ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 168



                                               

Massimo Carrera

Massimo Carrera ya iku sawijining mantan juru main bal-balan saka Italia. Carrera duwé jejuluk La Bandera ". Dhèwèké saiki njabat dadi karetaker klub Seri A, Juventus, ngganteni pelaih kepala Antonio Conte kang diukum ora olèh ngampingi tim sadaw ...

                                               

Michelle Obama

Michelle Obama inggih punika garwanipun Barack Obama, Présidhèn Amérikah Sarékat ingkang njabat wiwit taun 2009. Kulawarganipun asalipun saking ètnis Afrika-Amérika. Michelle miwiti karieripun minangka pegawé ing fira hukum Sidley Austin lan dipu ...

                                               

Sigit Santoso

Sigit Santoso ya iku juru reca kang lahir ono ing tlatah Ngawi 1964. seniman asal ngawi kang miwiti kagunan metha neton institut seni indonesia. Ripta, engkang den riptaaken khas. Bedane iku ana ing bentuk kang nyata lan condong ngangkat objek ma ...

                                               

Triyanto Triwikromo

Triyanto Triwikromo ya iku sastrawan Jawa. Triyanto cilik urip ana ing kulawarga sing prasaja. Bapakè kerja buruh pabrik damatek ing Salatiga, déné ibunè dodol panganan ing ngarep kantor pegadaian sing ora adoh saka omahè. Bakat nulis Triyanto or ...

                                               

Aaron Kwok

Aaron Kwok Fu-Shing ya iku penyanyi lan aktor filem saka Hong Kong. Aaron Kwok déning médhia dikategorikaké bebarengn karo Jacky Cheung, Andy Lau lan Leon Lai dadi 4 Raja Langit Hong Kong ". Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé i ...

                                               

Salah Choudhury

Salah Uddin Shoaib Choudhury ya iku editor tabloid Bangladesh The Weekly Blitz ariwarta anti-Jihadis paling mrabawani ing Bangladesh, lan ketua editor minggon mawa basa lokal Jamjamat. Taun 1996, dhèwèké ngadegaken saluran televisi swasta sepisan ...

                                               

Gong Li

Gong Li ya iku aktris filem saka RRC kang statusé dadi warganagara Singapura awit sasi November 2008, Awal kariré diawali nalika dhèwèké ketemu karo sutradara Zhang Yimou nalika pentas drama ning sekolahé. Bebarengan karo sutradara Zhang Yimou je ...

                                               

Gus tf Sakai

Gustafrizal Busra utawi ingkang misuwur kanthi sebatan Gus tf Sakai utawi Gus tf, ingkang miyos wonten ing Payakumbuh, Sumatera Barat ing tanggal 13 Agustus 1965 inggih punika kalebet salah satunggaling pujangga saha sastrawan Indonésia. Sandhi a ...

                                               

Hary Tanoesoedibjo

Hary Tanoesoedibjo, ya iku Pengusaha saka Indonésia. Hary lulus lan éntuk gelar Bachelor of Commerce saka Carleton University, Ottawa-Kanada, ing taun 1988 lan gelar Master of Business Administration saka universitas Ottawa, Ottawa-Kanada, ing ta ...

                                               

Joanne Kathleen Rowling

Joanne Kathleen Rowling utawi J.K Rowling ya iku salah sawijiné pengarang novèl saka nagara Inggris. Joanne Kathleen Rowling lair ing sasi Juli taun 1965. Luwih tepaté tanggal 31 Juli 1965, Chipping Sodury, cedhak Bristol Inggris.

                                               

Krist Novoselic

Krist Novoselic, ya iku musisi rock kang misuwur dadi juru main musik bass kelompok Nirvana. Sabanjuré Nirvana bubar amarga vokalis Kurt Cobain tilar donya, dhèwèké gabung ing kelompok band Sweet 75, Eyes Adrift, lan ing paling akir karo Flipper, ...

                                               

Lennox Lewis

Lennox Claudius Lewis CM, CBE inggih punika satunggalipun tilas petinju profésional kelas abot saking Inggris. Lennox Lewis mbekta bendera Kanada nalika Olimpiade nanging manawi adu tandhing ingkang umum Lennox mbekta bendera Inggris. Karier pali ...

                                               

Muhammad Chatib Basri

Dr. Muhammad Chatib Basri, S.E., M.Ec. inggih punika salah satunggaling ékonom, peneliti, lan profésional asal Indonesia ingkang njabat minangka Mantri Keuangan Indonesia wiwit tanggal 21 Mèi 2013 lan Kepala Badan Koordinasi Penanaman Modal wiwit ...

                                               

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. tepang kaliyan akting wiwit yuswanipun 5 taun. Wonten umur punika Robert wonten ing filem POUND amargi bapakipun sutradara lan prodhuser filem-filem underground. Rikala yuswa 20 taun, Robert mlebet ing serial SATURDAY NIGHT LIVE ...

                                               

Kappei Yamaguchi

Mitsuo Yamaguchi, misuwur kanthi jejulukan asma pengangge Kappei Yamaguchi punika salah satunggaling piyantun seiyū ugi actor ingkang ngandahi kabangsaan Jepang kanthi asalipun déning tlatah Fukuoka,ugi ngadahi kerja sesarengan kaliyan Gokū dan 2 ...

                                               

Bai Ling

Bai Ling lair tanggal Oktober 10, 1966, dhèwèké iku aktor lan penyanyi ning filem The Crow, Red Corner lan Wild West, uga tau mbintangi filem-filem serial ning TV kaya ta serial Entourage lan Lost, Dhèwèké iku gedhé ning China, nanging ning taun ...

                                               

David Cameron

David William Donald Cameron inggih punika Mahamantri Karajan Manunggal lan ugi pangarsanipun Parté Konservatif. Cameron makili Witney minangka anggota parlemén. Cameron sinau ngèlmu filsafat, pulitik, lan ékonomi ing Universitas Oxford, panjenen ...

                                               

Paramitha Rusady

Paramitha Rusady inggih punika aktris lan penyanyi èstri ingkang asalipun saking Indonésia. Mitha sampun aktif dados aktris lan penyanyi ing jagad hiburan Indonésia wiwit jaman 1980-an ngantos dumugi jaman 2000an. Panjenenganipun ugi naté sinau i ...

                                               

Billy Zane

William George "Billy" Zane Jr ya iku aktor saka Amérikah Sarékat. Dhèwèké lair ing Chicago, Illinois, Amérikah Sarékat 24 Fèbruari 1966. Billy dadi misuwur sawisé maragani Caledon Hockey ing filem Titanic ig taun 1997 barengan karo Kate Winslet ...

                                               

Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain ya iku penyanyi, pancipta tembang lan gitaris ing band grunge saka Seattle, Nirvana. Amarga misuwure band iki, Cobain dadi selebriti nasional lan internasional. Ing taun 1991, tembang Cobain kang paling misuwur, Smells Like Tee ...

                                               

Ekin Cheng

Ekin Cheng dhèwèké iku aktor lan penyanyi saka Hong Kong dhèwèké uga kondhang karo undhangan Dior uga undhangan Noodle Cheng, Ning awal kariré, dhèwèké nganggo jeneng Dior. Ora namung iku, dhèwèké uga tau olih jejuluk Noodle Cheng, akiré dhèwèké ...

                                               

Entang Wiharso

Entang Wiharso iku pelukis kondhang Indonésia. Priyayi iki lulusan Institut Seni Indonésia jurusan Seni Lukis. Entang wis naté pameran ing sadengah papan, kalebu ing manca nagara.

                                               

Julia Roberts

Julia Fiona Roberts yakuwi aktris kondhang saka Amérikah Sarékat pamenang Academy Award uga mantan fashion modhél, kang wiwit syuting filem ning awal 1990an sawisé mbintangi komedi romantis, Pretty Woman, karo lawan mainé Richard Gere, Dhèwèké da ...

                                               

Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman, AC dhèwèké aktris pemenang Academy Award, lan salah sijiné aktris Hollywood, Los Angeles, Hollywood kang dadi pamimpin ora namung iku, dhèwèké uga bisa nembang, dhèwèké duwé 2 kawarganagaraan, ya iku Amérikah Sarékat lan Austr ...

                                               

Pamela Anderson

Pamela Denise Anderson ya iku aktris, model, lan penulis saka Kanada, dhèwèké dikenal uga karo jenneg Pamela Anderson Lee sawisé nikah karo juru main drum Mötley Crüe, Tommy Lee, Bintang kang sok nglakoni operasi payudara iki, dikenal dadi icon b ...

                                               

Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman dhèwèké ya iku paraga lanang, sutradhara lan prodhuser ing filem lan téater saka Amérika. Hoffman kawentar amarga dadi karakter peran pendukung ing sawenèh filem kawit taun 1990an tekan dhèwèké mati ing umur 46 taun.

                                               

Mikhail Saakashvili

Mikhail Saakashvili inggih punika satunggaling hakim, pulitikus sarta Présidhèn Georgia wiwit tanggal 25 Januari 2004. Nama Saakashvili kapendhet saking nama Georgia Mikheil. Punika dipunterjemahaken minangka Mixeil Saakašvili. Piyambakipun lulus ...

                                               

Sung Jae-ki

Cithakan:Nama Koréa Cithakan:Teks Koréa Sung Jae-ki padha manungsa hak pejuang lan Dado aktivis, filsuf liberalisme saka Koréa. kepala Asosiasi Koréa wong. piyambakipun gantos lan penghancuran obahan pelayanan saka Wanita. sing sak, utang 200 yut ...

                                               

Toni Braxton

Toni Michelle Braxton dhèwèké penyanyi lan juru nulis lagu saka Amérikah Sarékat, dhèwèké wiwit kariré ning dunya musik nalika taun 1989 karo bantuan déning The Braxtons, Dhèwèké dadi penyanyi, kang kondhang amarga albumé kang pisanan, kang judhu ...

                                               

Vin Diesel

Vin Diesel pagaweanné dadi aktor, sutradara, penulis, lan prodhuser, kabangsaané saka Amérikah Sarékat, Vin Diesel kang lair karo nama Mark Sinclair Vincent iki lair tanggal 18 Juli 1967. dhèwèké ya iku aktor, sutradara, penulis, lan prodhuser sa ...

                                               

Willem-Alexander saking Walandi

Willem-Alexander saking Walandi miyos inggih punika raja Walandi sapunika. Panjenenganipun jumeneng nata awit tanggal 30 April 2013 minangka gantosipun Ratu Beatrix. Willem-Alexander punika putra pambajeng Ratu Beatrix lan Pangeran Claus. Willem- ...

                                               

Yingluck Shinawatra

Yingluck Shinawatra inggih punika tiyang èstri ingkang pisanan ingkang sampun jumeneng nata minangka mahamantri Thailand. Yingluck Shinawatra punika rayinipun tilas mahamantri Thailand Thaksin Shinawatra. Panjenenganipun kalebet lulusan babagan n ...

                                               

Abdee Negara

Abdee Nagara inggih punika gitaris, vokal panyurung, pangripta lagu lan prodhuser ingkang asalipun saking Indonésia. Abdee punika dados salah satunggalipun gitaris Slank kaliyan gitaris sanèsipun Ridho. Abdee naté main gitar kaliyan gitaris nasio ...

                                               

Anastacia

2012 - Its a Mans World 2005 - Pieces of a Dream 2014 - Resurrection 2008 - Heavy Rotation 2004 - Anastacia 1999 - Not That Kind 2015 - Ultimate Collection 2001 - Freak of Nature

                                               

Kiyohiko Azuma

Kiyohiko Azuma ya iku salah sijining wong Jepang sing pagaweane nggambar kartun Jepang utawa luwih sing luwih kerep diarani manga. Dhèwèké lair 27 Mèi 1968 ing Takasago, Hyogo. BIasane dhèwèké nganggo jeneng pena Joji Jonokuchi ing bukune H manga ...

                                               

Billy Boyd

Billy Boyd inggih punika aktor saking Sekotlan. Panjenenganipun miyos saking pasangan William lan Mary Boyd, ingkang sampun tilar donya nalika Boyd taksih rumaja. Panjenenganipun ageng kaliyan sadhèrèkipun, Margaret, kaliyan éyangipun. Ing taun 1 ...

                                               

Daniel Craig

Daniel Wroughton Craig (alias Daniel Craig, utawa biyasa uga diundhang karo jeneng DC Craig, Dhèwèké iku, aktor saka urutan kaping nem pemeran mata-mata serba bisa, James Bond 007 ning njeroné sequel CASINO ROYALE taun 2006 lan dadi aktor kaping ...

                                               

Daniel Dae Kim

Daniel Dae Kim dhèwèké iku aktor saka Koréa banjur pindah maring Amérika nalika umuré 2 taun. Gedhé ing Easton, Pennsylvaia. Kim lulusan saka Freedom High School ing Bethlehem, lan Haverford College ing Haverford Township, Pennsylvaia. Dhèwèké ug ...

                                               

Hugh Jackman

Hugh Michael Jackman dhèwèké iku aktor kang kebangsaané saka Australia, dhèwèké tau menangaké Tony Award ning filem The Boy from Oz, lair ning Sydney, Australia wiwit karir ning dunya hiburan awit taun 1999, ya iku aktor lan prodhuser filem saka ...

                                               

Mark McGrath

Mark McGrath utawa Mark Sayers McGarth ya iku vokalis saka band Alternatif Rock, Sugar Ray. Mark lair tanggal 15 Maret 1968 ing kutha Hartford, Connecticut, Amérikah Sarékat. Dhèwèké miwiti dadi pènyanyi lan juru main musik nalika sekolah ing Cor ...

                                               

Will Smith

Will Smith iku aktor, prodhuser, sutradara lan mantan penyanyi Hollywood. Dhéwéke lair ing 25 September 1958 ing Phyladelphia, Pensylvania, Amérikah Sarékat. Dhèwèké duwé jeneng asli Willard Christopher Smith Jr. lan duwé jeneng panggilan Fresh P ...

                                               

Adjie Pangestu

Adjie Mindosio Pangestu. Adjie Pangestu yaiu salah sijiné modhel. Saliyané iku Adjie uga dadi bintang sinétron Indonésia.

                                               

Anas Urbaningrum

Anas Urbaningrum inggih punika salah satunggalipun pulitikus Parté Dhémokrat ingkang dados parté pamenang ing pemilu 2009. Panjenenganipun kapilih dados ketua parté ing yuswa 40 taun, lan kalebet pangarsa parté paling enem sa-Indonésia. Anas naté ...

                                               

Antonio Conte

Antonio Conte ya iku mantan juru main bal-balan kebangsaan Italia. Dhèwèké main kanggo tim U.S. Lecce lan Juventus. Saiki dhèwèké dadi pelatih ana ing tim Chelsea

                                               

Gabriel Batistuta

Gabriel Omar Batistuta, utawi asring dipuncekak Gabriel Batistuta ugi gadhah nama jejuluk Batigol, punika salah satunggalipun juru main bal-balan saking Argentina. Batistuta punika juru main bal ingkang dangu ing klub bal Fiorentina Italia, lan p ...

                                               

Bhagyashree Patwardhan

Bhagyashree, Fèbruari 23, 1969 iku aktris saka India. Bapaké iku pamimpin Sangli kang asmané H.H. Meherban Shrimant Raja Vijaysinhrao Madhavrao Patwardhan. Jeneng jangkep saka Bhagyahree ya iku Shrimant Rajkumari Bhagyashree Raje Patwardan. Dhèwè ...

                                               

Jay-Z

Jay-Z utawa sing jeneng asliné Shawn Corey Carter iku pènyanyi solo ingkang unggah aliran Hip-Hop. Lair nalika 4 Dhésèmber 1969, ing kutha Brooklyn, nagari Amérikah Sarékat. Jay-Z iku uga pandamél lagu, musisi, Rapper, lan uga pènyanyi solo. Jay- ...

                                               

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ya iku ya iku penyanyi wédok seksi kebangsaan Amérikah Sarékat. Dhèwèké lair ing Castle Hill, The Bronx, New York. Dhèwèké pinter akting lan nyanyi. Bapake ya iku spesialis komputer lan ibune guru taman kanak-kanak. Lopez uga kaleb ...

                                               

Linus Torvalds

Linus Benedict Torvalds inggih punika tiyang ingkang ngawiwiti pengembanganipun Linux, inggih punika kernel ipun sistem operasi, kaliyan sapunika, gadhah ndamel supados Koordinator proyek punika. Dipun gagasi saking Minix, kernel kaliyan sistem o ...

                                               

Marjane Satrapi

Marjane Satrapi punika satunggaling panyerat buku novèl komik kontèmporèr, ilustrator, sutradara filem animasi lan panyerat buku laré Prancis ingkang asalipun saking Iran. Kajawi basa ibunipun, basa Farsi, piyambakipun ugi saged micara basa Inggr ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →