ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 183



                                               

Mud (filem 2012)

Mud yaiku film Amerika Serikat nalika taun 2012 kang disutradani lan ditulis dening Jeff Nichlos. Sawetara juru paraga ing film iki yaiku Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Jacob Lofland, Sam Shepard, lan Reese Witherspoon. Film kasebut maju mina ...

                                               

Mudbound (filem)

Mudbound yaiku filem drama Amerika taun 2017 sing disutradarani dening Dee Rees lan digawé dening Carl Effenson, Sally Jo Effenson, Cassian Elwes, Charles King, Christopher Lemole, Kim Roth lan Tim Zajaros. Manuskrip iki ditulis dening Dee Rees l ...

                                               

My Brilliant Life

My Brilliant Life inggih punika filem sandiwara saking Koréa Kidul ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunsutradarani E J-yong. Ingkang dhedhasar skénario anggitanipun E J-yong lan Oh Hyo-jin, dipunangkat saking novèl karyanipun Kim Aera ...

                                               

My One and Only (filem)

My One and Only inggih punika filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2009. Filem punika dipunsutradarani Richard Loncraine, dhedhasar skénario anggitanipun Charlie Petes, dipunangkat saking cariyos babagan George Ham ...

                                               

My Week with Marilyn

My Week with Marilyn nggih punika sesirah filem biografi sandhiwara saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Simon Curtis. Ingkang ngayahi minangka juru damel film nggih punika David Parfitt lan Harvey Weinstein. Skénario ...

                                               

Nebraska (filem)

Nebraska nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Alexander Payne. Albert Berger lan Ron Yerxa, ing filem niki kadhapuk dados juru damel. Sawetawis, skénari ...

                                               

Night and Day (filem 2008)

Night and Day ya iku filem sandiwara komedi saka Koréa Kidul sing digawé ing taun 2008. Filem iki diarahaké lan dianggit skenarioné déning Hong Sang-soo. Sing main ing filem iki ya iku Kim Young-ho, Park Eun-hye. Night and Day kasil menangi panga ...

                                               

Nightcrawler (filem)

Nightcrawler yaiku film drama kriminal ing Amerika Serikat taun 2014 sing disutradarani dening Dan Gilroy lan digawé dening Tony Gilroy, Jake Gyllenhaal, Jennifer Fox, David Lancaster lan Michel Litvak. Manuskrip iki ditulis dening Dan Gilroy.Jur ...

                                               

Nights in Rodanthe (filem)

Nights in Rodanthe yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2008 sing disutradarani dening George C. Wolfe lan digawé dening Denise DiNovi. Adhedhasar novel kanthi jeneng sing padha dening Nicholas Sparks ing taun 2002, Juru paragane Diane ...

                                               

No Country for Old Men (filem)

No Country for Old Me yaiku film drama lan film kriminal Amérika taun 2007 sing disutradarani dening Joel Coen lan Ethan Coen lan diprodhuksi dening Joel Coen, Ethan Coen lan Scott Rudin. Naskah film iki ditulis dening Joel Coen lan Ethan Coen ad ...

                                               

Novitiate (film)

Novitiate yaiku filem drama Amerika 2017 sing sutradarani dening Margaret Betts lan digawé dening Jessica Betts, Carole Peterman, Celine Rattray lan Trudie Styler. Tulisan iki ditulis dening Margaret Betts. Juru paragane yaiku Margaret Qualley, D ...

                                               

Now You See Me 2

Now You See Me 2 ya iku filem thriler saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2016. Film iki awujud sambungan saka film sadurungé, ya iku Now You See Me. Film kang disutradarani Jon M. Chu, juru paragané antarané Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woo ...

                                               

Once Upon a Time (filem 2017)

Once Upon a Time inggih punika filem sandhiwara romantis saking Tiongkok ingkang dipundamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Zhao Xiaoding lan Anthony LaMolinara, dhedhasar skénario anggitanipun Zhengbing Rongdeng, dipunangkat saking novè ...

                                               

One Night (filem 2012)

One Night, ugi misuwur kanthi sesirah 38 Witnesses, inggih punika filem sandhiwara saking Bèlgi-Perancis ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunsutradarani Lucas Belvaux. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panyerat skénario, dipunangkat sa ...

                                               

Only the Brave (filem)

Only the Brave yaiku filem biografi Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Joseph Kosinski lan digawedening Lorenzo di Bonaventura, Thad Luckinbill, Trent Luckinbill, Michael Menchel, Dawn Ostroff, Molly Smith lan Jeremy Steckler. Ma ...

                                               

Oscar and Lucinda (filem)

Oscar and Lucinda inggih punika filem sandhiwara romantis saking Inggris-Amérikah Sarékat-Australia ingkang dipundamel taun 1997. Filem punika dipunsutradarani Gillian Armstrong, dhedhasar skénario anggitanipun Laura Jones, dipunangkat saking nov ...

                                               

Oseam (filem 2003)

Oseam inggih punika filem animasi sandhiwara saking Koréa Kidul ingkang didamel ing taun 2003. Filem punika dipunsutradharani, dhedhasar skénario anggitanipun Choi Min-yong, Lee Seo-kyeong, lan Sung Baek-yeop, dipunangkat saking novèl anggitanipu ...

                                               

Phantom Thread

Phantom Thread yaiku filem drama Amerika Serikat 2017 sing disutradarani dening Paul Thomas Anderson lan digawé dening Paul Thomas Anderson, Megan Ellison, JoAnne Sellar lan Daniel Lupi. Manuskrip filem iki ditulis dening Paul Thomas Anderson. Ju ...

                                               

Prisoners (filem 2013)

Prisoners nggih punika filem drama kriminal misteri saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Denis Villeneuve adhedhasar saking skénario anggitanipun Aaron Guzikowski. Juru damel kapasrahaken dhumateng ...

                                               

Revolutionary Road (filem)

Revolutionary Road yaiku film drama romantis 2008 sing disutradarani dening Sam Mendes lan diprodhuksi dening Bobby Cohen, Sam Mendes lan Scott Rudin. Naskah Film iki ditulis dening Justin Haythe adhedhasar novel Revolusi Road Richard Yates. Juru ...

                                               

Room (filem 2015)

Room yaiku film drama taun 2015 sing disutradarani dening Lenny Abrahamson lan diprodhuksi dening Ed Guiney lan David Gross. Naskah film iki ditulis dening Emma Donoghue adhedhasar novel Kamar Emma Donoghue. Juru paraga film iki yaiku Brie Larson ...

                                               

Running Wild (filem 2017)

Running Wild inggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Alex Ranarivelo, dhedhasar skénario anggitanipun Christina Moore lan Brian Rudnick. Ingkang maragani ing filem punika ant ...

                                               

Safe Haven (filem)

Safe Haven nggih punika filem drama romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Lasse Hallström adhedhasar skénario anggitanipun Gage Lansky lan Dana Stevens, kaangkat saking novel kanthi sesirah ...

                                               

Same but Different

Same but Different inggih punika filem sakin Jerman ingkang kadamel taun 2009. Filem punika dipunsutrdharani déning Detlev Buck, dhedhasar skénario anggitanipun Ruth Thoma, Michael Ostrowski, lan Detlev Buck, dipunangkat saking autobiografi Benja ...

                                               

Saving Mr. Banks

Saving Mr. Banks nggih punika filem drama biografi sujarah saking Australia, Britania Raya, lan Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning John Lee Hancock adhedhasar saking skénario anggitanipun Kelly Marcel la ...

                                               

Silver Linings Playbook

Silver Linings Playbook yaiku film komedi romantis Amerika Serikat 2012 sing disutradarani dening David O. Russell lan digawé dening Bruce Cohen, Donna Gigliotti lan Jonathan Gordon. Naskah film iki ditulis dening David O. Russell adhedhasar nove ...

                                               

The Spectacular Now

The Spectacular Now nggih punika filem drama komedi romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning James Ponsoldt. Skénario kaanggit déning Scott Neustadter lan Michael H Weber, dipunangkat saking ...

                                               

Spotlight (filem)

Spotlight yaiku film biografi kriminal Amerika Serikat sing disutradarani dening Tom McCarthy lan digawé dening Blye Pagon Faust, Steve Golin, Nicole Rocklin lan Michael Sugar. Manuskrip film iki ditulis dening Tom McCarthy lan Josh Singer adhedh ...

                                               

Step Sisters (filem)

Step Sisters nggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Charles Stone III, dhedhasar skénario anggitanipun Chuck Hayward. Juru paraga ingkang maragani filem punika Megalyn Ech ...

                                               

Steve Jobs (filem 2015)

Steve Jobs yaiku film biografi Amerika Serikat taun 2015 sing diarahake dening Danny Boyle lan digawé dening Danny Boyle, Guymon Casady, Christian Colson, Mark Gordon lan Scott Rudin. Naskah film iki ditulis dening Aaron Sorkin adhedhasar buku St ...

                                               

Stronger (filem)

Stronger yaiku filem biografi Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening David Gordon Green lan digawedening Jake Gyllenhaal, Michel Litvak, Scott Silver, Todd Lieberman lan David Hoberman. Manuskrip film iki ditulis dening John Pollono ...

                                               

Stuck in Love

Stuck in Love inggih punika filem sandhiwara romantis saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunsutradarani Josh Boone. Piyambakipun ugi ingkang nganggit skénario. Para juru paraga ingkang kapracya maragani filem punika ...

                                               

Thank You for Your Service (filem)

Thank You for Your Service yaiku film biografi lan drama perang Amerika Serikat taun 2017 sing diarahake dening Jason Hall lan digawé dening Jon Kilik. Manuskrip iki ditulis dening Jason Hall adhedhasar Thank You for Service Panjenengan David Fin ...

                                               

The Big Short (filem)

The Big Short yaiku film komedi biografi Amerika Serikat taun 2015 kang disutradarani dening Adam McKay lan digawé dening Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Arnon Milchan lan Brad Pitt. Naskah film iki ditulis dening Adam McKay lan Charles Randolph ad ...

                                               

The Big Sick

The Big Sick yaiku filem komedi romantis Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Michael Showalter lan digawé dening Judd Apatow lan Barry Mendel. Manuskrip iki ditulis dening Kumail Nanjiani lan Emily V. Gordon. Juru paragane Kumail ...

                                               

The Case for Christ

The Case for Christ yaiku filem drama Amerika Serikat taun 2017 yang digawé dening industri filem Kristen. Filem iki diarahake dening Jon Gunn, adhedhasar skenario sing ditulis dening Brian Bird, adhedhasar novel 1988 kanthi jeneng sing padha, de ...

                                               

The Danish Girl (filem)

The Danish Girl yaiku film drama biografi Inggris-Amerika Serikat taun 2015 sing disutradarani dening Tom Hooper lan diprodhuksi dening Tim Bevan, Eric Fellner, Anne Harrison, Tom Hooper lan Gail Mutrux. Manuskrip film iki ditulis dening Lucinda ...

                                               

The Darkest Hour

The Darkest Hour nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Chris Gorak. Skénariyo kagem filem punika dipunanggit déning Jon Spaihts, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Leslie Bohem, M.T. Ahem ...

                                               

The Disaster Artist (filem)

The Disaster Artist yaiku filem biografi drama komedi Amerika Serikat taun 2017 sing diarahake dening James Franco lan digawé dening James Franco, Vince Jolivette, Seth Rogen, Evan Goldberg lan James Weaver. Manuskrip filem iki ditulis dening Sco ...

                                               

The Fault in Our Stars (filem)

The Fault in Our Stars yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2014 sing diarahake dening Josh Boone lan digawé dening Marty Bowen lan Wyck Godfrey. Manuskrip film iki ditulis dening Scott Neustadter lan Michael H. Weber adhedhasar novel T ...

                                               

The Florida Project

The Florida Project yaiku film drama kulawarga Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Sean Baker lan digawé dening Sean Baker, Chris Bergoch, Kevin Chinoy, Andrew Duncan, Alex Saks, Francesca Silvestri lan Shih-Ching Tsou. Manuskrip ...

                                               

The Help (filem)

The Help menika film drama sajarah Amerika Serikat taun 2011 sing disutradarani dening Tate Taylor lan digawé dening Chris Columbus, Michael Barnathan lan Brunson Green. Naskah film iki ditulis dening Tate Taylor adhedhasar Bantuan dening Kathryn ...

                                               

The Impossible (filem 2012)

The Impossible yaiku film drama thriller Amerika taun 2012 sing disutradarani dening JA Bayona lan digawé dening vlvaro Augustin, Belen Atienza lan Enrique López Lavigne. Naskah film iki ditulis dening Sergio G. Sánchez, naika skenarione film iki ...

                                               

The Longest Ride (filem)

The Longest Ride yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2015 sing disutradarani dening George Tillman, Jr. Adhedhasar novel kanthi jeneng sing padha karya Nicholas Sparks taun 2013. Juru paragane yaiku Scott Eastwood, Britt Robertson, Jac ...

                                               

The Lost City of Z (filem)

City Lost of Z iku film biografi petualangan 2017 sing diarahake dening James Gray lan diprodhuksi dening Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Anthony Katagas, James Gray lan Dale Armin Johnson. Skrip film iki ditulis dening James Gray adhedhasar David ...

                                               

The Master (filem 2012)

The Master yaiku film drama Amerika taun 2012 kang disutradarani dening Paul Thomas Anderson lan digawé dening Paul Thomas Anderson, JoAnne Sellar, Daniel Lupi lan Megan Ellison. Naskah film iki ditulis dening Paul Thomas Anderson. Juru paraga fi ...

                                               

The Moon Cake Story

The Moon Cake Story inggih punika filem drama saking Indonésia ingkang dipundamel déning Multivision Plus taun 2017. Film punika dipunsutradarani Garin Nugroho kanthi juru damel Raam Punjabi. Ingkang maragani film punika antawisipun Bunga Citra L ...

                                               

The Perks of Being a Wallflower (filem)

The Perks of Being a Wallflower yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2012 sing disutradarani dening Stephen Chbosky lan diprodhuksi dening John Malkovich, Russell Smith lan Lianne Halfon. Naskah film iki ditulis dening Stephen Chbosky a ...

                                               

The Reader (filem 2008)

The Reader yaiku film drama romantis 2008 sing disutradarani dening Stephen Daldry lan digawé dening Anthony Minghella, Sydney Pollack, Donna Gigliotti lan Redmond Morris. Naskah film iki ditulis dening David Hare adhedhasar novel The Reader deni ...

                                               

The Savages (filem)

The Savages yaiku film drama komedi Amerika Serikat taun 2007 sing disutradarani dening Tamara Jenkins lan diprodhuksi dening Ted Hope, Anne Carey lan Erica Westheimer. Naskah film iki ditulis dening Tamara Jenkins. Lintang film Laura Linney lan ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →