ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 87



                                               

Salomon Kalou

Salomon Kalou lair ning Oumé, Pasisir Gading, padha karo kakange Bonaventura, Kalou miwiti karir bal-balan saka klub lokal sadurungé maen ning Éropah. Guy Roux Auxerre, pelatih pengen ngontrak dhèwèké kanggo nyatukke karo seduluré, mantan juru ma ...

                                               

Sócrates

Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira, MD, lewih dikenal karo Sócrates, yaiku mantan juru main bal-balan. Dhèwèké iku juru main bal-balan kang dikenal duwé umpan kang apik.

                                               

Tim Cahill

Timothy Joel Cahill utawi misuwur kanthi asma Tim Cahill inggih punika juru main bal-balan saking nagari Australia. Sapunika Tim Cahill main ing klub saking Inggris, Everton. Tim Cahill gadhah posisi minangka gelandhang serang ing timipun, ugi da ...

                                               

Tim nasional bal-balan Indonésia

Tim nasional bal-balan Indonésia naté duwé kebanggaan, dadi tim Asia pisanan sing partisipasi ing Piala Donya FIFA taun 1938. Wektu iku isih nggawa jeneng Hindhia Walanda lan kalah 6-0 saka Honggari, sing nganti saiki dadi siji-sijiné pertandhing ...

                                               

Zinédine Zidane

Zinédine Zidane inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan saking Prancis. Zinédine Zidane lair tanggal 23 Juni 1972 ing Prancis. Zidane gadhah nama sanès Zizou. Tiyang sepuhipun Zinédine Zidane asalipun saking Aljazair. Nalikanipun ta ...

                                               

Éric Abidal

Éric Sylvain Abidal utawi asring sinebat mawi asma Eric Abidal, inggih punika juru main bal-balan saking nagari Perancis. Eric Abidal gadhah posisi minangka bèg tengah ing tim nasional bal Perancis lan klub FC Barcelona saking nagari Spanyol.

                                               

Alfian Eko Prasetya

Alfian Eko Prasetya ya iku juru main bulu tangkis putra asal Indonesia. Dhèwèké saikine main ing nomer ganda putra lan ganda campuran.

                                               

Andre Agassi

Andre Kirk Agassi iku mantan juru main tenis profésional no. 1 donya saka Amérikah Sarékat. Agassi wis menangaké wolung gelar juwara tunggal Grand Slam, lan salah siji saka lima juru main sing wis menangaké kapapat Grand Slam. Agassi pensiun saka ...

                                               

Benny Dollo

Benny Selvianus Dollo ya iku panjenengané kagolong siji pelatih bal-balan saka Indonésiauga tahu ngelatih Timnas Indonésia sajeroning loro periode. Kariré minangka pelatih timnas ora misuwur kanthi cathetan prestasi kang biyasa.

                                               

Eko Yuli Irawan

Eko Yuli Irawan iku sawijining atlit angkat wesi Indonésia. Ing Olimpiadhe Beijing 2008 Eko éntuk medhali prunggu. Sadurungé ing pasanggiri angkat wesi donya yunior ing Praha, Céko taun 2007, Eko olèh emas lan éntuk pangaji minangka the best lift ...

                                               

Ellen Angelina

Ellen Angelina iku juru main badminton Indonésia ing éra taun 2000-an, saangkatan kro Lidya Djaelawijaya lan Cindana Hartono. Ellen minangka juru main tunggal putri asil binaan PB Djarum Kudus. Putri saka Suprapto lan Koh Swie Leng iki latihan ba ...

                                               

Michael Moorer

Michael Lee Moorer iku mantan petinju kang tau dadi juwara donya ing kelas berat ringan lan kelas berat tinju. Panjenengané miwiti dhebuté nalika tanggal 4 Maret 1988 kanthi ngalahaké Adrian Riggs ing rondhe pisanan lan ing taun kang padha kasil ...

                                               

Mohammad Ahsan

Muhammad Ahsan ya iku salah sijiné juru main batminton Ganda Putra Indonesia kang pasangan karo Hendra Setiawan.

                                               

Novak Doković

Novak Doković, iku sawijining petènis profésional saka Serbia. Ing tanggal 9 Juli 2007, ana ing peringkat 3 donya lan kasil dadi juwara Wimbledon ing taun 2011. Miturut data ATP, Doković manggon ing Monte Carlo.

                                               

Serena Williams

Serena Jameka Williams iku wong Afro-Amérika sing dadi petenis tunggal putri profésional donya, lan uga mantan petenis tunggal putri No. 1 donya versi Womens Tennis Association. Serena iku sadulur enom saka juara tenis putri donya uga ya iku Venu ...

                                               

Taufik Hidayat

Taufik Hidayat iku juru main badminton tunggal putra saka Indonésia sing asalé saka klub SGS Elektrik Bandung. Putra pasangan Haris lan Enok Dartilah iki peraih medali emas kanggo Indonésia ing Olimpiade Athena 2004 kanthi ngalahaké Seung Mo Shon ...

                                               

Johan Cruyff Arena

Amsterdam ArenA iku stadion kang ana ing kutha Amsterdam, Walanda. Saiki stadion iki dadi kandhange grup bal-balan kang arane Ajax Amsterdam. Stadion iki dibangun wiwit taun 1993-1996 kanthi prabeya € 140 yuta, lan diresmekake nalika tanggal 14 A ...

                                               

Setadhiyon Candradimuka

Stadion Chandradimuka ya iku stadion bal-balan ana ing kutha Kebumen, Jawa tengah, Indonesia. ngrupakne stadion kandang saka klub sapak bola Persak Kebumen sing bisa nampung sakiwa-tengené 10.000 panonton. Stadion iki uga digunakne kanggo konsèr ...

                                               

Stadion Jassim Bin Hamad

Stadion Jassim Bin Hamad punika sawijining stadion ingkang panggènanipun ing Doha, Qatar. Stadion punika dipunginaakèn kanggé nggèlar tetandhingan bal-balan, lan punika markas saking Al-Sadd Sports Club. Qatar ugi ngginakaken stadion punika kangg ...

                                               

Garry Kasparov

Garry Kasparov iku grandmaster pecatur utama donya lan mungel manungsa paling tangguh sajeroning permainan catur. Panjenengané duwé ELO rating paling dhuwur kanthi biji 2804 sawisé sadurungé tau nggayuh biji 2851 nalika taun 1991. Panjenengané ng ...

                                               

Utut Adianto

Utut Adianto Wahyuwidayat inggih punika satunggalipun juru main sekak / catur saking Indonesia. Nalika angsal predhikat minangka pecatur grand master Indonesia, Utut Adianto kalebet pecatur paling enem saking Indonesia ingkang angsal kanugrahan p ...

                                               

Karéém Abdul-Jabbar

Kareem Abdul-Jabbar inggih punika salah satunggalipun juru main ulah raga basket saking Amérikah Sarékat.

                                               

Sébastien Loeb

Cithakan:Infobox WRC driver Sebastien Loeb iku pereli montor profésional asal Prancis. Sapunika panjenengané mbalap ing ajang World Rally Championship bebarengan tim Citroen. Prèstasi paling apik ya iku dadi juwara donya WRC saka mangsa 2004 teka ...

                                               

Ananda Mikola

Ananda Mikola inggih punika pambalap ingkang lair ing Jakarta, 27 April 1980. Bapak saking Ananda Mikola inggih punika mantan pambalap Nasional, Tinton Suprapto. Debut Nanda dipunwiwiti ing taun 1993, Nanda dados juwara Formula Asia. Piyambakipun ...

                                               

Lance Armstrong

Lance Armstrong ya iku pembalap sepeda profésional Amérikah Sarékat sing kaloka amarga wés kasil dadi juara ing Tour de France sing akèhé kaping pitu katurut-turut wiwit mari saka lelara kanker. Pengalaman ngadepi lelara iki mènèhi insipirasi kan ...

                                               

Elio de Angelis

Elio de Angelis ya iku pembalap Formula Siji saka Italia kang main antarané taun 1979 nganti tekan taun 1986, kanthi mbalap kanggo tim Shadow, Lotus, lan Brabham. Dhèwèké mati nalika tèsting ing sirkuit Paul Ricard ing Le Castellet taun 1986. Eli ...

                                               

Rudolf Caracciola

Rudolf Carcciola yaiku pembalap mobil kang asalé saka Jérman, dhèwèké lair ing kutha Remagen, Jérman ing surya ping 30 wulan Januari taun 1901. Ing Jérman Rudolf duwé jeneng dawa Otto Wilhelm Rudolf Caracciola, duwé bojo jenengé Charlotte Liesen, ...

                                               

Toni Elias

Toni Elias Justicia, ya iku pembalap motor GP saka Spanyol. Toni Elias Justicia ya iku anak saka pembalap Motocross Spanyol sing uga nduwèni jeneng Toni Elias. Dhebut anyar balap Grandprix motor ing taun 1999 ing kelas 125cc GP Spanyol. Ing taun ...

                                               

Li Na

Li Na ya iku juru main petenis wanita saka Républik Rakyat China. Dhèwèké wis menangaké 5 kajuwaran tenis WTA lan 19 kajuwaran ITF. Saiki, Li Na dadi petenis wanita nomer 4 ing donya. Prèstasi paling apik saka Li Na ya iku nalika menangaké kajuwa ...

                                               

Loris Capirossi

Loris Capirossi ya iku pambalap motoGP saka Italia. Dhèwèké jawara donya GP 125cc kaping loro ya iku taun 1990 lan 1991, uga dadi juwara donya GP 250cc ing taun 1998. Mangsa taun 2000 dhèwèké miwiti balapan GP 500cc kanthi gabung karo Alex Barros ...

                                               

Casey Stoner

Casey Stoner ya iku salah siji pembalap MotoGP saka Australia. Saiki Stoner mèlu ing tim Repsol Honda. Stoner miwiti mèlu balap motor dadi pambalap wild card ing Sirkuit Donington Park, nalika GP Inggris kelas 125cc taun 2001. Sawisé mbalap ana i ...

                                               

Andrea Dovizioso

Andrea Dovizioso ya iku pambalap ing MotoGP asal saka Italia. Uga Andrean kalebu sajeroning tim Repsol Honda lan dadi juwara donya ing kelas 125cc ing taun 2004. Ing taun 2002 panjenengané gabung menyang Team Scot Honda ing kelas 125cc uga ngasil ...

                                               

Colin Edwards

Salebetipun pindhah dhumateng MotoGP, pambalap ingkang gadhah sesebutan" Texas Tornado” punika saged mandhap wonten ing kajawaran WSBK ugi kasil dados jawara donya WSBK ing taun 2000 lan 2002. Ing taun 2003 panjenenganipun boyongan ing MotoGP geg ...

                                               

Marco Simoncèlli

Marco Simoncelli inggih punika salah satunggalipun pembalap MotoGP ingkang asalipun saking Italia. Panjenenganipun misuwur minangka pembalap ingkang garang. Karieripun dipunwiwiti ing balapan Italian Minimoto Championship. Nalika samanten, Simonc ...

                                               

Valentino Rossi

Valentino Rossi punika satunggiling pambalap ing balap grandprix motor donya sasampunipun éra Michael Doohan, kanthi titel jawara donya ing sekawan kelas ingkang bènten ingkang dipunpikantuk salebeting pitung taun ing kariripun. Putra saking mant ...

                                               

Ben Spies

Ben Spies ya iku pembalap sepeda motor kang misuwur lan ahli saka Amérikah Sarékat. Ben uga mèlu kajuwaraan donya WSBK ing mangsa 2009 sajeroning tim Yamaha Italia Racing Team. Wiwit mangsa 2010 panjenengané boyong ing lelomban MotoGP kanthi gabu ...

                                               

Pit

Pit ꧌ꦥꦶꦠ꧀꧍, sepédhah ꧌ꦱꦼꦥꦺꦝꦃ꧍, utawa padayantra ꧌ꦥꦢꦪꦤ꧀ꦠꦿ꧍ iku siji piranti transportasi manungsa kang diobahaké mawa dayaning manungsa dhéwé. Pit modhèren wujudé wujud rodha loro kang digabungaké mawa siji ragangan lan bisa ditumpaki manungsa. Ba ...

                                               

Jagrag

Jagrag utawa karan standar, utawa jagangan ya iku piranti tumrap pit utawa pit montor kanggo njaga supaya ora rubuh nalikane ora disendhekake marang barang liya utawa dicekel déning manungsa. Piranti iki tinemu déning Joseph Paul Treen, ramane ma ...

                                               

Pit statis

Pit statis utawa sepédha statis iku sawijining piranti ulah raga fitness sing rupané mèmper pit. Ing piranti obahan awak sing mèmper karo obahan manawa ngepit bisa dilakoni kanggo nglatih awak. Pit statis iki racaké kanggo nglatih jantung utawa c ...

                                               

Stadion Santiago Bernabéu

Stadion Santiago Bernabéu iku stadion bal-balan kang ana ing kutha Madrid, Spanyol. Stadion iki resmekake tanggal 14 Dhésèmber 1947. Stadion iki wis tau diowahi utawa dibangun ing taun 1953, 1982, 1992, 1998, lan taun 2003-2004. Stadion iki dadi ...

                                               

Stadion Vicente Calderón

Stadion Vicente Calderón ya iku stadion kang dumunung ana ing Madrid, Spanyol. Stadion iki kandhang saka tim Atletico Madrid. Saiki Atletico Madrid main ana ing kompetisi Liga BBVA Spanyol. Stadion iki mapan ing pujering kutha Madrid. Stadion iki ...

                                               

Stadion Wembley

Stadion Wembley asring diarani Wembley utawa New Wembley iku salah siji stadion bal-balan kang ana ing Wembley Park, London Borough dalan Brent, Inggris lan dadi kandhange tim bal-balan nasional Inggris. Stadion iki dibukak taun 2007. Stadion Wem ...

                                               

Seoul Olympic Stadium

Cithakan:Infobox stadium Seoul Olympic Stadium, aka Jamsil Olympic Stadium sadurungé romanisasi minangka Chamshil dumunung ing Seoul, Koréa Kidul. Iki minangka stadium utama kang dibangun 1988 Summer Olympics lan 10th Asian Games taun 1986. Iki u ...

                                               

Stadion Ellis Park

Stadion Ellis Park iku sawijining stadion rugby union ing kutha Johannesburg, Provinsi Gauteng, Afrika Kidul. Stadion iki nyelenggarakaké tetandhingan final Piala Donya Rugby 1955, sing dimenangaké déning tim tuan omah, Springbok. Stadion gedhé i ...

                                               

Pratélaning pakumpulan bal-balan

Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal-balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim-tim sing main ing tataran paling dhuwur ing saben nagara sing kalebu pratélan iki; kanggo tim-tim ing tingkat sing luwih cebdhèk, p ...

                                               

ADO Den Haag

ADO Den Haag minangka sawijining klub bal-balan saking nagara Walanda. Wekdal punika, klub ADO Den Haag gadhah markas wonten ing Stadion Kyocera ingkang gadhah kapasitas 15.000 penonton. Stadion mau wiwitanipun gadhah nama Stadion Den Haag. Sadèr ...

                                               

Ajax Amsterdam

Amsterdamsche Football Club Ajax inggih punika salah satunggaling klub bal-balan saking Amsterdam, Walanda. Klub punika minangka salah satunggaling klub ingkang paling misuwur ing tlatah Walanda punapa déné ugi ing tlatah Éropah. Ajax kalebet sal ...

                                               

Celtic F.C.

Celtic Football Club inggih punika sawijining klub bal-balan asal Sekotlan, ingkang tetandhingan wonten ing Liga Utama Sekotlan, kompetisi tingkat paling inggil wonten ing Sekotlan. Klub punika gadhah markas wonten ing sisih pucuk wétan kutha Gla ...

                                               

Clube de Regatas do Flamengo

Flamengo, uga dikenal minangka Mengo, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan duwé markas ing kutha Rio de Janeiro. Klub iki didhegaké ana ing taun 1895.

                                               

Everton F.C.

Everton F.C. inggih punika sawijining klub bal-balan profésional ingkang markasipun dumunung ing Kota Liverpool, Inggris, saha minangka klub sainganipun saking klub ingkang satunggal kitha Liverpool. Dipundirikaken nalika taun 1878 saha dados sal ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →