ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 82



                                               

Filem kultus

Filêm kultus utawa filêm kultus klasik mujudake filêm sing dianggêp bangêt narik kawigatène para pênggêmare saèngga nuwuhake basis pênggêmar sing mèmpêr karo pêngikut sèktê. Filêm-filêm jinis iki biyasane ngandhut crita sing nyêlênèh utawa ora um ...

                                               

Filem porno

Filem porno ya iku filem kang mlebu kategori filem kang ngandhung unsur eksploitasi gayutan sèksual lan aurat manungsa. Filem porno iku pérangan kang tabu kanggo diomongké, apa manèh ing donya sisih wétan. Filem porno didol lan diséwaké ing wujud ...

                                               

Final Destination

Final Destination inggih punika filem horor ing taun 2000. Film punika gadhah sekuèl ngantos 5 sekuèl. Inggih punika Final Destination 2 lan Final Destination 3, Final Destination 4 lan Final Destination 5. Film punika dipunwiwiti saking firasat ...

                                               

Five Little Pigs

Five Little Pigs minangka karya fiksi detèktif déning penulis Inggris Agatha Christie, sing pisanan diterbitaké ing Amérika Sarékat déning Dodd, Mead and Company ing Mèi 1942 kanthi judhul Murder in Retrospect lan ing Inggris déning Collins Crime ...

                                               

Frozen 2

Frozen 2 ya iku filem fantasi animasi Amérika sing bakal diprodhuksi déning Walt Disney Animation Studios. Filem kaping 58 sing diprodhuksi déning studio kasebut, ya iku terusan kanggo filem Frozen tahun 2013, kang disutradarani déning Chris Buck ...

                                               

Game of Thrones

Game of Thrones iku TV séri drama fantasi sing asalé saka Amérika diciptakaké déning David Benioff lan D. B. Weiss. TV séri iki diadaptasi saka novèl séri A Song of Ice and Fire déning George R. R. Martin, judhul buku pertamané ya iku A Game of T ...

                                               

Gending Sriwijaya

Gêndhing Sriwijayah inggih punika filem drama saking Indonesia ingkang dipunrilis wonten ing taun 2013 kang dipunsutradarani Hanung Bramantyo. Wonten ing filem punika Julia Perez minangka Malini, wanita désa kang gadhah ngèlmu beladiri. Nusantara ...

                                               

GIE

Cithakan:Penghargaan filem Gie ya iku sawijining filem garapan sutradara Riri Riza. Gie nyeritaaken sawijining tokoh kanthi jeneng Soe Hok Gie, mahasiswa Universitas Indonesia kang kondhang kanthi demonstran lan pecinta alam. Film iki kaangkat sa ...

                                               

Harry Osborn

Harry Osborn ya iku karakter fiksi, karakter pdndhukung Spider-man ing Marvel Comics Universe. Saliyané dadi kanca apike Peter Parker, Harry Green Goblin kapindho lan dadi anaké Norman Osborn. Harry Osborn pisanan katon ing The Amazing Spider-Man ...

                                               

Harry Potter and the Chamber of Secrets (filem)

Harry Potter lan Kamar Resiya utawa Harry Potter and the Chamber of Secrets yaiku sawijining filem ing taun 2002 kang kaarahaké déning Chris Columbus lan kababar déning Warner Bros. Pictures. Filem iki dijupuk saka novèl fantasi J. K. Rowling kan ...

                                               

Harry Potter and the Order of the Phoenix (filem)

Harry Potter lan Pakumpulan Phoenix utawa Harry Potter and the Order of the Phoenix yaiku filem taun 2007 kang nyritakaké lakoné Harry Potter kang adhedhasar novèl anggitané J. K. Rowling mawa irah-irahan kang saèmper uga. Filem iki kaarahaké dén ...

                                               

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (filem)

Harry Potter lan Tahanan Azkaban utawa Harry Potter and the Prisoner of Azkaban yaiku sawijing filem taun 2004 kang nyritakaké lakoné Harry Potter ing taun kaping 3 ing Sekolah Sihir Hogwarts. Para paraga kang main ing rong filem sadurungé uga pa ...

                                               

Harry Potter and the Sorcerers Stone (filem)

Harry Potter lan Watu Sekti utawa Harry Potter and the Philosophers Stone yaiku salah sawijining filem taun 2001 kang kaarahaké déning Chris Columbus lan kababar déning Warner Bros Pictures. Filem iki dijupuk saka novèl fantasi J. K. Rowling kang ...

                                               

Hermione Granger

Cithakan:Kotak info karakter Harry Potter Hermione Jane Granger ya iku siji tokoh fiksi karangan J.K. Rowling ana ing Harry Potter. Ana ing filem iki dhèwèké diperanake déning Emma Watson. Hermione ya iku siji murid kang kapilih ana ing asrama Gr ...

                                               

Hujan Bulan Juni (filem)

Filem Hujan Bulan Juni yaiku film Indonésia kang genre né drama romantis kang digarap déning sutradara Reni Nurcahyo Hestu Saputra. Film iki asil adaptasi saka novel legendaris kang judulé padha, karyané Sapardi Djoko Darmono. Sadurungé didadékak ...

                                               

Ice Age (filem 2002)

Ice Age ya iku filem komédi komputer animasi Amérika taun 2002 sing disutradarani déning Chris Wedge lan dipandu déning Carlos Saldanha saka crita déning Michael J. Wilson. Diprodhuksi déning Blue Sky Studios minangka fitur filem kapisanan, diril ...

                                               

Insidious (film)

Insidious iku sawijining filem fantasi horor saka Amérika Sarekat kang dirilis ing tanggal 1 April 2011. Film iki dimainaké déning Patrick Wilson minangka Josh Lambert, Rose Byrne minangka Renai, lan Ty Simpkins minangka Dalton.

                                               

Jenglot Pantai Selatan

Jenglot Pasisir Selatan ya iku filem horor Indonesia kang dirilis nalika tanggal 17 Fèbruari 2011 disutradarai déning Rizal Mantovani dibintangi Temmy Rahadi lan Debby Ayu. Produser: Teddy Sudiono, Yoen K, Wahyani Kuswandari, Deliana R Ardisasmit ...

                                               

Kepergok Pocong

Kepergok Pocong ya iku filem horor/komedi Indonesia kang dirilis nalika 14 Juli 2011 disutradarai déning Nayato Fio Nuala kang dibintangi Azis Gagap lan Reymond Knuliq. Produser: Sunil Samtani, Sonu Samtani, Sonya V M, Shalu TM, Gope T Samtani, S ...

                                               

Keramat (film)

Keramat salah siji filem horor saka Indonésia kang dirilis ing taun 2009. Film iki disutradarai déning Monty Tiwa. Kang main ing filem iki ya iku Poppy Sovia, Migi Parahita, Sadha Triyudha, Miea Kusuma, Dimas Projosujadi, Diaz Ardiawan, lan Brama ...

                                               

Kuntilanak Kesurupan

Kuntilanak Kesurupan ya iku filem horor/komedi Indonésia kang dirilis nalika tanggal 14 April 2011 disutradarai déning Nayato Fio Nuala kang dibintangi Guntur Triyoga lan Fero Walandouw. Paraga: Aziz Gagap, Guntur Triyoga, Fero Walandouw, Irish B ...

                                               

Lets Eat (seri TV)

Lets Eat ya iku serial télévisi Koréa Kidul kang dibintangi déning Lee Soo-kyung, Yoon Doo-joon, Shim Hyung-tak, lan Yoon So-hee. Seri iki disiaraké ing tvN saka 28 Novèmber 2013 nganti 13 Maret 2014.

                                               

Lets Eat 3

Lets Eat 3 ya iku serial televisi Koréa Kidul 2018 kang dibintangi déning Yoon Doo-joon lan Baek Jin-hee. Seri iki minangka serial musim katelu saka Lets Eat 2013, minangka Yoon Doo-joon ngrampungaké perané dadi Goo Dae-young ing musim pisanan la ...

                                               

Letters to Juliet (filem 2010)

Letters to Juliet ya iku filem komedi-omantis saka Amérika taun 2010 ding dibintangi déning Amanda Seyfried, Christopher Egan, Gael Garcia Bernal, Vanessa Redgrave, lan Fanco Nero. Filem kasebut disutradarani déning Gary Winick. Filem iki dirilis ...

                                               

Lihat Boleh, Pegang Jangan

Lihat Boleh, Pegang Jangan inggih punika filem komedi ingkang dipunrilis wonten ing 8 September 2010 ingkang dipunsutradarani Findo Purwono HW sarta dipunparagani Dewi Persik minangka daya tarik ingkang utami. Film punika uga dipunparagani Dimas ...

                                               

Lima Elang

5 Elang ya iku filem drama kanggo bocah-bocah, kang ditayangaké ning Indonesia dirilis nalika tanggal 25 Agustus 2011 kang disutradarai déning Rudi Soedjarwo lan dibintangi Christoffer Nelwan lan Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan.

                                               

Lucy (filem 2014)

Lucy ya iku filem fiksi-ilmiah Prancis ing taun 2014. Filem iki ditulis lan disutradarani déning Luc Besson lan diprodhuksi déning bojoné, Virgine Besson-Silla, kanggo perusahaan EuropaCorp. Setting filem kasebut ya iku ana ing Taipei, Prancis, l ...

                                               

Malaikat Tanpa Sayap

Malaékat Tanpa Sayap ya iku salah sawijiné filem drama Indonesia kang dirilis tanggal 9 Fèbruari 2012 kang disutradarani Rako Prijanto. Paraga ing filem iki ya iku Adipati Dolken, Maudy Ayunda, Surya Saputra, Agus Kuncoro, Kinaryosih, lan Geccha ...

                                               

Moana (filem 2016)

Moana ya iku filem 3D komputer animasi saka Amérika taun 2016 kang diprodhuksi déning Walt Disney Animation Studios lan dirilis déning Walt Disney Pictures. Filem iki kalebu filem animasi Disney kaping 56. Dirilis déning Ron Clements lan John Mus ...

                                               

Mulan (filem 1998)

Mulan ya iku filem animasi petualangan saka Amérika taun 1998 kang diprodhuksi déning Walt Disney Feature Animation kanggo Pictures Walt Disney. filem kasebut adhedhasar légenda Cina Hua Mulan, lan fitur animasi Disney kaping-36 lan filem animasi ...

                                               

My Annoying Brother (filem 2016)

My Annoying Brother ya iku filem drama komedi saka Korea Kidul taun 2016. Filem iki dibintangi déning Jo Jung-suk, Do Kyung-soo, lan Park Shin-hye. Filem iki dirilis ing Korea Kidul déning CJ Entertainment tanggal 23 November 2016, lan ngrambah 3 ...

                                               

My Sassy Girl

My Sassy Girl inggih punika salah satunggalipun filem Koréa kang disutradarai déning Kwak Jae Young ing taun 2001 inggih punika diangkat saking carita Kim Ho Sik.

                                               

New Moon

The Twilight Saga: New Moon,ya iku salah sawijiné novèl anggitané Stephenie Meyer kang kaping pindho lan uga lanjutané Twilight. Novèl iki dirilis dadi filem ing sasi November 2009. Ing novèl iki dicaritakaké Bella Swan karo Jacob Black, manungsa ...

                                               

Now You See Me (filem)

Now You See Me ya iku salah sijiné film saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2013. Film kang disutradarani Louis Leterrier iki, paragané antarané Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, lan Dave Franco. Now You See Me dibab ...

                                               

Pacar Hantu Perawan

Pacar Hantu Perawan ya iku filem horor Indonésia kang dirilis nalika tanggal 7 Juli 2011 dibintangi Dewi Perssik lan Olga Syahputra. Produser: KK Dheeraj Penulis: Melonys Tanggal edar: Kamis, 06 Oktober 2011 Sutradara: Yoyok Dumprink Paraga: Dewi ...

                                               

Pearl Krabs

Pearl Krabs minangka salah sawijining paraga fiksi ing seri televisi animasi Amerika SpongeBob SquarePants. Dhewèkè disuaraké dening aktris Lori Alan lan pisanan muncul ing babak siji Squeaky Boots ing 4 September 1999. Dhewèkè digawé dening ahli ...

                                               

Perempuan Berkalung Surban

Cithakan:Penghargaan filem Perempuan Berkalung Sorban punika filem drama romantis ingkang gadhah tèma Islam saking Indonesia ingkang dipunrilis ing taun 2009 lan disutradarai déning Hanung Bramantyo. Film punika dipunbintangi antawisipun kaliyan ...

                                               

PK (filem)

PK iku filem teka India sing dibabarné tanggal 19 Dhésèmber 2014. Filem sing jinisé Drama, Comedy, lan Romance kuwi disutradarai karo Rajkumar Hirani lan sing nulis skenario ya iku Rajkumar Hirani lan Abhijat Joshi. Filem kuwi diprodhuksi karo Ra ...

                                               

Plankton lan Karén

Sheldon J. Plankton lan Karen Plankton minangka paraga fiksi ing seri televisi animasi Amerika, SpongeBob SquarePants. Dhéwèkè masing-masing diswaraké dening Pak Lawrence lan Jill Talley. sesawangan pertama yaiku ing babak "Plankton!" sing dimula ...

                                               

Pocong Keliling

Pocong Keliling ya iku filem horor komedi Indonésia kang dirilis nalika tanggal 8 Juli 2010 disutradarai déning Viva Westi dibintangi Catherine Wilson lan Indah Kalalo. Film kang disutradarai déning Viva Westi, diproduseri déning Teddy Sudiono, Y ...

                                               

Pocong Mandi Goyang Pinggul

Pocong Mandi Goyang Pinggul ya iku filem horor/komedi Indonésia kang dirilis nalika tanggal 28 April 2011 disutradarai déning Yoyok dibintangi Sasha Grey lan Sheza Idris. Paraga: Sasha Grey, Sheza Idris, Anisa Bahar, Baby Margaretha, Tatang Gepen ...

                                               

Pocong Ngesot

Pocong Ngesot ya iku filem horor/komedi Indonésia yang dirilis padha 21 Fèbruari 2011 dengan disutradarai olèh Nayato Fio Nuala yang dibintangi olèh Fero Walandaouw dan Aziz Gagap. Paraga: Fero Walandouw, Aziz Gagap, Rozie Mahally, Keira Shabira, ...

                                               

Radio Romance (serial TV)

Radio Romance ya iku serial télévisi Koréa Kidul kang dibintangi déning Yoon Doo-joon lan Kim So-hyun, kanthi Yoon Park lan Yura. Acara kasebut ditayangké ing dina Senin lan Selasa déning KBS2 ing wektu 22:00 saka 29 Januari nganti 20 Maret 2018.

                                               

Railroad Tigers (filem)

Railroad Tigers iku filem besutané Shanghai Film Group ingkang ditandhangi karo Jackie Chan. Filem iki didhamèl ana ing taun 2016 lan ditata karo sutradara kalairan saka kutha Qingdao, ya iku Ding Sheng. Filem iki diudhari ana ing biyoskup miwiti ...

                                               

Remember Me? (novel)

Novel iki nyeritaké babagan Lexi Smart, wong wadon sing duwé rasa ora yakin marang awaké dhéwé, nganti dhèwèké ngalami amnésia sawisé kecelakaan mobil. Nalika dhèwèké manggon ing rumah sakit, dhèwèké nemokaké yèn dhèwèké iku wong sing beda banget ...

                                               

Revolutionary Love (Drama)

Revolutionary Love minangka salah sawijining seri televisi Korea Kidul 2017 sing dilintangi Choi Si-won, Kang So-ra lan Gong Myung kang nyeritakaké babagan tantangan para mudha nalika kepingin maju ing masarakat. Seri kasebut nandhani proyek akti ...

                                               

Rio (filem 2011)

Rio ya iku filem 3D komputer animasi - komedi saka Amérika taun 2011 kang diprodhuksi déning Blue Sky Studios lan disutradharani déning Carlos Saldanha. Judhul filem kasebut nuduhaké kutha Brasil saka Rio de Janeiro, ngendi filem kasebut disetel. ...

                                               

Ron Weasley

Ronald "Ron" Bilius Weasley utawa kang luwih ditepungi kanthi jeneng Ron Weasley ya iku tokoh fiksi gawéane J.K Rowling kang dadi salah siji pemeran utama kajaba Hermione Granger lan Harry Potter sajeroning sèri filem lan buku Harry Potter. Karak ...

                                               

Rubeus Hagrid

Rubeus Hagrid utawa kang kondhang kanthi jeneng Hagrid ya iku salah siji karakter ing seri Harry Potter kang dadi pengawas gerbang ing sekolah sikir Hogwarts. Ing filem Harry Potter karakter Hagrid diperanaké déning Robbie Coltrane.

                                               

Rumah Tanpa Jendela

Rumah Tanpa Jendela ya iku filem drama/musikal Indonésia kang dirilis tanggal 24 Fèbruari 2011 kang disutradarani Aditya Gumay lan diproduseri Seto Mulyadi lan Adenin Adlan. Paraga ing filem iki ya iku Emir Mahira, Aty Cancer, Alicia Djohar, Aswi ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →