ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 194



                                               

Kabupatèn Kapuloan Yapèn

Kabupatèn Yapen Waropen iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Serui iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 18.746 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Karanganyar

Kabupatèn Karanganyar, iku kabupatèn ing Jawa Tengah, panggonané ing sisih wétan kutha Sala. Kutha Karanganyar iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 800.20 km2 utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Karimun

Kabupatèn Karimun iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau. Kutha krajan Kabupatèn Karimun dumunung ing Tanjung Balai Karimun. Kabupatèn iki duwé jembar wewengkon 7.984 km², ya iku jembar dharatan 1.524 km² lan segara 6.460 km². Kabupa ...

                                               

Kabupatèn Karo

Kabupatèn Karo iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Kabanjahe iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.127.25 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Kaur

Kabupatèn Kaur iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.369.05 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Kebumèn

Kabupatèn Kebumèn, inggih punika salah satunggaling Kabupatèn wonten ing Jawa Tengah. Papanipun wonten ing sisih kidul Pulo Jawa. Ambanipun wewengkon Kabupatèn Kebumèn punika kirang langkung 1.581.11 km².

                                               

Kabupatèn Keerom

Kabupatèn Keerom iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Waris iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Arso lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 8.390 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Kendhal

Kabupatèn Kendhal, iku kabupatèn ing Jawa Tengah, panggonané ing wewengkon pantura, kutha Kendhal iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.002.23 km2. Asil tetanèn wujud: brambang, bawan ...

                                               

Kabupatèn Kepahiang

Kabupatèn Kepahiang iku kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 664.8 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Klathèn

Kabupatèn Klathèn, iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih lor DIY, kutha Klathèn iku kutha krajan kabupatèné. Amba wewengkon kabupatèn iki ± 655.56 km².

                                               

Kabupatèn Kolaka

Kabupatèn Kolaka iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha Kolaka iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Kolaka Lor

Kabupatèn Kolaka Lor utawa sajeroning Basa Indonésia: Kabupatèn Kolaka Utara iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tenggara, kutha---iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hè ...

                                               

Kabupatèn Konawé

Kabupatèn Konawe iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha Unaaha iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Konawé Kidul

Kabupatèn Konawe Kidul iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha Andoolo iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Kubu Raya

Kacamatan Terentang, dumadi saka 9 désa, 24 dhusun lan jembar wewengkon 786.40 km². Kacamatan Rasau Jaya, dumadi saka 5 désa, 21 dhusun lan jembar wewengkon 11.07 km². Kacamatan Sungai Raya, dumadi saka 12 désa, 47 dhusun lan jembar wewengkon 929 ...

                                               

Kabupatèn Kudus

Kabupatèn Kudus iku kabupatèn ing Jawa Tengah, Indonésia. Kutha krajané yaiku Kutha Kudus kang dumunung ing jalur pasisir lor wétan Jawa Tengah, yaiku ing antarané. Kabupatèn iki wewatesan karo dengan Kabupatèn Pathi ing sisih wétan, Kabupatèn Gr ...

                                               

Kabupatèn Kutai Kartanegara

Kutai KartaNagara iku kabupatèn ing provinsi Kalimantan Wétan. Kabupatèn Kutai KartaNagara jembaré 27.263.10 km² lan jembar wewengkon perairan kurang luwih 4.097 km² kang dipérang sajeroning 18 wewengkon kacamatan lan 226 désa/kalurahan, kanthi k ...

                                               

Kabupatèn Kutai Kulon

Kabupatèn Kutai Kulon iku kabupatèn ing Provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Kutha krajan kabupatèn ini dumunung ing Sendawar. Kabupatèn iki jembaré 33.052 km² kanthi kang ndunungi 136.161 jiwa. Bupati wektu iki dijabat déning Ismael Thomas, SH. ...

                                               

Kabupatèn Lahat

Kabupatèn Lahat iku kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Lahat iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: lan liya-yane. Jembar wewengkon kabupatèn iki ±--utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Landak

Kabupatèn Landak iku salah siji Daerah Tingkat II ing provinsi Kalimantan Kulon sing dumadi minangka pamekaran Kabupatèn Pontianak ing taun 1999. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing Ngabang. Jembar wewengkon 9.909.10 km² kanthi sing ndunungi ...

                                               

Kabupatèn Langkat

Kabupatèn Langkat iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Stabat iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 6.272 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Lebak

Kabupatèn Lebak iku kabupatèn ing Provinsi Banten, pernahé ing sisih kulon Pulo Jawa, kutha Rangkas Bitung iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Lebak, Malingping lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.304.47 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Lebong

Kabupatèn Lebong iku kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Luwu

Kabupatèn Luwu iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Belopa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Luwu Lor

Kabupatèn Luwu Lor, iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Masamba iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Luwu Wétan

Kabupatèn Luwu Wétan, iku kabupatên ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Malili iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Magelang

Kabupatèn Magelang iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing loré provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta, kanthi kacamatan Mungkid minangka kutha krajané. Jembar wewengkon kabupatèn iki udakara 1.085.73 km². Magelang iku dunungé ana ing dataran Ked ...

                                               

Kabupatèn Mahakam Ulu

Kabupatèn Mahakam Ulu iku kabupatèn ing provinsi Kalimantan Wétan, Indonésia. Mahakam Ulu minangka asil pamekaran saka Kabupatèn Kutai Kulon kang disahaké sajeroning sidhang paripurna DPR RI ing tanggal 14 Dhésèmber 2012 ing gedhong DPR RI bab Ra ...

                                               

Kabupatèn Malinau

Kabupatèn Malinau iku kabupatèn ing Provinsi Kalimantan Lor, Indonésia. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing Kutha Malinau. Kabupatèn Malinau uga sok ingaran Bumi Intimung. Ing kabupatèn iki ana Taman Nasional Kayan Mentarang sing jembaré 1.36 ...

                                               

Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan

Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Tual iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 24.655 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Maluku Tengah

Kabupatèn Maluku Tengah iku kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Masohi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Banda lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 29.153 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Mamasa

Kabupatèn Mamasa iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Mamasa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Mamberamo Raya

Kabupatèn Mamberamo Raya iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 15 Maret 2007 miturut Undhang-undhang nomer 19 taun 2007. Kutha krajan né yaiku Burmeso. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa--- ...

                                               

Kabupatèn Mamuju

Kabupatèn Mamuju iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Mamuju iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Mandailing Natal

Kabupatèn Mandailing Natal utawa Madina iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Penyabungan iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 6.134 km² utawa 613.400 hèktar.

                                               

Kabupatèn Manokwari

Kabupatèn Manokwari iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha Manokwari iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Oransbari lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 34.970 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Mappi

Kabupatèn Mappi iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Kepi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Edera lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 18.912 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Maros

Kabupatèn Maros iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Maros iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Maybrat

Tanggal 27 Oktober 2008 kababar Kaputusan Bupati Sorong Selatan Nomor 133 Tahun 2008 ngenani Panyerahan sapérangan cakupan wewengkon bawahan Kabupatèn Sorong Kidul menyang Kabupatèn Sorong, wewengkon sing diserahaké dumadi saka 11 sewelas dhistri ...

                                               

Kabupatèn Merauke

Kabupatèn Merauke iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Merauke iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Ulilin lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 45.071 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Mimika

Kabupatèn Mimika iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Timika iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Tembaga Pura lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 18.209 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Minahasa

Kabupatèn Minahasa iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha Tondano iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 4.626 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Minahasa Kidul

Kabupatèn Minahasa Kidul, iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Minahasa Lor

Kabupatèn Minahasa Lor, iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha Airmadidi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Morowali

Kabupatèn rowali iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Bungku iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Muara Enim

Kabupatèn Muara Enim iku kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Muara Enim iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: lan liya-yané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ±--utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Mukomuko

Kabupatèn Mukomuko iku kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Muna

Kabupatèn Muna iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha Raha iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Musi Banyuasin

Kabupatèn Musi Banyuasin iku kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Sekayu iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Nabire

Kabupatèn Nabire iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Nabire iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Kamu lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 29.678 km² utawa hèktar.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →