ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 174



                                               

Miley Cyrus

Miley Cyrus utawa Destiny Hope Cyrus yauku, aktris lan penyanyi pop,aktris,pengarang lagu,uga juru main musik, Dhèwèké berperan dadi Miley Stewart, penyanyi pop kang kondhang, kang duwé kauripan serba glamour lan susah njaga karahasiaané. Miley, ...

                                               

Neymar

Neymar da Silva Santos Júnior utawi asring dipunsebat Neymar inggih punika juru main bal-balan saking Brasil ingkang sapunika mapan wonten Santos FC. Panjenenganipun bal-balan kanggé Brasil ing taun 2010, lan mbela timnas Brasil U-23 wonten ing O ...

                                               

Nick Jonas

Nick Jonas utawi ingkang gadhah asma Nicholas Jerry Jonas, inggih punika lair ing Dallas, Texas, Amérikah Sarékat, tanggal 16 September 1992. Sapanunggalipun dipuntepang minangka aktor, piyambakipun inggih punika penyanyi lan musisi saking Amérik ...

                                               

Yohanes Pahabol

Yohannes Ferinando Pahabol ya iku pesepakbola Indonesia kang saikine main kanggo Persipura Jayapura ing Liga Super Indonesia minangka penyerang. Dhèwèké uga nguwatake Indonesia U-23. Sadurungé, dhèwèké uga mian kanggo Persiwa Wamena lan Persidafo ...

                                               

Philippe Coutinho

Philippe Coutinho Correia, ya iku salah siji juru main profèsional bal-balan teka Brasil sing saiki main kanggo Liverpool. Posisi piyambaké ya iku juru main tengah utawa juru main tengah sing pérangan ngarep. Gaya mainé lan kemampuan asring disan ...

                                               

Sadio Mané

Sadio Mané inggih punika satungalipun juru main bal-balan profésional saking Senegal ingkang nggadhahi posisi minangka winger ing klub Liga Primer Inggris Liverpool lan tim nasional Senegal. Sadio Mané miwiti kariripun ing klub Metz ing Prancis, ...

                                               

Sergi Roberto

Sergi Roberto Carnicer inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional Spanyol ingkang samenika main ing FC Barcelona. Sergi main ing posisi bèg tengen, ugi saged ing posisi gelandhang, ugi saged dados juru main sayap. Sergi Roberto mi ...

                                               

Shkodran Mustafi

Shkodran Mustafi iku sawijiné juru main bal-balan profèsional ana ning klub Valencia. Piyambaké lair tanggal 17 April 1992 ndhik Bad Hersfeld, Jerman. Posisiné juru main sing nduwé darah Albania ya iku juru main mburi. Piyambaké uga dadi juru mai ...

                                               

Syamsir Alam

Syamsir Alam ya iku sawijining juru main bal-balan Indonésia sing main kanggo Pelita Bandung Buku. Syamsir iku lulusan saka SSB Depok, nalika iku pamilik SSB Asiop ya iku swargi Ronny Pattinasaranny teka menyang SSB kang disponsori panjenegané ik ...

                                               

Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner dhèwèké iku aktor kang asalé saka Amérika Sarékatt, Taylor tau meranaké tokoh ning filem The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D, Cheaper by the Dozen 2 lan Twilight, ning filem Cheaper by the Dozen 2 dhèwèké meranaké ...

                                               

Alex Oxlade-Chamberlain

Alexander Mark David "Alex" Oxlade-Chamberlain ya iku sawijining juru main bal-balan saka bangsa Inggris kang main ing Liga Primer Inggris Liverpool. Sawisé nudohaké permainan kang apik ing klub Southampton sesuwéné mangsa 2010–1011, Oxlade-Chamb ...

                                               

Antonio Ruediger

Antonio Ruediger iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Berlin Jerman tanggal 3 Maret 1993. Pemain sing dhuwuré 190 cm iku saiki main ndhik A.S. Roma. Piyambaké nyaman yèn main ndhik pérangan mburi. Piyambaké seneng karo cara mainé J ...

                                               

Douglas Booth

Douglas John Booth iku sawjining aktor Inggris. Dhèwèké dadi kawentar sawisé maragakaké Boy George ing filem BBC Two Worried About the Boy. Dhèwèké uga main ing gubahan BBC saka roman Great Expectations lan Christopher and His Kind. Ing taun 2013 ...

                                               

Fabinho

Fabinho utawa jeneng jangkepé Fábio Henrique Tavares yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka nagara Brasil kang main kanggo klub Liverpool FC. Fabinho lair ing kutha Campinas, Brasil surya ping 23 Oktober 1993, dhèwèké duwé dedeg 188 c ...

                                               

Juan Bernat

Juan Bernat iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Valencia, Spanyol tanggal 1 Maret 1993. Saiki piyambaké main ndhik FC Bayern München lan dadi salahsijiné wong sing antusias karo tekané pelatih anyaré ya iku Carlo Ancelotti.

                                               

Julian Draxler

Julian Draxler iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Gladbeck, Jerman tanggal 20 September 1993. Pemain sing posisiné ndhik tengah iku wis tau ngicipi gelar Piala Dunia, DFB-Supercup, lan DFB Pokal.

                                               

Josh McEachran

Josh McEachran, ya iku juru main bal kang asalé saka Inggris. Yosua Markus "Josh" McEachran dadi gelandhang ing klub Liga Premier Chelsea FC. McEachran miwiti karir karo klub Garden City Fc ing Oxford Mail, ing kana tinemu karo sing nggolèk bakat ...

                                               

Marc Márquez

Marc Marquez laér ing Spanyol 17 Fèbruari 1993. Dèwèké ngawali debut pertamané minangka pembalap kelas 125cc ing taun 2008. Podium pertamané dèwèké éntuki nalika balapan ing Donington Park, Inggris.

                                               

Mauro Icardi

Mauro Icardi utawa jeneng jangkepe Mauro Imanuel Icardi Rivero yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka Argèntina kang main kanggo klub Paris Saint-Germain ing Ligue 1 Prancis. Icardi lair ing kutha Rosario, Argèntia surya ping 19 Febru ...

                                               

Mia Khalifa

Mia Khalifa uga dikenal minangka Mia Callista punika sélébriti médhia sosial ing Amérikah Sarékat turunan Libanon kang kondhang kanthi kariré dadi artis filem diwasa kang suksès lan mung cekak ing taun 2014-2015. Lair ing Beirut saka kulawarga tu ...

                                               

Rafael Alcántara do Nascimento

Rafael Alcántara do Nascimento, alias Rafinha, inggih punika juru main bal-balan Brasil-Spanyol ingkang samenika main ing Barcelona minangka gelandhang serang. Rafinha punika laré eks juru main bal Brasil, Mazinho. Rafinha pindhah dhateng Spanyol ...

                                               

Raphaël Varane

Raphael Varane inggih punika juru main bal-balan Perancis ingkang samenika main ing klub Real Madrid CF lan Tim Nasional Prancis minangka bèg tengah utawi gelandhang. Varane naté main ing klub Prancis Lens ing mangsa 2010-2011, wiwit latian kaliy ...

                                               

Romelu Lukaku

Romelu Menama Lukaku Bolingoli inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Bélgia ingkang samenika main ing Liga Primer Inggris klub Manchester United lan Timnas Belgia. Piyambakipun dados salah setunggal juru main saking ga ...

                                               

Steven William

Steven William Umboh kondhang kanthi jeneng Steven William utawa Stefan William. Steven William iku juru main filem kang asalé saka Indonésia. Steven William duwé katurunan saka Indonésia ya iku ibuné lan bapaké saka Amérikah Sarékat. Steven Will ...

                                               

Emre Can

Emre Can iku juru main bal-balan aguna kang lair ndhik Frankfurt, Jerman tanggal 12 januari 1994. Piyambaké iku pemain Juventus kang disilihaké menyang Borussia Dortmund. Pemain iku nduwé trah Turki nanging lair lan gedhé ndhik Jerman.

                                               

Hakan Çalhanoğlu

Hakan Çalhanoğlu ya iku juru main bal-balan Turki sing main dadi juru main tengah kanggo Bayer Leverkusen lan Turki. Piyambaké nandatangani kontrak 4 taun karo Hamburger SV teka Karlsruher SC ndhik mangsa panas taun 2012. Nanging wiwit taun 2014 ...

                                               

Krystal Jung

Krystal Jung inggih punika anggota saking F utawi golongan girlband saking Seoul, Koréa Kidul. F piyambak dipundamel déning SM Entertainment ing taun 2009. Piyambakipun inggih punika gadhah saderek saking Jessica SNSD/Girls Generation. Piyambakip ...

                                               

Mateo Kovačić

Mateo Kovačić inggih punika juru main bal profésional saking negara Kroasia lan main ing posisi gelandhang, samenika main ing klub Inggris Chelsea. Sakdurunge dheweke main ing klub Spanyol Real Madrid lan tim nasional Kroasia. Kovačić biasanipun ...

                                               

Raheem Sterling

Raheem Shaquille Sterling inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Inggris, ingkang main ing posisi gelandhang ing klub Liga Primér Inggris klub Manchester City lan Tim Nasional Bal Inggris. Piyambakipun naté pikantuk beb ...

                                               

Rúben Vezo

Rúben Miguel Nunes Vezo ya iku sawijining pamain bal-balan negara Portugal main kanggo klub Valencia diputer ing posisi pemain. Rúben miwiti karir junior ing klub Vitória Setúbal banjur miwiti karir kang senior ing klub, sadurungé gabung Valencia ...

                                               

Anthony Martial

Anthony Martial ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Perancis sing posisiné dadi juru main ngarep kanggo Manchester United. Piyambaké miwiti kariré ndhik Lyon, sabanjuré pindah ana ing Monacondèk taun 2013 lan regané € 6 juta. ...

                                               

Dinda Kirana

Dinda Kirana utawa kang duwé jeneng dawa Dinda Kirana Sukmawati lair ing Tasikmalaya, Jawa Barat nalika 30 April 1995. Dhéwékè ya iku aktris saka Indonesia. Kènya dikenal wong akèh kawit main ing sinétron Kepompong. Dinda lair saka pasangan S.U. ...

                                               

Joshua Kimmich

Joshua Kimmich iku juru main bal-balan profèsional sing lair ing Jerman tanggal 8 Fèbruari 1995. Piyambaké meranaké posisi glandhang utawa juru main tengah ing tetandhingan bal-balan. Sapunika piyambaké ya iku juru main bal-balan ing tim Bayern M ...

                                               

Julian Weigl

Julian Weigl iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Jerman tanggal 8 September 1995. Pemain sing dhuwuré 186 sentimeter iki, saiki main ana ndhik tim bal-balan Borussia Dortmund.

                                               

Masita Mahmudin

Masita Mahmudin yaiku salah sawijining pamain badminton saka Indonésia. Dhèwèké lair ing Jambi tanggal 2 Maret 1995. Masita saiki kagabung ana klub Jaya Raya Jakarta lan uga mèlu ana ing pelatnas PBSI ing Cipayung. Manawa pamaca ngertèni Masita b ...

                                               

Max Meyer

Max Meyer iku juru main bal-balan profèsional kang lair ndhik Oberhausen, Jerman tanggal 18 September 1995. Pemain iku wis mbela FC Schalke 04 wiwit FC Schalke 04 U-19 nganti saiki ndhik tim mligi.

                                               

Megawati Prabowo

Megawati Prabowo modhèl, lan penyanyi Indonesia. dhèwèké wis tau manggung freelance ing Orkes Melayu Ken Arok, malah tau manggung ing sawatara panggonan ing Hong Kong. Nalika miwiti karièr ing Kutha Semarang, Megawati Prabowo wis tau menangaké sa ...

                                               

Serge Gnabry

Serge Gnabry iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Stuttgart, Jerman tanggal 14 Juli 1995. Pemain sing posisiné ndhik pérangan tengah iku tau main ndhik tim bal-balan Jerman U-21. Piyambaké uga kalebu tim bal-balan Jerman kanggo mai ...

                                               

Sowon

Kim So-jeong, kang dikenal minangka Sowon iku penyanyi asal Koréa Kidul. Piyambakipun dikenal minangka rapper utama lan ketua grup vokal wadon GFriend.

                                               

Fatin Shidqia

Fatin Shidqia, inggih punika salah satunggalipun finalis adicara pamadosan bakat X Factor Indonésia ingkang tayang ing RCTI. Fatin Shidqia ingkang akrab dipuntimbali Fatin, punika sampun kasil narik kawigaten para sutresna musik ing nuswantara ka ...

                                               

Jerome Sinclair

Jerome Terence Sinclair ya iku sawijining juru main bal-balan negara Inggris sing main kanggo klub Birmingham City minangka juru main silihan saka Watford, lan main ing posisi penyerang. Sinclair wiwit karir junior ing West Bromwich Albion lan Li ...

                                               

Jonathan Tah

Jonathan Tah lair ndhik Jerman tanggal 11 Fèbruari 1996. Pemain bal-balan profèsional sing dhuwuré 194 cm iku ya iku juru main sing posisiné ndhik pérangan mburi. Saiki piyambaké mbela tim Bayer 04 Leverkusen.

                                               

Julian Brandt

Julian Brandt iku juru main bal-balan profèsional sing lair ing Bremen, Jerman tanggal 2 Mèi 1996. Piyambaké saiki main ing tim bal-balan Bayer 04 Leverkusen. Kaluwihané ya iku ing bab operan kunci lan tendangan bébas langsung. Pemain sing dhuwur ...

                                               

Kingsley Coman

Kingsley Coman iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Paris, Perancis tanggal 13 Juni 1996. Piyambaké ya iku pemainé FC Bayern München lan ndhik mangsa kapisané piyambaké iso tampil ping pitu ndhik UEFA Champions League lan Bundeslig ...

                                               

Leroy Sané

Leroy Sané iku juru main bal-balan profèsional sing lair ana ing Jerman tanggal 11 Januari 1996. Posisiné ya iku dadi glandhang. Ibu lan bapaké uga dadi atlet. Ibuné, Regina Weber-Sané iku siji-sijiné atlet teka Jerman sing éntuk medali ndhik oli ...

                                               

Levin Öztunali

Levin Öztunali iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Hamburg, Jerman tanggal 15 Maret 1996. Pemain sing 184 cm iku posisiné ya iku dadi juru main tengah. Sanajan isih enom nanging piyambaké wis main ndhik Bundesliga Jerman wiwit man ...

                                               

Marco Asensio

Marco Asensio Willemsen inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional Spanyol minangka gelandhang serang ingkang samenika main ing klub Real Madrid lan Tim Nasional Bal-balan Spanyol. Lair ing Palma, Majorca, Kapuloan Balearic saking ...

                                               

Sung-Ha Jung

Sung-Ha Jung ya iku salah sawijining wong sing dadi kondhang amarga ngunggah vidéo ana ing YouTube. Nganggo akun jwcfree, dhèwèké wis ngunggah punjul 500 vidio ana ing YouTube. Sung-Ha Jung miwiti ngunggah vidio nèng YouTube saka 8 September 2006 ...

                                               

Timo Werner

Timo Werner lair ndhik Stuttgart, Jerman tanggal 6 Maret 1996. Pemain bal-balan profèsional sing dhuwuré 180 cm iki posisiné ya iku dadi juru main sing ana ndhik ngarep. Timo Werner iku juru main paling enom sing nglakoni tetandhingan kapisané ka ...

                                               

Tom Holland

Thomas Stanley "Tom" Holland inggih punika aktor lan penari saka Inggris sing dikenal amargi perané ing drama musikal Billy Elliot the Musical ing Victoria Palace Theatre, London lan uga amarga mbintangi film The Impossible. Piyambakipun uga tamp ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →