ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 172



                                               

Dirk Kuyt

Dirk Kuyt, kanthi resmi diéja Dirk Kuijt, iku juru main bal-balan profésional Walanda, sing anyar iki main ing klub Inggris Liverpool FC ing taun 2007-2012. Dhèwèké biyasa main minangka striker nanging saiki kerep dipasang minangka gelandhang. Sa ...

                                               

Ratih Kumala

Ratih Kumala inggih lulusan saking Jurusan Sastra Inggris, Universitas Sebelas Maret, Surakarta. Piyambakipun ugi aktip wonten ing komunitas bumi manungsa, Sala lan AKY Akademi Kebudayaan Yogyakarta. Sapunika, piyambakipun dalem wonten ing Jakart ...

                                               

Robbie Keane

Robert David "Robbie" Keane inggih punika juru main bal-balan saking Irlandia ingkang sapunika main ing klub bal Tottenham Hotspur. Keane ugi main wonten ing tim nasional bal-balan Irlandia. Wonten ing tim nasional, Keane pikantuk amanah minangka ...

                                               

Alessandra Ambrosio

Alessandra Corine Maria Ambrósio iku sawijining fotomodèl lan aktris Brazil. Dhèwèké dadi misuwur déné karyané kanggo Victorias Secret lan kapilih dadi juru wicara produk PINK. Saiki Ambrosio iku salah sawijiné widadari Victorias Secret lan uga t ...

                                               

Alex Band

Alex Band iku jenéng panggung saka Alexander Max Band. Lair ing wangsa 8 Juni 1981, ing kutha San Fransisco, California, Amérika ikat. Ing taun 1999, Band miwiti The Calling karo Aaron Kamin, ora liya uga sadulur dhewè. The Calling gadhah album l ...

                                               

Christian Sugiono

Christian Sugiono iku sawijining aktor filem, bintang sinétron lan iklan Indonésia. Dhèwèké dadi misuwur lan ditepangi publik umum sawisé taun 2005 sabanjuré dadi bintang ing filem Catatan Akhir Sekolah lan sawatara filem liyané kaya ta Jomblo. S ...

                                               

Justin Timberlake

Justin Timberlake miyos ing Memphis, Tennessee tanggal 4 Fèbruari 1981. Bapaké ya iku Randy Timberlake lan ibuné ya iku Lynn Harless. Justin Timberlake iku warga Amérikah Sarékat sing penggaweané nembang. Jenenge dikenal wiwit dadi anggota grub b ...

                                               

David Villa

David Villa Sánchez, jeneng undang-undangan El Guaje iku juru main bal-balan Spanyol, sing main ing klub Valencia ing liga Spanyol Spanish La Liga.

                                               

Xabi Alonso

Xabi Alonso Olano inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan ingkang gadhah dhuwur 183 cm saking Spanyol. Sapunika Xabi Alonso ndhérék tim bal-balan ing klub Real Madrid. Xabi Alonso punika juru main tengah bertahan ingkang sapunika ma ...

                                               

Charlene Choi

Charlene Choi 22 Novèmber 1982 ing British Columbia,Kanada) dhèwèké iku aktris lan penyanyi saka Hong Kong. Dhèwèké salah siji saka anggota kelompok Cantopop Twins, bareng karo Gillian Chung, Choi lair ing kutha Vancouver, Kanada. Banjur pirang t ...

                                               

Selena Gomez

Selena Marie Gomez 22 Juli 1982 yaiku panjenengané dadi penyanyi pop, penari, panulis lagu, lan aktris Amérikah Sarékat kang misuwur minangka duwé lakon sajeroning serial Disney Wizards of Waverly Place

                                               

Herman Sikumbang

Herman Sikumbang iku gitaris Indonésia kang uga minangka warganing band Indonésia aran Seventeen wiwit 1999 nganti 2018. Panjenengané séda ing tanggal 22 Dhésèmber 2018 nalika umur 36 taun amarga tsunami ing Supitan Sundha kang nerak pamentasané. ...

                                               

Yasser Al-Qahtani

Yasser Saeed Al-Qahtani, utawi sami kaliyan US$5 23 milyar. Yasser Al-Qahtani naté badhé "dipuntumbas" déning klub raseksa saking Inggris, Manchester City nanging transaksi punika gagal saéngga Yasser tetep main ing Arab Saudi.

                                               

Vino Bastian

Vino Galileo Bastian ya iku aktor filem asalé Indonésia. Vino iku putra ragilé pangarang Bastian Tito, kang kondhang mligi saka sérial carita silat Wiro Sableng.

                                               

Michelle Branch

Michelle Jacquet DeSevren Branch Landau iku siji penyanyi, panulis lagu lan gitaris asal Amérikah Sarékat. Nalika lair dhèwèké prématur pitung minggu luwih dhisik. Jenengé ngarep dijupuk saka siji lagu The Beatles sing ajudhul Michelle. Penyanyi ...

                                               

Dian Hartati

Dian Hartati ingkang miyos wonten ing Bandung, Jawa Barat tanggal 13 Dhésèmber 1983 inggih punika salah satunggaling sastrawan saha pujangga èstri ing Indonésia. Dian Hartati wiwit makarya ing dunya panyeratan wiwit taun 2002. Ing sasi Dhésèmber ...

                                               

Robin van Persie

Robin van Persie ya iku sawijining juru main bal-balan Walanda. Persie tuwuh diwasa ing tlatah Kralingen ing sisih wétan kutha Rotterdam, miwiti karir bal-balan ing klub Excelsior minangka juru main remaja. Ing taun 2002 Persie dirékrut déning Fe ...

                                               

Yury Zhirkov

Yuri Zhirkov Valentinovich (ning basa Rusia:Юрий Валентинович Жирков; lair 20 Agustus 1983 ning Tambov,Rusia. Yuri Zhirkov Valentinovich ya iku juru main bal-balan Rusia kang maen kanggo Chelsea lan uga kanggo Tim nasional Rusia.Yuri Zhirkov Vale ...

                                               

Andrés Iniesta

Andrés Iniesta ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Spanyol sing saiki main kanggo klub FC Barcelonalan timnas Spanyol. Piyambaké bisa main ndhik posisi glandhang. Iniesta kuwi dididik karo akademi enom La Masia nggoné Barcelon ...

                                               

Benoît Assou-Ekotto

Benoît Assou-Ekotto ya iku juru main bal-balan sing kebangsaané Kamerun sing saiki mbéla klub Tottenham Hotspur. Posisiné minangka bèg. Dhuwur awaké 175 cm. Panjenengané sing kapisan main ing timnas Kamerun wiwit taun 2006.

                                               

Scarlett Johansson

Johansson lair ing kutha New York. Bapake, Karsten Johansson, iku arsitek kang lair ing Denmark, lan mbah kakung saka bapake, Ejner Johansson, screenwriter lan direktur Scarlett Johansson nganakake kewarganagaraan Denmark. Ibune, Melanie Sloan, p ...

                                               

Mile Jedinak

Michael John "Mile" Jedinak ya iku juru main bal-balan profésional sing dekné teko Australia. Nomor punggungé ya iku 15. Saiki areké dikontrak karo Crystal Palace. Dekné kanthi reguler main kanggo Tim nasional Australia, ndhik ndi dekné main punj ...

                                               

Stewart Downing

Stewart Downing yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka nagara Inggris kang main kanggo klub Blackburn Rovers. Downing lair ing kutha Middlesbrough surya ping 22 Juli 1984, dhèwèké duwé dedeg 180 cm lan migunakaké sikil kiwa minangka s ...

                                               

Carey Mulligan

Carey Hannah Mulligan ya iku sawijining aktris kang asalé saka Inggris, Dhèwèké dikenal ing perane minangka Kitty Bennet ing filem Pride&Prejudice nalika taun 2005. Perane minangka Jenny ing filem An Education kang gawé Carey éntuk penghargaa ...

                                               

Keira Knightley

Keira Knightley, iku aktris kang kawentar ing jagad filem hollywood kang asalé saka Inggris. Keira Knightley iku anak saka aktor Will Knightley lan penulis drama Sharman Macdonald. Dhèwèké wiwit tampil ing umur 7 taun ing layar TV ing sérial TV S ...

                                               

Liliyana Natsir

Liliyana Natsir iku juru main badminton rangkep campuran asal Indonésia sing pasangan karo Nova Widianto. Kajaba iku, dhèwèké uga mlebu ing tim putri sapasang karo Vita Marissa. Liliyana asalé saka klub Tangkas Bogasari Jakarta. Sawenèh pangalama ...

                                               

Masiela Lusha

2009: Ballad of Broken Angels: Harmony, Harmony 2006: Law and Order: Criminal Intent, Mira 2010: Kill Katie Malone, Ginger 2001: Lizzie McGuire, Model 2011: Tough Business, Grace 2008: Blood: The Last Vampire, Sharon 2005: Unscripted 2010: Of Sil ...

                                               

Mario Gómez

Mario Gómez iku juru main bal-balan Jerman. Dhèwèké main minangka panyerang kanggo FC Bayern München lan timnas Jerman. Sadurungé main ing Bayern München, dhèwèké wis main enem taun kanggo FC Stuttgart. Béya sing dibayaraké dadi rékor kanggo pamb ...

                                               

Mohammed bin Salman

Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, dikenal kanthi sebutan MBS, yaiku Putra Mahkota Arab Saudi. Dheweke saiki dadi Wakil Perdana Menteri negara kasebut lan uga Ketua Dewan Urusan Ekonomi lan Pembangunan, Ketua Dewan Urusan Politik lan Keam ...

                                               

Simon Santoso

Simon Santoso iku juru main badminton Indonésia. Putra saka pasangan Hosea Lim lan Rahel Yanti iki dadi anggota Thomas Cup Indonésia 2008 lan dadi juru main tunggal katelu sajeroning tim. Sadurungé, Simon uga tau mèlu tim Thomas Cup Indonésia ing ...

                                               

Maria Kristin Yulianti

Maria Kristin Yulianti ingkang miyos ing Tuban tanggal 2 Juni 1985 punika salah satunggiling pebulu tangkis Indonésia. Piyambakipun remen lan hobi badminton wiwit yuswa 10 taun lan wiwit aktif ing taun 2004.

                                               

Edin Džeko

Edin Džeko ya iku salah sijining juru main bal-balan profésional sing nduwé kebangsaan Bosnia-Herzegovina sing main minangka striker kanggo Manchester City F.C. ing Liga Primer Inggris lan timnas Bosnia-Herzegovina.

                                               

Keylor Navas

Keylor Antonio Navas Gamboa utawi misuwur kanthi asma Keylor Navas inggih punika atlét bal-balan profésional saking Kosta Rika ingkang main minangka kiper ing klub bal Prancis, Paris Saint-Germain lan Tim Nasional Kosta Rika ing lével internasion ...

                                               

Leila Lopes

Leila Lopes, kanthi asma jangkep Leila Luliana da Costa Lopes Vieira, inggih punika pamenang Miss Angola 2011 nalika tanggal 18 Dhésèmber 2010 lan Miss Universe 2011 ing tanggal 12 September 2011 ing Sao Paulo, Brasil. Leila Lopes, ingkang asma j ...

                                               

Nani

Kanggé kagunan sanès saking, mangga mriksani. Luis Carlos Almeida da Cunha utawa asring dipunsebat Nani, inggih punika juru main bal-balan saking nagari Portugal ingkang main minangka juru main swiwi ing klub liga Inggris Manchester United lan ti ...

                                               

Olivier Giroud

Olivier Giroud inggih punika satunggaling juru main bal-balan negara prancis ingkang main kanggé klub Arsenal ing posisi penyerang. Piyambakipun miwiti karièr ing klub Grenoble ing Ligue 2 sadèrèngipun gabung kaliyan klub Tours ing taun 2008. Ing ...

                                               

Christina Perri

Christina Perri ya iku penyanyi kang dhuweni kebangsaan Amérikah Sarékat. Dhèwèké nggawe album kang pisanan kanthi judhul Lovestrong ing taun 2011. Lair ing Philadelphia, Pennsylvania. Miwiti karire ing donya musik wiwit taun 2010.

                                               

Riyo Mori

Riyo Mori miyos 24 Dhésèmber 1986 ing Aoi-ku, Shizuoka, Jepang inggih punika penari balet lan ugi instruktur jogèd saking Jepang. Panjenenganipun dados Miss Universe ing tanggal 29 Mèi 2007.

                                               

Vincent Kompany

Vincent Jean Mpoy Kompany inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Belgia ingkang main dados bèg lan kaptèn ing klub Liga Primer Inggris klub Manchester City lan Tim Nasional Bal Belgia. Ing mangsa taun 2011-2012, Kompany ...

                                               

Ajmal Kasab

Mohammed Ajmal Amir Kasab iku sawijining téroris Pakistan sing kacekel sawisé Serangan Mumbai 2008. Kasab iku siji-sijiné panyerang sing bisa ditangkep urip-urip déning Pulisi India. Wiwitané pamaréntahan Pakistan sélak manawa dhèwèké iku wong Pa ...

                                               

Antonio Candreva

Antonio Candreva yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka nagara Itali lan main kanggo klub Inter Milan. Candreva kang main ing posisi swiwi tengen iki lair ing kutha Roma, Itali surya ping 28 Fébruari 1987. Candreva duwé getih Albania ...

                                               

Arda Turan

Arda Turan inggih punika satunggaling juru main bal-balan saking Turki ingkang main ing posisi gelandhang serang lan samenika main ing klub Spanyol FC Barcelona lan ing Timnas Turki. Arda Turan miwiti kariripun kanthi main ing klub ibukutha Turki ...

                                               

Gerard Piqué

Gerard Piqué Bernabeu inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Spanyol, ingkang samenika main ing klub FC Barcelona lan Timnas Spanyol, lan gadhah posisi minangka bék. Pique kalebet prodhuk akadhemi bal Barcelona ingkang ...

                                               

Lucas Leiva

Lucas Leiva duwé jeneng jangkep Lucas Pezzini Leiva, yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka nagara Brasil kang main kanggo klub liga Serie A Itali SS Lazio. Dhèwèké lair ing kutha Dourados, Brasil surya ping 9 Januari 1987. Lucas Leiv ...

                                               

Luis Suárez

Luis Alberto Suárez Díaz utawi misuwur kanthi asma Luis Suárez inggih punika satunggaling juru main bal bal-balan Uruguay ingkang main ing posisi striker kanggé klub FC Barcelona lan ugi mbéla tim nasional Uruguay. Luis Suárez dipunanggep minangk ...

                                               

Tove Lo

Ebba Tove Elsa Nilsson, lan ndarbèni jeneng artis Tove Lo, iku sawijining penyanyi lan panulis lagu Swéden. Dhèwèké lair lan gedhé ing distrik Djursholm ing Danderyd sing sugih, saloring Stockholm, lan dhèwèké iku alumna sekolah musik kawentar Ry ...

                                               

Kim Isabel Fredrika Wall

Kim Isabel Fredrika Wall iku sawijining wartawati Zwèden sing ngilang nalika numpak kapal silem UC3 Nautilus, sawijining kapal silem pribadi gawéané insinyur Dénemarken Peter Madsen. Ing tanggal 11 Agustus 2017, UC3 Nautilus klelep kanthi nyalawa ...

                                               

Adam Lallana

Adam David Lallana ya iku sawijining juru main bal-balan negara Inggris sing main kanggo klub Liverpool. Piyambaké main ing posisi glandhang nyerang. Lallana wiwit kang karir kang junior ing klub Southampton, banjur miwiti karir kang sènior ing k ...

                                               

Ivan Rakitić

Ivan Rakitić inggih punika juru main bal-balan profésional saking Kroasia ingkang gadhah posisi minangka gelandhang serang. Rakitić samenika main ing klub Spanyol FC Barcelona lan Timnas Kroasia. Rakitić miwiti karir profésionalipun ing Basel nga ...

                                               

José Paulo Bezerra Maciel Júnior

José Paulo Bezerra Maciel Júnior, umum dikenal minangka Paulinho, ya iku sawijining juru main bal-balan saka Brazil kang saiki main minangka glandhang kanggo FC Barcelona. Paulinho miwiti kariripun ing Po de Acar taun 2003 lan gabung ing skuad en ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →