ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 90



                                               

Chris Smalling

Chris Smalling ya iku salah sijining juru main bal-balan Inggris. Panjenengané bisa ing posisi minangka bèg tengah utawa bèg tengen. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Inggris.

                                               

Chris Wolstenholme

Christopher Tony Wolstenholme iku sawijining musisi saka Inggris. Chris punika pemain bass lan gawe vokalis kanggo rock band Muse.

                                               

Christian Bale

Christian Charles Philip Bale dhèwèké iku paraga lanang saka Amérika. Dhèwèké wis mbintangi filem blockbuster lan proyèk cilik saka prodhuser indepènden lan omah seni. Bale kawit pisanan kawentar ing publik umur 13 taun, nalika dhèwèké dadi parag ...

                                               

Claudio Marchisio

Claudio Marchisio ya iku juru main bal-balan sing kebangsaané Italia sing main minangka glandhang kanggo klub Serie A, Juventus F.C. lan tim nasional Italia. Salah sijining produk sistem enom Juventus F.C., panjenengané wés ngentekakeé kariré tek ...

                                               

Clint Dempsey

Clinton Drew "Clint" Dempsey ya iku juru main bal-balan Amérikah Sarékat sing posisiné minangka glandhang serang utawa penyerang. Saiki panjenengané main kanggo klub Tottenham Hotspur. Dempsey ya iku juru main bal-balan Amérikah Sarékat kapasan s ...

                                               

Cody Miller

Cody Miller ya iku juru nglangi saka Amérikah Sarékat, Dhèwèké ahli ing kompetisi nglangi breaststroke. Miller menangi medali perunggu ing kompetisi Olympic Games 2016 ing lomba nglangi Breaststroke lanang 100m lan nggawé Amérika kacatet ing komp ...

                                               

David Coulthard

David Marshall Coulthard, punika tiyang Formula 1 saking Sekotlan, sapunika piyambakipun guyup sareng Red Bull Racing minangka Team Consultant. Coulthard sampun mimpangaken 13 race, nanging dèrèng naté menangaken gelar juwara donya. Piyambakipun ...

                                               

Cristian Gonzálés

Cristian Gérard Alfaro Gonzáles inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan saking Indonésia ingkang gadhah posisi minangka penyerang tengah utawi penyerang tunggal. Saderengipun dados warga nagara indonesia, piyambakipun punika warga n ...

                                               

Dalai Lama ping 14

Dalai Lama ping 14 iku Dalai Lama saiki. Dalai Lama iki pandhita wigati saka ajaran Gelug. Gelug mono aliran anyar saka agama Buda Tibèt sing kapandhéga déning Ganden Tripa. Kawit mangsané Dalai Lama ping 5 tekan taun 1959, pamaréntahan punjer in ...

                                               

Dani Ceballos

Daniel "Dani" Ceballos Fernández inggih punika juru main bal-balan profésional Spanyol ingkang main kanggé klub Real Madrid minangka gelandhang tengah. Anangin saiki dipun sewa kaliyan klub Inggris Arsenal. Lair ing Utrera, Provinsi Sevilla, Ceba ...

                                               

Dani Rodrik

Dani Rodrik iku ékonom Turki lan Profésor Ford Foundation babagan Ékonomi Pulitik Internasional ing John F. Kennedy School of Government ing Harvard University. Dhèwèké tilas Profésor Albert O. Hirschman babagan Kawruh Sosial ing Institute for Ad ...

                                               

Daniel Parejo

Daniel "Dani" Parejo Muñoz ya iku pemain bal-balan profesional Spanyol sing main ing klub Valencia CF lan dadi pemain glandhang tengah. Sawisé miwiti kariré ing klub La Liga Real Madrid, banjur ing klub Getafe. Taun 2011 dhèwèké pindhah menyang V ...

                                               

Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe inggih punika satunggalipun pemeran saking Inggris ingkang misuwur amargi maragakaken paraga Harry Potter. Daniel punika putranipun Alan Radcliffe lan Marcia Gersham. Panjenenganipun dados aktor ingkang dados aktor ingkang ...

                                               

Zakiah Daradjat

Prof. Dr. Zakiah Daradjat ingkang miyos wonten ing Koto Marapak, Ampek Angkek, Agam, Sumatera Barat ing tanggal 6 Novèmber 1929 lan séda ing Jakarta tanggal 15 Januari 2013 inggih punika nimpuna psikologi Islam, pendhidhik, lan guru besar ngèlmu ...

                                               

David Beckham

David Beckham ingkang ngadhahi nama jangkep David Robert Joseph Beckham inggih punika satunggal juru main pemain bal-balan Inggris. Wiwit taun 1 Juli 2007 Beckham main wonten LA Galaxy ing Major League Soccer Amérikah Sarékat. Sadèrèngipun wonten ...

                                               

David Soria

Lair ing Madrid, Soria rampung saka akadhemi bal Real Madrid. Piyambakipun pindhah menyang Inggris lan ujicoba ing Leicester City, wektu dhèwèké cidra ing dina pisanan; dhèwèké banjur dibuwang déning Birmingham City sawisé enem minggu amarga saka ...

                                               

David Trézéguet

David Trézéguet inggih punika salah satunggaling juru main bal-balan saking Perancis-Argentina ingkang sapunika saweg main wonten ing klub Club Atlético River Plate.

                                               

David Walliams

David Williams, OBE, ing jagat profési luwih kondhang mawa jeneng David Walliams, iku juru banyol, aktor, juri gelar kaprigelan, juru nganggit, juru panata cara, lan aktivis saka Inggris. Dhèwèké karo Matt Lucas kasuwur awit saka gelaran Little B ...

                                               

Davide Astori

Davide Astori ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi bèg. Astori miwiti karir junioré ing klub Pontisola lan Milan salanjuté miwiti karir senioré ing klub ...

                                               

Dharius

Alan Alejandro Maldonado Tamez, kondhang ingaran Dharius, kuwi penyanyi rap Mèksiko saka Monterrey, Nuevo LeonKarir musiké diwiwiti ing taun 1996 nalika dhèké tinemu Babo saka Cartel de Santa.

                                               

Diego Costa

Diego da Silva Costa, iku juru main bal sing main dadi penyerang kanggo klub Chelsea lan tim nagara sepanyol. Costa diarani salah siji juru main bal berbakat kang gadhah kawasisan kanggo nyéthak gol lan luwes uga ulet njaga bal. Costa asliné warg ...

                                               

Diego Lugano

Diego Lugano ya iku salah sijining juru main bal-balan Uruguay sing posisiné minangka bèg tengah. Saiki panjenengané main kanggo Paris Saint-Germain lan kanggo Uruguay.

                                               

Dina Oktaviani

Dina Oktaviani ingkang miyos wonten ing Bandar Lampung, Lampung ing tanggal 11 Oktober 1985 inggih punika salah satunggaling sastrwana èstri ing Indonésia.

                                               

Dries van Agt

Andreas Antonius Maria "Dries" van Agt inggih punika pènsiunan pulitikus Walandi saking Christen Democratisch Appèl. Piyambakipun dados Mahamantri Walanda antawis tanggal 19 Dhésèmber 1977-4 November 1982.

                                               

Dwi Sasono

Dwi Sasono inggih punika tiyang juru main filem Indonésia. Namanipun dipunwiwiti kaliyan asma dipuntèpang publik ngantos mbintangi ndadak Dangdut. Dwi nikah kaliyan personel grup vokal AB Three, Widi Mulia ing pungkasan taun 2007.

                                               

Dwiki Dharmawan

Dwiki Dharmawan inggih punika seorang pemusik jazz asal Indonésia bèrdarah Sunda. Dwiki punika salah satunggaling anggota grup musik Krakatau.

                                               

Eden Hazard

Eden Michael Hazard ya iku juru main bal-balan profèsional saka Bèlgia sing saiki main ing klub bal-balan Real Madrid lan tim nasional Bèlgia. Dhèwèké racaké main minangka attacking midfielder lan dadi winger. Kréativitas,kecepatan,teknik mainé H ...

                                               

Edi Sedyawati

Edi Sedyawati ingkang miyos wonten ing Malang, Jawa Wétan ing tanggal 23 Oktober 1938 inggih punika salah satunggaling panulis lan arkeolog Indonésia.

                                               

Ellis Paul

Ellis Paul dhèwèké iku penyanyi lan panganggit lagu lan musisi folklor. Lair ana ing Aroostook County, Maine, Paul minangka tokoh kunci saka diyasané sekolah panganggit lagu Boston, gaya folk-pop terpelajar, provokatif lan urbanely romantis sing ...

                                               

Elon Musk

Elon Reeve Musk ya iku panemu, wiraswasta, lan Insinyur saka Amérika-Kanada kang lair ing Afrika Kidul. Dhèwèké pramakarsa, CEO, lan CTO ing SpaceX; pramakarsa, CEO, lan juru rancang produk Tesla Inc; pramakarsa lan CEO Neuralink; pramakarsa lan ...

                                               

Emilia Clarke

Emilia Isabelle Euphemia Rose Clarke ya iku paraga wédok saka Inggris. Dhèwèké misuwur gara-gara dadi paraga Daenerys Targaryen ing sèri Game of Thrones saka HBO, saka sèri iku dhèwèké nampa telung nominasi ing Emmy Award kanggo Outstanding Suppo ...

                                               

Emily Ratajkowski

Emily OHara Ratajkowski dhèwèké iku paraga wédok lan modèl saka Amérika. Lair saka wong tuwa Amérika ing London lan tuwuh ing California, dhèwèké dadi kawentar ing taun 2013 sawisé metu ing vidéo klip saka Robin Thicke sing judhulé "Blurred Lines ...

                                               

Eunha

Jung Eun-bi, luwih dikenal kanthi jeneng panggung Eunha, ya iku penyanyi lan aktris ing Koréa Kidul. Piyambakipun punika anggota girlband GFriend.

                                               

Eva Green

Eva Gaelle Green dhèwèké iku modèl lan paraga wédok saka Prancis. Eva miwiti karir ing téater ing debut filem kontrovèrsial saka Bernardo Bertolucci taun 2003 sing judhulé The Dreamers. Dhèwèké nampa pengakuan internasional nalika Eva dadi paraga ...

                                               

Faradilla Sandy

Faradilla Sandy iku pemeran Indonésia sing misuwur nalika taun 1970-an. Faradilla wiwit ditepungi liwat filem Ratapan Anak Tiri nalika taun 1974 sing dijurung déning aktris misuwur ing jaman iku kaya ta Tanty Yosepha lan Sukarno M. Noor sing disu ...

                                               

Fasli Jalal

Prof. DR. Fasli Jalal ya iku Wakil Mantri Pendidikan Nasional Indonésia sejak 6 Januari 2010 hingga 19 Oktober 2011, mendampingi Mantri Pendidikan Nasional Muhammad Nuh dalam Kabinet Indonésia Bersatu II bentukan Présidhèn Susilo Bambang Yudhoyono.

                                               

Fayakhun Andriadi

Fayakhun Andriadi ya iku anggota Komisi I DPR RI periode 2009-2014, Fraksi Parté Golkar, Wakil Sekretaris Babagan Umum Fraksi Parté Golkar DPR RI. Dhèwèké pinilih dadi anggota DPR RI saka laladan pemilihan DKI Jakarta II. Dhèwèké ya iku Pengurus ...

                                               

Federico Casarini

Federico Casarini ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Italia kang main kanggo klub Cagliari kanthi status silihan saka Bologna lan biyasa main ing posisi glandhang. Casarini miwiti karir junioré ing klub Bologna salanjuté miwiti kari ...

                                               

Ferdi Hasan

Sanajan lair ing Jakarta, Ferdi nelasaken wekdal sekolahipun TK ngantos SMP ing Los Angeles, Amérikah Sarékat. Babagan punika amargi Ferdi lan kakangipun ndhèrèk tiyang sepuhipun, Hasan Rahaya lan Susi Susasti ingkang tugasing Amérikah Sarékat. N ...

                                               

Ferdinand Alfred Sinaga

Ferdinand Alfred Sinaga ya iku juru main bal-balan asal Indonésia kang saiki mbéla klub Persib Bandung. Dèwèké dilaeraké ing Bengkulu. Dhuwur awaké 170 cm lan boboté 65 kg. Posisiné minangka Penyerang. Keluwihan kang diduwèni ya iku mlayunè kang ...

                                               

Cristina Fernández de Kirchner

Cristina Elisabet Fernández de Kirchner, utawa sadurungé ditepungi minangka Cristina Fernandez utawa Cristina Kirchner, iku Présidhèn Argentina angka 55 sing saiki njabat. Sadurungé, Christina iku ibu nagara Argentina saka taun 2003-2007 nalika g ...

                                               

Fernando Tissone

Fernando Damián Tissone (lair ing Quilmes, Argentina, 24 Juli 1986; umur 34 taunya iku sawijining juru main bal-balan kang kewarganegaraané Argentina kang main ana ing klub Sampdoria. Posisiné ya iku glandhang.

                                               

Filippo Inzaghi

Filippo "Pippo" Inzaghi Cavaliere Ufficiale OMRI ya iku pawongan juru main bal-balan Italia kang berposisi minangka penyerang. Julukané ya iku Pippo utawa Superpippo. nalika dhèwèké setatusé tanpa klub. Déwéké ya iku pancetak gol paling akèh sakd ...

                                               

Fiona Apple

Fiona Apple McAfee Maggart ya iku penyanyi, penulis lagu lan pianis Amérikah Sarékat. Album kapisané Tidal, dibabarné ndhik taun 1996 lan nampa Grammy Award kanggo Best Female Rock Vocal Performance kanggo lagu "Criminal". Album sawisé kalebu: Wh ...

                                               

Pierre Fitch

Pierre Fitch ya iku aktor pornografi gay saka Kanada, kang sadurungé makarya kanthi eksklusif déning Falcon Studios.

                                               

Florent Malouda

Florent Johan Malouda, inggih punika satunggaling juru main bal-balan saka Perancis ingkang biyasa gadhah posisi glandhang sayap kiwa. Sapunika piyambakipun main kanggé Chelsea lan tim nasional Perancis.

                                               

Florian Mayer

Florian Mayer inggih punika pèmain tenis profésional asal Jerman. piyambakipun main ing ATP World Tour lan Challenger. Piyambakipun sampun mènangakè sanga gèlar Challenger, ingkang mbantu wonten ing panggènan 50 besar peringkat ATP. Mayer gayuh p ...

                                               

Emmelie de Forest

Emmelie Charlotte-Victoria de Forest iku penyanyi lan panulis lagu asal Denmark. Dhèwèké makili Denmark kanthi lagu "Only Teardrops" sajeroning Kontès Lagu Eurovision 2013 ing Malmö, Swèdhen, lan menangaké kontès mau.

                                               

Franck Ribéry

Franck Ribéry jeneng jangkepé Franck Bilal Ribéry inggih punika salah satunggal juru main bal-balan internasional kewarganagaraan Perancis, sapunika ndhèrèk nyengkuyung tim Jerman, FC Bayern München ing Bundesliga lan tim nasional bal-balan Peran ...

                                               

Frank Lampard

Frank Lampard yaiku juru main bal saka Inggris lan maen ning panggon dadi gelandhang, saiki dhèwèké wis pensiun lan dadi pelatih ana ing klub papan nduwur Liga Inggris. Frank Lampard duwé nomer geger 8 sadurungé menyang Chelsea, Lampard nggabung ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →