ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 34




                                               

Killing Them Softly

Killing Them Softly inggih punika filem sandiwara kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Andrew Dominik. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario ingkang kaangkat saking novel babran taun 1974 Co ...

                                               

Kong: Skull Island

Kong: Skull Island yaiku filem monster petualangan fantasi Amerika serikat taun 2017 sing disutradarani dening Jordan Vogt-Roberts lan digawé dening Mary Parent, Thomas Tull, Jon Jashni lan Alex Garcia. Manuskrip iki ditulis dening Dan Gilroy, Ma ...

                                               

Kung Fu Panda (film)

Kung Fu Panda,ya iku salah sawijiné filem animasi Amérikah Sarékat kang dirilis ing tanggal 6 Juni 2008. Film iki disutradarai déning Mark Osborne lan John Stevenson lan diprodhuksi déning Dream Work Animation. Sing ngisi swara ing filem animasi ...

                                               

Lady and the Tramp

Lady and the Tramp iku sawijining filem animasi sing diprodhuksi Walt Disney lan dirilis ing biyoskup déning Buena Vista Pictures tanggal 22 Juni 1955. Film animasi angka 15 saka serial Walt Disney Animated Classics, iki minangka filem animasi ka ...

                                               

Let Me In (filem)

Let Me In iku filem Amérikah taun 2012 ajénre horor lan cinta sing dianggit lan disutradarani Matt Reeves. Kanthi lakon Kodi Smit-McPhee, Chloe Grace Moretz, Elias Koteas, lan Richard Jenkins. Filem iki minangka gawéan ulang filem Swèdhen mawa ju ...

                                               

Lie with Me (filem)

Lie with Me ya iku film dramatis nalika taun 2005 saka nagara Kanada sing diarahake dening Clément Virgo, film iki adhedhasar saka novel 2001 jeneng sing padha kang tinulis dening Tamara Faith Berger. Bintang film kasebut ing Lauren Lee Smith lan ...

                                               

Lights Out (filem 2016)

Lights Out ya iku filem adikodrati horor saka Amèrikah taun 2016, filem iki disutradarani David F. Sandberg minangka debut dadi sutradhara gedhé, lan filem iki diprodhuksi déning Lawrence Grey, James Wan, lan Eric Heisserer, lan naskah kanggo fil ...

                                               

Like Crazy

Like Crazy iku filem drama romantis Amérika taun 2011 sing disutradarai déning Drake Doremus lan dipergakaké déning Anton Yelchin, Felicity Jones lan Jennifer Lawrence. Diserat déning Doremus lan Ben York Jones, filem iki nyeritakaké Anna, siswa ...

                                               

Little Women (filem 1949)

Little Women iku filem Amérika taun 1949 kang naskah lan musiké dijupuk langsung saka versi Hepburn taun 1933. Adhedhasar novelé Louisa May Alcott kang nunggal jeneng, digawé ing Technicolor lan disutradarani Mervyn LeRoy. Naskahé diserat déning ...

                                               

London Has Fallen

London Has Fallen ya iku filem aksi thriller saka Amèrika taun 2016 kang disutradarani Babak Najafi lan naskah filem iki ditulis déning Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, Chad St. John lan Christian Gudegast. Filem iki dadi sèkuèl lanjutané ...

                                               

Looper (film)

Looper nggih punika filem laga fiksi ilmiyah saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Rian Johnson. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Ram bergman lan James D. Stem ngayahi jejibahan minangka juru da ...

                                               

Love, Wedding, Marriage

Love, Wedding, Marriage nggih punika filem komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Dermot Mulroney. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Jeff Abberley sesarengan kaliyan Michae ...

                                               

Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road yaiku film aksi Australia-Amerika Serikat taun 2015 sing disutradarani dening George Miller lan digawé dening Doug Mitchell, George Miller lan PJ Voeten. Naskah film iki ditulis dening George Miller, Brendan McCarthy lan Nico L ...

                                               

Make Mine Music

Make Mine Music inggih punika salah satunggaling filem animasi ingkang dipunwedalaken déning Walt Disney lan sepisanan dipunwedalaken wonten ing teater filem ing tanggal 20 April 1946. Film punika inggih filem nomer 8 saking fitur animasi ing pra ...

                                               

Mama (filem 2013)

Mama nggih punika film horor saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel ing taun 2013. Fielm punika dipunarahaken déning Andrés Muschietti. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Neil Cross, lan Andres Muschietti. Juru damel kapasrahaken ...

                                               

Man of Steel (filem)

Man of Steel nggih punika filem superhero saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Zack Snyder. adhedhasar saking skénario anggitanipun David S. Goyer. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng ...

                                               

Margaret (filem)

Margaret adalah nggih punika sesirah filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Kenneth Lonergan. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénariyo. Ingkang sami ngayahi jejibahan minangka juru damel ...

                                               

Mars Needs Moms

Mars Needs Moms nggih punika sesirah filem fiksi ilmiyah komedi animasi 3D Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Simon Wells. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka pambiyantu panganggit skénario sesarengan Wendy Wells, adhedhas ...

                                               

Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns yaiku filem fantasi Amerika Serikat taun 2018 sing disutradarani dening Rob Marshall lan digawé dening Rob Marshall, John DeLuca lan Marc Platt. Tulisan iki ditulis dening David Magee, nalika crita ditulis dening David Magee, ...

                                               

Material Girls

Material Girls inggih punika filem kumedhi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel déning Patriot Pictures lan Maverick Films ing taun 2006. Filem punika dipunsutradarani Martha Coolidge, dhedhasar skénario anggitanipun John Quaintance, Jessic ...

                                               

Me Before You (filem)

Me Before You is a 2016 American-British romantic drama filem directed by Thea Sharrock and adapted by Jojo Moyes from her 2012 novèl of the same name. The filem stars Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman, Charles Dance, Matthew Lewis, Ben L ...

                                               

Midnight Sun (filem 2018)

Midnight Sun nggih punika filem drama romansa saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2018. Filem punika kaarahaken déning Scott Speer adhedhasar saking skénario anggitanipun Eric Kirsten, kapundhut saking filem Jepang Taiyou no Uta pakar ...

                                               

Mile 22

Mile 22 ngggih punika filem laga saking Amérikah Sarékat lan Indonesia ingkang dipundamel taun 2018. Filem punika kaarahaken déning Peter Berg. Wondéné para juru paraga ingkang kapracaya maragani filem punika antawisipun Mark Wahlberg, John Malko ...

                                               

Million Dollar Arm

Million Dollar Arm nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2014. Filem punika dipunarahaken déning Craig Gillespie adhedhasar saking skénario anggitanipun Thomas McCarthy. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani ...

                                               

Monsters University

Monsters University ya iku filem animasi komputer 3D sing genrené komèdi saka Amèrikah taun 2013 sing diprodhuksi déning Pixar Animation Studios lan disponsori déning Walt Disney Pictures. Film iki di sutradharai déning Dan Scanlon lan diprodhuse ...

                                               

Monsters, Inc.

Monsters, Inc. iku sawijining filem animasi komputer prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing biyoskup déning Walt Disney Pictures tanggal 2 November 2001. Film iki filem animasi kapapat saka Pixar. Film iki disutradarini déning Pete Doc ...

                                               

Nerve (filem 2016)

Nerve ya iku filem teknologi-thriller petualangan nom-noman saka Amérika taun 2016, filem iki disutradarani Henry Joost lan Ariel Schulman, naskah filem iki ditulis déning Jessica Sharzer, dhedhasar saka novèl taun 2012 kang judhulé padha. filem ...

                                               

Oblivion (filem 2013)

Oblivion nggih punika filem fiksi ilmiah saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punka dipunarahaken déning Joseph Kosinski. Piyambakipun ugi nganggit skénario ingkang kangkat saking novel grafis pakaryanipun. Novel kasebut di ...

                                               

Oceans Eleven

Oceans Eleven iku filem kemidhi bégalan Amérikah taun 2001 uga gawéan ulang saka filemé Rat Pack taun 1960 sing sesirahé padha. Steven Soderbergh dadi sutradarané lan George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy García, Julia Roberts ...

                                               

Oceans Thirteen

Oceans Thirteen iku filem kemidhi bégalan Amérikah sing disutradarai Steven Soderbergh lan nganggo aktor-aktor sing padha. Filem katelu iki dadi filem akir saka sériné Soderbergh nglanjutké filem kapindo sing judhulé Oceans Twelve taun 2004 lan f ...

                                               

Oculus (filem)

Oculus ya iku filem supernatural psikologis kang medèni, filem iki disutradharai lan naskah filem iki ditulis déning Mike Flanagan. Film iki digebyakaké ing 5 Sèptèmber taun 2013, ana ing 2013 Toronto International Film Festival lan nampa gebyaga ...

                                               

Oliver & Company

Oliver & Company iku sawijining filem animasi musikal komedi drama weton taun 1988 produksi Walt Disney Feature Animation lan dirilis déning Walt Disney Pictures ing tanggal 18 November 1988. Film angka 27 saka serial Walt Disney Animated Classic ...

                                               

Our Idiot Brother

Our Idiot Brother nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jesse Peretz. Ingkang ngayahi minangka juru damel filem nggih punika Anthony Bregman sesarengan Peter Saraf lan Marc ...

                                               

Palo Alto (filem)

Palo Alto nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Gia Coppola adhedhasar saking skénario anggitanipun Gia Coppola, kaangkat saking buku Palo Alto pakaryanipun James Franco. Juru dame ...

                                               

The Paperboy

The Paperboy nggih punika filem thriller saking Amérika Ssrékat taun 2012 ingkang dipundamel adhedhasar novel kanthi sesirah ingkang sami babaran taun1995 anggitanipun Pete Dexter. Filem punika kaarahaken déning Lee Daniels. Ingkang ngayahi jejib ...

                                               

Parker (filem 2013)

Parker nggih punika filem laga thriller saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Taylor Hackford adhedhasar saking skénario anggitan John J. McLaughin. Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Les Ea ...

                                               

Percy Jackson: Sea of Monsters

Percy Jackson: Sea of Monsters nggih punika filem pangembaran fantasi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Thor Freudenthal. Skénario kaanggit déning Marc Guggenheim adhedhasar saking novel sesirah ...

                                               

After the Dark

After the Dark nggih punika filem cariyos seru psikologis fiksi sains ingkang dipundamel taun 2014. Filem ingkang ugi ngginaaken latar panggenan wonten Indonesia punika dipunarahaken déning John Huddles ingkang ngrangkep minangka panganggit skéna ...

                                               

Pinocchio (filem 1940)

Pinocchio inggih punika salah satunggaling filem animasi saking Amérika ingkang dipundamel ing taun 1940 ingkang dipunprodhukusi déning Walt Disney dhedhasar cariyos The Adventures of Pinocchio déning Carlo Collodi. Film punika inggih minangka fi ...

                                               

Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3 yaiku filem komedi musikal Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Trish Sie lan ditulis dening Kay Cannon lan Mike White. Sabanjure kanggo film Pitch Perfect 2 lan film katelu lan final ing seri Pitch Perfect. Lintang ...

                                               

Playing for Keeps

Playing for Keeps nggih punika filem saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Gabriele Muccino. Skénario kagem filem punika kaserat déning Robbie Fox. Déné para juru damel ingkang ngayahi jejibahan nggih punika Gerard But ...

                                               

Pompeii (filem)

Pompeii nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Paul W. S. Anderson adhedhasar saking skénario anggitanipun Janet Scott Batchler, Lee Batchler, lan Michael Robert Johns ...

                                               

Power Rangers (filem)

Sabans Power Rangers utawa pendeke Power Rangers iku filem superhero Amérikah Sarékat taun 2017 adhedhasar tim super pahlawan kanthi jeneng sing padha lan dipimpin déning Dekan Israel. Filem kasebut minangka film fitur ketiga franchise, lan film ...

                                               

Prince Avalanche

Prince Avalanche nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013 Filem punika dipunarahaken déning sutradhara David Gordon Green. Piyambakipun ugi ingkang nganggit skénario. Juru damel filem punika kapracaya d ...

                                               

Project X (filem 2012)

Project X nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Nima Nourizadeh. Skénario dipun anggit déning Michael Bacall lan Matt Drake, dipunangkat saking cariyos pakaryanipun Bacall. Juru damel in ...

                                               

Prometheus (filem)

Prometheus yaiku film fiksi sains ing Amerika Serikat taun 2012 sing disutradarani dening Ridley Scott lan skenarioni dening Jon Spaihts lan Damon Lindelof. Juru paraga film iki yaiku Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Loga ...

                                               

Promised Land (filem 2012)

Promised Land nggih punika filem sandiwara saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Gus Van Sant. Skénario kaanggit déning John Krasinski sesarengan Matt Damon, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Dave Eggers. Kajami M ...

                                               

The Proposal (filem)

The Proposal inggih punika filem sandhiwara kumedhi romantis saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2009. Filem punika dipunsutradarani Anne Fletcher, dhedhasar skénario anggitanipun Pete Chiarelli. Ingkang maragani filem punika antawis ...

                                               

Puss in Boots (filem 2011)

Puss in Boots nggih punika sesirah filem komedi laga fantasi animasi 3D komputer saking Amérikah Sarékat taun 2011 kanthi juru damel DreamWorks Animation. Filem punika kaarahaken déning Chris Miller, Guillermo del Toro minangka juru damel eksekut ...

                                               

Rampage (filem 2018)

Rampage nggih punika filem fiksi ilmiah saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2018. Filem punika dipunarahaken déning Brad Peyton, adhedhasar saking seri video game kanthi sesirah ingkang sama, pakaryanipun Midway Games. Wondéné juru parag ...