ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 91



                                               

Frédéric Piquionne

Frédéric Piquionne ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub West Ham United, biyasa main ing posisi penyerang. Piquionne miwiti karir junioré ing klub |Golden Star, salanjuté miwiti karir senioré ing klub Nîm ...

                                               

Gabe Newell

Gabe Logan Newell, umume dikenal julukan Gaben, minangka programer komputer Amérika lan pengusaha sing paling dikenal minangka co-pendiri pangembang game video lan perusahaan distribusi digital Valve. Lair ing Colorado, dheweke sekolah ing Harvar ...

                                               

Ganjar Pranowo

H. Ganjar Pranowo, SH ya iku Gubernur Jawa Tengah kang njabat wiwit 23 Agustus 2013.Panjenengané dadi salah sijiné anggota Dewan Perwakilan Rakyat saka Fraksi PDI Perjuangan. Ganjar maju nyalon gubernur sajeroning Pemilihan Umum Gubernur Jawa Ten ...

                                               

Gaël Clichy

Gael Clichy ya iku juru main bal-balan Perancis keturunan Maritinik kang main minangka bèg kiwa kanggo Manchester City ing Liga Primer Inggris lan Prancis. Clichy miwiti karir minangka juru main profésional bareng klub Cannes. Panjenengané banjur ...

                                               

George Lopez

George Lopez) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika. Lopez membintangi pirang-pirang komedi kang minangka ciptaane dhéwé. Komedi iki duwé carita kathi alur budaya Meksiko.

                                               

George McCartney

George McCartney ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Irlandia Lor kang main kanggo klub West Ham United F.C. biyasa main ing posisi bèg. McCartney miwiti karir senioré ing klub Sunderland lan pindah ing West Ham United F.C. bali ing ...

                                               

Steven Gerrard

Steven George Gerrard yaiku salah sawijining juru main bal-balan saka Inggris. Dhèwèké duweni postur 188 cm. Gerrard kang duwe peparab Stevie G main ing klub Liverpool FC wiwit taun 1997 nganti taun 2015, banjur nerusake karir bal-balané menyang ...

                                               

Gervais Yao Kouassi

Gervais Yao Kouassi utawa dikenal uga minangka Gervinho ya ikung juru main bal-balan profésional sing asalé saka Pasisir Gading sing posisiné minangka glandhang sayap. Wektu iki, panjenengané main ing klub Arsenal ing Liga Primer Inggris. Panjene ...

                                               

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon kang duwé nama paraban seuperman lair ing Carrara, Italia tanggal 28 Januari 1978. Buffon main dados kiper wonten ing klub Juventus lan Tim Nasional Italia. Piyambakipun Miwiti debutipun nalika yuswa 17 taun wonten ing klub Parma ...

                                               

Giovanni Trapattoni

Giovanni Trapattoni inggih punika seorang pélatih bal-balan Italia, dipunanggép dados pelatih klub paling suksés ing sejarah Seri A, lan mantan juru main. Ing wanci punika beliau inggih punika manajer tim nasional Républik Irlandia, ugi ngadahi p ...

                                               

Gisella Anastasia

Gisella Anastasia luwih kondhang kaliyan asma Gisel Idol punika finalis Indonésian Idol 2008. Giselle uga salah satunggaling sinden tamu wonten ing acara komedi Opera Van Java. Sapunika dados duta Kotex.

                                               

William W. Gothard

William W. Gothard iku sawijining mantri kristen lan panulis saka Amérika, lan pandhiri saka Institute in Basic Life Principles, misuwur kanthi ajarané sing konsèrvatif.

                                               

Grace Simon

Grace Simon inggih punika salah setunggaling penyanyi ingkang misuwur ing warsa 1970-an. Piyambakipun asring giyaran wonten ing TVRI ing adicara Aneka Safari lan asring dherek kontès ASEAN pop song. Tembang ingkang paling misuwur irah-irahanipun ...

                                               

Romain Grosjean

Romain Grosjean inggih punika satunggaling pembalap mobil ingkang miyos ing Swiss ingkang sapunika mandhap ing balapan kanthi béla bendera Perancis, ing pundi sapunika piyambakipun gadhah kalih kewarganegaraan. Debut Grosjean ing ajang F1 dipuwiw ...

                                               

Guti Hernandez

José María Gutiérrez punika mantan juru main bal-balan Spanyol. Piyambakipun gadhah posisi dados glandhang serang. Kapungkasan piyambakipun bermain kanggé klub Turki, Besiktas lan natè ugi main kanggé Spanyol.

                                               

Guy Demel

Guy Demel ya iku glandhang timnas Pasisir Gading sing dhuwur awaké 191 cm lan ping 7 main ing nagarané per Juni 2006. Panjenengané mèlu ing ajang Piala Afrika 2006 lan Piala Donya FIFA 2006 main kanggo klub West Ham United.

                                               

Gylfi Sigurdsson

Gylfi Þór Sigurdsson ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Islandia sing main ing posisi glandhang kanggo klub Tottenham Hotspur. Gylfi sadurungé naté main kanggo Reading, Shrewsbury Town, Crewe Alexandra, 1899 Hoffenhei ...

                                               

György Garics

György Garics ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Austria kalairan Hongaria sing main kanggo klub Bologna, lan biyasa main ing posisi bèg. Garics miwiti karir junioré ing klub Haladás VSE lan Rapid Vienna salanjuté miwiti karir senio ...

                                               

Mohammad Ridwan Hafiedz

Mohammad Ridwan Hafiedz utawi Ridho inggih punika gitaris, vokal pendukung, lan pangrita lagu Indonesia. Hafiedz punika dados gitaris Slank lan vokal pendukung kaliyan gitaris sanèsipun, Abdee Nagara. Kaliyan Slank, Ridho sampun damel 9 album stu ...

                                               

Hamka Hamzah

Hamka Hamzah (lair ing Makassar, Sulawesi Kidul, 29 Januari 1984; umur 37 taun. Hamka Hamzah punika salah satunggaling juru main bal ingkang asalipun saking nagara Indonésia. Hamka Hamzah punika mantan bèg Persija Jakarta. Sapunika, Hamka Hamzah ...

                                               

Hanifa Deen

Hanifa Deen iku panulis Australia turunan Pakistan. Dhéwéké nggambaraké yèn salah sawijining simbah kakungé uwong Kashmiri sing numpak kapal menyang Melbourne. Simbah liyané juru nyaga saka Punjabi sing teka sarana karapan Afghan camel drivers, s ...

                                               

Harrison Ford

Harrison Ford iku aktor lan prodhuser filem Amérika. Dhèwèké dadi kondhang amarga mbintangi trilogi opera antariksa épik Star Wars sing asli minangka Han Sala lan dadi karakter baku ing filem sèri Indiana Jones. Ford uga misuwur amarga dadi Rick ...

                                               

Nick Heidfeld

Nick Lars "Nicklaus" Heidfeld inggih punika seorang pembalap Formula 1 asal Jerman. Kapungkasan kali piyambakipun balapan ing F1 inggih punika saat memperkuat tim Lotus Renault GP minangka pembalap pengganti sawatara Robert Kubica. Ing jawi pinte ...

                                               

Guus Hiddink

Guus Hiddink ya iku panjenengané pelatih lan manajer Rusia ing mangsa 2006-2010 uga dadi mantan ppelatih klub raksasa Inggris ya iku Chelsea. Panjenengané ngelatih PSV Eindhovenwatara ing taun 2002 nganti 2006. Karier kang paling misuwur ya iku i ...

                                               

Hyoyeon

Kim Hyo-yeon utawa kondhang Hyoyeon ya iku penyanyi,penari lan peragawati tenar kang asalé saka Koréa Kidul. Dhèwèké salah sawijiné anggota Girls Generation. Amarga prigel banget anggoné njoged, ing Girls Generation dhèwèké diarani Dancing Queen.

                                               

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović iku sawijining juru main bal-balan Swèdhen katurunan Yugoslavia. Zlatan spésialisasiné ya iku panyerang. Dhèwèké main ing Tim nasional bal-balan Swèdhen lan klub bal-balan seri A Italia, AC Milan. Zlatan dhuwuré 195 cm.v

                                               

Ice Cube

OShea Jackson Sr., Kawentar kanthi jeneng panggung Ice Cube, ya iku Juru musik rap, panganggit lagu, paraga lanang, prodhuser musik, lan sutradhara. OShea Jackson Sr. miwiti karir nalika dadi anggota grup musik hip-hop jenengé C.I.A. lan sawisé i ...

                                               

Idris Elba

Idrissa Akuna Idris Elba, OBE dhèwèké iku musisi lan paraga lanang saka Inggris. Dhèwèké kawentar amarga main drug baron Russell "Stringer" Bell ing sèri The Wire saka HBO, Detective John Luther ing BBC One sèri filem Luther, lan Nelson Mandela i ...

                                               

Ignazio Abate

Ignazio Abate ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kebangsaané Italia sing main minangka bèg tengen kanggo AC Milan ing Seri A. Panjenengané dikenal minangka juru main kanthi kamampuan mlayu rikat lan mènèhi umpan akurat saka sisih lapa ...

                                               

Isabel Allende

Isabel Allende Llona inggih punika salah satunggaling pengarang Chili ingkang buku-bukunipun sampun dipunterjemahaken wonten ing kathah basa. Allende inggih punika salah satunggaling novelis ingkang paling kondhang wonten ing donya sapunika, lan ...

                                               

Toyo Ito

Toyo Ito iku arsitèk Jepang sing ditepungi minangka panggagas arsitèktur konsèptual, sing ngupaya kanggo ngèksprèsikaké donya fisik lan virtual kanthi bebarengan. Ito iku tokoh arsitèktur kondhang sing ngembangaké gagasan kontèmporèr "kutha simul ...

                                               

Iwan Fals

Iwan Fals kang duwèni jeneng dawa Virgiawan Listanto ya iku penyanyi kang duwèni ilèn balada lan country lan dadi salah sawijining legenda urip ing Indonésia.

                                               

Jacques Chirac

Jacques René Chirac inggih punika pulitikus lan mantan Présidhèn Républik Prancis. Piyambakipun njabat ing période 17 Mèi 1995-16 Mèi 2007. Piyambakipun wangsul malih taun 2002 kanthi pemilu présidhèn kalih puteran. Jabatanipun paripurna taun 200 ...

                                               

Jai Courtney

Jai Stephen Courtney iku paraga lanang lan mantan modhèl saka Ostralia Jai Stephen Courtney miwiti kariré kanthi main peran cilik ing filem lan sèri tèlèvisi sadurungé main minangka Charlie ing filem aksi Jack Reacher. Sawisé iku dhèwèké mèlu mbi ...

                                               

James Collins (pemain bal-balan kalairan 1983)

James Michael Collins ya iku juru main bal-balan kang kebangsaané Wales kang main ing posisi bèg kanggo klub West Ham United ing Liga Utama Inggris lan tim nasional Wales. Collins sadurungé naté main kanggo Cardiff City lan Aston Villa.

                                               

James Milner

James Philip Milner ya iku salah sijining juru main bal-balan profésional sing main minangka glandhang kanggo klub Manchester City ing Liga Primer Inggris lan Inggris. Milner miwiti karir ing akademi Leeds United. Panjenengané naté main kanggo Le ...

                                               

Jane Goodall

Dame Jane Morris Goodall, DBE, sadurungé dikenal Baroness Jane van Lawick-Goodall, ya iku primatolog, etolog, anthropolog, kalairan Inggris, lan UN Messenger of Peace. Kaanggep dadi pakaring simpanse paling mumpuni ing sadonya, Goodall kawentar a ...

                                               

Jared Leto

Jared Joseph Leto iku aktor lan penyanyi-panulis lagu saka Amérikah Sarékat. Bar ngwiwiti kariré menthungul ing tivi nalika wiwitan 1990, Leto diakoni saka lakoné minangka kadhapuk dadi Jordan Catalano ing sèri tipi My So-Called Life. Dhèwèké gaw ...

                                               

Jason Statham

Jason Statham dhèwèké iku paraga lanang Inggris lan mantan Juru selam. Dhèwèké kawentar amarga perané dadi Guy Ritchie ing filem piala Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, lan Revolver. Jason Statham uga metu ing filem thriller contoné fi ...

                                               

Javi Martínez

Javier "Javi" Martínez Aginaga ya iku juru main bal-balan kang duwé kewarganagaraan Spanyol kang main kanggo klub Athletic Bilbao kang posisiné glandhang.

                                               

Javier Mascherano

Javier Alejandro Mascherano ya iku juru main bal-balan asalé Argentina sing biyasa main minangka glandhang Bertahan utawa bèg kanggo Barcelona lan Argentina. Ing awal, panjenengané gabung bareng Liverpool mung minangka juru main silihan saka Medi ...

                                               

Jeffrey Bruma

Jeffrey Bruma wujud sawijining juru main bal-balan Walanda. Panjenengané bisa minangka bèg tengah utawa bèg tengen. Saiki dhèwèké main kanggo Leicester City kanthi status silihan saka Chelsea, sarta kanggo Nèderlan.

                                               

Jennifer Lawrence

Jennifer Shrader Lawrence iku aktris Amérika. Lair lan diopèni ing Louisville, Kentucky, dhèwèké wis dititèni déning juru golèk bakat ing kutha New York City nalika umur 14 taun. Dhèwèké agé-agé ngalih menyang Los Angeles lan miiwiti karir èkting ...

                                               

Jenson Button

Jenson Alexander Lyons Button minangka pambalap Formula 1 kabangsan Inggris. Saiki dhèwèké kalebu sajeroning tim Brawn Grand Prix. Debut Button ing ajang F1 diwiwiti ing GP Australia 2000 ya iku karo tim Williams F1. Button kudu ngentèni 113 bala ...

                                               

Jermain Defoe

Jermain Colin Defoe ya iku juru main bal-balan Inggris keturunan St. Lucia lan Dominika sing main minangka penyerang kanggo Tottenham Hotspur ing Liga Primer Inggris lan Inggris. Defoe miwiti karir ing akademi bal-balan Charlton Athletic nalika u ...

                                               

Jin (juru nembang)

Jin ya iku lan juru nembang lan panyerat tembang saka Korea Kidul. Dhéwéké kuwi pepanta paling tuwa lan ngisi swara boy band ing Korea Kidul, BTS. Minangka panulis tembang, Dhéwéké duwé limang tembang sing wis diakreditasi dening Korea Music Copy ...

                                               

Joaquín Correa

Carlos Joaquín Correa ya iku pemain bal-balan profésional Argèntina sing main kanggo klub Spanyol Sevilla FC minangka glandhang nyerang.

                                               

Joaquín Larrivey

Joaquín Oscar Larrivey ya iku salah sijining juru main bal-balan sing ndarbèni warga nagara Argentina sing main kanggo klub Cagliari Calcio, lan biyasa main ing posisi penyerang. Larrivey miwiti karir junioré ing klub Huracán salanjuté miwiti kar ...

                                               

Joe Cole

Joseph John "Joe" Cole, inggih punika juru main bal-balan saking nagari Inggris ingkang sapunika mlebet klub Liverpool lan tim nas Inggris. Joe Cole gadhah posisi minangka gelandhang. Joe Cole miwiti karieripun ing klub West Ham United. Nalika in ...

                                               

Joe Jonas

Joe Jonas ingkang gadhah asma lair Joseph Adam Jonas inggih punika penyanyi. Saderengipun dados penyanyi Joe gadhah kekajengan badhé dados pelawak lan badhé audisi kanggé acara komedi sketsa. Joe lair tanggal 15 Agustus 1989 ing Casa Grande, Ariz ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →