ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 31




                                               

Bleach

Bleach ya iku serial manga sing dikarang déning Tite Kubo, mangaka saka zombie powder. Bleach diterbitke wiwit taun 2001, lan wiwit diterbitake, Bleach wis ngadaptasi dadi sebuah serial anime, lara woh OVA, papat filem layar lebar, lara musikal r ...

                                               

Candy Candy

Candy ya iku manga, novèl lan anime kang asalé saka Jepang. Paraga utama carita iki ya iku Candice "Candy" White Ardlay, bocah wadon Amérika kanti rambut pirang lan ikal kanti rai ana bintik-bintike ireng amarga panas sengenge lan mata belok kant ...

                                               

Daimos

Toushou Daimos ya iku serial anime katelu saka trilogi Super Robot karya Tadao Nagahama. Kaloro serial liyané ya iku Choudenji Robo Combattler V lan Choudenji Machine Voltes V.

                                               

Guy Maito

Might Guy, utawing asring sinebut Maito Gai utawi Guy Maito, inggih punika karakter fiksi saking anime lan manga Naruto. Sipatipun punika asring semangat lan héroik ingkang nyebabakên piyambakipun dipunparingi gêlar Might. Tembung "Might" piyamba ...

                                               

Hamtaro

Hamtaro ya iku program televisi tumuju bocah-bocah cilik. Watak utama dimainake déning tokoh hamster kanthi nama Hamtaro. Ing Indonesia, kawiwitan ing patengahan taun 2002 adicara bisa digiyaraké déning RCTI. Ing taun iki Hamtaro diputer manèh dé ...

                                               

Hinata Hyuuga

Hinata Hyuuga inggih punika tokoh fiksi saking anime lan manga ingkang irah-irahanipun Naruto anggitanipun Masashi Kisimoto. Hinata inggih punika salah satunggaling keturunan saking klan Hyuga. Piyambakipun gadah satunggal rayi ingkang nama Hanab ...

                                               

Ichigo Kurosaki

Ichigo Kurosaki iku salah siji paraga ing carita manga lan anime Bleach. Cerita Bleach diwiwiti nalika Ichigo olèh kekuwatan shinigami amarga ketemu karo Rukia Kuchiki, salah siji shinigami kang olèh prentah ngawasi kutha Karakura. Amarga ngewene ...

                                               

Itachi Uchiha

Itachi Uchiha inggih punika salah satunggaling karakter fiksi wonten ing serial anime lan manga Naruto karyanipun Masashi Kishimoto. Piyambakipun minangka kakang kandung saking Sasuke Uchiha lan minangka salah satunggaling mantan pangarsa ANBU Ko ...

                                               

Jiraiya (Naruto)

Jiraiya inggih punika salah satunggaling karakter fiksi saking anime lan manga Naruto. Nama kanjinipun gadhah teges "rawuh amargi kekarepanipun piyambak", ingkang kathah sanget dipungambarakên kaliyan solah bawanipun; rawuh lan ugi kesah saking d ...

                                               

Kakashi Hatake

Kakashi Hatake inggih punika salah satunggaling tokoh fiktif ing manga lan anime Naruto. Dipuncariyosaken, Kakashi minangka guru saking Naruto, Sasuke, lan Sakura. Piyambakipun ugi dipunkenal minangka "Kakashi si ninja peniru", lan jaréné jumlah ...

                                               

Kiba Inuzuka

Kiba Inuzuka inggih punika salah satunggaling karakter wonten ing cariyos fiksi lan manga Naruto. Inuzuka sagêd dipuntegesi minangka "klan/perkumpulan anjing" ingkang dipunanggé minangka salah satunggaling nama klan ingkang cekap kiyat ing jaman ...

                                               

Minato Namikaze

Wonten ing sérial manga lan anime Naruto, Minato Namikaze, inggih dipunkenal minangka Hokage Kapapat utawi Yondaime Hokage, inggih punika salah satunggaling ninja ingkang sampun nyègel siluman rubah buntut sanga wonten sajeroning badan putranipun ...

                                               

Naruto Uzumaki

Uzumaki Naruto inggih punika nama salah satunggaling tokoh fiksi saking sérial anime lan manga Naruto. Piyambakipun minangka tokoh baku wonten serial punika. Piyambakipun dipungambaraken minangka bocah arikma pirang lan nétranipun biru. Wonten in ...

                                               

Neji Hyuuga

Neji Hyuuga inggih punika nama salah satunggaling tokoh fiktif wonten ing anime lan manga Naruto. Neji inggih punika salah satunggaling genin ingkang genius. Piyambakipun kalebet wonten ing anggota klan Hyuuga, lan taksih sadhérék kaliyan Hinata ...

                                               

Sai (Naruto)

Sai inggih punika salah satunggaling lakon manga lan anime Naruto. Piyambakipun salah siji ANBU saking roots ingkang boten gadah perasaan. Sai dipunanggep minangka panggantos Sasuke ingkang mbelot ing pihakipun Orochimaru.

                                               

Sasuke Uchiha

Sasugay Uchiha inggih punika salah satunggaling karakter fiktif saking komik lan anime Naruto. Nama ngajeng Sasuke, konon asalipun saking nama salah satunggal ninja legéndaris, Sarutobi Sasuke. Lan ingkang minangka nama wingkingipun, "Uchiha" dip ...

                                               

Seiyū

Seiyū inggih punika sébatan kanggé pengisi suantèn ing Jepang. Pekerjaannya ngisi suara kanggé anime, permainan video, sandiwara radio, narasi, lan ngèlampahi sulih suantén filem seri, filem carita, acara televisi impor. Istilah CV ingkang dipuns ...

                                               

Shikamaru Nara

Shikamaru Nara inggih punika salah satunggaling tokoh protagonis wonten ing sérial manga lan anime Naruto. "Shika" artosipun rusa lan "maru" saged ngemu teges "bunderan" utawi "ngrembaka kanthi saé" nanging asring kaginakaken kanthi nama putra in ...

                                               

Shino Aburame

Shino Aburame inggih punika salah satunggaling tokoh protagonis wonten ing manga lan anime Naruto. Shino inggih punika nama ingkang kaparingaken déning samurai Inuzuka ingkang wonten ing salebetting cariyos Hakkenden, cariyos ingkang magepokan ka ...

                                               

Toei Animation

Toei Animation Ya iku jeneg salah sijiné studio animasi Jepang kang diduwèni déning perusahaan Toei Company. Studio animasi iki diyasa taun 1956, lan awit iku Toei wis gawé pira-pira judhul filem animasi. Film animasi pertama ing Toei Animation y ...

                                               

Arisan! 2

Arisan! 2 inggih punika filem drama Indonésia ingkang dipunrilis wonten ing 1 Dhésèmber 2011 Film punika dipunsutradarani sakaligus dipunserat déning Nia Dinata sarta dipunparagani Tora Sudiro saha Cut Mini.

                                               

Berbagi Suami

Berbagi Suami inggih punika filem drama Indonésia kang dipunsutradarani Nia Dinata sarta dipunparagani Jajang C. Noer, Shanty, Rieke Diah Pitaloka, El Manik, Ira Maya Sopha, Tio Pakusadewo, Wingky Wiryawan, Nungki Kusumastuti, Lukman Sardi saha D ...

                                               

Ca-bau-kan (film)

Artikel iki ngenani filem taun 2002. Kanggo novèl-é, pirsani Ca-Bau-Kan: Hanya Sebuah Dosa. Ca-bau-kan ya iku filem drama romantis taun 2002 saka Indonésia kajupuk saka novèl Ca-Bau-Kan: Hanya Sebuah Dosa karya juru nulis Indonésia Remy Sylado. F ...

                                               

Jakarta Hati

Jakarta Hati inggih punika filem Indonésia ingkang dipunrilis wonten ing 8 November 2012. Filem punika dipunsutradarai déning Salman Aristo sarta dipunparagani Slamet Rahardjo, Andhika Pratama, Roy Marten, Dwi Sasono, Agni Pratistha, Dion Wiyoko, ...

                                               

Kabayan Jadi Milyuner

Kabayan Jadi Milyuner inggih punika filem drama utawa komedi Indonésia ingkang dipunrilis wonten ing 23 Dhésèmber 2010.Film punika dipunsutradarani Guntur Soeharjanto sarta dipunparagani Jamie Aditya sarta Rianti Cartwright.

                                               

Perempuan Punya Cerita

Perempuan Punya Cerita inggih punika kempalan 4 filem cekak ingkang dipunkempalaken dados filem drama Indonésia ingkang dipunrilis wonten ing Januari 2008. Film punika kapérang dados 4 pérangan, ingkang sapindha irah-irahanipun Cerita Pulau dipun ...

                                               

Republik Twitter

Républik Twitter inggih punika filem drama Indonésia ingkang dipunrilis wonten ing 16 Fèbruari 2012 ingkang dipunsutradarani Kuntz Agus sarta dipunparagani Laura Basuki saha Abimana Aryasatya.

                                               

Sang Penari

Sang Penari, ya iku salah wijiné fil drama Indonésia kang dirilis ing tanggal 10 November 2011 kang disutradarai déning Ifa Isfansyah sarta dibintangi Prisia Nasution minangka paraga baku, sarta Oka Antara, Dewi Irawan lan Slamet Rahardjo minangk ...

                                               

Serigala Terakhir

Serigala Terakhir inggih punika filem drama kriminal saking Indonésia ingkang dipunrilis wonten ing 5 November 2009. Film punika dipunsutradarani Upi Avianto sarta dipunparagani Vino G. Bastian, Al Fathir Muchtar, Dallas Pratama, Dion Wiyoko, Ali ...

                                               

The Tarix Jabrix 3

The Tarix Jabrix 3 inggih punika filem drama/komedi Indonésia kang dipunrilis ing 16 Juni 2011 saha dipunsutradarani Iqbal Rais sarta dipunparagani The Changcuters sarta Olivia Lubis Jensen.

                                               

1408 (filem)

1408 iku filem psikologi horor Amèrikah taun 2007 kang dhedhasar carita cekaké Stephen King taun 1999 kang nunggal jeneng. Kanthi sutradara Mikael Håfström saka Swèdhen. John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack, Tony Shalhoub, Len Cariou, I ...

                                               

17 Again (filem)

17 Again nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Burr Steers. Skénario kagem filem punika kaserat déning Jason Filardi lan Keenan Donahie. Ingkang ngyahi jejibahan minangka juru damel nggih puni ...

                                               

2012 (filem)

2012 nggih punika sesirah filem fiksi ilmiyah pagebluk ingkang kadamel taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Roland Emmerich. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover, Thandie Newton, Olive ...

                                               

21 Jump Street (filem)

21 Jump Street nggih punika filem laga komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Phil Lord lan Chris Miller. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Michael Bacall adhedhasar saking serial tel ...

                                               

9 (filem)

9 nggih punika filem animasi laga saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning. Shane Acker. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Tim Burton lan Timur Bekmambetov. Skénario kagem filem punika kaanggit dé ...

                                               

A Cinderella Story: Once Upon a Song (filem 2011)

A Cinderella Story: Once Upon a Song yaiku filem musikal-komédi saka Amérika taun 2011. Filem iki disutradarani déning Damon Santostefano lan dibintangi déning Lucy Hale, Freddie Stroma, Megan Park, Matthew Lintz lan Missi Pyle. Filem iki minangk ...

                                               

A Hologram for the King

A Hologram for the King nggih punika sesirah filem drama komèdhi Jerman-Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2015 arahan Tom Tykwer, dipunpundhut saking novel kanthi sesirah ingkang sami, anggitan Dave Eggers ingkang kababar taun 2012. Filem pun ...

                                               

A Simple Favor (filem)

A simple favor punika filem taun 2018 saka Amérika kang kalebu filem komedi ireng misteri filem thriller katuntun dening Paul Feig saka screenplay dening Jessica Sharzer, adhedhasar nalika 2017 novel saka jeneng sing padha dening Darcey Bell. Lin ...

                                               

A Wrinkle in Time (filem 2018)

A Wrinkle in Time yaiku filem adventure fantasi Amerika Serikat 2018 sing diarahake dening Ava DuVernay saka skenario dening Jennifer Lee, adhedhasar novel 1962 kanthi jeneng sing padha dening Madeleine Lengle. Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, M ...

                                               

Abduction (filem 2011)

Abduction nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning John Singleton. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Shawn Christensen. Wondéné juru damel ingkang ngayahi jejibahan nggih punika Doug D ...

                                               

About Cherry

About Cherry nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Stephen Elliott, daos pakaryan wiwitan minanga sutradhara. Piyambakipun ugi ingkang nyerat skénario kagem filem punika ...

                                               

The Accountant (filem)

The Accountant nggih punika film Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016. Film punika dipunarahaken déning Gavin OConnor, adhedhasar saking skéénario ingkang dipunanggit déning. Wondéné ingkang sami maragani filem punika antawisipun Ben Afflec ...

                                               

Adult World

Adult World nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Scott Coffey adhedhasar saking skénario anggitanipun Andy Cochran. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk marag ...

                                               

Agents of Secret Stuff

Agents of Secret Stuff nggih punika sesirah filem cekak komedi saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Wesley Chan, Ted Fu, lan Philip Wang saking Wong Fu Productions, lan Ryan Higa. Tanggel jawab musik kapasrahaken déni ...

                                               

Alice Through the Looking Glass (filem)

Alice Through the Looking Glass iku filem fantasi petualang disutradarani James Bobin, ditulis déning Linda Woolverton lan dibabar déning Tim Burton. Adhedhasar saka buku Through the Looking-Glass déning Lewis Carroll lan uga dadi sekuél filem Al ...

                                               

All the Way to the Ocean

All the Way to the Ocean nggih punika filem cendhak animasi komputer Amerika Serikat ingkang kadamel ing taun 2016 kapundhut saking buku anak-anak kanthi sesirh sami, anggitanipun Joel Harper, Skenario ditulis bersama oleh Joel Harper, Pete Miche ...

                                               

Almost Christmas (filem)

Almost Christmas nggh punika filem drama komedhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016, kaanggit lan kaarahaken déning David E. Talbert. Wondéné ing sami maragani filem punika antawisipun Kimberly Elise, MoNique, Nicole Ari Parker, Gabrielle ...

                                               

Amateur Night (filem)

Amateur Night nggih punika filem drama komedhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016. Filem punika kaserat lan kaarahaken déning Lisa Addario lan Joe Syracuse. Film ini dibintangi oleh Jason Biggs, Jenny Mollen, Janet Montgomery, Ashley Tisd ...

                                               

Anastasia (filem 1997)

Anastasia iku sawijining filem animasi musikal Amérikah Sarékat weton taun 1997 produksi déning Fox Animation Studios lan didistribusèkaké déning 20th Century Fox.

                                               

Annabelle (filem)

Annabelle iku filem horor adikodrati saka Amérikah taun 2014. Filem iki disutradarani John R. Leonetti, diprodhuksi James Wan, lan dianggit Gary Dauberman. Filem iki minangka filem kapisan saka seri filem Annabelle filem series lan dadi spin-off ...