing taun 2008 lan ing filem Garuda di Dadaku 2.

                                               

Erdian Aji Prihartanto

Erdian Aji Prihartanto kondhang kanthi jeneng Anji. Anji iku salah sijiné penyanyi kang asalé saka Indonésia.

                                               

Erwin Gutawa

Erwin Gutawa punika salah satunggalipun musisi, konduktor, juru main bas, lan komposer saking Indonésia. Sasanèsipun dados konduktor, Erwin Gutawa asring ugi dados prodhuser musik wonten ing pinten-pinten konsèr musisi saking Indonésia. Musisi in ...

                                               

Frans Mohede

Francois Henry Willem Mohede kondhang kanthi jeneng Frans Mohede alias Frans Lingua iku sawijining aktor lan penyanyi Indonésia, iku anggota saka trio vokal Lingua bareng karo Arie Widiawan lan Amara, kang wis wiwit dadi bojoné. Iki pernikahané k ...

                                               

Gatot Brajamusti

Gatot Brajamusti iku priya kang duwé Padepokan Brajamusti ing Cisaat, Sukabumi, Jawa Kulon. Ing akir taun 2004, jeneng saka Gatot Brajamusti ndadak kondhang ing masarakat bebarengan karo ilangé Reza Artamevia ing tanggal 12 Dhésèmber taun 2004 ka ...

                                               

Gayus Halomoan Partahanan Tambunan

Gayus Halomoan Partahanan Tambunan utawa luwih ditepungi mawa jeneng Gayus Tambunan ya iku tilas punggawa nagari sipil ana ing kantor Direktorat Jenderal Pajak Kementerian Keuangan Indonésia. Gayus dadi misuwur nalika komjen Susno Duadji nyebutak ...

                                               

Giring Ganesha

Giring Ganesha inggih punika vokalis grup musik Nidji. Kaliyan gangsal kancanipun, Giring Nidji, sampun ngasilaken album Breakthru ingkang dados album ingkang kapisan. Sanajan répot amargi jadwal manggung, Giring boten kesupèn nindakaken kuwajiba ...

                                               

Glenn Alinskie

Glenn Alinskie ya iku artis kang dadi juru main utawa pemeran sinétron ning Indonésia, Aktor iki Putra saka pasangan Linda lan Richard Alinskie, awit enomé dhèwèké duwé minat kang gedhé ning dunya akting tarutama ning babagan akting filem, karier ...

                                               

Gunawan Sudradjat

Gunawan (lair ing Jakarta, 12 Januari 1973; umur 48 taun. Gunawan Sudradjat iku salah sijiné juru main filem kang asalé saka Indonésia. Gunawan Sudradjat iku mantan bojoné artis lan penyanyi kang jenengé Paramitha Rusady. Gunawan ngugemi agama Is ...

                                               

Haddad Alwi

Haddad Alwi, iku penyanyi religi Islam saka Indonésia. Hadad Alwi penyanyi tetembangan religi Islam, albumé kang kondhang duwé sesirah CINTA RASUL kang dirilis bareng karo penyanyi Sulis. Album iki dadi album religi kang sukses nganti diprodhuksi ...

                                               

Ikang Fawzi

Ahmad Zulfikar Fawzi biyasa ditepungi kanthi jeneng Ikang Fawzi. Ikang Fawzi iku salah sijiné musisi lan penyanyi rock, uga juru main filem kang misuwur nalika taun 1980-an. Saiki Ikang luwih sibuk dadi pengusaha properti tinimbang ing seni main ...

                                               

Indra Birowo

Indra Birowo ya iku aktor lan uga pelawak kang luwih akèh dikenal ing acara komedi Extravaganza kang dibabarake déning stasiun tivi swasta Trans TV. Indra ya iku anak kaping telu saka pasangan Wargandi Suryo lan Farida Yusuf. Pandhidhikan SMA dir ...

                                               

Indra Lesmana

Indra Lesmana inggih punika salah satunggalipun musisi jazz saking Indonésia. Indra punika putranipun tokoh Jazz Indonésia, Jack Lesmana lan penyanyi sénior Indonésia ing taun 1960-an Nien Lesmana. Sasanesipun punika, Indra ugi kalebet rayinipun ...

                                               

Irgi Ahmad Fahrezi

Irgy Ahmad Fahrezy ya iku aktor lan panatacara Indonesia, Dhèwèké dikenal uga dadi aktor lan presenter. Jenengé wiwit kondhang awit meranaké tokoh Lupus ning serial televisi kang judhulé LUPUS MILENIA. Sinetron kang tau dibintangi anak kaping lor ...

                                               

Ismail Marzuki

Ismail Bin Marzuki yaiku komponis gedhé Indonésia. Jenengé didadekaké minangka sawijiné pusat seni ing Jakarta yaiku Taman Ismail Marzuki ing kawasan Salemba, Jakarta Pusat.

                                               

Ivan Gunawan

Ivan Gunawan kang jeneng asline Ivan Gunawan Putra Ivan Gunawan dikenal dadi perancang busana, bintang model, presenter program TV lan bintang sinétron uga dikenal dadi bintang ning layar lebar. Dhèwèké tau mbintangi filem 5 SEHAT 4 SEMPURNA, uga ...

                                               

Jaja Mihardja

Jaja Mihardja inggih punika penyanyi dangdut, aktor, lan presenter televisi Indonesia ingkang misuwur kanthi pangucap ingkang khas "apaan tuh?". Jaja Mihardja dipunmangertosi déning masarakat minangka penyanyi dangdut, lan ugi kanthi Kuis Dangdut ...

                                               

Karenina Sunny Salim

Kerenina Sunny Halim. Karenina Sunny Halim iku Miss Indonesia 2009. Karenina Sunny Halim iku wakil saka DKI Jakarta. Karenina Sunny Salim dadi wakil Indonésia ing ajang Miss World 2009 ing Afrika Kidul nalika sasi November-Dhésèmber ing taun kang ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →