ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 216



                                               

Evil Dead (filem 2013)

Evil Dead nggih punika filem horor saking Amérikah Sarékat ingkang dipunbabr ing taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Fede Alvarez. Skenario kagem filem punika dipunanggit déning Fede Alvarez lan Rodo Sayagues. Juru damel kapasrahaken dhumat ...

                                               

The Expendables (filem 2010)

The Expendables nggih punika sesirah filem thriller saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punika kaanggit skénariyonipun déning David Callaham lan Sylvester Stallone. Wondéné ingkang ngarahaken nggih punika Sylvester Stallone. Piyambakipun ugi ...

                                               

Fast Five

Fast Five yaiku film action taun 2011 kang critae ditulis dening Chris Morgan lan disutradarai dening Justin Lin. Film iki minangka edisi kaping lima seri film The Fast and the Furious.Juru paraga film kasebut yaiku Vin Diesel, Paul Walker, Jorda ...

                                               

Finding Dory

Finding Dory ya iku filem animasi komputer 3D sing gènréné drama komedi taun 2016 saka Amérika sing diprodhuksi déning Pixar Animation Studios lan digebyakaké déning Walt Disney Pictures. Filem iki disutradarani Andrew Stanton karo ko-sutradhara ...

                                               

Finding Nemo

Finding Nemo ya iku filem animasi komputer sing gènréné drama komedi petualangan sing diprodhuksi déning Pixar Animation Studios lan digebyakaké déning Walt Disney Pictures. Filem iki disutradharai lan naskahé ditulis déning Andrew Stanton karo k ...

                                               

Flipped (filem)

Flipped iku film komedi romantis kang di sutraradani dening Rob Reiner. Flipped iku minangka adaptasi novel "Flipped" Wendelin Van Draanen. Novel iki diterbitake lan didol ing Amerika Serikat tanggal 6 Agustus 2010, lan banjur diterbitake ing pub ...

                                               

Food, Inc.

Food, Inc nggih punika filem dokumenter saking Amérikah Sarékat taun 2009. FIlem punika kaarahaken déning Award Robert Kenner ingkang naté nampi bebungah saking Emy Award. Piyambakipun ugi ngayahi jejibahan minangka juru damel, sesarengan Elise P ...

                                               

Frankenweenie (filem 2012)

Frankenweenie iku filem animasi 3D stop-motion taun 2012 ajénre fantasi, horor, lan kemidhi kang disutradarani Tim Burton lan diprodhuksi Walt Disney Pictures. Filem iki minangka panganggep filem cekaké Burton taun 1984 kang nunggal jeneng lan da ...

                                               

Friends with Benefits (filem)

Friends with Benefits nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Will Gluck. Juru damel filem kalampahi déning Martin Shafer sesarengan Liz GLotzer, Jerry Zucker, Janet Zuker, lan Wil Gluck. Skéna ...

                                               

Friends with Kids

Friends with Kids nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jennifer Westfeldt. Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Riza Aziz sesarengan Joey McFarland, Joshua Astrachan, Jake Kasdan, lan Joh ...

                                               

Frozen (filem 2013)

Frozen ya iku filem animasi komputer 3D fantasi drama musikal komedi sing diprodhuksi déning Walt Disney Animation Studios lan digebyakaké déning Walt Disney Pictures. Filem iki minangka sèri animasi angka 53 saka Walt Disney Animated Classics. D ...

                                               

Fun Size

Fun Size nggih punika film sandiwara komedi remaja saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Josh Schwartz. Panganggit skénario ing filem punika kapasrahaken dhumateng Max Werner. Wondéné Stephanie Savage sesarengan kaliya ...

                                               

Gamer (filem)

Gamer nggih punika sesirah filem fiksi ilmiyah saking Amérikah Sarékat taun 2009. FIlem punika kaarahaken déning Mark Neveldine. Piyambakipun ugi nganggit skénario sesarengan Brian Taylor. ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih ...

                                               

Gangster Squad

Gangster Squad nggih punika filem kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Ruben Fleischer, adhedhasar saking buku kanthi sesirah Tales from the Gangster Squad ingkang dipunanggit déning Paul Lieberman. Dan Lin, ...

                                               

George Harrison: Living in the Material World

George Harrison: Living in the Material World nggih punika sesirah filem dokumenter saking Amérikah Sarékat-Inggris taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Martin Scorsese, dipun angkat saking cariyos nyata pagesangan anggota band Beatles, Geor ...

                                               

Get Out (filem)

Get Out yaiku film horor misteri ing Amerika serikat taun 2017 sing disutradarani dening Jordan Peele lan digawé dening Jason Blum, Sean McKittrick, Edward H. Hamm Jr. lan Jordan Peele. Manuskrip iki ditulis dening Jordan Peele. Juru paraga film ...

                                               

The Getaway (filem 2013)

Getaway nggih punika filem laga thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Courtney Solomon. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Gregg Maxwell Parker lan Sean Finegan. Wondéné juru ...

                                               

Ghosts of Girlfriends Past

Ghosts of Girlfriends Past nggih punika sesirah filem komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kadamel adhedhasar saking cariyos anggitanipun Charles Dickens, A Christmas Carol. Juru arah filem kacepeng déning Mark Waters s ...

                                               

Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain

Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain ya iku salah siji filem medeni drama lan ngulandara saka Amérika taun 1995. Butuh Panggonan ing kutha fiksi saka Wheaton, Washington, nanging iki dipundamel filem lokasi ing Norfolk, Virginia, Vancouver, ...

                                               

Gone Girl (filem)

Gone Girl iku filem Amerika psychological thriller kang diwiwiti ing taun 2014 lan disutradarai David Fincher. Naskahé diserat kaliyan Gillian Flynn lan ngadhédhasar marang novelé dhéwé kang terbit ing taun 2012 lan uga nunggal jeneng marang file ...

                                               

Gone Girl (film)

Gone Girl iku filem Amerika psychological thriller kang diwiwiti ing taun 2014 lan disutradarai David Fincher. Naskahé diserat kaliyan Gillian Flynn lan ngadhédhasar marang novelé dhéwé kang terbit ing taun 2012 lan uga nunggal jeneng marang file ...

                                               

Gordy

Gordy iku filem komedi drama kulawarga Amérikah Sarékat weton taun 1995 prakara sawijining gambluk sing jenengé Gordy sing nggolèki kulawargané sing ilang. Kulawargané tibakné digawa menyang sawijining pajagalan ing Omaha. Gordy banjur mangumbara ...

                                               

Great Expectations (filem 2012)

Great Expectations iku filem Britania taun 2012 sing diadaptasi saka novélé Charles Dickens sing nunggal jeneng marang filemé. Filem iki disutradarani Mike Newell, déné naskah adaptasiné diserat déning David Nicholls, lan didapuk déning Jeremy Ir ...

                                               

Grown Ups 2

Grown Ups 2 nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Dennis Dugan adhedhasar saking cariyos anggitanipun Fred WOlf lan Adam Sandler. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumat ...

                                               

Hall Pass

Hall Pass nggih punika filem Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Peter Farrelly lan Robert Farrelly. Juru damel ingkang ngayahi jejibahan kagem filem punika antawisipun Charles B. Wessler sesarengan Bradley THomas, Benjamin ...

                                               

The Hangover Part III

The Hangover Part III nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013 déning Legendary Pictures. Juru dum filem punika kapasrahaken dhumateng Warner Bros. Pictures. Filem punika kalajengan saking filem sadèrèngipun, Th ...

                                               

The Hangover

The Hangover nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Todd Phillips. Skénariokagem filem punika dipunanggit déning Jon Lucas. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel file ...

                                               

Happy Feet Two

Happy Feet Two nggih punika sesirah filem animasi komputer 3D saking Amérika Sérikat taun 2011. Filem punika kadamel minangka kalajengan saking filem sadèrèngipun, Happy Feet. Filem punika kaarahaken déning George Miller. Piyambakipun ugi ngrangk ...

                                               

Hard Target (filem)

Hard targèt ya iku filem basa Inggris saka Amérika Sarékat kang dirilis tanggal 20 Agustus taun 1993. Filem iki disutradharani déning John Woo, sutradhara saka Hong Kong kang debut ing Amérika lan diprodhuseri déning James Jacks lan Sean Daniel k ...

                                               

Hatching Pete

Hatching Pete nggih punika sesirah filem ingkang dipundamel déning Disney Channel Original Movie taun 2009. Filem punika kagiyaraken kaping pisan ing surya 24 April 2009 ing Disney Channel & Family. Kajawi punika, ugi kababar lumantar DVD ing sur ...

                                               

Haywire (filem)

Haywire nggih punika sesirah filem thriller saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Steven Soderbergh. Skénario kaanggit déning Lem Dobbs. Gregory Jacobs, wonten filem punika kapatah dados juru damel. Wondéné tanggel jaw ...

                                               

High School Musical 3

High School Musical 3 yaiku film lanjutane saka High School Musical 2, film televisi Disney Channel sing misuwur banget. Film kasebut rada beda saka film-film sadurunge lan dijadwalake bakal ditayangke ing 24 Oktober 2008 ing Amerika Serikat lan ...

                                               

Hop (filem)

Hop nggih punika sesirah filem komedi laga animasi komputer 3D saking Amérikah Sarékat taun 2011 ingkang dipundamel déning Universal Pictures lan Illumination Entertainment. Filem punika kaarahaken déning Tim Hill. Ingkang ngayahi jejibahan minan ...

                                               

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania iku filem animasi 3D Amérikah taun 2012 ajènre fantasi kemidhi sing digawé Sony Pictures Animation. Fillem iki disutradarani Genndy Tartakovsky, lan diproduseri Michelle Murdocca. Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin ...

                                               

Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2 yaiku film komedi 3D animasi komputer komedi Amerika taun 2015. Film iki minangka film kaping pindho ing franchise Hotel Transylvania lan sekuel film 2012 Hotel Transylvania, karo direktur, Genndy Tartakovsky, lan penulis Rob ...

                                               

House at the End of the Street

House at the End of the Street nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Mark Tonderai. Skénario kagem filem punika kaanggit déning David Lucka lan Jonathan Mostow. Wondéné Aaron Ryder sesarengan Peter ...

                                               

I Am Number Four (filem)

I Am Number Four yaiku film fiksi ilmiah Amerika Serikat taun 2011 sing disutradarani dening DJ Caruso lan digawé dening Michael Bay. Naskah film iki ditulis dening Alfred Gough, Miles Millar lan Marti Noxon adhedhasar novel I Am Number Four deni ...

                                               

I Can Only Imagine (filem)

I Can Only Imagine nggih punika filem drama Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2018 adhedhasar cariyos salebetipun lagu I Can Only Imagine, setunggalipun lagu Kristen kontemporer ingkang kathah piyambak dipun sugataken sadonya. Wondéné juru pa ...

                                               

Ice Age: Continental Drift

Ice Age: Continental Drift yaiku film ing 3D, petualangan, lan komedi ing Amerika Serikat ing taun 2012, Disutradarani dening Steve Martino lan Mike Thurmeier. Film iki ditulis dening Jason Fuchs lan Michael Berg, lan panyulih swarane yaiku denin ...

                                               

Identity Thief

Identity Thief nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Seth Gordon adhedhasar saking skénario anggitanipun Craig Mazin. Scott Stuber sesarengan Pamela Abdy ...

                                               

Inferno (filem 2016)

Inferno iku filem thriller misteri saka Amérika kang bakal metu ing taun 2016 kang disutradarani Ron Howard lan naskahé ditulis déning David Koepp, dhedhasar saka novèl taun 2013 kang irah-irahané padha anggitané Dan Brown. Filem iki minangka sèk ...

                                               

Inside Out (filem 2015)

Inside Out iku filem animasi 3D Amerikah ajénre drama-kemidhi penjelajahan taun 2015 sing diprodhuksi Pixar Animation Studios lan dibabar Walt Disney Pictures. Kanthi sutradara Pete Docter lan mitra sutradara Ronnie del Carmen. Naskahé dianggit D ...

                                               

Insidious (filem sèri)

Insidious iku filem seri horor Amerikah sing digawé FilmDistrict kajaba angka 3 dibabar déning Gramercy Pictures. Ana telung filem ing waralabané, Insidious, Insidious: Bab 2, lan Insidious: Bab 3, sing gunggung brutoné 7.7 yuta ing sakubenging d ...

                                               

Interstellar (filem)

Interstellar yaiku film petualangan fiksi ilmiah sing ditayangke taun 2014 dening Christopher Nolan lan digawé dening Emma Thomas, Christopher Nolan lan Lynda Obst. Manuskrip iki ditulis dening Jonathan Nolan lan Christopher Nolan. Juru paraga Ma ...

                                               

Iron Man (film)

Iron Man ya kuwi filem sing kadhasaraké saka tokoh Marvel Comics Iron Man. Filem iki disutradarani dening Jon Favreau lan dibintangi dening Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Terrence Howard, lan Jeff Bridges. Film iki dirilis ing tanggal 2 Mèi ...

                                               

Isle of Dogs (filem)

Isle of Dogs yaiku filem animasi komedi petualangan 2018 Amerika Serikat sing disutradarani dening Wes Anderson lan digawé dening Wes Anderson, Scott Rudin, Steven Rales lan Jeremy Dawson. Manuskrip filem iki ditulis dening Wes Anderson, nalika c ...

                                               

Jack Reacher (filem)

Jack Reacher nggih punika filem Amérikah Sarékat taun 2012 Filem punika kaarahaken déning Christopher McQuarrie. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario ingkang kaangkat saking buku kanthi sesirah One Shoot, pakaryanipun Lee Child ...

                                               

Jason Bourne (filem)

Jason Bourne ya iku filem laga taun 2016 saka Amérika kang disutradarani Paul Greengrass. Naskah filem iki ditulis déning Greengrass lan editoré Christopher Rouse, filem iki minangka filem angka 5 saka sèri filem Bourne lan sèkuèl lanjutané saka ...

                                               

Jaws

Jaws ya iku filem thriller taun 1975 kang digarap déning sutradara panjenengané Steven Spielberg, adidasar saka carita novèl Peter Benchley lan diilhami déning ganas hiu ing Jersey Shore taun 1916. Film Jaws dibintangi aktor papan ndhuwur kaya dé ...

                                               

Joe (filem 2013)

Joe nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning David Gordon Green. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng David Gordon Green, Lisa Muskat, Deerrick Tseng, lan Christoph ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →