ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 227




                                               

Nokia 1662

Nokia 1662 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2008, wiwit dipasaraké kwartal 2 taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 45 x 13.8 mm déné boboté 82 gram. Layaré TFT ...

                                               

Sony Ericsson Spiro

Sony Ericsson Spiro ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2010, wiwit dipasaraké Agustus taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 16.8 mm déné boboté 90 gram. Layaré T ...

                                               

Pring ori

Pring ori ya iku salah sijine jenis pring sing dadi "kanca apik" wong jawa. Meh saben waktu warga masyarakat desa ing jawa ngerteni ciri pring iki supaya bisa mbedakake antarane pring ori karo pring apus, pring betung, pring wulung, lan jenis liy ...

                                               

Menemen

Menemen minangka panganan tradisional Turki sing kalebu endhog, tomat, mrico ijo, lan rempah-rempah kayata lada ireng lan abang rebus sing dimasak ing minyak zaitun utawa minyak bunga matahari. Keju putih, lan produk charcuterie kayata sucuk utaw ...

                                               

Arandaspis

Arandaspis prionotolepis ya iku salah sawijining jinising spésies iwak purbakala kang kagolong ing sajeroning kulawarga spésies bebahaya iwak tanpa rahang kang urip ing mangsa Ordovisium kurang luwih ing jaman 480-470000000 taun biyèn. Arandaspis ...

                                               

Nokia Asha 503 Dual Sim

Nokia Asha 503 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2013, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2013 lan duwé ukuran 102.6 x 60.6 x 12.7 mm déné boboté 111.4 gram. Layaré TFT capacit ...

                                               

Tandoor

A tandoor uga dikenal minangka tannour punika lempung bentuke silinder utawa logam open digunakake ing masak lan baking. Tandoor digunakake kanggo masak ing Asia Kidul, Tengah, lan Kulon, uga ing Kaukasus Selatan. Panas kanggo tandoor tradisional ...

                                               

Nokia C1 01

Nokia C1 01 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2010, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 45 x 14 mm déné boboté 78.8 gram. Layaré TFT, 6 ...

                                               

Nokia 2220 Slide

Nokia 2220 Slide ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97.4 x 47 x 15.9 mm déné boboté 93.5 gram. La ...

                                               

Nokia X2 01

Nokia X2 01 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Januari taun 2011 lan duwé ukuran 119.4 x 59.8 x 14.3 mm déné boboté 107.5 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran ...

                                               

Laziji

Laziji minangka sajian masakan Sichuan. Yaiku panganan sing digoreng, sing digawe saka daging ayam sing wis diasinake, mrica lombok garing, pasta kacang pedhes, mrico Sichuan, bawang putih, lan jahe. Wiji wijen panggang lan irisan bawang bombay a ...

                                               

Piere Carlet de Chamblain de Marivaux

Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux ya iku tokoh saka Paris kang remen nulis artikel ngenani babagan sastra lan moral. Kabéh iku nuduhaké bakaté dhéwékeé dadi wong kang duwéni kapribadén kang nyenengaké uga dadi pengamat ing prekawis psikologi ...

                                               

Boliché

Boliche yaiku salah sawijining jinis olahan panggang Kuba sing kalebu daging panggang daging sapi bunder sing diiseni ham coklat ing minyak zaitun sing direndhem ing banyu karo bawang nganti daging empuk, banjur kentang kuarter ditambahake. Bahan ...

                                               

The Twins Effect

The Twins Effect inggih punika filem ingkang dipunsutradarani Dante Lam ingkang dipunrilis ing tanggal 23 Juni 2003. Film punika gadhah sékuèl inggih punika Twins Effect II. Carita punika dipunwiwiti saking Reeve inggih punika pambasmi vampir ing ...

                                               

Ginséng sibéria

Ginséng Sibéria utawa ci wu jia ya iku salah sawijining jinis Ginséng kang ditémokaké ing léréng Gunung Sibéria. Tetuwuhan herba ngayu iki dhuwuré bisa nganti 3 mèter. Ana godhongé bentuké oval. Tanduran iki bisa dithukulaké nganggo wiji. Asil pa ...

                                               

Ginséng amérikah

Ginséng amérikah utawa dimengerténi kanthi jeneng xi yang shen ya iku tetuwuhan taunan omah loro saka tlatah Amérikah kang dhuwuré bisa ngancik 60 cm. Godhongé bentuké oval. Warna oyoté kuning pucet nganti soklat. Galihé alus lan kembangé warna j ...

                                               

Nokia 2710 Navigation Edition

Nokia 2710 Navigation Edition ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Mèi taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111.2 x 45.7 x 13.7 mm déné boboté 8 ...

                                               

Lémon diasemaké

Jeruk lemon utawa jeruk lemon minangka rempah - rempah sing umum ditemokake ing masakan India anak bawana lan Afrika Lor. Uga ditemokake ing masakan Inggris abad kaping 18. Iki uga dikenal minangka "lemon negara" lan leems. Diced, quartering, hal ...

                                               

Kamulyan kéwan

Kesejahteraan kewan minangka kesejahteraan kewan sing dudu manungsa. Standar formal kesejahteraan kewan beda-beda ing antarane konteks, nanging biasane debat dening klompok kesejahteraan kewan, legislator, lan akademisi. Ilmu kesejahteraan kewan ...

                                               

Sekotèng

Sekotèng inggih punika salah satunggaling jinis ombèn-ombèn tradhisional khas Jawa Tengah. Sekotèng dipundamel saking bahan dhasar jae lajeng dipunsukani gendhis pasir saha ubarampé sanèsipun. Unjukan sekoteng punika éconipun manawi dipununjuk na ...

                                               

Ericsson T28S

Ericsson T28S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 50 x 15 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. Kang ...

                                               

Ericsson T28 World

Ericsson T28 World ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 50 x 15 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. ...

                                               

Sharp 705SH

Sharp 705SH ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 50 x 17 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résol ...

                                               

MGM Mirage

MGM Mirage punika sebuah bisnis ingkang berbasis ing Las Vegas, Nevada ingkang berpengalaman ing pembangunan, kepèmilikan lan operasi hotèl lan kasino ing sedaya donya. Perusahaan punika miwiti operasinya tanggal 31 Mèi 2000 saksampunè bakdo peng ...

                                               

Sega pindhang Kudus

Sega Pindhang Kudus iku panganan persilangan saking rawon lan soto. Nanging sega pindhang inggih punika masakan kang unik. Sega pindhang punika panganan kas kitha Kudus, dibandingake kaliyan soto. Sega pindhang langkung énak lan sedep. Sega pindh ...

                                               

Kwek kwek

Kwek-kwek iku salah sawijining panganan saka Filipina kang digawé saka endhog sing dibuntel glepung lan digoreng. Panganan iki di dol ing pinggir dalan lan dadi cemilan.

                                               

Ericsson R320

Ericsson R320 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 51 x 15 mm déné boboté 99 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Erics ...

                                               

Gebangrejo, Poso Kota, Poso

Gebangrejo iku kalurahan ing kacamatan Poso Kota, Poso, Sulawesi Tengah, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 94619. Kalurahan iki duwé sing ndunungi cacahé 22.815 jiwa lan jembar wewengkon 12.8 km 2.

                                               

Motorola A810

Motorola A810 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2008, wiwit dipasaraké Agustus taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 51 x 14 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT ...

                                               

Junaidi Hadirahardja

Junaidi Hadirahardja, lair saka keluarga sudagar, Awit cilik wis sinau dodolan. Saka SMEA nganthi STIA-LAN, dhéwéké terus ngèmbangakè dodolan bakal bathik marang kancané. sakwisé rampung kuliah ing Akademi Koperasi Yogyakarta, inggih bareng kaliy ...

                                               

Bengkat Lut Tahun

Laré umur 20 taun tumedhak, sami dolanan bengkat, punika makaten: lare enem sami ilon, dados kalih bageyan, tigang sisih, lajeng pethèkan asat agung, punika ingkang menang pethèkanipun mentas rumiyin, ingkang kangge bengkat punika nama: bendha ca ...

                                               

Cemita

Cemita kasebut minangka torta sing asale saka Puebla, Meksiko. Uga dikenal minangka cemita poblana, asale saka kutha Puebla. Tembung kasebut nuduhake sandwich uga gulung sing biasane disajikake, roti sing ditutupi wiji wijen. Roti digawe tanpa en ...

                                               

Grana Padano

Cithakan:Infobox Cheese Grana Padano inggih punika kèju mawi tekstur atos saking susu sapi ingkang dipun pasteurisasi ingkang asalipun saking Italia. Tirunan saking kèju punika ingkang langkung kondhang ing Amèrika Lor lan Inggris dipunmangertosi ...

                                               

SriLankan Airlines

SriLankan Airlines inggih punika asma maskapé penerbangan Sri Lanka kaliyan kodè IATA UL lan kodè ICAO ALK, dipunyasa déning Pamaréntah Sri Lanka ing wulan Juli 1979 nyusul penutupan Air Ceylon ing taun 1978. Maskapé punika beroperasi ing ancas i ...

                                               

Sony Ericsson Zylo

Sony Ericsson Zylo ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2010, wiwit dipasaraké Juli taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 52 x 16 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Carlita TV

Carlita TV inggih punika stasiun televisi lokal ingkang pisanan ing Kabupatèn Pandeglang, Banten. Stasiun punika wonten ing chanel 52 UHF, kanthi kekuwatan 1.6 KW. Saged dipunpirsani ing sakupengipun Kabupatèn Pandeglang, Rangkasbitung, ugi Seran ...

                                               

Game kertu

Game kertu minangka game sing biasane ditindakake saka game sing biasane diarani game kertu. Kaya sing kita ngerteni, kothak kertu main ngemot 52 potongan sing dipérang dadi patang jinis utawa jinis kertu, saben kertu kalebu 13 kertu, minangka ug ...

                                               

Bambang Sugianto

Cithakan:Infobox Governor Bambang Sugianto, S.H., M.H. ya iku wakil bupati kabupatèn Kepahiang dhedhasar asil Pemilihan Kepala Laladan Langsung pada taun 2010 kanggé periode 7 Agustus 2010 tekan 7 Agustus 2015. Dhèwèké genteni Abasri DJ, S.Sos. k ...

                                               

USS San Diego (CL-53)

USS San Diego iku prau dlajah ènthèng klas Atlanta kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Aran prau iki saka jenengé Kutha San Diego ing Amérikah Sarékat. Prau iki kapernahaké rikala 27 Maret 1940 ing Quincy, M ...

                                               

Nafsul Ammarah

Nafsul ammarah inggih punika nafso kang ngajak kaleh dorong tiyang kanggé ngelakuake kealanan. Nafsu punika dipungadahi kaleh sedoyo tiyang, antaranipun tiyang mukmin awam, kaleh tiyang kafir. Nafsu punika saged mikuasani ati lan rogo amargi goda ...

                                               

Siemens Xelibri 4

Siemens Xelibri 4 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 53 x 19 mm déné boboté 71 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 65 ...

                                               

Motorola E1060

Motorola E1060 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 107 x 53 x 21 mm déné boboté 125 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi ...

                                               

Motorola E1120

Motorola E1120 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 113 x 53 x 21 mm déné boboté 130 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.1 inch ...

                                               

Panasonic SA7

Panasonic SA7 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 53 x 26 mm déné boboté 140 gram. Layaré TFT, 16M werna kanthi résolusi 24 ...

                                               

Motorola RAZR2 V8

Motorola RAZR2 V8 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 53 x 11.9 mm déné boboté 117 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi k ...

                                               

Motorola ROKR E8

Motorola ROKR E8 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2007, wiwit dipasaraké April taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 53 x 10.6 mm déné boboté 100 gram. Lay ...

                                               

Brambang gulung

Trikatuka gulung sing muter Ashkenazi Yahudi asal padha bun, sing digawe saka alus, rada manis keuangan padha challah, ngemot bawang pepe saindhenging kang nggawe roso menehi teken. Asring dipotong karo bawang sing garing, lan winih-wijine arang ...

                                               

Champurrado

Champurrado minangka atole adhedhasar coklat, omben-omben Meksiko sing anget lan kenthel, disiapake karo masa de maíz, masa harina, utawa glepung jagung garing ing lemah, khususe varietas lokal sing ditandur kanggo atole); piloncillo ; banyu utaw ...

                                               

Richard Mainaky

Richard Mainaky, inggih punika pelatih badminton khusus kanggo ganda campuran. Dheweke sukses ngeterna atlet badminton Indonesia ngrengkuh penghargaan wonten ing Olimpiade Sydney, Juara dunya ana taun 2005 lan 2007, uga Olimpiade Beijing. Sakliya ...

                                               

Ericsson T20S

Ericsson T20S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 54 x 28 mm déné boboté 128 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. Ka ...