ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 35




                                               

Ready Player One (filem)

Ready Player One nggih punika filem fiksi ilmiah pangembaran saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2018. Filem punika dipunarahaken déning Steven Spielberg kadamel déning Steven Spielberg, Donald De Line, Dan Farah, lan Kristie Macosko ...

                                               

Red Sparrow

Red Sparrow nggih punika filem sisik-melik saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2018. Filem punika kaarahaken déning Francis Lawrence adhedhasar saking skénario anggitanipun Justin Haythe, kapundhut saking novel taun 2013 kanthi sesirah i ...

                                               

Rock of Ages (filem 2012)

Rock of Ages nggih punika filem saking Amerika Serikat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Adam Shankman. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Justin THeroux, Chris DArienzo lan Allan Loeb, adhedhasar saking Rock of Agnes pakaryan ...

                                               

Romeo and Juliet (film taun 1936)

Romeo and Juliet inggih punika salah satunggaling filem ingkang dipunwedalaken ing taun 1936 déning American Film ingkang dipungarap saking novèl Romeo an Juliet ingkang dipunserat déning Shakespeare, lan ingkang dados direkturipun inggih punka G ...

                                               

Rough Night (filem)

Rough Night yaiku film komedi ireng taun 2017 saka nagara Amerika sarekat kang diarahaké dening Lucia Aniello lan tinulis dening panulis Aniello uga Paul W. Downs. Iki kalebu lintang film Scarlett Johansson, Zoe Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Be ...

                                               

Rubber (filem 2010)

Rubber ya iku filem kemidhi ila-ila swatantra abasa Inggris saka Prancis taun 2010 ngenani ban sing urip lan bisa matèni manungsa sarana daya psikis. Quentin Dupieux dadi sing nyutradarani lan nulis filem iki. Taun 2010, filem Rubber ditontonaké ...

                                               

Run the Race

Run the Race nggih punika filem drama Kristen saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2019. Filem punika dipunarahaken déning Chris Dowling adhedhasar saking skénario anggitanipun Chris Dowling lan Jason Baumgardner, kapundhut saking cariyos ...

                                               

Savages (filem 2012)

Savages nggih punika sesirah filem thriller kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Oliver Stone. Wondéné skenario kagem filem punika dipunanggit déning Shane Salermo sesarengan Oliver Stone lan Don Winslow. Jur ...

                                               

Scary Movie 5

Scary Movie 5 inggih punika filem horor komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel ing taun 2013 Film punika kaarahaken déning Malcolm D. Lee. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Pat Proft lan David Zucker. Juru damel kapasrahaken ...

                                               

Scream 4

Scream 4 nggih punika sesirah filem horor saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kadamel minangka salah setunggal kalajengan saking Scream, saking pandamel aslinipun, nggih punika sutradhara Wes Craven lan panganggit skénario Kevin Willi ...

                                               

Selena (film)

Rebecca Lee Meza minangka Young Selena Jackie Guerra minangka Suzette Quintanilla Panchito Gomez minangka Young Abraham Seidy López minangka Deborah Selena Quintanilla-Pérez minangka Herself singing voice archive footage Jacob Vargas minangka A.B ...

                                               

Shark Night

Shark Night 3D nggih punika sesirah filem saking Amerika Serikat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning David R. Ellis. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel film nggih punika Chris Briggs sesarengan kaliyan Mike Fleiss lan Lynette How ...

                                               

Sharpays Fabulous Adventure

Sharpays Fabulous Adventure nggih punika filem ingkang kadamel déning Disney Channel Original Movie, kajawi filem High School Musical. Filem punika dipunparagani déning Bahar Smith bajingan mati kau! Ashley Tisdale. Sharpays Fabulus Adventure nya ...

                                               

Sherlock Gnomes

Sherlock Gnomes nggih punika Filem animasi tigang dimensi komputer saking Amerika Serikat ingkang kadamel taun 2018. Filem punika kaarahaken déning John Stevenson. Wondéné para juru paraga ingkang kapracaya sami maragani filem punika antawisipun ...

                                               

Sicario (filem 2015)

Sicario yaiku film aksi kriminal ing Amerika Serikat sing disutradarani dening Denis Villeneuve lan diprodhuksi dening Basil Iwanyk, Thad Luckinbill, Trent Luckinbill, Edward McDonnell lan Molly Smith. Naskah film iki ditulis dening Taylor Sherid ...

                                               

Sing Street

Sing Street iku filem musikal komédi-drama saka Irlandia sing diserat, diprodhuksi lan disutradarai déning John Carney. Distèr déning Lucy Boynton, Maria Doyle Kennedy, Jack Reynor, Kelly Thornton, lan Ferdia Walsh-Peelo, mula ceritané eneng boca ...

                                               

Sing Street (Filem taun 2016)

Sing Street iku filem musikal komédi-drama saka Irlandia sing diserat, diprodhuksi lan disutradarai déning John Carney. Distèr déning Lucy Boynton, Maria Doyle Kennedy, Jack Reynor, Kelly Thornton, lan Ferdia Walsh-Peelo, mula ceritané eneng boca ...

                                               

Smurfs: The Lost Village

Smurfs: The Lost Village yaiku filem animasi 3D Animation Adventure - filem komedi Amerika Serikat ing wiiwt tayang ing 2017. Film kasebut disutradrani dening Sony Pictures Animation lan dianimasike dening Sony Pictures Imageworks. Crita iki adhe ...

                                               

Snow White and the Seven Dwarfs (filem 1937)

Snow White and the Seven Dwarfs inggih punika salah satunggaling filem animasi ingkang dipunasilaken déning Walt Disney lan dipuntayangaken wonten ing biyoskup déning RKO Radio Pictures wonten ing tanggal 4 Pebruari 1937 wonten ing Bioskop Cartha ...

                                               

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming yaiku filem superhero Amérika adhedhasar karakter Marvel Comics Spider-Man, digawé dening Columbia Pictures lan Marvel Studios lan disebaraké déning Sony Pictures Releasing. Filem iki minangka remodeling kaloro saka franchi ...

                                               

Split (filem)

Split yaiku filem Amerika sing tayang ing taun 2017. Filem kasebut, disutradarai dening M. Night Shyamalan, dimainake dening James McAvoy, sing mainake Kevin Wendell Crumb sing duwe 24 kapribaden utawa macem-macem kepribadian. Filem iki dirilis t ...

                                               

Spring Breakers

Spring Breakers nggih punika filem saking Amerika Serikat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Harmony Korine, adhedhasar saking skénario anggitanipun Harmony Korine. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Charles- ...

                                               

Star Trek (filem)

Star Trek iku filem fiksi sains petualangan kang saka Amèrikah taun 2009 kang disutradharai J. J. Abrams, lan naskah filem katulis déning Roberto Orci lan Alex Kurtzman lan disponsori déning Paramount Pictures. Film iki dadi filem angka 11 saka s ...

                                               

Star Trek Beyond

Star Trek Beyond iku filem fiksi sains aksi saka Amèrikah taun 2016 kang disutradarani Justin Lin saka naskah filem kang digawé Simon Pegg and Doug Jung, dhedhasar sèri Star Trek, kang digawé déning Gene Roddenberry. Film iki dadi filem angka 13 ...

                                               

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness iku filem fiksi sains taun 2013 saka Amèrikah kang disutradarai déning J.J. Abrams lan nakskah filem iki katulis déning Roberto Orci, Alex Kurtzman, lan Damon Lindelof. Film iki dadi sèri angka 12 saka waralaba filem star ...

                                               

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith ya iku filem terusané saka filem Star Wars nalika sèri Star Wars Episode II: Attack of the Clones lan Star Wars Episode I: The Phantom Menace. Film iki uga cariyos kaping enem, nalika sabanjuré lima sèri ...

                                               

Sucker Punch (filem)

Sucker Punch nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat taun 2011 Film. Filem punika kaarahaken déning Zack Snyder. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit cariyos kagem skénario, ingkang kaserat déning Zack Snyder lan Steve Shibuya. Ingk ...

                                               

Suicide Squad (filem)

Suicide Squad iku filem adiwira saka Amérika dhedhasar lan nunggal jeneng déning tim antiwira DC Comics, disebar déning Warner Bros. Pictures. Niyaté arep dadi plathus ketelu ing DC Extended Universe. Filem iki ditulis lan disutradarai déning Dav ...

                                               

Summer 03 (Filem)

Summer 03 ya iku film komedi saka nagara Amerika taun 2018 sing ditulis lan diarahake dening Becca Gleason. Bintang film kasebut yaiku Joey King, Jack Kilmer, Andrea Savage, Erin Darke, Kelly Lamor Wilson, Stephen Ruffin, Paul Scheer lan Juni Squ ...

                                               

Superman Returns

Superman Returns ya iku filem adiwira taun 2006 saka Amèrika kang disutradharai lan diproduseri déning Bryan Singer. Filem iki dhedhasar saka karakter komik DC ya iku Superman lan dadi filem lanjutané saka filem Superman and Superman II, lan uga ...

                                               

Tallulah (filem)

Tallulah ya iku filem drama-komedi sing ditulis lan disutradarani Sian Heder. Film Tallulah diparagani déning Ellen Page, Allison Janney, lan Tammy Blanchard. Filem iki digebyakaké ana ing 2016 Sundance Film Festival ing tanggal 23 Januari taun 2 ...

                                               

Tangled

Tangled iku filem animasi 3D taun 2010 saka Amérika ajènre fantasi lan kemidhi sing digawé Walt Disney Animation Studios lan dibabar Walt Disney Pictures. Carita ing filem iki kurang luwih asalé saka carita Jerman "Rapunzel" ing klumpukan carita ...

                                               

Tangled Ever After

Tangled Ever After ya iku sawijining filem pendek animasi komputer Amérika 2012 kang disutradarai déning Nathan Greno lan Byron Howard. Film iki ya iku sekuel saka filem Walt Disney Animation Studios 2010 Tangled.

                                               

Ted (filem)

Ted yaiku film komedi taun 2012 ing Amerika, kang disutradarai dening Seth MacFarlane. Juru paragane yaiku MacFarlane, Alec Sulkin lan Wellesley Wild saka crita MacFarlane. lan uga di paraganipun dening Mark Wahlberg, Mila Kunis, lan MacFarlane, ...

                                               

The Adjustment Bureau

The Adjustment Bureau minangka film thriller fiksi ilmiah romantis Amerika sing dirilis taun 2011. lan adhedhasar crita cekak dening Philip K. Dick, Tim Penyesuaian ". Film kasebut ditulis lan disutradarani dening George Nolfi, digawé dening Chri ...

                                               

The Aristocats

The Aristocats iku siji filem animasi prodhuksi Walt Disney Productions lan dirilis ing biyoskup déning Buena Vista Pictures tanggal 11 Dhésèmber 1970. Film iki diadaptasi saka siji carita karya Tom McGowan lan Tom Rowe. Disney ngrancang bakal ng ...

                                               

The Avengers (filem 2012)

Marvels The Avengers, utawa kéwalané The Avengers, ya iku filem adi manungsa kang dhedhasar saka komik tim adi manungsa Marvel kang jenengé padha, filem iki diprodhuksi déning Marvel Studios lan di distribusikaké déning Walt Disney Studios Motion ...

                                               

The Blues Brothers (filem)

The Blues Brothers ya iku filem komedi musikal piala kang disutradarani John Landis. Filem iki diparagani déning John Belushi lan Dan Aykroyd minangka "Joliet" Jake lan Elwood Blues, karakter ing filem iki dikembangaké saka skètsa musikal "The Bl ...

                                               

The Bourne Identity (filem 2002)

The Bourne Identity ya iku filem thriller Amérika-Jerman taun 2002. Filem iki diadaptasi saka novèlé Robert Ludlum sing judhulé padha karo filemé. Filem iki dibintangi Matt Damon minangka Jason Bourne, wong sing ngalami extreme memory loss lan ny ...

                                               

The Bourne Legacy (filem)

The Bourne Legacy nggih punika filem saking Amérikah Sarékat taun 2012 Filem punika kaarahaken déning Tony Gilroy. Wondéné skénario kaanggit déning Tony Gilroy lan Dan Gilroy, adhedhasar saking Bourne series pakaryanipun Robert Ludlum. Ingkang ng ...

                                               

The Bourne Ultimatum (filem)

The Bourne Ultimatum ya iku filem thriller saka Amèrikah-Jerman taun 2007 kang disutradarani Paul Greengrass filem iki dhedhasar saka novèl kang irah-irahané padha karo filemé anggitané Robert Ludlum. Naskah filem iki ditulis déning Tony Gilroy, ...

                                               

The Cabin in the Woods

The Cabin in the Woods yaiku film komedi horor Amerika taun 2012 sing disutradarani dening Drew Goddard ing debut sutradaraane, digawé dening Joss Whedon, lan ditulis dening Whedon lan Goddard. Juru paraga film iki yaiku Kristen Connolly, Chris H ...

                                               

The Change-Up

The Change-Up nggih punika filem komedi fantasi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning David Dobkin. Piyambakipun ugi ngayahi jejibahan minangka juru damel. Skénario kagem filem punika kaserat déning Jon Lucas lan Scott ...

                                               

The Conjuring

The Conjuring iku filem Amérikah taun 2013 ajènre horor lan adikodrati sing disutradarani James Wan. Kanthi panganggit naskah Chad Hayes lan Carey Hayes. Filem iki dadi filem angka 1 saka filem seri The Conjuring. Patrick Wilson lan Vera Farmiga ...

                                               

The Conjuring 2

The Conjuring 2 ya iku filem horor saka Amèrikah taun 2016 sing disutradarani James Wan lan naskah filem iki ditulis déning Carey Hayes, Chad Hayes, Wan lan David Leslie Johnson. Filem iki minangka filem lanjutané saka filem sadurungé ya iku The ...

                                               

The Convent (filem 2018)

The Convent yaiku film horor Inggris 2018 sing ditulis Paul éHyett lan Conal Palmer, lan diarahake dening Hyett. Pasangan kasebut sadurungé kolaborasi ing film 2012 The Seasoning House.

                                               

The Croods

The Croods iku filem animasi 3D Amèrikah taun 2013 ajènre petualangan lan kemidhi sing digawé DreamWorks Animation lan didumaké 20th Century Fox. Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Clark Duke, lan Cloris Leachman dadi para ...

                                               

The Dark Knight (filem)

The Dark Knight ya iku filem adiwira thriller ing taun 2008 sing disutradharai lan naskahé ditulis déning Christopher Nolan, filem iki uga diproduseri déning Christopher Nolan. Nggebyakaké karakter DC Comics ya iku Batman, filem iki minangka péra ...

                                               

The Divergent Series

The Divergent Series ya iku sèri filem kang dhedhasar novèl kang irah-irahané Divergent anggitané panganggit Amèrikah jenengé Veronica Roth. Lan di dhistribusiké déning Summit Entertainment lan Lionsgate Films, Sèri filem fiksi sains iki ana papa ...

                                               

The Emperors New Groove

The Emperors New Groove ya iku sawijining filem Amérikah Sarékat kang dirilis taun 2000. Film kang disutradarani Mark Dindal iki pemaine ya iku David Spade, John Goodman, Eartha Kitt, Patrick Warburton, Wendie Malick, John Fiedler lan isih akèh m ...