ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 169



                                               

Kristy Swanson

Kristen Noel "Kristy" Swanson iku sawijining aktris Amérikah Sarékat, sing misuwur olèhé awaké maragakaké Buffy Summers ing filem cult weton taun 1992 Buffy the Vampire Slayer. Swanson miwiti kariré mawa main ing sawatara filem remaja, kaya ta Pr ...

                                               

Yonathan Rahardjo

Yonathan ingkang sajatosipun dados dhokter kéwan punika inggih misuwur dados pujanga novèl lan puisi. Seratanipun ingkang awujud novèl, carkak, puisi, esai, seratan ilmiah populer lan seratan jurnalistik sampun dipunterbitaken wonten ing kathah b ...

                                               

Ade Rai

Ade Rai kang duwé jeneng dawa I Gusti Agung Kusuma Yudha Rai iku salah siji artis lan atlit binaraga kang lair ing Jakarta tanggal 6 Mèi 1970. Ade Rai duwé awak kang gedhé, apik, lan keker wis kerep menangi lomba utawa kajuwaraan binaraga ing nas ...

                                               

Mariah Carey

Mariah Carey iku artis kang lair tanggal 27 Maret 1970 ing Huntingtown, Long Island, New York). Dhèwèké iku sawijining panyanyi saka Amérikah Sarékat. Mariah Carey iku bapané asalé saka Venezuela lan ibuné wong AS katurunan Irlandia. Mariah iku p ...

                                               

David James

David Benjamin James ya iku salahsijiné juru main bal-balan teka Inggris sing main dadi kiper kanggo Bristol City. James sadurungé tau main kanggo tim Watford, Liverpool, Aston Villa, West Ham United, Manchester City, lan Portsmouth. Piyambaké ta ...

                                               

Eugene O’Donnell

Eugene Christipher" Chris” O’Donnell utawi ingkang langkung dipuntepang kanthi asma Chris O’Donnell inggih punika salah satunggalipun aktor saking Amérika kang lair ing Winnetka, Ilionis ing tanggal 26 Juni 1970. Chris O’Donnel inggih punika lare ...

                                               

Helvy Tiana Rosa

Helvy Tiana Rosa ya iku penulis karya fiksi Islami. Helvy duwé kagiyatan kaya ta nulis, mulang,organisasi, muteri Indonésia mènèhi inspirasi. Angen-angene kanggo Indonésia ya iku kabèh wong Indonésia dadi pewaca lan penulis.

                                               

Jamie Aditya

Jamie Aditya utawa James Adityawarman Graham lair wonten ing Canberra, taun 1970. Jamie Aditya punika salah satunggaling presenter saha musikus ingkang namanipun misuwur minangka VJ ing MTV Asia saha MTV Indonésia nalika taun 1990-an. Jamie Adity ...

                                               

Lee Byung Heon

Lee Byung-hun lair tanggal Juli 12, 1970, dhèwèké iku aktor, modhèl lan penyanyi saka Koréa, Lee Byung-Heon miwiti kariré ning donya peran ing filem drama televisi kag judhulé ASPHALT MY HOMETOWN ning taun 1991 nanging nembé kondhang nalika maina ...

                                               

Michelle Reis

Michele Monique Reis tenar karo jeneng Michele Monique 李嘉欣 =Lǐ Jiāxīn lair tanggal 20 Juni 1970 dhèwèké iku aktris kondhang saka Hong Kong, Dhèwèké iku katurunan saka wong Portugis lan Cina. Dhèwèké tau sekolah ning St. Pauls Secondary School. ...

                                               

Naomi Campbell

Naomi Elaine Campbell ya iku supermodel, pemeran, penyanyi, lan pengarang Inggris, Kariré ning dunya model diawali awit dhèwèké ning umur 15 taun, lan ning sasi April taun 1986 dhèwèké dadi cover majalah model dunya, majalah model kang jenengé El ...

                                               

Queen Latifah

Queen Latifah jeneng lairé Dana Elaine Owens dhèwèké iku aktris lan penyanyi kang kabangsaané Amérikah Sarékat tau menangi nominasi Golden Globe, Grammy Award, lan Academy Award, Queen dilairaké ning Newark, New Jersey, kariré ning dunya filem la ...

                                               

Upi Avianto

Upi Avianto ya iku sawijining sutradara, prodhuser lan penulis skenario Indonésia. Dhèwèké dadi sutradara ing filem 30 Hari Mencari Cinta taun 2004 kang dibintangi Nirina Zubir, Maria Agnes, Revaldo lan Dinna Olivia kang diprodhuksi perusahaan Re ...

                                               

Josép Guardiola

Josép "Pep" Guardiola inggih punika salah satunggalipun tilas juru main bal-balan lan sapunika dados pelatih bal-balan saking nagari Spanyol. Guardiola sapunika nglatih ing klub bal FC Barcelona. Guardiola naté dados juru main bal ing tim nasiona ...

                                               

Kevin Richardson (musisi)

Kevin Richardson jeneng dawané ya iku Kevin Scott Richardson. Dhèwèké ya iku sawijining penyanyi kang tau gabung karo grup musik wong nom, Backstreet Boys. Nanging ing taun 2006, dhèwèké metu saka grup musik iki. Kevin, nalika isih sekolah, aktif ...

                                               

Björn Kuipers

Björn Kuipers iku sawijining wasit bal-balan Walanda. Dhêwêké iku wasit ing liga utama Walanda: Eredivisie. Saliyané iku Kuipers ya dadi wasit internasional. Dhèwèké tau dadi wasit ing tetandhingan final Piala Éropah Sangisoré 17 taun ing 2006 la ...

                                               

Andre Marriner

Andre Marriner, lair tanggal 1 January 1971, iku wasit FA, sing biyasa mimpin tetandhingan ing Liga Premier Inggris, dhèwèké duwé ngomah ing Sheldon, Birmingham. Andre Marriner pungkasan dadi wasit ing tetandhingan wigati Liga Premier mangsa 2009 ...

                                               

Noriko Fujiwara

Norika Fujiwara dhèwèké iku artis saka Jepang kang. Dhèwèké dadi ratu kasulistyan Jepang, modhèl uga aktris, tau dadi Miss Japan nalika taun 1992. Dhèwèké dadi Miss Japan ing taun 1992 lan dadi modhèl èksklusif kanggo kalawarti CanCam. Dhèwèké as ...

                                               

Peter Madsen (insinyur)

Peter Madsen iku sawijining insinyur Dénemarken. Dhèwèké misuwur déning prau silemé lan rokèté sing digawé déning awaké saha kanca-kancané lan dibéyani kanthi pribadi. Ing sasi Agustus 2017 dhèwèké digayutaké karo patiné wartawati Zwèden Kim Wall

                                               

Pete Sampras

Pete Sampras iku mantan petenis nomer siji donya asal Amérikah Sarékat. Pete dianggep salah siji petenis putra paling apik donya sepanjang sajarah. Dhuwuré 185 cm. Sadawaning kariré, Pete nyithak sajarah kanthi njuwarani 14 gelar Grand Slam lan m ...

                                               

Selena

Selena Quintanilla-Pérez, utawa kondhang minangka Selena, iku penyanyi, penulis lagu, penyanyi, modhèl, disainer busana, aktris lan prodhuser musik saka Amérikah Sarékat, kang dijuluki "The Queen of Tejano music". Anak wuragil saka pasangan Améri ...

                                               

Tupac Shakur

Tupac Amaru Shakur inggih punika tiyang rapper, aktor, aktivis, lan penyair saking AS. Piymbakipun gadhah asma samaran 2Pac, Makaveli, lan Pac. Ing Guinness Book of World Records piyambakipun dipuntèpang dados rappèr tersuksès donya, amargi piyam ...

                                               

Tony Stewart

Anthony Wayne Stewart inggih punika panjenengané pambalap mobil ingkang misuwur ugi professional saking Amérikah Sarékat. Ing mangsa punika panjenengané mandap ing bebalapan NASCAR, minangka ngelajengaken mobil #14 Office Depot/Old Spoice, panjen ...

                                               

David Tennant

David Tennant punika aktor asal Sekotlan. Panjenenganipun minangka serves Giacomo Casanova ing filem Casanova. Dhèwèké uga dadi Barty Crouch, Jr. ing filem Harry Potter and the Goblet of Fire.

                                               

A-mei

A-mei, uga ditepungi mawa jeneng Zhang Huimei utawa Chang Hui-mei, iku sawijining penyanyi Taiwan sing sangkané saka suku pribumi Taiwan Wong Puyuma. Dhèwèké uga ditepungi mawa jeneng asliné 古歷來 阿密特. Dhèwèké lair ing tlatah pagunungan ing s ...

                                               

Ahmad Fuadi

Ahmad Fuadi ya iku novelis, pekerja sosial lan mantan wartawan saka Indonésia. Novèl pisanané ya iku novèl Negeri 5 Menara kang minangka buku pisanan saka trilogi novelé. Karya fiksiné bisa nuwuhaké semangat kanggo nggayuh prèstasi. Sanajan kagol ...

                                               

Bae Yong Joon

Bae Yong Joon, dhèwèké iku aktor Koréa Kidul kang kondhang amarga mainaké peran ing filem-filem drama. Penggemaré nyebut dhèwèké mawa singkatan BYJ, nanging penggemar ing Jepang ngundang nganggo undangan kurmatan Yon-sama. Dhèwèké miwiti kariré i ...

                                               

Billie Joe Armstrong

Billie Joe Armstrong iku salah sawijining personil saka band kawak Green Day. Wong lanang kelairan surya 17 Fèbruari 1972 ing kutha Oakland iki wis magepokan karo Green Day miwiti taun 1986. Bebarengan karo Mike Dirnt, Billie Joe nggawé manéka wa ...

                                               

Cameron Diaz

Cameron Diaz utawi kanthi nama jangkep Cameron Michelle Diaz ing San Diego, California, Amérikah Sarékat inggih punika salah satunggalipun artis saking Amérikah Sarékat. Panejenganipun punika putra kaping kalih saking tiga sadhèrèk kanthi kakang ...

                                               

Eminem

Marshall Bruce Mathers III, utawa asmane Eminem, gadhah panguripan kalih Slim Shady, ya iku penyanyi rapper ingkang kadonyan, lan uga aktor lan prodhuser saka nagari Amérikah Sarékat. Asmane ingkang kadonyan, ngankat asma grup band D12 dadi grup ...

                                               

Fira Basuki

Fira Basuki ya iku panulis novèl kang wis kawentar. Salah siji novèl kang ndadèkaké misuwur ya iku novèl Pintu. Fira Basuki naté golèk ngèlmu ana ing nagara liya. Carita kang ditulis iku akèh mbabar babagan budaya, kaya ta budaya Jawa, Cina utawa ...

                                               

Liam Gallagher

William John Paul Gallagher utawi Liam Gallagher ing Burnage, Manchester, inggih punika salah satunggalipun musisi lan pangripta lagu saking Inggris. Panjenenganipun dados tetunggulipun band Oasis. Nanging band-ipun William ingkang sapunika inggi ...

                                               

Leymah Gbowee

Leymah Roberta Gbowee iku aktivis perdamaian Afrika, sing duwé peran sajeroning pagerakan perdamaian sing ngakiri Perang Sadulur Liberia Kaloro taun 2003, saéngga kapilihé Ellen Johnson Sirleaf ing Liberia, nagara Afrika pisanan sing duwé présidh ...

                                               

Jang Dong-gun

Jang Dong-gun ya iku aktor saka Koréa Kidul. Sawisé urip ing Yongsan-gu, Seoul, dhèwèké banjur lunga menyang Koréa National University of Arts, nanging pedhot sadurungé éntuk gelar. Aktor kang misuwur nggawe kajutan ing nagarané nalika wulan Nove ...

                                               

Kiwil

Kiwil duwé jeneng asli Wildan Delta. Kiwil iku salah sijiné pelawak kang misuwur bisa nirokaké swarane dai kondhang, Zainuddin MZ. Kiwil iku wong lanang kang lair ing kutha Jakarta taun 10 Agustus 1972.

                                               

Ko So-young

Ko So-young ya iku aktris lan modhel saka Koréa Kidul. Dhèwèké lulusan Chung-Ang University ing kelas Drama lan Cinema. Dhèwèké uga dikenal kanthi sesebutan wong wadon ideal ing Koréa. Ko lair ing Seoul, Koréa. Dhèwèké sekolah ing Sekolah Tinggi ...

                                               

Luís Figo

Luís Filipe Madeira Caeiro Figo, inggih punika juru main bal-balan saking Portugal ingkang gadhah posisi minangka midfielder ing klub bal-balan Sporting CP, FC Barcelona, Real Madrid, lan Inter Milan. Panjenenganipun pensiun saking jagad bal-bala ...

                                               

Gwyneth Paltrow

Moonlight and Valentino 1995 Iron Man II 2010 minangka Pepper Potts Hard Eight 1996 minangka Clementine Bounce 2000 The Intern 2000 Cameo Malice 1993 The Pallbearer 1996 Emma 1996 Flesh and Bone 1993 A Perfect Murder 1998 Possession 2002 Higher L ...

                                               

Rohan Marley

Rohan Marley iku juru main bal-balan profèsional lan penyanyi reggae sing lair ndhik Kingston, Jamaika tanggal 19 Mèi 1972. Dhèwèkné nduwé lima anak karo Lauryn Hill. Jeneng anak-anaké ya iku Zion David Marley, Selah Louise Marley, Joshua Omaru M ...

                                               

Rui Costa

Rui Costa iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Lisboa, Portugal tanggal 29 Maret 1972. Pemain sing dhuwuré 180 cm kuwi yaiku juru main ngarep. Piyambaké pensiun sawisé mbela Benfica ndhik laga musuh Vitoria Setubal. Ndèk tetandhing ...

                                               

Beenie Man

Beenie Man utawa sing jeneng asline ya iku Anthony Moses Davis iki Rapper Jamaican Dancehall sing lair ndhik craig Town, Kingston, Jamaika tanggal 22 Agustus 1973. Piyambaké uga nduwé jeneng kaya ta Beenie Don, Moses Davis, lan Ras Moses. Penyany ...

                                               

Bucek Depp

Bucek Depp kang jeneng asline Al Arthur Muchtar ya iku salah sijiné paraga sinétron lan bintang filem Indonesia. Adhine, Fathir Muchtar uga dadi paraga filem Indonesia. Bucek Depp iku putra nomer loro saka pasangan Yus Machfud Muchtar lan Eleonor ...

                                               

Buju Banton

Buju Banton lair tanggal 15 Juli 1973 ndhik Kingston, Jamaika. Jeneng lairé ya iku Mark Anthony Myrie. Penyanyi sing jinis musiké reggae elektronik iki biyasa nganggo gaya Club, Dancehall, Roots Reggae, Raggae Pop, lan Contemporary Reggae. Penyan ...

                                               

Kelly Chen

Kelly Chen inggih punika salah satunggaling penyanyi lan aktris ingkang kawéntar wonten ing Hong Kong. Piyambakipun ugi jejuluk Kelly Chan, Chen Wai-Lam, Chen Hui Lin lan Chen Wai Lun. Wonten ing Konser love fighters, Kelly chen, mbiwarakaken bad ...

                                               

Fabio Cannavaro

Fabio Cannavaro ya iku bèg tengah saka tim nasional bal-balan Italia sing duwé dhuwur 176 cm. Wiwt taun 2005 Cana dai kapten saka tim nasional bal-balan Italia. Dhèwèké dadi kakang kandung saka Paolo Cannavaro sing uga dadi juru main bal-balan. C ...

                                               

Feni Rose

Feni Rose. Feni Rose punika salah setunggaling présénter tivi, bintang iklan, saha pengusaha ingkang asalipun saking Indonésia. Feni Rose misuwur amargi aktingipun dados Ibu Dewi wonten iklan sabun umbah-umbah utawi deterjen. Kajawi punika, Feni ...

                                               

Hendro Kartiko

Hendro Kartiko punika salah satunggaling juru main bal Indonésia. Hendro Kartiko punika lair nalika tanggal 24 April 1973 wonten ing kitha Surabaya. Nalika main, limrahipun Hendro Kartiko njabat dados Kiper. Hendro Kartiko gadhah badan ingkang ng ...

                                               

Ryan Giggs

Ryan Joseph Giggs kang misuwur kanthi nama Ryan Giggs punika salah satunggaling juru main bal-balan saking nagara Wales. Piyambakipun punika salah satunggaling juru main bal ingkang main ing sisih kiwa. Bapakipun Giggs punika Danny Wilson, salah ...

                                               

Sami Hyypiä

Sami Hyypiä utawa jeneng jangkepé Sami Tuomas Hyypiä yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka nagara Finlan. Dhèwèké lair surya ping 7 Oktober 1973 ing kutha Porvoo, Finlan wis naté main kanggo klub MyPa, Willem II, Liverpool FC, lan Ba ...

                                               

Stephenie Meyer

Stephenie Morgan Meyer ya iku salah sawijining panyerat novèl Amérikah Sarékat. Salah sawijining karyané ya iku Twilight series, Twilight, New Moon, Eclipse, lan Breaking Dawn. Twilight, New Moon lan Eclipse wis digawé filemé, sing Breaking Dawn ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →