ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 235




                                               

Sony Ericsson T715

Sony Ericsson T715 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2009, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91.5 x 48 x 14.9 mm déné boboté 96 gram. Layaré ...

                                               

Provinsi Napoli

Provinsi Napoli utawa Napels, iku provinsi ing regione Campania, Italia. Kutha krajané yaikuNaples utawa Napoli. Sajeroning provinsi iki ana 92 Comuni ing Provinsi Napoli.

                                               

Siemens SL75

Siemens SL75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 23 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi 132 x ...

                                               

Dhokla

Dhokla minangka panganan kuliner vegetarian sing biasane ditemokake ing negara India Gujarat lan bagean-bagean saka negara-negara sing jejer. Iki digawé nganggo adonan fermentasi sing asale saka beras lan kacang-kacangan. Dhokla bisa dipangan kan ...

                                               

Nanasan (paésan)

Nanasan asalé sing tembung nanas/danas, ya iku aran woh-wohan nanas/danas. Diarani mengkénén sebab rupaé kayak buah danas. Ana keding kang ngarani umah tawon atawa tawonan, sebab kaya umah tawon. Ana maning kang nyebuté iku prit gantil. Biasaé wa ...

                                               

Wong Tai

Wong Tai nuduhake populasi keturunan panganggo basa Tai umum, kalebu sub-populasi sing ora bisa nganggo basa Tai madya. Ana total udakara 93 yuta wong keturunan Tai ing saindenging jagad, kanthi klompok etnis paling gedhe yaiku masarakat Dai, Tha ...

                                               

Motorola V690

Motorola V690 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47 x 23 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 x ...

                                               

Sony Ericsson Z558

Sony Ericsson Z558 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87.5 x 45.5 x 20.5 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 25 ...

                                               

Motorola E365

Motorola E365 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 45 x 20 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 ...

                                               

Malatang

Malatang minangka jinis panganan Cina sing umum. Asal saka Sichuan, nanging beda banget karo versi Sichuan ing versi Sichuan luwih mèmper karo sing ana ing sisih lor China sing bakal digambarake minangka pot panas. Ing tanggal 20 Juni 2017, Depar ...

                                               

Urwah bin Zubair

Urwah bin Zubair ya iku ulama saka golongan tabingin. Asma pepake Urwah bin az-Zubair bin al-Awwam bin Khuwailid bin Asad bin Abdul Uzza bin Qushai al-Kurès. Urwah bin Zubair kalebu salah siji saka pitu ahli pekih Madinah. Kun-yahe Abu Abdillah. ...

                                               

Méga mendhung

Méga mendhung iku tegesé awan putih lan awan ireng. Istilah basa Indonésia ya iku tepi awan atawa pinggir awan. Ning artikel iki, mega mendhung iki jinis paésan tradhisional umah Jawa. Bentuk paésan iki kaya awan ireng putih wolak-walik. Ning paé ...

                                               

Tomat garing

Tomat sing dikeringake srengenge minangka tomat sing mateng sing akeh ngilangi kandungan banyu sawise ngentekake wektu pangatusan ing srengenge. Tomat iki biasane wis diobati kanthi belerang dioksida utawa uyah sadurunge dilebokake ing srengenge ...

                                               

Smalahove

Smalahove ehau utawa skjelte) minangka sajian tradisional Norwegia Kulon sing digawe saka endhas wedhus, sing asale dipangan sadurunge Natal. Jeneng sajian asale saka gabungan tembung Norwegia hove and smale. Hove minangka bentuk dialek saka hovu ...

                                               

Nokia 3555

Nokia 3555 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99.6 x 44.3 x 20.5 mm déné boboté 94 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kant ...

                                               

Wrettasancaya mawi sekar

Wrettasancaya mawi sekar inggih menika serat padamelanipun Empu Tanakung ingkang wosipun piwulang mawi dhapukan sekar ageng. Panyerating serat menika boten sumerep ing jamanipun ratu Jawi sinten kémawon. Ananging serat menika kaserat nalika jaman ...

                                               

Siti Nur Zulaikha

Siti Nur Zulaikha,Dra.Hj ya iku manten Kepala PG/TKIU Al-Khoir. nggayu SD lan PGA wonten ing surakarta. Lulus sarjana wonten UMS Prodi Bahasa lan sastra Indonesia. wonten ing pakumpulan dados pembina Sahabat pena Ska. Pembina FARUP Ska.

                                               

Serat Asmaralaya

Serat Asmaralaya ya iku salah sijiné naskah Jawa kang wis dicithak. Naskah iki lair ing satengahing masarakat Jawa kang manèka werna budayané, bakuné duwé gegayutan karo babagan klenik Jawa. Naskah Serat Asmaralaya ngemot anasir-anasir budaya Jaw ...

                                               

Daftar stasiun radhio

Elshinta 90.05 FM Pesona FM 103.8 FM Delta FM Ramako 105.80 FM Prambors 102.2 FM Radio-A 96.7 FM Hard Rock FM 87.60 FM Kiss 95.10 FM Female Radio Jakarta 99.5 FM ARH 88.40 FM MS Three 104.40 FM Suara Metro 107.80 FM Sonora 92.00 FM Radio-A AIRBor ...

                                               

Pasir Peutuey

Petilasan Pasir Peuteuy kacathet mawa Nomer Inventaris BPCB Banten: 004.01.02.01.94. Petilasan iki mapan ana ing ereng-erenging Gunung Karang, ing lemah duweke Perhutani. Miturut katrangan tinulis ing paprentahan, petilasan Pasir Peuteuy klebu in ...

                                               

France Bleu

France Bleu inggih punika salah satunggaling jaringan radio regional saking Radio France, déné jaringan radio punika inggih mèh sami satunggal jinis kaliyan BBC Local Radio ingkang wonten ing Britania Raya. Stasiun France Bleu ingkang wonten ing ...

                                               

Ericsson GF 337

Ericsson GF 337 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1995, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 49 x 24 mm déné boboté 193 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakte ...

                                               

Ericsson T29S

Ericsson T29S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 49 x 20 mm déné boboté 95 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 10 ...

                                               

Motorola W377

Motorola W377 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2007, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 99 x 45 x 18.6 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi ka ...

                                               

Daging putih

Ing istilah kuliner, daging putih minangka daging sing wernane pucet sadurunge lan sawise masak. Tuladha umum daging putih yaiku daging unggas sing luwih entheng, asale saka dhadha, beda karo daging peteng saka sikil. Daging putih unggas digawe s ...

                                               

Motorola ZN300

Motorola ZN300 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2009, wiwit dipasaraké Mèi taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95.6 x 46 x 15 mm déné boboté 103 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Sony Ericsson C903

Sony Ericsson C903 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké Juli taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 49 x 16 mm déné boboté 96 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Nokia 6500

Nokia 6500 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 43 x 21 mm déné boboté 88 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 60 piksel. P ...

                                               

Kukis mertéga

Cookie butter, dikenal kanthi jeneng Brysselkex, Sablés, lan biskuit Denmark, yaiku salah sawijining olahan cookie tanpa ragi sing kalebu butter, tepung, lan gula. Dheweke asring dikategorikake minangka "cookie asri" amarga teksturine, amarga seb ...

                                               

Layvin Kurzawa

Layvin Kurzawa ya iku juru main bal-balan profèsional Prancis sing main kanggo klub Ligue 1 Paris Saint-Germain FC lan timnas Prancis minangka bèg kiwa. Dhèwèké miwiti kariré ing AS Monaco FC ing taun 2010, lan main 96 pertandhingan resmi kanggo ...

                                               

Salad pitik

Salad ayam yaiku salad sing ana ing daging pitik minangka bahan utama. Bahan-bahan umum liyane bisa uga kalebu mayonis, endhog rebus, celery, bawang, mrico, acar lan macem-macem mustar. Ing Amerika Serikat, "salad ayam" nuduhake salad karo pitik, ...

                                               

Sony Ericsson D750

Sony Ericsson D750 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 20.5 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi ...

                                               

Kamprèt

Kulawarga Mystacinidae New Zealand short-tailed bat Kulawarga Phyllostomidae leaf-nosed bat Kulawarga Mormoopidae ghost-faced bat atau moustached bat Kulawarga Noctilionidae bulldog bat atau fisherman bat

                                               

Nokia N95 8Gb

Nokia N95 8Gb ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 53 x 21 mm déné boboté 128 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Nokia 6021

Nokia 6021 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 44 x 20 mm déné boboté 88 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.56 inch kanthi ré ...

                                               

Sharp 903

Sharp 903 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 50 x 29 mm déné boboté 140 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi kanthi résolu ...

                                               

Sony Ericsson Z800

Sony Ericsson Z800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 49 x 23.6 mm déné boboté 128 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inch ...

                                               

Sony Ericsson W830

Sony Ericsson W830 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 47 x 21 mm déné boboté 116 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi k ...

                                               

Seni rupa ing Yogyakarta

Seni rupa ing Yogyakarta iku tegesé kabèh kagiyatan ngenani seni rupa, kaya déné pamèran, seminar, rembugan, lokakarya, lan gladhèn, kang diayahi panti-panti budaya pamaréntah lan swasta ing laladan Yogyakarta. Seni rupa ing Yogyakarta kapétung w ...

                                               

I Ketut Jati

I Ketut Jati ya iku wong tani kopi arabika Kintamani, Bali. Menurute Petani kopi ning daerah Bali, kopi dadi salah sawijining prioritase sing kudu terus dikembangno lan diperjuangna. Lan saiki uga kopi dadi komoditas sing berharga banget kanggo p ...

                                               

Mi wonton

Mie wonton yaiku salah sawijining panganan mi Kanton. Mi wonton ora diwenehi jeneng, húntún, nganti Dinasti Tang. Panganan kasebut misuwur ing China Selatan, Hong Kong, Indonesia, Malaysia, Singapura lan Thailand. Piring kasebut biasane disajikak ...

                                               

Motorola KRZR K3

Motorola KRZR K3 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 42.3 x 16.3 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 i ...

                                               

Paku buntut bajing

Paku buntut bajing ya iku tuwuhan alas kang thukul ana ing pagunungan kang dhuwuré watara 1.000-2.000 mèter sadhuwuré lumahing segara. Paku buntut bajing iku ana ing lemah kang ngandhut lemèn, ing témbok watu kang ana lemèné, utawa wit-witan mati ...

                                               

All About Steve

All About Steve nggih punika sesirah filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Phil Traill, adhedhasar saking skénario anggitanipun Kim barker. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika ...

                                               

Sony Ericsson W508

Sony Ericsson W508 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2009, wiwit dipasaraké Mèi taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93.5 x 50 x 14 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Motorola Z6W

Motorola Z6W ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2008, wiwit dipasaraké Mèi taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 45 x 17.3 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT ...

                                               

Sima

Sima minangka ombenan beralkohol ingFinlandia sing digawe saka fermentasi lan ombenan alus. Biasane minangka bentuk mead, minuman beralkohol sing diproduksi kanthi fermentasi larutan madu lan banyu, sanajan saiki madu biasane diganti macem-mac ...

                                               

Smažený sýr

Smažený sýr utawa vyprážaný syr - kalorone tegese "keju goreng" - minangka panganan adhedhasar keju Ceko lan Slowakia sing akeh dikonsumsi ing kaloro negara ing negara bagian Czechoslovakia kasebut. Minangka panganan jalanan umum ing kaloro negar ...

                                               

Jhalmuri

Jhalmuri minangka nyamikan pinggir dalan Benggala sing misuwur, digawe saka beras kembung lan macem-macem rempah - rempah, sayuran, chanachur lan minyak sawi. Iki misuwur banget ing negara India Benggala Kulon lan ing negara tetanggan Banglades ...

                                               

Gunung Yamato Katsuragi

Gunung Yamato Katsuragi utawa dicekak Gunung Katsuragi ya iku sawijining gunung ing Barisan Kongō kang kaapit déning Chihayaakasaka, Osaka lan Gose, Nara ing Jepang. Dhuwuré pucuk gunung 959.2 metres. Gunung kasebut ana ing sadawané jalur sepur K ...