ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 150



                                               

Lenka Kripac

Lenka Kripac iku warga Australia sing panggawéané nembang lan tukang gawé lagu. Salah siji laguné sing kondhang ya iku "Trouble is A Friend". Sadurungé dadi penyanyi, Lenka iku artis sing kerep nggawakaké acara ing TV.

                                               

Zayn Malik

Zain Javadd "Zayn" Malik, ya iku panembang lan panulis lagu saka Inggris.Jeneng bapaké ya iku Yasser kang nduwé katurunan Inggris-Pakistan, jeneng ibuné ya iku Tricia Malik saka Inggris. Dhèwèké nduwé telu sadulur wadon ya iku, Doniya, Waliyha la ...

                                               

Ahmed Bukhatir

Ahmed Bukhatir ya iku salah sawijining penyanyi nasyid saka Uni Emirat Arab. Dhèwèké uga mimpin dhéwé perusahaané ing babagan bisnis. Saliyané iku, dhèwèké uga anggota dhirèksi saka Grup Bukhatir.

                                               

Christian Bautista

Christian Joseph Morata Bautista ya iku penyanyi, aktor lan model saka Filipina, kondhang ning Asia, kaya ta ning Indonésia lan ning Thailand. Christian miwiti kariré ning taun 2003 meluni sawijining kontès bakat ya iku Star In A Million, kang di ...

                                               

A. Rafiq

A. Rafiq. A. Rafiq punika salah setunggaling aktor Indonésia. Kajawi dados aktor, A. Rafiq ugi misuwur minangka penyanyi dhangdhut Indonésia. A. Rafiq punika salah setunggaling penyanyi dhangdhut kanthi dandanan modhèl niru Elvis Presley. A. Rafi ...

                                               

Adera

Adera ya iku sawijiné penyanyi saka Indonésia. Adera miwiti karieré ing donya musik taun 2011. Album sepisané ya iku Lebih Indah dirilis ing taun 2011. Adera ya iku anak saka penyanyi kondhang Indonesia Ebiet G. Ade.

                                               

Ahmad Albar

Ahmad Syech Albar luwih kondhang karo jeneng Ahmad Albar. Karier kang diminati dhewéké ana ning jalur musik rock, meski mangkono dhewéké uga tau ngrilis tembang dangdut. Lair saka pasangan Syech Albar lan Farida, Ahmad Albar kang biyasa diceluk i ...

                                               

Anang Hermansyah

Anang Hermansyah, artis, penyanyi, aktor, uga kang ngréka lagu kang lair ning Jember, Jawa Timur tanggal 18 Maret 1969. Anang Hermansyah dikenal dadi musisi lan pekerja musik, dikenal uga duda saka Krisdayanti. Anang nyiptakaké tembang kanggo dhè ...

                                               

Andien Aisyah Hariadi

Andien kang duwé jeneng dawa Andinie Aisyah Haryadi ya iku penyanyi saka Indonésia kang musiké saka genre Jazz. Dhèwèké kondhang amarga debut albumé kaping pisanan kang judhulé BISIKAN HATI kang dirilis ing sasi Fèbruari 2000. Anak pambarep saka ...

                                               

Andre Manika

Andre Manika ya iku penyanyi saka Indonésia. Kakangné Nugie lan Katon Bagaskara iki luwih seneng nembang solo. Priya kang tau kapilih dadi peserta misi persahabatan Indonésia – Jepang nalika taun 1976 amarga duwé prabawa ing Sanggar Merah Putih i ...

                                               

Angga Aldi Yunanda

Angga Aldi Yunanda utawa dikenal minangka Angga Yunanda yaiku aktor, model lan penyanyi saka Indonesia. Dhèwèké misuwur sawise bintangi sinetron Malu Kucing ing MNCTV lan Mermaid In Love ing SCTV. Ora puas karo akting jagad, Angga uga nyoba mlebu ...

                                               

Ari Wibowo

Arianto Wibowo utawa kang luwih misuwur kanthi jeneng Ari Wibowo ya iku aktor kang miwiti kariré dadi peragawan lan foto modhèl. Ari Wibowo ngugemi agama Protèstan. Ari Wibowo nduwé adhi kang jenengé Ira Wibowo lan paklik saka Richard Kevin iki u ...

                                               

Ashanty

Ashanty, punika salah satunggaling penyanyi saking Indonésia. Ashanty misuwur amargi nyanyi lagu ingkang irah-irahanipun Dulu. Lagu wonten album punika ndadosaken Ashanty saged misuwur wonten stasiun radhio saha TV wonten ing Indonésia kados ta D ...

                                               

Atiek CB

Atiek Prasetyawati utawa luwih kondhang kanthi jeneng Atiek CB dhèwèké iku penyanyi saka Indonésia kang kondhang ing taun 80-an. Atik Candra Birawa utawa Atik CB wujud salah siji penyanyi kang duwé ciri kas kacamata ireng lan suwara kang merdhu. ...

                                               

Ayana Shahab

Ayana Shahab punika salah sawijining punggawa JKT48 kaping stunggal. Ayana shahab utawinipun akrap dipunceluki Ayana/Achan, punggawa punika bapakipun saking tiyang arab, lan ibunipun achan punika saking jepang.

                                               

Bams Samsons

Bambang Reguna Bukit ya iku penyanyi Indonesia, Bambang Reguna Bukit atau biyasa disapa dengan Bams Samson Dhèwèké iku personel saka grup musik Samson. Karo personil-personil liyané kaya ta Aldri, Erik, Konde lan Irfan, karo album kang pisanan ya ...

                                               

Benyamin S.

Benyamin Sueb utawa Benyamin S. inggih punika paraga, pelawak, sutradara, lan ugi penyanyi Indonésia. Benyamin ngasilaken langkung saking 75 album musik lan 53 judhul filem.

                                               

Bing Slamet

Bing Slamet ingkang wiyos ing Cilegon, Banten 27 September 1927-séda wonten ing Jakarta, 17 September 1974 ing yuswa 46 taun punika nama aslipun Ahmad Syech Albar. Bing Slamet punika putra saking satunggaling mantri pasar anama Rintrik Ahmad ingk ...

                                               

Bondan Prakoso

Bondan Prakoso ya iku putra nomer loro Lili Yulianingsih lan Sisco Batara. Dhewéke isih duwé sadulur loro. Bondan miwiti karir dadi penyanyi cilik taun 80-an nganti awal taun 90-an. Album kapisané sing judhulé Si Lumba-Lumba kondhang ing pasaran ...

                                               

Boomerang (Grup Musik)

BOOMERANG band ya iku grup asal kutha surabaya. BOOMERANG diresmikaké lair ing tanggal 8 Mèi taun 1994, bebarengan karo dirilisé album perdanané ya iku single hit" Kasih" déning Log Zhelebour. kelompok musik iki duwé ciri lan aliran musik rock, k ...

                                               

Bunga Citra Lestari

Bunga Citra Lestari utawa kang luwih akrab diundang BCL ya iku aktris wédok Indonésia kang lair ing Jakarta nalika 22 Maret 1983. Dhèwèké kalebu artis kang nganut agama Islam. BCL utawa kang akrab diundang Unge minangka putri pasangan Muchlis Rus ...

                                               

Calvin Jeremy

Calvin Jeremy ya iku penyanyi pop saka Indonésia, kondhang amarga nembangaké tembangan kang uga tembangané kang kaping pisanan judhulé Dua Cinta Satu Hati, ning donya musik awit taun 2010. Dhèwèké nggabung karo perusahaan rekaman Universal Music ...

                                               

Candil Seurieus

Dian Dipa Chandra ning masarakat kondhang karo jeneng Candil ya iku penyanyi rock saka Indonésia kang wiwitanế kondhang amarga dadi vokalis grup band Seurieus. Grup musik kang digarap déning dhèwèké iku kondhang amarga tembangan kang judhulé Rock ...

                                               

Cindy Carolina Sibarani

Cindy Carolina Sibarani ning masarakat kondhang karo jeneng Cindy AFI, dhềwềkế iku jebolan Akademi Fantasi Indonesia season loro. Meski dhềwềké namung bisa ning peringkat kaping lima, nanging dhềwềké tetep bisa mềnềhaké ngerti manawa dhềwềké bisa ...

                                               

Cinta Laura

Cinta Laura Kiehl, kondhang kanthi jeneng panggung Cinta Laura, iku penyanyi mudha kabangsan Indonesia Saliyané penyanyi,dhèwèke uga model lan juru main sinétron. Ya iku bintang sinétron lan modhél kang uga maén ing layar lebar kaya Oh Baby ing t ...

                                               

Citra Scholastika

Skolastika Citra Kirana Wulan utawa Citra Scholastika iku sawijining penyanyi Indonésia. Dhèwèké dadi finalis Indonesian Idol kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dhèwèké seneng nyanyi, dhèwèké pinter ana ing babagan musik jazz kang dadi ciri kh ...

                                               

Cucu Cahyati

Imas Cucu Cahyati utawa kang kondhang kanthi jeneng Cucu Cahyati ya iku penyanyi dangdut saka Indonésia. Lagu gawé kondhang dhèwèké ya iku "Mabuk Lagi". Dhèwèké iku penyanyi dangdut saka Tasikmalaya. Dhewek miwiti karir ning donya musik, awit mel ...

                                               

Dea Mirella

Ade Suzie Mirella ning masarakat kondhang karo jeneng Dea Mirella dhèwèké iku penyanyi lan mantan personel grup vokal Warna. Dhèwèké iku putri saka pasangan Nasri Alim lan Ibu Agustina, miwiti donya hiburan amarga diajak Tamam Husein kanggo nggab ...

                                               

Denny Caknan

Denny Caknan ya iku musisi lan juru nyanyi sing asalé saka Ngawi. Jeneng Denny Caknan moncèr ing jagat musik merga lagu karangané Kartonyono Medot Janji ditonton tekan yutan uwong in YouTube. Lagu Kartonyono Medot Janji uga dinyanyèkaké déning ju ...

                                               

Derby Romero

Derby Romero utawa Martua Rumero Derby Nainggolan kang lair ing tanggal 8 Juni 1990 iku salah siji aktor Indonesia kang misuwur sawisé main ing filem Petualangan Sherina. Derby Romero kang agamané Protèstan iki uga tau main ing filem Janus Prajur ...

                                               

Devi Kinal Putri

Devi Kinal Putri ya iku salah siji penyanyi saka Idol Grup JKT48 saka Indonésia. jeneng celukane ya iku Kinal, Kinal iku jeneng tengah kaluargane, saka kakak nanti adhine ana jeneng kinal.

                                               

Dewi Gita

Dewi Yuliarti kang dikenal Dewi Gita. Dewi Gita dikenal dadi bintang penyanyi pop kang ngawali kariré dado penari. Dewi Gita nikah karo Arman Maulana penyanyi grup band Gigi. saka pernikahan iki, peparingan putra Naja Dewi Maulana.

                                               

Dewiq

Cynthia Dewi Bayu Wardhani luwih misuwur kanthi jeneng Dewiq. Dewiq ya iku musikus lan penyanyi kang asalé saka Indonésia. Lagu-lagu ciptaané Dewiq luwih misuwur tinimbang kang nyiptakaké. Akèh wong kang ora ngerti yèn lagu iku kang nggawé Dewiq. ...

                                               

Dharma Oratmangun

Dharma Oratmangun. Dhèwèké iku penyanyi, pangripta tembang, lan prodhuser musik saka Indonésia. Dharma Oratmangun tau olèh bebungah dadi Juwara I Fèstival Musik Pop Indonésia. Dharma iku garwané Frida Yulia, lan wis momong anak telu kang dijeneng ...

                                               

Diasta Priswarini

{Nihongo| Diasta Priswarini |ディアスタ・プリスワリニ|Deiasuta Purisuwarini|lair 9 Sèptèmber 1991; umur 29 taun}} utawa sing dijenengi Nyash iku salah saijining anggota Grup Idola JKT48. Diasta utawa sing diceluk Nyash iku anggota JKT48 sing prig ...

                                               

Elia khadam

Siti Alya Husnah utawa Elia Kadam, lair ing Jakarta, 25 Novèmber 1928 – pati ing Bogor, 2 Novèmber 2009 ing umur 80 taun) ya iku salah suwijining pelopor musik dangdut ing tanah air. wektu iku, musik dangdut isih kurang diminati, anané Elia karo ...

                                               

Endah Laras

Endah Sri Murwani utawa kang luwih kawèntar kanthi aran Endah Laras ya iku salah sijiné penyanyi saka Indonésia. Jenengé kawèntar minangka penyanyi, mligi lagu-lagu keroncong, lagu Jawa, lan salah sijiné paraga ana ing filem Soegija. Dhèwèké duwé ...

                                               

Etta Herawati

Etta Herawati ning masarakat dhèwèké kondhang karo jeneng Bertha ya iku penyanyi lan guru vokal Indonésia. Dhèwèké wiwit dikenal publik wektu isih lan sok dijukut dadi juri ana kontès ajang nyanyi kang kerep dianaké ing televisi. Nanging ning kal ...

                                               

Evi Tamala

Cucu Suryaningsih, Ya iku nama asli penyanyi dangdut Evi Tamala. Namane popular dadi penyanyi sawisé popular nggawaké lagu Selamat Malam, lan sawisé iku disusul lagu Cinta Ketok Magic lan Dhokter Cinta. tanapi sadurungé Evie, namung dikenal dadi ...

                                               

Frieska Anastasia Laksani

Frieska Anastasia Laksani utawa sing byasa diceluk Frieska iki anggota JKT48 kaping pisan sing kalebu Tim J JKT48. Frieska iki adhi saka Melody Nurramdhani Laksani sing uga padha dadi anggota kaping pisan JKT48 kalebu Tim J JKT48.

                                               

Gabriela Margareth Warouw

Gabriela Margareth Warouw utawa akrab diceluk gaby iki salah sawjining Idol Group JKT48. Seyanen! Ōmisoka RokeSP Kettei! Ima Kore Mite Hoshii Taisho!, 31 Desember 2011, MBS, wewengkon tayang Kansai dan sekitarnya NHK Kōhaku Uta Gassen 31 Desember ...

                                               

Dorce Gamalama

Bapaké jenengé Achmad lan ibuné Dalifah. Wiwit umur setaun wong tuwané wis tilar donya lan Dorce diasuh déning simbahé ya iku Siti Darama. Sajeroning umur rong taun Dorce lan simbahé pindhah menyang Jakarta.

                                               

Ghaida Farisya

Ghaida Farisya utawa akrab diceluk ghaida ya iku anggota JKT48 Tim J, saiki ghaida netep ing bandung lan wis kuliah ing siji pawiyatan luhur ning Jakarta.

                                               

Hatna Danarda

Kawiwitan taun 2010, Arda resmi nggabung déning grup Naff minangka vokalis kang nggantèkaké kalungguhan vokalis sadurungé, Ady. Naff uga ngerilis album kapisanan kanthi tatanan formasi kang anyar ya iku Chapter 07 New Beginning ing taun 2011.

                                               

Iga Mawarni

Wiwit cilik, Iga wis cedhak karo seni. Sanajan lair ing Bogor nanging rikala cilik dhèwèké manggon ing Sala. Ana ing kutha iku, Iga sinau nari. Saben acara Pekan Ulah raga dan Seni Porseni tingkat SD, dhèwèké menang kabèh kategori canang seni. Wi ...

                                               

Iis Dahlia

Iis Laeliyah populer karo nama Iis Dahlia, ya iku penyanyi dangdut lan juru main sinétron. Penyanyi kang duwé jeneng asli Iis Lailiyah iki lair saka pasangan Makmuri lan Qomariyah. Iis dahlia wis ngluncuraké album-album sukses lan nglegenda ing m ...

                                               

Indah Dewi Pertiwi

Indah Dewi Pertiwi misuwur kanthi jeneng IDP. Indah iku salahsijiné penyanyi kang asalé saka Indonesia. Indah dadi miwuwur jenengé nalika nyanyi lagu kang judhulé Baru Aku Tahu Cinta Itu Apa. Karir ing babagan musik wiwit taun 2010. Albume kang s ...

                                               

Inul Daratista

Inul Daratista ya iku artis dhangdhut kang kondhang saka goyang ngebore. Inul lair ana ing Pasuruan,Jawa Wétan tanggal 21 Januari 1979 kanthi nama asli Ainur Rokhimah. Bapaké Inul ya iku Abdullah Aman lan Ibune ya iku Rufia. Inul salah sawijining ...

                                               

Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan

Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan lair ing Surabaya, Jawa Tengah, Indonésia, 28 Dhésèmber 1999; umur 21 taun) iku aktor lan juru nyanyi warga nagara Indonésia. Dados anggota boyband cah lanang, Coboy Junior. Miwiti Karir ing donya lelipuran kang saka pe ...

                                               

Irwansyah

Irwansyah ya iku aktor Indonésia. Irwansyah dhuwur awake 177 cm. Ing donyaning hiburan Irwansyah main filem lan nyanyi. Saliyané iku dhèwèké uga tau dhuwèt karo Acha kang nalika semana dadi pacare. Sinetron kang tau dibintangi Irwansyah ya iku Se ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →