ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 89



                                               

Elie Aiboy

Elie Aiboy inggih punika juru main bal-balan tim nasional bal-balan Indonésia. Sapunika Elie Aiboy main ing klub Semén Padang ing Liga Super Indonésia. Sadèrèngipun punika, Elie Aiboy ndhèrèk klub Persidafon Dafonsoro satunggalipun klub ingkang b ...

                                               

Yasuo Aiuchi

Yasuo Aiuchi ya iku Jepun ESE Snowboarder. Lumrahé, panjenengané misuwur kanthi parapan Aiuchi Kaichō. Yasuo minangka kulawarga saka Hokkaido Panjenengané Yasuo munggah pangkat jawatan profésional mangsa umur 21 taun. di Jepun, Panjengané diiktir ...

                                               

Alain Prost

Alain Marie Pascal Prost, OBE, Légion dhonneur minangka mantan pembalap Formula Satu asal Perancis ingkang sampun kaping 4 ngrebut gelar juara donya F1, lan dadosaken tiyang ingkang kaping 3 ingkang pikantuk gelar juara donya ingkang kathah piyam ...

                                               

Alan Hogeland

Alan Hogeland, jeneng asli Kamaludin Rangkuti, ya iku sawijining panulis Indonésia, kalebu salah siji panulis sastra eksil Indonesia.

                                               

Alan Walker (prodhuser musik)

Alan Olav Walker, biyèn dikenal minangka DJ Walkzz, ya iku prodhuser rekaman lan DJ Nurwègen. Alan Walker moncèr kala taun 2015 liwat lagu "Faded", kang nampa sèrtifikasi platinum ing 10 nagara sing béda-béda. Dhèwèké ana ing urutan ka-55 ing dha ...

                                               

Alberto Gonçalves Da Costa

Alberto Gonçalves Da Costa ya iku juru main bal-balan Brasil kang duwé kaprigelan main ing lapangan dipercaya lan diwènèhi tanggung jawab dadi juru main yang penyerang. Ing mangsa ing panjenengané main kanggo Persipura ing Indonesia.

                                               

Jean Alesi

Jean Alesi inggih punika satunggaling mantan pembalap Formula 1 asal Perancis. Wekdal punika piyambakipun mandhap wonten ing ajang DTM lan SpeedCar Series. Posisi paling apik Alesi sadanguning wonten ing Formula 1 inggih punika nalika piyambakipu ...

                                               

Alex Rodrigo Dias da Costa

Alex Rodrigo Dias da Costa utawa Alex ya iku juru main bal-balan profésional sing asalé saka Brasil sing main minangka bèg tengah kanggo Paris Saint-Germain ing Ligue 1 lan timnas nasional Brasil.

                                               

Alexandre Song

Alexandre Dimitri Song Billong utawa kondhang minangka Alex Song ya iku salah sijining juru main bal-balan Kamerun sing main kanggo klub FC Barcelona ing posisi minangka glandhang utawa Bèg.

                                               

Alfonso Ribeiro

Alfonso Lincoln Ribeiro Sr. dhèwèké iku paraga lanang, sutradhara TV, penari, lan pranata cara. Ribeiro main dadi Alfonso Spears ing sitcom Silver Spoons, lan Carlton Banks ing NBC sitcom The Fresh Prince of Bel-Air. Dhèwèké saiki dadi pranata ca ...

                                               

Alicia Keys

Alicia Augello Cook, kawentar kaceluk Alicia Keys, dhèwèké iku paraga wédok, prodhuser musik, panganggit lagu, pianis, lan penyanyi. Keys gebyakaké album debut karo J Records, Sadurungé duwé tawaran rekaman pisanan karo Columbia lan banjur Arista ...

                                               

Fernando Alonso

Fernando Alonso Díaz, punika tiyang Formula 1 saking Spanyol, sapunika piyambakipun guyup sareng Renault. Alonso sampun menangaken kalih gelar juwara donya ing taun 2005-06 sareng tim Renault. Alonso naté guyup sareng tim McLaren ing taun 2007, n ...

                                               

Alou Diarra

Alou Diarra ya iku juru main tengah tim nasional bal-balan Perancis keturunan Senegal lan dhuwur awaké 190 cm. Panjenengané main kanggo West Ham United. Panjenengané uga mèlu ing Piala Donya FIFA 2006 bareng timnas Perancis. Diarra naté main kang ...

                                               

Hamit Altıntop

Hamit Altintop inggih punika juru main bal-balan saking nagari Turki ingkang lairipun ing Jerman, gadhah dhuwur 183 cm. Panjenenganipun gadhah sadhèrèk kembar ingkang namanipun Halil Altintop ingkang sapunika main bal ing salah satunggalipun klub ...

                                               

Amanda Seyfried

Amanda Michelle Seyfried ya iku modèl, penyanyi, lan paraga wédok saka Amérika. Dhèwèké miwiti karir dadi modèl kawit umur 11 taun, banjur dadi paraga filem kawit umur 15 taun kanthi mèlu ing sinétron As the World Turns lan All My Children.

                                               

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti ya iku manajer bal-balan kang asalé saka Italia. Saka Juni 2009 Ancelotti nglatih klub Liga Premier Inggris Chelsea FC. Carlo Ancelotti duwé sesebutan Carletto, Anceloti mbiyèn main dadi gelandhang lan duwé karir sing suksès ning ...

                                               

Anders Lindegaard

Anders Lindegaard ya iku salah sijining juru main bal-balan Denmark. Panjenengané ing posisi kiper. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Dhènemarken.

                                               

Anderson Cooper

Anderson Hays Cooper ya iku wartawan, panganggit, kapribadén ing télévisi, saka Amérikah. Dhèwéké iku pamaos pawarta sing utama ing acara pawarta sing asesirah Anderson Cooper 360° ing CNN. Program télévisi kuwi lumrahé disiaraké kanthi langsung ...

                                               

Andrei Arshavin

Andrei Sergeyevich Arshavin ya iku juru main ngarep Tim Nasional Ruslan sing main ing klub Arsenal F.C. Panjenengané ya iku penyerang sarwabisa sing bisa dimainaké minangka glandhang serang lan juru main sayap. Panjenengané kondhang amarga pinter ...

                                               

Andréa Cossu

Andrea Cossu ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi glandhang. Cossu miwiti karir junioré ing klub Johannes Cagliari salanjuté miwiti karir senioré ing klu ...

                                               

Andy Carroll

Andrew Thomas Carroll ya iku juru main bal-balan sing asalé Inggris sing main ing posisi penyerang kanggo klub West Ham United lan Tim nasional bal-balan Inggris.

                                               

Ansel Elgort

Ansel Elgort dhèwèké iku paraga lanang saka Amérika lan DJ kanthi jeneng panggung Ansolo. Minangka dadi paraga lanang filem, dhèwèké kawentar nalika main dadi karakter Tommy Ross ing filem Carrie, Caleb Prior ing filem The Divergent Series lan Au ...

                                               

Dewi Fortuna Anwar

Dewi Fortuna Anwar ingkang miyos wonten ing taun 1958 inggih punika direktur ing Habibie Research Center. Piyambakipun ugi dados panaliti ing LIPI, Jakarta. Dewi Fortuna anwar ngrampungaken sekolahipun ing School of and African Studies, the Unive ...

                                               

Anjas Asmara

Anjas Asmara merupakaniku sawijining juru main bal-balan timnas Indonésia tumuju Indonesia minangka gegayohan ing Olimpiade 1976.Sesarengan karo Suaib Rizal, Ora kasilé tendangan penalti ing gawang Korea Lor kang dijaga déning Jin-In Chol minangk ...

                                               

Atsuto Uchida

Atsuto Uchida yaiku mantan pemain bal-balan profesional Jepang sing main ing posisi bek kanan. Uchida miwiti karir ing Kashima Antlers, debut ing taun 2006 nalika yuswa 17 taun. Sawise patang taun lan dadi juara Liga J1 ping telu, Uchida pindhah ...

                                               

Irfan Bachdim

Irfan Haarys Bachdim ya iku juru main bal-balan Indonésia sing duwé turunan Walanda. Saiki dhèwèké main ing klub Bali United, nalika sepisan teka ing Indonésia, Irfan bélani klub bapaké biyèn yaiku Persema Malang. Sepisanan main ing Timnas Indoné ...

                                               

Bachtiar Siagian

Bachtiar Siagian ya iku salah sawijiné sutradara Indonésia. Dhèwèké kang wis nggayuh Piala FFI dadi Sutradara Terbaik ning taun 1960. Dhèwèké uga pernah dadi aktor protagonis ana ing filem "Melati Sendja". Film-fileme akèh diperagakake déning art ...

                                               

Bambang Pamungkas

Bambang Pamungkas ya iku juru main bal-balan timnas Indonésia. Bambang Pamungkas lumrahé diundang nganggo jeneng Bépé. Saiki Bambang main ana ing tim Persija Jakarta, tim kang main ana ing Liga Indonèsia. Bambang posisinè dadi penyerang ana ing t ...

                                               

Rubens Barrichello

Rubens Goncalves Barrichello inggih punika seorang mantan pèmbalap F1 asal Brasil. Ngantos karièripun ing F1 saking mangsa Cithakan:F1 ngantos Cithakan:F1 piyambakipun sampun gègayutan kaliyan kathah tim inggih punika Jordan, Stewart, Ferrari, Ho ...

                                               

Basuki Tjahaja Purnama

Ir. Basuki Tjahaja Purnama, M.M., utawa misuwur kanthi sebutan Hakka Ahok, ya iku anggota Komisi II Dewan Perwakilan Rakyat periode 2009-2014 saka Parté Golkar. Sadurungé dhèwèké tau dadi Bupati Belitung Timur periode 2005-2006. Taun 2012, dhèwèk ...

                                               

Benigno Aquino III

Benigno Simeon "Noynoy" Cojuangco Aquino III ya iku Présidhèn terpilih Filipina, kang menang ing Pemilihan Présidhèn Filipina 2010 kanthi 15.208.678 swara sah. Parté politike ya iku Parté Liberal Filipina. Dhèwèké ya iku anggota Senat Filipina. D ...

                                               

Bennet Omalu

Bennet Ifeakandu Omalu dhèwèké iku fisikawan, patologi forènsik, nèuropatologis Amérika-Nigeria,wong sing kapisan nemu lan nerbitaké chronic traumatic encephalopathy ing juru main American football nalika kerja ing Allegheny County kantor koronèr ...

                                               

Benny Lin

Benny Lin kang uga ditepungi minangka Budi iku sawijining programer komputer saka komunitas Wikipedia Indonesia. Dhèwèké gawé piranti alus kang bisa ngalihaké huruf latin menyang aksara Jawa. Tèknologi transliterasi iki dudu panemon anyar, dhèwèk ...

                                               

Billie Eilish

Billie Eilish Pirate Baird OConnell yaiku penyanyi lan penulis lagu saka Amérikah Sarékat. Ing taun 2016, Eilish ngrilis singel debut dhéwéké, "Ocean Eyes" sing dadi viral. EP debuté Dont Smile at Me dirilis ing wulan Agustus 2017. Sawise sukses ...

                                               

Bimo Setiawan Almachzumi

Bimo Setiawan Almachzumi inggih punika satunggalipun personil grup musik Indonesia, Slank. Ing grup Slank, Bim-Bim dados penabuh piranti musik drum. Kaliyan Bersama Boy, Kiki, Abi, Uti lan Well Welly, Bim-Bim ngekspresikaken katresnanipun dhateng ...

                                               

Blaise Matuidi

Blaise Matuidi ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Perancis sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi glandhang.

                                               

Bob Woodward

Robert Upshur "Bob" Woodward utawa kerep diceluk Bob Woodward iku salah sijiné jurnalis misuwur saka Amérikah Sarékat. Bob iku lair ing surya 26 Maret 1943 ing kuta Geneva, nagara bagia Illinois, nagara Amérikah Sarékat. Tiyange uga sawiji jurnal ...

                                               

Borja Valero

Borja Valero Iglesias ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganegaraané Spanyol sing main kanggo klub Fiorentina, lan biyasa main ing posisi glandhang. Borja Valero miwiti karir junioré ing klub Real Madrid, lan salanjuté miwiti kar ...

                                               

Samantha Boscarino

Peran sepisanane diwiwiti ing filem The Clique, diprodhuksi déning Tyra Banks minangka Alicia Naya Rivera. Ing 2009, dhèwèké tampil ing The Perfect Game minangka Gloria Jimenez lan JONAS minangka Amy. Dhèwèké uga tampil ing The Tyra Banks Show be ...

                                               

Sébastien Bourdais

Sébastien Olivier Bourdais inggih punika satunggaling mantan pembalap Formula 1 asal Perancis. piyambakipun naté kagabung kaliyan tim Scuderia Toro Rosso saking Australia 2008 dumugi Jerman 2009. Bourdais piyambak minangka pembalap paling suksès ...

                                               

Giovanni van Bronckhorst

Giovanni Christiaan van Bronckhorst iku sawijining juru main bal-balan Walanda katurunan Indonésia. Wiwit taun 2003 panjenengané main ing Feyenoord Rotterdam Eredivisie.Panjenengané uga biyasa dipasang dadi juru main tengah utawa juru main bertah ...

                                               

Sébastien Buemi

Sébastien Olivier Buemi inggih punika tiyang pembalap Formula 1 asal Swiss. Piyambakipun ing wanci punika médhun balapan memperkuat tim Scuderia Toro Rosso sami kaliyan rekan éetim asal Spanyol, Jaime Alguersuari.

                                               

Byun Baekhyun

Byun Baek-hyun, ksliyan asma panggung Baekhyun inggih punika penyanyi Koréa Kidul. Ing wanci punika piyambakipun inggih punika anggota boyband EXO-K, subkelompok saking boyband Cina-Koréa Kidul EXO. Piyambakipun inggih punika pémimpin vokal kapin ...

                                               

Camila Cabello

Karla Camila Cabello Estrabao yaiku juru nyanyi lan penulis lagu Kuba-Amerika. Dheweke kondhang amarga anggota grup Fifth Harmony, lan mangsa kaping loro seko The X Factor tahun 2012. Bar kuwi grup mau tapak asma karo Syco Music lan Epic Records.

                                               

Cara Delevingne

Cara Jocelyn Delevingne dhèwèké iku modèl fashion lan paraga wanita saka Inggris. Dhèwèké kedhaptar ing Storm Model Management sawisé metu sekolah ing taun 2009. Delevingne menangi pakurmatan "Model of the Year" saka British Fashion Awards ing ta ...

                                               

Carlos Tévez

Carlos Alberto Tévez ya iku juru main bal-balan sing asalé saka Argentina sing main minangka striker kanggo Manchester City ing Liga Primer Inggris lan Argentina. Tévez miwiti karir minangka juru main yunior ing All Boys lan Boca Juniors. Panjene ...

                                               

Carlos Vela

Carlos Alberto Vela Garrido ya iku juru main bal-balan Meksiko, sing main ing posisi striker kanggo klub Real Sociedad. Panjenengané uga main ing tim nasional Meksiko. Saliyané nduwé kewarganagaraan Meksiko, panjenengané uga nyekel paspor Spanyol.

                                               

Cesc Fàbregas

Francesc Fàbregas ya iku juru main bal-balan Spanyol kang dadi glandhang sèntral. Dhèwèkè maèn ing Chelsea karo maèn ing Tim Nasional Spanyol. Fabregas miwiti karir ing sekolah bal FC Barcelona nanging wulan September 2003 dhèwèkè menyang Arsenal ...

                                               

Charles Aznavour

Charles Aznavour ya iku penyanyi legendaris Armenia-Prancis, ngarangkep salah sijining aktor lan panyipta lagu. Sasuwéné karir, Aznavour wés mbintangi 60 judhul filem, nulis punjul 1.000 lagu, lan rekamané payu punjul 100 yuta biji.

                                               

Cherly Yuliana Anggraini

Cherly Yuliana Anggraini utawa asring kasebat Cherly ChiBi lair ing Pekanbaru, Riau, 21 Juli 1991; umur 29 taun, ya iku panjenengané pamimpin saka Girl Band Cherry Belle saka Indonésia.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →