ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 188



                                               

Tim nasional bal-balan Amérika Sarékat

Tim nasional bal-balan Amérikah Sarékat wiwit pungkasan dekade 1980-an, wis dadi kakuatan anyar ing bal-balan donya. Miturut pratélan Peringkat Donya Fédération Internationale de Football Association sing diwetokaké Mèi 2006, AS wis ana ing perin ...

                                               

Tim nasional bal-balan Argentina

First game = Uruguay 2-3 Argentina Montevideo, Uruguay; 16 Mèi 1901 | Largest win = Argentina 12-0 Ekuador Montevideo, Uruguay; 22 Januari 1942 | Largest loss = Républik Cékoslowakia 6-1 Argentina Helsingborg, Swèdhen; 15 Juni 1958 Bolivia 6-1 Ar ...

                                               

Tim nasional bal-balan Australia

Tim nasional bal-balan Australia makili Australia sajeroning kajuwaraan-kajuwaraan bal-balan internasional. Australia partisipasi sajeroning Piala Donya FIFA kanggo sapisanan taun 1974, nanging gagal ngliwati babak pisanan. Sawisé iku, Australia ...

                                               

Tim nasional bal-balan Austria

Tim nasional bal-balan Austria naté tandhing ing Piala Donya FIFA kaping pitu, pungkasan ing 1998. Nagara iki durung naté mlebu menyang Piala Éropah, nanging dadi tuwan omah 2008.

                                               

Tim nasional bal-balan Brasil

Tim nasional bal-balan Brasil makili Brasil sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional lan minangka tim paling suksès sajeroning sajarah. Brasil kaping lima njuaarani Piala Donya FIFA. Tim Brasil kerep diundang kanti jeneng paraban Seleção, ka ...

                                               

Tim nasional bal-balan Denmark

Tim nasional bal-balan Denmark, kang ana ing sangisoré pengaturan Asosiasi Bal-balan Denmark, ik sawijining tim bal-balan kang makili Denmark sajeroning kaluwaraan Piala Donya FIFA. Penampilan paling apik Denmark sajeroning ajang internasional ya ...

                                               

Tim nasional bal-balan Inggris

Tim nasional bal-balan Inggris iku tim kang makili Inggris sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional lan minangka salah siji kang paling misuwur ing donya. Inggris wis tandhing sajeroning manéka ajang tetandhingan internasional lan menangaké ...

                                               

Tim nasional bal-balan Jepang

Tim nasional bal-balan Jepang iku timnas bal-balan sing diwangun déning Japan Football Association. Werna sragam tim: biru, putih, abang. Penampilan pisanan Jepang ing Piala Donya FIFA 1998. Timnas Jepang luwih suksès ing ajang Piala Asia, dadi j ...

                                               

Tim nasional bal-balan Jerman

Tim nasional sépak bola Jerman iku tim kang makili Jerman sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Jerman duwé cathetan kang apik sajeroning saben turnamèn Piala Donya. Cathetan prèstasi kaping 3 juwara donya, mung dikalahaké déning tim Bra ...

                                               

Tim nasional bal-balan Kamerun

Tim nasional bal-balan Kamerun, dijuluki Lions Indomptables, iku tim nasional Kamerun lan diatur déning Fédération Camerounaise de Football. Salah siji tim nasional Afrika paling apik, Kamerun iku tim Afrika pisanan sing maju nganti perempat fina ...

                                               

Tim nasional bal-balan Koréa Kidul

Tim nasional bal-balan Koréa Kidul iku tim nasional bal-balan Asia kang paling suksès miwiti debuté ing Olimpiade 1948. Koréa ing jaman kuna duwé permainan bal kang jenengé chuk-guk, mèmper banget karo bal-balan jaman saiki. Sanadyan mangkono, wo ...

                                               

Tim nasional bal-balan Meksiko

Tim nasional bal-balan Meksiko iku tim kang makili Meksiko sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Ing Piala Donya FIFA 2006, Meksiko dilatih déning Ricardo La Volpe saka Argentina lan mlebu kajuwaraan minangka tim mawa peringkat papat saj ...

                                               

Tim nasional bal-balan Paraguay

1930-Babak 1 1990- Ora lolos 1938- Ora mèlu sarta 2006-Babak 1 1998-Babak 2 1962 nganti 1982- Ora lolos 1958-Babak 1 1954- Ora lolos 2002-Babak 2 1934- Ora mèlu sarta 2010-Lolos 1950-Babak 1 1994- Ora lolos 1986-Babak 2

                                               

Tim nasional bal-balan Pasisir Gadhing

Tim nasional bal-balan Pasisir Gadhing, kanthi jejuluk Les Éléphants, iku tim kang makili Pasisir Gadhing sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Diperkuat d’ening juru main-juru main kang akèh-akèhé main ing Éropah, mligi Prancis, Pasisir ...

                                               

Tim nasional bal-balan Rusia

Tim nasional sépak bola Rusia iku tim kang makili Rusia sajeroning bal-balan Internasional. Tim iki sadurungé minangka pecahan saka Uni Sovyèt. Tim iki ana ing sak grup karo Yunani, Swèdhen, lan Spanyol ing babak panyisihan Piala Éropah 2008.

                                               

Tim nasional bal-balan Serbia

Tim nasional bal-balan Serbia iku tim kang makili Serbia sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Tim iki tandhing ing Piala Donya FIFA 2006 bebarengan kanggo kaping pungkasan sanadyan kaloro nagara mau wis mutusaké misah dadi rong nagara, ...

                                               

Tim nasional bal-balan Swédia

1966 - Ora lolos 1970 - Babak angka 1 1954 - Ora lolos 2002 - Babak angka 2 1958 - Peringkat angka 2 1938 - Peringkat angka 4 1986 - Ora lolos 1974 - Babak angka 2 2006 - Babak angka 2 1950 - Peringkat angka 3 1962 - Ora lolos 1982 - Ora lolos 19 ...

                                               

Tim nasional bal-balan Afrika Kidul

Tim nasional bal-balan Afrika Kidul utawa racaké diundang garudha super iku sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné sapisan ngrebut juwara Piala Afrika ing taun 1996 lan ana ing sangisoré Asosiasi Bal-balan Afrika Kidul. Debut piala don ...

                                               

Tim nasional bal-balan Aljazair

Tim nasional bal-balan Aljazair minangka sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné sapisan ngrebut juwara Piala Afrika ing taun 1990 lan ana ing sangisoré Federasi bal-balan Aljazair. Debut piala donya kadadéan ing taun 1982 lan asil pali ...

                                               

Tim nasional bal-balan Chili

Tim nasional bal-balan Chili iku sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné mung nggayuh juwara kaloro ing 4 kajuwaraan Copa America lan ana ing sangisoré Federasi Bal-balan Chili. Debut piala donyané taun 1930 lan asil paling apik ya iku ...

                                               

Tim nasional bal-balan Honduras

Tim nasional bal-balan Honduras iku tim nasional bal-balan sing prestasiné ngraih gelar juwara kaloro Piala Emas CONCACAF 1991. Ing Piala Donya FIFA, asil paling apik ya iku babak pisanan ing 1982. Dikontrol déning Federasi Bal-balan Nasional Aut ...

                                               

Tim nasional bal-balan Koréa Lor

Tim nasional bal-balan Koréa Lor iku sawijining tim nasional bal-balan sing makili Koréa Lor lan dikontrol déning Asosiasi Bal-balan Koréa Lor. Tim iki tau tampil ing Piala Donya FIFA 1966. Nanging mung nganti babak perempat final.

                                               

Tim nasional bal-balan Nigeria

Tim nasional bal-balan Nigeria utawa biyasa diarani garudha super iku sawijining tim nasional bal-balan sing prestasiné kaping pindho ngrebut juwara Piala Afrika ing taun 1980 lan 1994 lan ana ing sangisoré Asosiasi Bal-balan Nigeria. Debut piala ...

                                               

Tim nasional bal-balan Uruguay

Tim nasional bal-balan Uruguay iku sawijining tim nasional bal-balan sing paling suksès ing ajang Piala Donya FIFA lan Copa América. Debut piala donyané kadadéan ing taun 1930 asilé kaping pindho ngrebut juwara Piala Donya lan kaping 39 ngrebut j ...

                                               

Bontang FC

Bontang FC ya iku klub bal-balan profesional kang markase ana ing Kutha Bontang, Kalimantan Wétan, Indonésia. Tim kang awalé andhuweni jeneng PS Pupuk Kaltim Galatama iki dumadi ing tanggal 18 Juni 1988 déning perusahaan PT Pupuk Kaltim lan diiku ...

                                               

Persegres Gresik

Persegres Gresik ya iku klub bal-balan Indonésia kang markasé ana ing Gresik, Jawa Timur. Klub kang dikenal kanthi jejuluk Laskar Joko Samudro iki duwé kelompok pandukung fanatik kang jenenge Ultras Gresik. Rusa Bawean ya iku kéwan utawa fauna id ...

                                               

PSSI

Persatuan Sepak Bola Seluruh Indonésia, kang disingkat PSSI, yaiku punjere organisasi kang ngurusi babagan olah raga bal-balan ing Indonésia. PSSI diresmikake nalika tanggal 19 April 1930 kangthi jeneng Persatuan Sepak Raga Seluruh Indonésia. Ket ...

                                               

Liga Utama Inggris

Liga Utama Inggris umum karan Barclays Premiership ing Britania Raya lan Barclays English Premier League kanthi internasional iku liga kompetisi antara klub bal-balan Inggris sing ana ing dhèrètan dhuwur liga bal-balan Inggris, saéngga dadi kompe ...

                                               

A.F.C. Wimbledon

Wimbledon Football Club iku jeneng salahsijiné mantan klub bal-balan profésional teka Wimbledon, kuloné London, Inggris. Didirikné taun 1889 nganggo jeneng Wimbledon Old Tengah Football Club. Klub iki ngentekné akèh wektu kanggo bal-balan amatir ...

                                               

Arsenal F.C.

Arsenal Football Club yaiku kelompok bal-balan saka Inggris kang ana ing tlatah London sisih lor. Arsenal main ing Liga Utama Inggris lan kagolong tim bal-balan kang gedhé ing Inggris. Arsenal uga dadi anggota kelompok G-14, yaiku wadhahing klub- ...

                                               

Blackburn Rovers F.C.

Blackburn Rovers Football Club inggih punika sebuah tim bal-balan Inggris ing wanci punika ing Football League Championship. Bermarkas ing Blackburn, Inggris. Dipundiriaken taun 1875.

                                               

Crystal Palace F.C.

Crystal Palace Football Club iku salah sijiné tim Bal-balan Inggris sing ndué markas ndhik Croydon bagiané London Borough lan didekné taun 1905. Klub iki mainké tetandhingan omahé ndhik Selhurst Park sing bisa sedeng 26.309 penonton. Seragamé dèk ...

                                               

Leeds United F.C.

Leeds United Association Football Club inggih punika sawijining klub bal-balan saking Inggris ingkang dumunung wonten ing Beeston, Leeds, West Yorkshire. Sadèrèngipun, klub punika sampun nelasaken sapérangan ageng sajarahipun ing tingkat inggil b ...

                                               

Liverpool F.C.

Liverpool Football Club iku sawijining klub bal-balan Inggris kang wis kaping 6 njuwarani Liga Champions lan kaping 18 njuwarani Liga Inggris. Kandhangé ana ing Anfield, kang dumunung watara 4.8 km saka punjer kutha Liverpool. Klub iki diadegaké ...

                                               

Manchester United F.C.

Manchester United F.C., ya iku klub bal-balan utawa bal-balan Inggris kang basisé ana ing Old Trafford, Manchester. Diwangun kanthi asesilih Newton HeathF.C. ana ing taun 1878 minangka tim bal-balan depot Perusahaan Kereta Api Lancashire lan York ...

                                               

Middlesbrough F.C.

Middlesbrough Football Club iku salah sijining tim bal-balan profesional ing kuto Middlesbrough, North Yorkshire, Inggris. Tim iki kadhapur taun 1876 lan tim iki main ing Riverside Stadium saka taun 1995, saka stadiun keloro kawit dadi tim profes ...

                                               

Newcastle United F.C.

Newcastle United Football Club inggih punika salah satunggaling klub bal-balan Inggris ingkang dipunmadhegaken rikala taun 1881. Kanthi markas wonten ing Newcastle upon Tyne, Inggris. Nalika mangsa 2006/07 main wonten ing Liga Premier Inggris. Ne ...

                                               

Portsmouth F.C.

Portsmouth Football Club inggih punika siji klub bal-balan Inggris ingkang bèrmarkas ing Portsmouth, Britania Raya. Klub punika mainakèn pèrtandingan kandangipun ing Fratton Park ingkang bèrkapasitas 20.220 pènonton. Sèragam mereka inggih punika ...

                                               

Preston North End F.C.

Preston North End F. C. yaiku tim bal-balan Inggris kang nduwé basis ndhik Preston. Tim iki ngadeg taun 1863. Alamaté yaiku ndhik Sir Tom Finney Way. Jeneng stadioné yaiku Deepdale Stadium kang kapasitasé 23408 uwong. Saiki Preston North End F. C ...

                                               

Sunderland A.F.C.

Sunderland Association Football Club inggih punika sawijining klub bal-balan Inggris ingkang bèrkompetisi ing Liga Utama Inggris. Sunderland ingkang bèrmarkas ing Sunderland, Tyne and Wear mainakè tetandhingan kandangipun ing Stadion Stadium of L ...

                                               

West Bromwich Albion F.C

West Bromwich Albion Football Club ya iku salah sawijiné klub bal-balan saka Inggris kang dhuweni panggonan ing West Bromwich, West Midlands. Ngadekake ing taun 1878. Nalika taun 1900, klub iki duwé kandhang tetandhingan ing Stadion The Hawthorns ...

                                               

UEFA Euro 1996

Kajawaran bal-balan Éropah UEFA 1996 utawa Euro 96 iku diadani déning Inggris. Pagelaran utawa fèstival bal-balan iki diadani kaping 10 lan sing nganakaké ya iku UEFA. Kajawaran iki dianakaké antara 8 Juni lan 30 Juni 1996. Slogan turnamèn iki ya ...

                                               

Pelita Jaya Jawa Kulon

Pelita Bandung Raya ya iku sawijining klub bal-balan Indonésia kang markase ana ing Bandung, Jawa Kulon, Indonésia. Kiprah kapisan klub iki kanthi jeneng anyar direncanaaké bakal kadadéan ing Liga Super Indonésia 2013. Klub iki ya iku klub kang b ...

                                               

Persema Malang

Persatuan Sepak bola Indonésia Malang yaiku sawijining klub bal-balan Indonésia kang markase ana ing kutha Malang, Provinsi Jawa Timur. Persema yaiku sadulur tuwa saka Klub Arema Indonésia. Persema ngelangsungake tetandhingan kandange ing Stadion ...

                                               

Persiba Balikpapan

Persiba Balikpapan utawa Persatuan Bal-balan Indonésia Balikpapan yaiku kelompok/tim bal-balan kang duwé markas ana ing kutha Balikpapan, Kalimantan Wétan, Indonésia, kang madeg wiwit taun 1950. Tim Persina Balikpapan duwé parapan ing donya bal-b ...

                                               

Persik Kediri

Persatuan bal-balan Indonésia Kediri yaiku klub bal-balan Indonésia kang mapan ing Kediri, Jawa Wétan. Tim iki duwé kandhang ing Stadion Brawijaya lan dijuluki Macan Putih. Persik Kediri wiwit main ing Divisi Utama Liga Indonésia taun 2003. Klub ...

                                               

Persitara Jakarta Utara

Persatuan Sepak bola Indonesia Jakarta Utara ya iku satunggal klub sapak bola profésional ingkang bermarkas wonten ing Jakarta lèr. Persitara jumeneng wonten taun 1985 kaliyan asma Persija wétan-lèr. sapunika tim ingkang berjuluk Laskar pun Pitun ...

                                               

PSG Pati

Taun 2014, Putra Ijen FC didekake ing Jember kanggo meluni kompetisi ing Liga 3 Jawa Timur. Taun 2018, PSG Gresik mulai meluni kompetisi ing Liga 3 Jawa Timur sawuse tuku lisensi klub bal-balan saka Jember, Putra Ijen FC. Taun 2020, PSG Pati mula ...

                                               

Formula Siji

Formula Siji, dicekak F1, iku kelas balapan montor formula kursi tunggal kang paling dhuwur. Dumadi saka sawatara seri balapan kang dikenal kanthi istilah Grand Prix. Balapan dianakaké ing sajeroning sirkiut utawa dalan umum jero kutha kang ditut ...

                                               

Daftar Juwara Donya Pembalap Formula Siji

Juwara donya Formula Siji sing sepisanan ya iku Nino Farina. Kajuwaraan donya pembalap F1 dianakaké kanggo sepisanan ya iku 1950. Pembalap pisanan sing dadi juwara donya kanthi maturut-turut ya iku Alberto Ascari, sing dadi juwara donya ing mangs ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →