ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 173



                                               

Sergio Busquets

Sergio Busquets Burgos inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional Spanyol ingkang main ing posisi gelandhang ingkang samenika main ing klub FC Barcelona lan Timnas Spanyol. Busquets miwiti karir kanthi mlebet ing tim eném FC Barce ...

                                               

Éver Banega

Éver Maximiliano David Banega yaiku juru main bal-balan profesional Argentina kang main kanggo klub Spanyol Sevilla FC lan tim naysional Aègentina minangka glandhang tengah. Dhèwèké miwiti kariré ing Boca Juniors, lan mèlu klub Valencia ing taun ...

                                               

Aleix Vidal

Aleix Vidal Parreu inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Spanyol ingkang samenika main ing klub FC Barcelona. Biasanipun main ing posisi bèg tengah utawi bèg tengen. Piyambakipun gadhah kecepatan ingkang ngedab-edabi, ...

                                               

Anton Yelchin

Anton Viktorovich Yelchin ya iku paraga lanang filem lan tèlèvisi saka Amèrikah, kawentar nalika dadi paraga Pavel Chekov ing sèri filem Star Trek reboot, Clumsy Smurf ing The Smurfs lan sèquèl terusané lan ing sawenèh peran wigati liyané. Lair s ...

                                               

Chris Brown

Chris Brown kang duwé jeneng dawa Christopher Maurice Brown iku, lair ing Tappahannock, Virginia, Amèrika Sarèkat tanggal 5 Mèi 1989. Dhèwèkè kalebu penyanyi saka ras kulit ireng. Chris Brown ya iku salah siji penyanyi lanang kang nyanyikaké jini ...

                                               

Dejan Lovren

Dejan Lovren ya iku sawijining juru main bal-balan nasional Kroasia sing nduwéni posisi bèg kanggo klub Liverpool lan Tim Nasional Kroasia. Lovren miwiti karir junior ing klub Karlovac banjur miwiti karir kang sénior ing klub kasebut. Banjur pind ...

                                               

Linsey Evans

Cithakan:Infobox ratu pemegang kejuaraan Lindsey Gayle Evans lair 9 Disember, 1989 merupakan American modhèl dan kecantikan ratu yang telah dipilih sebagai Playboy Playmate Bulan bagi bulan Oktober 2009. Beliau merupakan bekas pemegang kejuaraan ...

                                               

Giacomo Bonaventura

Giacomo "Jack" Bonaventura inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Italia ingkang main bal ing klub Serie A Italia A.C. Milan lan Tim Nasional Italia. Piyambakipun dados pemain glandhang. Bonaventura miwiti karièr sénior in ...

                                               

Henrikh Mkhitaryan

Henrikh Mkhitaryan inggih punika satunggaling juru main bal-balan profesional saking Armenia ingkang main ing posisi glandhang lan samenika main ing klub Manchester United Premier League Inggris lan tim nasional bal Armenia. Saderengipun main ing ...

                                               

Heyden Panettiere

Hayden Lesley Panettiere dhèwèké aktris lan penyanyi saka Amérikah Sarékat kang tau menangaké nominasi Grammy Award, dadi kondhang nalika meranaké Claire Bennet ning Seri TV Heroes, lain ning Palisades, New York, wiwit ning dunya hiburan awit tau ...

                                               

Misha Zilberman

Misha Zilberman iku sawijining juru main badminton Israèl. Dhèwèké ngwakili Israèl nalika Olimpiade taun 2012 ing London, lan uga ngwakili Israèl nalika European Games taun 2015. Misha Zilberman sempet nuwuhaké kontrovèrsi ing taun 2015 lan kepén ...

                                               

Jordin Sparks

Jordin Sparks utawa Jordin Brianna Sparks ya iku penyanyi POP kang asalé saka Amérikah Sarékat. Dhèwèké miwiti karir musik lumantar American Idol ing mangsa American Idol Mangsa kaping enem. lan menang ing mangsa mau. Dhèwèké menang ing kontès ma ...

                                               

André Schürrle

André Schürrle iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Ludwigshafen, Jerman tanggal 6 November 1990. Pemain iki wis tau ngicipi gelar juwara Piala Dunia, DFB-Supercup, lan DFB Pokal. Ibuké ya iku Luise lan bapaké ya iku Joachim Schürr ...

                                               

David de Gea

David de Gea utawi David de Gea Quintana punika kiper saking Spanyol, lan salah satunggaling juru main bal-balan saking Manchester United. Saderenge, David de Gea ndhèrèk klub Atlético Madrid. De Gea mlebet club U-17 Spanyol lan saged ndadosaken ...

                                               

Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson inggih punika salah satunggalipun aktris saking nagari Inggris ingkang dados paraga Hermione Granger wonten ing filem Harry Potter. Emma Watson punika putranipun pasangan pengacara Chris lan Jacqueline ingkang sapunik ...

                                               

Gabriel Paulista

Gabriel Armando de Abreu yaiku sawijiné pamain bal-balan saka negara Brasil sing main ing Liga Utama Spanyol klub Valencia lan main dadi bék. Gabriel main kanggo tim Vitória wiwit taun 2010 nganti 2013. Ing 2013, dhèwèké nggabung kanggo klub Vill ...

                                               

Jonas Hector

Jonas Hector iku pemainé tim bal-balan Jerman sing lair tanggal 27 Mèi 1990. Piyambaké main ndhik pérangan kiwa mburi. Piyambaké uga dadi juru main kapingloroné FC Köln sing kelebu tim bal-balan Jerman sawisé Lukas Podolski. Piyambaké diceluk Joa ...

                                               

Jordan Henderson

Jordan Brian Henderson ya iku sawijining juru main bal-balan saka negara Inggris. Piyambaké main minangka gelandhang. Saiki dhèwèké main kanggo Liga Primér Inggris Liverpool lan Inggris. Nganti wulan 1 Juli 2008, Henderson resmi gabung lan main p ...

                                               

José Ignacio Fernández Iglesias

José Ignacio Fernández Iglesias alias Nacho inggih punika juru main bal-balan profésional Spanyol ingkang samenika main ing klub Real Madrid CF minangka bèg tengah. Piyambakipun kalebet prodhuk asli akadhemi Real Madrid. Nacho nggabung kaliyan pe ...

                                               

Karim Bellarabi

Karim Bellarabi kuwi juru main bal-balan profèsional Jerman sing lair ndhik Berlin tangal 8 April 1990. Piyambaké saiki main ndhik tim bal-balan Bayer 04 Leverkusen lan main ndhik pérangan ngarep pinggir. Bellarabi tau dadi uwong sing nyekel reko ...

                                               

Kim Jeffrey Kurniawan

Kim inggih punika juru main bal naturalisasi kang nomer satunggal ing Indonesia. Sadèrèngé puniku Kim dados warga nagara Jerman, nanging Kim langkung milih dados warga nagara Indonesia.

                                               

Kristen Stewart

Kristen Stewart ingkang gadhah asma lair Kristen Jaymes Stewart inggih punika lair ing Los Angeles, California, AS tanggal 9 April 1990. Sampun wonten luwih saking 17 filem ingkang dipunperanaken piyambakipun. Bapak saking Kristen inggih punika m ...

                                               

Kyle Walker

Kyle Andrew Walker ya iku juru main bal-balan warga nagara Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèg tengen.

                                               

Mario Balotelli

Mario Barwuah Balotelli iku sawijining juru main bal-balan Italia katurunan Ghana. Dhèwêké main minangka panyerang kanggo Manchester City lan timnas Italia. Dhèwèké miwiti kariré ing Lumezzano lan tau main kanggo tim iki ping loro. Sawisé iku Mar ...

                                               

Martin Kelly

Martin Ronald Kelly iku sakwijining juru main bal-balan sing berkewarganegaraan Inggris lan tau main ing Liverpool FC minangka pemain saka jebolan akadhemi, nanging wiwit taun 2014 Kelly dilego déniing manajer Liverpool nalika iku, Brendan Rodger ...

                                               

Sasha Clements

Sasha Nicole Clements ya iku aktris lan penyanyi saka Kanadha kang lair tanggal 14 Maret 1990 ing Toronto, provinsi Ontario. Dhèwèké iku bojone aktor Corbin Bleu. Dhèwèké miwiti karir ing taun 2005, rikala dhèwèké dadi bintang tamu ing sitkom Sno ...

                                               

Sebastian Rode

Sebastian Rode iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Seeheim, Jerman tanggal 11 Oktober 1990. Pemain kuwi posisiné ya iku ndhik pérangan tengah. Ndèk mangsa 2016 iki Sebastian Rode resmi dadi pemainé Borussia Dortmund sawisé nanndat ...

                                               

Toni Kroos

Toni Kroos iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Greifswald, Jerman tanggal 4 Januari 1990. Kroos main ndhik tim bal-balan Jerman wiwit level U-17, U-19, U-21 lan saiki ndhik tim senior Jerman. Ndèk Piala Dunia U-17 taun 2007, Kroos ...

                                               

Choi Minho

Choi Minho inggih punika salah satunggalipun anggota saking group Shinee, ing Koréa. Minho lair ing tanggal 9 Dhésèmber 1991. Choi Minho gadhah sebatan inggih punika Charismatic Flame. Bakat saking Choi Minho dipunngerteni déning SM Entertainment ...

                                               

Fabio Borini

Fabio Borini ya iku juru main bal kang asalé saka Italia. Fabio Borini ya iku juru main kang main ing Parma. Fabio Borini miwiti karir ing Bologna, sadurungé pindhah menyang Chelsea FC 2007. Ing taun 2011 Borini nggabung bareng klub Football Leag ...

                                               

Gaël Kakuta

Gael Kakuta ya iku juru main bal kang asalé saka Prancis. Dhèwèké keturunan Kongo. Saiki dhèwèké dadi juru main bal ing Chelsea FC. Gael Kakuta ya iku cah enom Internatsional Prancis lan sing wis wakili ing U-17, U-18, U-19, lan U-20 Tingkat, mbo ...

                                               

Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Belgia ingkang samenika main ing Liga Primer Inggris klub Manchester City lan Tim Nasional Belgia. Brunye main ing posisi gelandhang serang lan gelandhang sayap.

                                               

Lorenzo Insigne

Lorenzo Insigne yaiku salah sawijining pamain bal-balan kang main kanggo klub SSC Napoli ing Serie A Liga Italia kang asalé saka nagara Itali. Insigne lair ing kutha Frattamaggiore, Itali surya ping 4 wulan Juni taun 1991 taun kepungkur. Pamain k ...

                                               

Lucas Vázquez

Lucas Vázquez Iglesias inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan profésional saking Spanyol ingkang main ing klub Real Madrid minangka juru main sayap tengen. Piyambakipun miwiti karir ing klub Real Madrid ing taun 2015 sasampunipun n ...

                                               

Oscar dos Santos Emboaba Júnior

Oscar dos Santos Emboaba Júnior, utawa kondhang minangka Oscar, salah sijining juru main bal-balan sing asalé Brasil sing main kanggo klub Liga Primer Inggris Chelsea lan Brasil. Panjenengané biyasa main minangka glandhang serang lan bisa uga mai ...

                                               

Roberto Firmino

Roberto Firmino Barbosa de Oliveira, utawi misuwur kanthi asma Roberto Firmino utawi Firmino, punika juru main bal-balan profésional Brazil ingkang main ing Liga Primer Inggris klub Liverpool lan Timnas Brazil minangka juru main posisi gelandhang ...

                                               

Yuki Kashiwagi

Yuki Kashiwagi inggih punika penyanyi idola Jepang anggota sisan kapten Tim B AKB48. Piyambakipun ugi anggota unit French Kiss dari AKB48.

                                               

Alberto Moreno Pérez

Alberto Moreno Pérez ya iku sawijining juru main bal-balan profésional Spanyol kang main kanggo Liverpool minangka bèg kiwa. Moreno dadi bagéan saka Tim Nasional Spanyol U-21 kang menangake Kejuwaraan Bal-balan Èropah U-21 ing taun 2013, lan gaé ...

                                               

Bernd Leno

Bernd Leno kuwi juru main bal-balan profèsional Jerman kang lair ing Bietigheim-Bissingen tanggal 4 Maret 1992. Pamain kang dhuwuré 190 cm kuwi main ing posisi gawang utawa kiper. Saiki dhèwèké main ing tim bal-balan kang mèlu kompetisi Liga Prim ...

                                               

Casemiro

Carlos Henrique Casemiro, utawa mung Casemiro inggih punika satunggaling pemain bal-balan saking Brazil ingkang main kanggé Real Madrid minangka tengah glandhang. Casemiro ageng ing klub Sao Paulo, ing pundi piyambakipun damel 11 gol wonten ing 1 ...

                                               

Daniel Carvajal

Daniel Carvajal Ramos ingih punika juru main bal-balan Spanyol ingkang samenika main ing klub Real Madrid lan Tim Nasional Spanyol minangka bék tengen. Prodhuk asli akadhemi Real Madrid CF, piyambakipun naté gabung ing klub Leverkusen amargi gaga ...

                                               

David Alaba

David Alaba iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Vienna, Austria tanggal 24 Juni 1992. piyambaké dadi juru main sing paling enom nglakoni tetandhingan kapisané kanggo tim bal-balan Austria ya iku wektu umuré isih 17 taun. Pemain si ...

                                               

Davide Zappacosta

Davide Zappacosta ya iku sawijining juru main bal-balan profésional Italia sing main minangka bèg ing Liga Primér Inggris klub bal-balan Chelsea F.C. lan tim nasional Italia.

                                               

Francisco Román Alarcón

Francisco Román Alarcón Suárez, utawa Isco ya iku sawijining juru main bal-balan saka Spanyol kang wektu saiki main ing posisi gelandhang serang kanggo Real Madrid. Sadurungé Isco tau main kanggo klub Valencia lan Málaga CF. Isco sering karan min ...

                                               

Jesse Lingard

Jesse Ellis Lingard inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Inggris, lan main ing posisi gelandhang serang, ingkang samenika main ing klub Liga Primér Inggris Manchester United F.C. lan Tim Nasional Inggris. Tanggal 6 No ...

                                               

Josh Hutcherson

Josh Hutcherson inggih punika aktor Internasional ingkang gadhah asma lair Ryan Hutcherson lair tanggal 12 Oktober 1992 ing Union Kentacky, USA. Piyambakipun naté gadhah pacar Jennifer Lawrence lan Vanessa Hudgens. Kalian Vanessa Hudgens piyambak ...

                                               

Kevin Volland

Kevin Volland iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Marktoberdorf, Jerman tanggal 30 Juli 1992. Pemain sing dhuwuré 179 cm iku posisiné ya iku juru main ngarep. Piyambaké saiki main kanggo Bayer 04 Leverkusen. Aji transferé dirahasi ...

                                               

Manohara Odelia Pinot

Manohara Odelia Pinot inggih punika model saking Indonesia. Manohara lair saking ibu katurunan bangsawan BUgis, Daisy Fajarina lan rama saking Peransis, Reiner Pinot Noack. Manohara gadhah kalih kewarganagaraan Amérikah Sarékat lan Indonesia. Nam ...

                                               

Marc-André ter Stegen

Marc-André ter Stegen kuwi sawijiné juru main bal-balan saka Jerman sing saiki main kanggo tim Barcelona dadipanjaga gawang. Ndèk taun 2015, piyambaké éntuk panghargaan Best Save of the Season aksi panyelamatan paling apik ndhik Liga Champions we ...

                                               

Mario Götze

Mario Götze iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Memmingen, Jerman tanggal 3 juni 1992. Wektu piyambaké pindah ana ing FC Bayern München, pendukungé Borussia Dortmund mènèhi kritik amarga piyambaké dianggep luwih mentingné duit lan ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →