ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 38




                                               

Camp Rock 2: The Final Jam

Cithakan:Infobox television filem Camp Rock 2: The Final Jam iku sawijining filem Amérikah Sarékat sing dibabar taun 2008. Film iki dibintangi déning Demi Lovato, Joe Jonas. lanjutan dari Camp Rock.

                                               

Darah Garuda

Darah Garuda utawa Merah Putih II iku siji filem drama fiksi historis Indonésia. Film iki dirilis taun 2010, lan filem iki ya iku pérangan kapindho saka Trilogi Merdeka sing jaré trilogi perjuangan kapisan ing Indonésia. Film iki terusané filem M ...

                                               

Hereafter

The Hereafter minangka film drama Amerika taun 2010 sing diarahake lan diprodhuksi dening Clint Eastwood, lan skenario ditulis dening Peter Morgan lan Steven Spielberg dadi produser eksekutif. Film kasebut dibintangi Matt Damon, sing dadi produse ...

                                               

Inception

Inception iku siji filem fiksi ngèlmiah Amérikah Sarékat sing metu ing taun 2010 lan ditulis, diprodhuksi sarta disutradarani Christopher Nolan. Film iki dibintangi déning Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ken Watanabe, Marion Cotillard, E ...

                                               

Insidious (filem)

Insidious adalah nggih punika sesirah filem horor saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning James Wan. Skénarionipun kaanggit déning Leigh Whannell. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Jason Bl ...

                                               

The Kings Speech

Geoffrey Rush minangka Lionel Logue Freya Wilson minangka Princess Elizabeth Timothy Spall minangka Winston Churchill Derek Jacobi minangka Cosmo Gordon Lang Archbishop of Canterbury Helena Bonham Carter minangka Elizabeth, Duchess of York / Quee ...

                                               

A Nightmare on Elm Street (film 2010)

A Nightmare on Elm Street inggih punika filem horor ingkang kababar taun 2010 lan dipunserat déning Wesley Strick lan Eric Heisserer. Film punika dipundamel kanthi tokoh legenda Freddy Krueger.

                                               

Peepli Live

Peepli Live ya iku sawijining filem komedi satir India 2010 kang ngeksplor topik "bunuh diri wong tani di India" lan candhaké tanggapan médhia lan pulitik. Film iki ditulis lan disutradarai déning Anusha Rizvi ing debut panyutradaraane, lan dipro ...

                                               

Rabbit Hole (filem)

Rabbit Hole yaiku film drama seko Amérika taun 2010 sing diarahake dening John Cameron Mitchell lan diprodhuksi dening Nicole Kidman, Leslie Urdang, Gigi Pritzker, Per Saari lan Dean Vanech. Tulisan iki ditulis dening David Lindsay-Abaire adhedha ...

                                               

The Fighter (filem 2010)

The Fighter yaiku film biografi drama Amerika taun 2010 sing diarahake dening David O. Russell lan diprodhuksi dening Dorothy Aufiero, David Hoberman, Todd Lieberman, Ryan Kavanaugh Paul Tamasy, Mark Wahlberg lan Darren Aronofsky. Film iki dituli ...

                                               

The Losers (film)

The Losers ya iku sawijining filem aksi Amérikah Sarékat weton taun 2010. Film iki dhedhasar buku komik mawa irah-irahan kang padha. Bukuné asliné dicithak déning Vertigo Comics lan kaanggit déning Andy Diggle. Film iki disutradarani Sylvain Whit ...

                                               

The Tourist

The Tourist inggih punika filem detektif saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2010. Filem punika dipunsutradarani Florian Henckel von Donnersmarck. Ingkang maragani filem punika antawisipun Angelina Jolie lan Johnny Depp, sarta dipunsengk ...

                                               

The Town (filem 2010)

The Town iku sawijining film drama lan film kriminal Amérika sing dipimpin déning Ben Affleck lan diprodhuksi déning Graham King lan Basil Iwanyk. Tulisan iki ditulis dening Peter Craig, Ben Affleck lan Aaron Stockard adhedhasar novel Pangeran Ma ...

                                               

True Grit (filem 2010)

True Grit yaiku film drama Amerika taun 2010 sing diarahake dening Joel Coen lan Ethan Coen lan diprodhuksi dening Joel Coen Ethan Coen lan Scott Rudin. Tulisan iki ditulis dening Joel Coen lan Ethan Coen adhedhasar buku True Grit dening Charles ...

                                               

Winters Bone

Winters Bone yaiku film drama Amerika taun 2010 sing diarahake dening Debra Granik lan diprodhuksi dening Anne Rosellini lan Alix Madigan-Yorkin. Tulisan iki ditulis dening Debra Granik lan Anne Rosellini adhedhasar Bone Winter dening Daniel Wood ...

                                               

Alois Nebel

Alois Nebel iku filem animasi saka Céko kang diarah déning Tomáš Luňák. Film iki digawé adhedasar komik trilogi déning Jaroslav Rudy lan Jaromír 99. Ceritané nganggo latar wuri Perang Dunia II ing tlatah watesing Polen. Tokoh mligi ing carita fil ...

                                               

A Better Life

A Better Life nggih punika sesirah filem sandiwara saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Chris Weitz. Skénariyo kagem filem punika kaanggit déning Eric Eason, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Roger L. Simon. Juru ...

                                               

Beverly Hills Chihuahua 2

Beverly Hills Chihuahua 2 nggih punika sesirah filem komedhi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Film punika kalajengan saking Beverly Hills Chihuahua ingkang langsung dipun babar lumantar video. Ingkang ngarahaken filem punika Alex Zam,adhedhasar ...

                                               

Big Mommas: Like Father, Like Son

Big Mommas: Like Father, Like Son nggih punika sesirah filem komedi kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2011 ingkang dipundamel minangka kalajengan saking filem sadèrèngipun, Big Mommas House. Filem punika kaarahaken déning John Whitesell. Skén ...

                                               

Extremely Loud and Incredibly Close (filem)

Extremely Loud and Incredibly Close nggih punika sesirah filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaangkat saking novel kanthi sesirah ingkang sami anggitanipun Jonathan Safran Foer. Filem kaarahaken déning Stephen Daldry. ...

                                               

Fright Night (filem 2011)

Fright Night nggih punika sesirah filem horor saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Craig Gillespie. Skénariyo kagem filem punika dipunanggit déning Marti Noxon, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Tom Holland. Juru ...

                                               

Hati Merdeka

Hati Merdeka utawa Merah Putih III iku sawijining filem drama fiksi historis Indonésia weton taun 2011. Film iki pérangan kaping telu saka Trilogi Merdeka sing digawé déning dhawuhé Hashim Djojohadikoesoemo. Pérangan kapisan iku Merah Putih lan p ...

                                               

In the Land of Blood and Honey

In the Land of Blood and Honey nggih punika filem sandiwara romantis saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Angelina Jolie. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario lan juru damel. Tanggel jawab musik kap ...

                                               

Keranda Kuntilanak

Keranda Kuntilanak iku filem horor-komedi saka Indonésia kang kababar ing tanggal 22 September 2011. Film iki disutradarai déning Koya Pagayo, lan caritane tinulis déning Aldi Ks. Paraga ing filem iki ya iku Zaky Zimah, Fiona Fachry, Tifany Jane, ...

                                               

The Raid

The Raid ya iku filem aksi seni bela diri saka Indonésia kang disutradarani Gareth Evans laan dibintangi Iko Uwais. wiwit dipublikasiake wonten ing Festival Film Internasional Toronto 2011 dadi filem pembuka tumrap kategori Midnight Madness, para ...

                                               

Sister Mary

Sister Mary nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Scott Grenke. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénariyonipun. Kajawi Scot, juru damel ingkang ngayahi jejibahan nggih punika Z. ...

                                               

Soul Surfer (filem)

Soul Surfer nggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Sean McNamara. Piyambakipun ughi ngrangkep minangka panganggit skénario, adhedhasar saking Soul Surfer pakaryanipun Bethany Amilton, Shery ...

                                               

Swamp Shark

Swamp Shark iku siji filem télévisi sing pisan tayang in SyFy Amérikah Sarékat tanggal 25 Juni 2011. Filem iki kalebu kategori filem tegang lan nyritakaké siji iwak hiyu sing awèh téror. Filem iki dibintangi déning Kristy Swanson, D. B. Sweeney, ...

                                               

Texas Killing Fields

Texas Killing Fields nggih punika sesirah filem kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Ami Canaan Mann. Ingkang ngayahi minangka juru damel filem nggih punika Michael Jaffe lan Michael Mann. Tanggel jawab musik ...

                                               

The Lincoln Lawyer (filem)

The Lincoln Lawyer ya iku sesirah filem thriller saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2011. Filem iki disutradarani Brad Furman, dhedhasar skénario anggitané John Romano, diangkat saka novèl kanthi sesirah kang padha, karyané Michael Connelly. ...

                                               

The Rite (filem 2011)

The Rite nggih punika filem supernatural saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Mikael Håfström lan kaserat déning Michael Petroni. Hal Filem punika kadamel adhedhasar saking buku anggitanipun Matt Baglio: The Rite:The ...

                                               

Unknown (filem)

Unknown nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat-Inggris-Jerman-Prancis taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jaume Collet-Serra. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Oliver Butcher lan Stephen Cornwell, adhedhasar saking novel saki ...

                                               

At Any Price (film)

At Any Price nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Ramin Bahrani. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario, At Any Price kapilih ndhèrèk pasanggiri wonten Gold ...

                                               

Casa de Mi Padre

Casa de Mi Padre nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Matt Piedmont adhedhasar saking skénario anggitanipun Andrew Steele. Juru damel kapasrahaken dhumateng Will ...

                                               

Chernobyl Diaries

Chernobyl Diaries nggih punika filém saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Bradley Parker. Panganggit skénario kapracaya dhumateng Oren Peli, Carey, Shane Van Dyke, lan Martin Solibakke, adhedhasar s ...

                                               

Chronicle

Chronicle nggih punika filém fiksi ilmiah, semi dokumenter superhero saking Amérikah Sarékat taun 2012. FIlem punika kaarahaken déning Josh Trank adhedhasar saking skénario anggitanipun Max Landis. John Davis sesarengan Adam Schreder ngayahi jeji ...

                                               

The Dictator (filem 2012)

The Dictator nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Larry Charles. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Sacha Baron Cohen, Alec Beng, Jeff Schaffer, lan David Mandel. Juru damel ingkang ...

                                               

End of Watch

End of Watch nggih punika filem sandhiwara thriller saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning David Ayer. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Kajawi David Ayer piyambak, wonten Mat Jackson, Jon Lesher, ...

                                               

Innocence of Muslims

Innocence of Muslims, sadèrèngipun kanthi irah-irahan Innocence of Bn Laden inggih punika satunggaling filem Amérikah Sarékat kanthi anggaran sakedhik taun 2012 kanthi tema anti-Islam. Film punika dipunprodhuseri satunggaling panganut Koptik kant ...

                                               

John Carter (filem)

John Carter nggih punika filem fiksi ilmiah pangembaran saking Amérikah Sarékat ingkang dipun damel déning Walt Disney Pictures taun 2012. Filem punika kaarahaken déning. Andrew Stanton. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Andrew Stantion ...

                                               

Journey 2: The Mysterious Island

Journey 2: The Mysterious Island nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2012. Film punika kaarahaken déning sutradhara Brad Peyton. Brian Gunn sesarengan kalian Mark Gunn kadhapuk dados panganggit skénario dhedhasar saking cariyo ...

                                               

Katy Perry: Part of Me

Katy Perry: Part of Me nggih punika filem dokumenter saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Dan Cutforth kaliyan Jane Lipsitz. Juru damel kapasrahaken déning Craig Brewer, Brian Grazer, Ron Howard, lan NicoleK.L.N. Ebeo ...

                                               

The King & the Commissioner

The King & the Commissioner inggih punika filem thriller saking India abasa Malayalam ingkang dipundamel ing taun 2012. Filem punika dipunsutradarani Shaji Kailas, dhedhasar skénario anggitanipun Renji Panicker. Para juru paraga ingkang didhapuk ...

                                               

Paranormal Activity 4

Paranormal Activity 4 nggih punika filem independen saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Henry Joost lan Ariel Schulman. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Oren Peli sesarengan Jason Blum lan Steven Schnei ...

                                               

Perahu Kertas (Film)

Perahu Kertas ya iku filem kang caritané kajupuk saka novèl kang kaserat déning Dewi Lestari. Film kang disutradarani Hanung Bramantyo iki andhuwèni carita babagan Kugy lan Keenan ingkang duwé gayutan kang pasang surut.

                                               

Premium Rush

Premium Rush nggih punika film laga saking Amerika Serikat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning David Koepp. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Koepp lan John Kamps. Wondéné Gavin Polone ngayahi jejibahan minangka juru damel. Tangge ...

                                               

Stand Up Guys

Stand Up Guys inggih punika filem komedi kriminal saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunsutradarani Fisher Stevens, dhedhasar skénario anggitanipun Noah Haidle, ngangkat cariyos bab prasetyaning kekancan. Ingkang ma ...

                                               

Taken 2

Taken 2 ya iku salah sijiné film thriller laga saka Inggris-Perancis kang digawé ing taun 2012 lan disutradarani Olivier Megaton. Sing maragani filem iki antarané Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Šerbedžija, Leland Orser, Jon Gries, ...

                                               

The Lorax (filem)

The Lorax nggih punika filem animasi 3D saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika dipundamel kanthi ngangkat saking buku carita kanthi sesirah ingkang sami anggitanipun Dr. Seuss. The Lorax kaarahaken déning Chris Renaud lan Kyle Balda. Won ...

                                               

The Place Beyond the Pines

{ The Place Beyond the Pines iku filem sandiwara kriminal saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2012. Filem iki disutradarani Derek Cianfrance, dhedhasar skénario kang diangit déning Cianfrance, Ben Coccio, lan Darius Marder. Sapérang juru parag ...