ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 253



                                               

EXO

EXO ya iku boy band Koréa Kidul-Cina kang diwangun déning S.M. Entertainment ing taun 2011. Grup iki awale kasusun saka rolas anggota kang kapérang dadi rong sub-grup, EXO-K lan EXO-M, kang nglakokaké promosi kanthi bebarengan ing Koréa Kidul lan ...

                                               

Fly to the Sky

Fly to the Sky ya iku duo R&B Koréa Kidul, kanti anggota Korean American Brian Joo lan asli Koréa Kidul Hwanhee. Awalé dipasaraké minangka duo ang bisa nyanyi, rap, lan nari, karya-karya awal deweké nampilaké bubblegum pop lan optimis techno ...

                                               

Highlight (band)

Highlight ya iku boy group saka Koréa Kidul kang dunungé dikenal minangka Beast. Band iki kaperang saka papat anggota Yoon Doo-joon, Yang Yo-seob, Lee Gi-kwang, lan Son Dong-woon. Anggota asli Jang Hyun-seung resmi ninggalaké grup ing April 2016, ...

                                               

IKon (grup musik Korea Kidul)

iKON, uga ditulis minangka iKON, ya iku boy band saka Korea Kidul kang kabentuk ing 2015 dening YG Entertainment. Kelompok iki pisanan dikenalaké ana ing acara WIN: Who is Next dadi "Tim B." Sawisé iku, Tim B metu manèh ana ing acara Mix & Match, ...

                                               

IKON (grup musik saka Korea Kidul)

iKON, uga ditulis minangka iKON, ya iku boy band saka Korea Kidul kang kabentuk ing 2015 dening YG Entertainment. Kelompok iki pisanan dikenalaké ana ing acara WIN: Who is Next dadi "Tim B." Sawisé iku, Tim B metu manèh ana ing acara Mix & Match, ...

                                               

Iz*One

Iz*One yaiku girl group Korea Selatan–Jepang sing dibentuk liwat acara kompetisi realitas Mnet Produce 48. Grup kasebut, dikelola dening Off the Record and Swing Entertainment, kasusun saka rolas anggota: Jang Won-young, Sakura Miyawaki, Jo Yu-ri ...

                                               

JJ Project

JJ Project inggih punika duo boyband saking Korèa lidhul ingkang bèrnaung ing ngandap JYP Entertainment lan dèbut ing taun 2012. Duo punika kapèrang saking JB lan Jr. punika mèrilis album dèbut kaliyan single "Bounce" ing surya 22 Mèi 2012.

                                               

MBLAQ

Cithakan:Infobox Band Cithakan:Infobox Korean name/Musical artist Cithakan:Contains Japanese text MBLAQ Koréa: 엠블랙, Jepang: エムブラック ; akronim kanggé Music Boys Live in Absolute Quality inggih punika boyband ingkang kabéntuk déning Rain in ...

                                               

Red Velvet (group)

Velvet Red yaiku grup nyanyi saka Korea Selatan kang kawangun déning SM Entertainment. Grup iki debut tanggal 1 Agustus 2014, kanthi single "Happiness" lan 4 anggota grup: Irene, Seulgi, Wendy lan Joy. Ing Maret 2015, Yeri ditambahaké ing grup ka ...

                                               

Secret Number

{{Infobox musical artist|Name=Secret Number|native_name=시크릿넘버|Background=group_or_band|image=Secret Number Logo Black.png|image_size=|Landscape=|caption=Secret Number Logo|Alias=SN, 5N|Origin=Seoul, South Kor ea|Genre=K-pop|Years_active=2020 ...

                                               

Twice

Twice, diformat sing bener dadi Twice, ya iku grup musik K-pop sing digawé déning JYP Entertainment liwat reality show Sixteen ing taun 2015. Twice kasusun saka sangang anggota: Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung, lan T ...

                                               

U-kiss

U-Kiss punika boyband saking Negeri Ginseng, Koréa. U-Kiss punika singkatan saking Ubiquitous Korean International Idol Super Star. U-Kiss punika boyband ingkang kapendet saking audisi ingkang dianaaken NH Media. U-Kiss debut ing taun 2009. Anggo ...

                                               

Box Car Racer

Box Car Racer iku band playonane Thomas Matthew DeLonge lan drummér Blink 182, Travis Landon Barker. Band iki dadi panutup kabosénane DeLonge amarga tur karo Blink 182. Band Iki diwiwiti saka tembang-tembang ingkang dipundhamél DeLonge rikala Bli ...

                                               

Black Sabbath

Black Sabbath ya iku grup énggal legendharis saka nagari Inggris ingkang diparingi predikat pamados aliran musik heavy metal. Didamel kaliyan Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler lan Bill Ward. Band iki uga sampun gadhah pangalaman kathah lan ...

                                               

Deep Purple (band)

Deep Purple ya iku band ingkang ngasta aliran hard rock. Déning iku, Inggris dadi nagari pamados aliran heavy metal amargi ana Deep Purple, Led Zeppelin, lan Black Sabbath. Sajarah Deep Purple nalika didamel kaliyan Jon Lord ingkang sapaninggalé ...

                                               

Led Zeppelin

Led Zeppelin ya iku grub band ingkang ngunggah aliran musik rock saka nagari Inggris didamel nalika labuh September 1968, lan bubar rikala drummer John Bonham pèjah. Led Zeppelin iku ugi diwiwiti kaliyan Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones, ...

                                               

One Direction

One Direction yaiku grup penyanyi lanang kang asalé saka Inggris-Irlandia kang digawé ing taun 2010. Anggotané Grup iki yaiku Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles lan Louis Tomlinson. One Direction dikontrak déning Syco Records, lèbe ...

                                               

Lordi

Lordi iku sawijining grup musik rock Finlandia, sing diwangun taun 1992 déning vokalis band, panulis lagu lan kostum-desainer, Mr. Lordi. Anggotané Mr. Lordi, Amen, Mana, OX lan Hella. Band iki misuwur amarga nganggo masker monster lan migunakaké ...

                                               

Ada Band

Ada Band inggih punika salah satunggaling grup musik pop Indonésia. Ada band punika gadhah anggota inggih punika Suriandika Satjadibrata, Marshal Surya Rachman, Donnie Sibarani lan Aditya Pratama. Ada Band misuwur kanthi tembang Masih, Langit Tuj ...

                                               

Armada Band

Armada Band inggih punika salah satunggalipun nama ing indhustri tembang Indonésia. Senaos nembé, nanging personil saking Armada sampun dangu ing indhustri tembang Indonésia. Dipunbentuk ing taun 2007, ngantos nama Kertas Band ing Jakarta sampun ...

                                               

Eka Sapta

Eka Sapta iku salah sijiné jeneng grup musik instrumental pop kang asalé saka Jakarta. Eka Sapta misuwur nalika dasawarsa 60-an. Anggota Eka Sapta ya iku Bing Slamet, Ireng Maulana, Idris Sardi, Itje Kumaunang, Benny Mustapha, Darmono, Kamid. Nal ...

                                               

Geisha (Grup Musik)

Geisha, grup musik ning Indonésia kang asalé ngadeg taun 2003, saka Pekanbaru. Grup band iki dianggotani déning Momo ning pérangan suara, Robi ning gitar, Aan ning drum, Amek ning pérangan keybord, lan Bernard. Grup band iki lair amarga ajang A M ...

                                               

Gigi (Grup Musik)

Gigi iku jeneng salah siji grup musik kang ana ning Indonésia, kang lair ning kutha Bandung, Indonésia. Band iki nganut jinis musik pop lan rock. Golongan iki ngadek tanggal 22 Maret 1994, kanthi anggota Aria Baron, Thomas Ramdhan, Ronald Fristia ...

                                               

God Bless

Cithakan:Grup musik Indonésia God Bless inggih punika grup musik rock ingkang sampun dados lègenda ing Indonésia. Dasawarsa 1970-an saged dipunanggep dados taun-taun kèjayaan mereka. Salah satunggaling bukti asma ageng mereka inggih punika ing wa ...

                                               

Noah

Peterpan didhamél ing kutha Bandung, Jawa Barat déning enem personel, ya iku Nazril Irham alias Ariel, Mohammad Kautsar Hikmat alias Uki, Ilsyah Ryan Reza, Loekman Hakim, Andika Naliputra Wirahardja, lan Indra. Nanging nalika wulan November 2006, ...

                                               

Kangen Band (Grup Musik)

Kangen Band, grup band saka Lampung kang lair ning taun 2005. Kangen Band iku grup band pendatang anyaran kang diwangun ning Lampung. Meski diomong dadi band anyaran, grup musik kang dianggotani déning Dodhy, Andika, Tama, Lim, Nory, lan Barry ik ...

                                               

KMSWT

Kelompok Musik Sastra Warung Tegal ya iku salah sijiné kelompok musik rakyat kang asalé saka Kutha Tegal, Jawa Tengah. Kelompok iki diyasa tanggal 11 September 1996 déning Nurngudiono, salah sijiné tokoh seniman ing kutha kuwi. Mula bukané, KMSWT ...

                                               

Koes Plus

Koes Plus iku sawijining grup musik Indonésia sing diwangun ing taun 1969 minangka terusan saka grup Koes Bersaudara. Grup musik sing misuwur ing dasawarsa 1970-an iki kerep dianggep pelopor musik pop lan rock n roll ing Indonésia. Nganti saiki, ...

                                               

Kotak (grup musik)

Saking ajang The Dream Band ingkang dipunwontenaken déning salah satunggaling televisi swasta, grup band Kotak kawujud. Kanthi Dody Isnaini, ingkang dados prodhuser ing wekdal samanten, kanthi audisi. Tanggal 27 September 2004 kawujud grup band K ...

                                               

Kuburan (Grup Musik)

Kuburan Band, grup musik saka Indonésia kang ngadeg ning tanggal 11 September taun 2001. Kuburan Band iku salah sijiné band anyaran kang bisa tampil béda. Mulai saka panampilané ning panggung kang ora racaké nganti lirik tetembangan kang digawaka ...

                                               

Netral (grup musik)

Netral inggih punika grup musik ingkang kawujud ing sasi November taun 1991. Dipunwiwiti saking wontenipun video klip ing stasiun televisi nalika samanten saking lagu ing album ingkang kapisan, "Wa.lah", kelompok musik punika dipunsebat mawi alir ...

                                               

Pas (Grup Musik)

Pas Band iku grup musik Indonésia kang nampilaké musik kang nyampuraké unsur rock, hip hop lan punk ning njeroning musiké. Kelompok iki dianggotani déning para mahasiswa saka Universitas Padjajaran Bandung, grup band iki resmi diadegaké déning pa ...

                                               

Pee Wee Gaskins

Pee Wee Gaskins ya iku band saka Jakarta didamel ingkang taun 2007. Sampun gadhah album lagu cacahé tiga, ya iku Stories from Our High School Years, The Sophomore, dan Ad Astra Per Aspera. Déning ngontèn, band iki uga kathah tanggépan boten leres ...

                                               

Samsons

Band Samsons didegaké ing tanggal 14 Juli 2003 déning Bams Reguna Bukit, Erik Partogi Siagian, Irfan Aulia, Chandra Christanto lan Aldri Dataviadi. Wiwitané, jeneng band kang misuwur klawan tembang hits Kenangan Terindah iki dudu aran Samsons nan ...

                                               

Seventeen Band

Seventeen Band kalebet grup musik saking Indonesia ing manggèn ing Jakarta. Grup musik punika dipunwujudaken ing taun 1999. Anggotanipun cacah gangsal tiyang inggih punika Bani, Yudhi, Herman, Andi, lan Ifan. Album ingkang sepisanan inggih punika ...

                                               

SM*SH

Cithakan:Lindungidarianon SM*SH dipunwaos smash, kalebet grup musik saking Indonesia ingkang dipundamel tanggal 10 April 2010. Grup musik punika gadhah anggota cacah pitu inggih punika Morgan Oey, Agus Riyono, Sabrang Mowo Damar Panuluh, Dedi Riy ...

                                               

Something About Lola

Something About Lola Band labèl indie ingkang lair ing wiwitan taun 2003. Band Indie uga diarani SAL iki lair ing kutha Semarang. Diwiwita saka wangsa SMA, Brintz, Een, lan Rossy damél band. Kanggo ngisi posisi drummer, banjur nyuwun marang Alif, ...

                                               

Stinky

Stinky ya iku grup musik Indonesia. Grup musik iki digawangi Andre Taulany, Edi, Nanno, lan Irwan. Stinky wis wiwit eksis wiwit pertengahan taun 1990an. Stinky wis ngrilis 8 album saliyané The Best Of Stinky lan Love Song Of Stinky. Album paling ...

                                               

T.R.I.A.D

T.R.I.A.D inggih punika band ingkang aliranipun rock ingkang wonten ing Indonésia. Band punika kalebet proyek sampingan saking personil Déwa 19, Ahmad Dhani, lan taksih ing ngandhapipun manajemen Républik Cinta, kados déné Dewi lan Andra and The ...

                                               

Tataloe

Tataloe ya iku sawijining grup musik perkusi kang asalé saka kutha Bandung kang manfaatake piranti-piranti kang wis ora kanggo médhia ekspresine. Piranti-piranti mau ya iku drum lenga, wajan, panci, sapu sada, sendhok semen, lan pelek motor rodha ...

                                               

The Lucky Laki

Lucky Laki iku salah sijiné grup musik kang asalé saka Indonesia. The Lucky Laki digawé nalika taun 2009. Grup musik iki nduwèni anggota kang cacahé lima. Jenengé anggotané ya iku Raffi, Dashel, Al, Dul, lan El. Genre musik ing lagu-laguné The Lu ...

                                               

The S.I.G.I.T

The S.I.G.I.T ya iku band Indonesia, wiwitan saka kutha Bandung lair malih ing. Band iki uga diarani band rock and roll Indonesia. Anggotane cacah papat, gadhah digdaya ingkang apik marang musik, iku dadi asal mulane wonten tulisan "Intemperance ...

                                               

The Virgin

The Virgin inggih punika salah satunggalipun duo-band Indonésia ingkang anggotanipun Mita lan Dara. Grup musik punika dumadi ing pungkasanipun taun 2008 ing sangandhapipun manajemen ingkang dipunpandhegani déning Ahmad Dhani. Singel ingkang sepis ...

                                               

Wali Band

Wali Band iku grup musik asal Blora sing manggon ing Kapuk, Cangkarèng. Grup musik iki diwangun taun 2008. Anggotané cacah 5 ya iku Faank, Apoy, Tomie, Ovie, lan Nunu. Kabèh personil band iki lulusan pesantrèn lan sapérangan alumnus UIN Syarif Hi ...

                                               

The Corrs

The Corrs ya iku grup band ngunggah aliran folk rock ingkang asalé saka Dundalk, Irlandia, ingkang didamel saka pasaduluran uatawa kulawarga ingkang cacahé saka 3 putri lan 1 kakung saka kulawarga marga Corr. Jenengé inggih Andrea ; Sharon ; Caro ...

                                               

Davichi

Davichi inggih punika penyanyi duet èstri Lee Hae-Ri lan Kang Min-Kyung saking Koréa Kidul. Tembungipun Davichi saking Koréa Dabichi ingkang ateges cahya kanggé nyinari sadaya donya. Miwiti debut ing taun 2008, kekalihipun gadhah panghargyan ingk ...

                                               

GFriend

GFriend iku grup vokal wanita Koréa Kidul kang cacahé enem kang digawé déning Source Music ing 2015. Grup iki dibabar karo EP Season of Glass tanggal 15 Januari 2015. GFriend éntuk pambiji kang nyengsemaken ing macem-macem werna musik lan program ...

                                               

Musik patriotik

Lagu patriotik iku lagu kang nuduhaké rasa tresna marang nagara. Sawijining lagu patriotik bisa nganggo lirik utawa ukara, nanging bisa uga mung wujud instrumental, bisa uga wujud lagu kabangsan resmi utawa ora resmi. Lumrahé ditembangaké wektu l ...

                                               

Agus Dhukun

Agus Dhukun dhèwèké iku musisi lan pengusaha. Agus Dhukun "Penjahat Seni" kondhang dadi musisi, ora mung dadi musisi dhèwèké uga dadi pangusaha stasiun radio. Dhèwèké ngripta album Hitam Putih 1 lan 2 nggandeng musisi-musisi senior koyo Mus Mujio ...

                                               

Andika Naliputra Wirahardja

Andika Naliputra Wirahardja lair ing Bandung, 27 Novèmber 1980; umur 40 taun, Andika The Titans utawa jeneng jangkepé Andika Naliputra Wirahardja ya iku musisi saka grup musik The Titans. kang sadurungé dhèwèké tau dadi juru main keyboard saka gr ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →