ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 95



                                               

SN Ratmana

SN Ratmana utawi ingkang gadhah nama asli Ratmana Soetjiningrat inggih punika salah satunggaling sastrawan Indonésia angkatan 66 ingkang miyos wonten ing Kuningan, Jawa Kulon ing tanggal 6 Maret 1936.

                                               

Snoop Dogg

Cordozar Calvin Broadus, Jr., kondhang ingaran Snoop Dogg, kuwi penyanyi rap lan aktor Amérikah saka Long Beach, California. Karir musiké diwiwiti ing taun 1992 nalika dhèké tinemu Dr. Dre saka N.W.A, lan kasilé sempet muncul ing album solo Dr. D ...

                                               

Sophie Kinsella

Madeleine Sophie Wickham, uga dikenal kanthi jeneng péna Sophie Kinsella, ya iku penulis Inggris. Novel pisanan ing sajroning sèri Shopaholic paling laris, The Secret Dreamworld saka Shopaholic lan Shopaholic Abroad, diadaptasi menyang filem Conf ...

                                               

Stan Lee

Stan Lee ya iku penulis buku komik, editor, penerbit, prodhuser, lan aktor saka Amérika. Stan Lee wiwit gawé komik ing taun 1941 ngenani Captain America#3. Ing taun 1960, Stan Lee ngadegaké Marvel Comics kang manuhaké penokohan luwih lengkap ing ...

                                               

Stevie Bonsapia

Stevie Bonsapia salah sawijining juru main bal-balan Indonésia kang duwé posisi dadi glandhang. Saiki Stevie main ing Persipura Jayapura.

                                               

Miroslav Stoch

Miroslav Stoch ya iku sawijining juru main bal-balan Slowakia kang duweni posisi minangka pemain sayap kanggo klub bal-balan Yunani PAOK, silihan saka klub Turki Fenerbahce.

                                               

Suryadi Asmi

H. Suryadi Asmi SE., MM. iku sawijining ahli èkonomi, bankir lan profèsional Indonésia. Dhèwèké njabat minangka Dirèktur Utama Bank Nagari, sawijining Bank Pambangunan Dhaérah duwèkané Pamaréntah Dhaérah Sumatra Kulon. Suryadi ditepungi minangka ...

                                               

Susi Susanti

Lucia Francisca Susi Susanti utawa kondhang karo Susi Susanti iku juru main bulu tangkis Indonésia. Pemain bulutangkis putri paling apik kang tau diduwèni Indonesia iki saktemené uwes seneng karo permainan bulutangkis awit lungguh ing bangku SD. ...

                                               

Sylvester Stallone

Sylvester Gardenzio Stallone dhèwèké iku paraga lanang, panganggit naskah, prodhuser, lan sutradhara saka Amérika. Dhèwèké iku kawentar amarga dadi peran ing filem laga Hollywood, petinju jenengé Rocky Balboa, karakter utama ing sèri filem Rocky ...

                                               

Talulah Riley

Talulah Jane Riley-Milburn, kawentar ing profèsional kanthi jeneng Talulah Riley, dhèwèké iku minangka paraga wédok saka Inggris. Dhèwèké muncul ing sawenèh filem contoné Pride & Prejudice, St Trinians, The Boat That Rocked, St. Trinians 2: The L ...

                                               

Taufiq Kiemas

Muhammad Taufik Kiemas angsal gelar Datuk Basa Batuah langkung kawentar kaliyan asma Taufik Kiemas inggih punika pulitikus Indonésia. Panjenenganipun njabat dados Ketua MPR RI kalamangsa 2009–2014, nanging nalika mangsa kalungguhan, panjenenganip ...

                                               

Taylor Swift

Taylor Alison Swift yaiku penyanyi kondhang saka Amérikah kang lahir nalika 13 Dhesèmber 1989 ing Reading, Pennsylvania. Dhèwèké iku penyanyi kondhang saka Amérikah kang jangkoan médhia lan pandemen ing saantero donya. Lelakon uripé nalika umur 1 ...

                                               

Theresia Ebenna Ezeria Pardede

Theresia Ebenna Ezeria Pardede inggih punika penyanyi lan pulitikus Indonésia. Tere kalebet anggota DPR kalamangsa 2009 - 2014 saking Parté Dhémokrat kanggé Laladan Pemilihan Jawa Barat II. Tere kalebet penyanyi Indonésia ingkang misuwur amargi g ...

                                               

Theo James

Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis, kondhang kanthi jeneng Theo James,ya iku paraga lanang saka Inggris sing main dadi paraga Jed Harper ing filem Bedlam, Walter William Clark, Jr. ing drama piala Golden Boy lan Tobias "Four" Eaton ing sèri ...

                                               

Theo Walcott

Theo James Walcott ya iku juru main bal-balan profésional kang asalé Inggris kang main kanggo Everton F.C. Panjenengané bisa main minangka penyerang utawa glandhang sayap. Jenengé narik wigatiné médhia internasional sawisé mlebu ing skuat Inggris ...

                                               

Thierry Henry

Thierry Daniel Henry inggih punika salah satunggaling juru main bal-balan ingkang asalipun saking Perancis ingkang main minangka penyerang kanggé Arsenal. Henry miyos lan ngrembaka ing kutha Paris lan wiwit timuripun ningalaken bakat ingkang pote ...

                                               

Thomas Matthew DeLonge

Thomas Matthew DeLonge, ditepungi kanthi jeneng Tom DeLonge iku juru main gitar ing band Pop punk Blink 182. DeLonge, asma cèlukane Thomas Matthew DeLonge, iku musisi saka Poway Amérikah Sarékat. DeLonge sadurungé gadhah pangarep dadi petugas pem ...

                                               

Tin Oo

Tin Oo, iku aktivis pro-dhémokrasi lan wakil pamimpin Liga Nasional kanggo Dhémokrasi ing Myanmar. Tin Oo iku jendral lan Mantri Pertahanan Burma saka taun 1974 tekan taun 1976. Nalika tanggal 30 Mèi 2003, Tin Oo, sing lagi ana ing sawijining rom ...

                                               

Tjokorda Raka Sukawati

Ir. Tjokorda Raka Sukawati) iku insinyur Indonésia kang nemu konstruksi Sosrobahu, kang nggampangaké pembangunan dalan layang tanpa ngganggu arus lalu lintas nalika pembangunané. Tjokorda nggayuh gelar Insinyur babagan Tèknik Sipil ing Institut T ...

                                               

Tom Cleverley

Tom Cleverley ya iku salah sawijining juru main bal-balan Inggris. Panjenengané posisiné minangka glandhang. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan Inggris.

                                               

Tomas Tranströmer

Tomas Gösta Tranströmer inggih punika salah satunggaling pujangga, psikolog, lan penerjemah saking Swèdhen. Nalika taun 2011, Tranströmer pikantuk Penghargaan Nobel babagan Sastra lan dadosaken Piyambakipun ingkang angka 108 lan dados tiyang Swèd ...

                                               

Louis Tomlinson

Louis William Tomlinson ya iku penyanyi asal Inggris lan minangka salah sawijining anggota saka boy band asal Britania Raya, One Direction. Dhèwèké asalé saka Doncaster, South Yorkshire, Inggris.

                                               

Fernando Torres

Fernando José Torres Sanz iku sawijining juru main bal-balan saka Spanyol sing main ing klub Liverpool. Torres miwiti karir ing Atlético Madrid, miwiti karir minangka juru main profésional ing taun 2001 lan mungkasi kariré ing klub mau kanthi 75 ...

                                               

Toru Yamashita

Toru Yamashita, sing luwih dikenal kanthi jeneng panggung Toru, yaiku gitaris lan pimpinan band rock Jepang, One Ok Rock. Dhéwéké ana ing grup hip-hop HEADS bebarengan karo Ryota Kohama saka ONE OK ROCK sadurungé bubar taun 2002.

                                               

Tracy-Ann Oberman

Tracy-Ann Oberman dhèwèké iku paraga wédok ing radio, téater, lan tèlèvisi saka Inggris. Dadi kawentar nalika main dadi Chrissie Watts ing BBC1 soap opera EastEnders saka 2004–2005. Dhèwèké uga dadi panulis, Oberman uga duwé kontribusi ing akèh s ...

                                               

Bima Sakti Tukiman

Bima Sakti Tukiman utawa Bima Sakti ya iku sawijining juru main bal-balan Indonésia.Samangsa kariré, Bima duwé kabiasaan dadi juru main glandhang. Panjenengané uga misuwur déning tendangan bébas kang akurat lan jitu Kariré ing tim nasional Indone ...

                                               

Danilo Türk

Danilo Türk lair 19 Fèbruari 1952; umur 69 taun) iku Présidhèn Slovenia sing njabat ing périodhe 2007-2012. Dhèwèké uga sawijining pengacara lan diplomat.

                                               

Tyson Gay

Tyson Gay yaiku salah sawijining atlèt kang asalé saka Amérika Sarékat, dhèwèké lair surya kaping 9 wulan Agustus taun 1982. Tyson Gay lair ing Lèxington, Kentucky lan saiki uga manggon ana ing tanah kelairané. Tyson Gay yakuwi atlét kang mèlu in ...

                                               

Neil deGrasse Tyson

Neil deGrasse Tyson inggih punika astrofisikawan lan komunikator èlmu kawruh Amérikah Sarékat. Panjenenganipun punika kepala Hayden Planetarium ing Rose Center for Earth and Space. Wiwit taun 2006, Neil deGrasse Tyson mbetakaken acara tivi NOVA s ...

                                               

Abhisit Vejjajiva

Abhisit "Mark" Vejjajiva iku tokoh pulitik Thailand, sing wis mimpin Parté Dhémokrat wiwit Fèbruari 2005. Nalika tanggal 15 Dhésèmber 2008, Dewan Perwakilan Thailand milih panjenengané minangka Mahamantri Thailand kaping 27.

                                               

Veronica Halim

Veronica Halim yaiku salah sijiné desainer grafis lan juru kaligrafi saka Indonesia. Veronika uga nulis buku babagan kaligrafi ing basa Jepang, Inggris lan Jèrman. Veronica miwiti kariré ing desain grafis lan mbukak studio iklan sadurunge makarya ...

                                               

Veronica Roth

Veronica Roth ya iku Novèlis lan panulis carita cekak saka Amérika,dhèwèké kawentar amarga debuté nganggit buku trilogi Divergent lan dadi New York Times bestselling, buku trilogi iku kalebu Divergent, Insurgent, lan Allegiant ; lan Four: A Diver ...

                                               

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel, punika tiyang Formula 1 saking Jerman, sapunika piyambakipun guyup sareng Scuderia Toro Rosso. Sebastian Vettel minangka juwara balapan F1 paling anom ing yuswa 21 taun 73 dinten. Vettel miwiti debutipun ing F1 ing GP AS 2007 sa ...

                                               

Wagner Moura

Wagner Maniçoba de Moura dhèwèké iku paraga lanang ing filem, tèlèvisi, panggung saka Brasil. Kejaba dadi paraga lanang sing mapan lan misuwur ing Brasil, dhèwèké uga kawentar ing Internasional amarga perané dadi Kaptèn Roberto Nascimento, karakt ...

                                               

Wayne Rooney

Wayne Rooney kang jeneng aslinè Wayne Mark Rooney. Rooney yaiku juru main ngarep utawa striker bal-balan Inggris sing saiki maèn ana ing Manchester United lan tim nasional Inggris. Rooney wiwit karir bal-balan umur sepuluh taun, wektu iku dhèwèké ...

                                               

Dibyo Widodo

Jenderal Pulisi Drs. Dibyo Widodo inggih punika Kapolri kaping 13 ingkang negesaken peran kapulisen minangka pengayom masarakat. Bab punika sami kaliyan latar belakang tugas ingkang dipunemban déning lulusan PTIK taun 1975, ingkang boten éwah sak ...

                                               

Winston Reid

Winston Wiremu Reid ya iku salah sawijining juru main bal-balan Selandia Baru sing main ing posisi bèg tengah kanggo klub West Ham United lan timnas Selandia Baru.

                                               

Wissam Ben Yedder

Wissam Ben Yedder ya iku juru main bal-balan profésional Prancis kang main minangka striker kanggo klub Spanyol Sevilla FC. Dhèwèké dijuluki "Benyebut", saka tembung Prancis kang tegesé gol. Sawise miwiti kariré dadi pemain amatir ing UJA Alfortv ...

                                               

Tiger Woods

Tiger Woods. Panjenengané lair minangka keturunan Afro-Amérika-Thailand. Panjenengané njawarani Turnamèn Masters taun 1997 nalika umur 21 taun lan 3 sasi, dadi jawara paling enom sajeroning sajarah. Panjenengané uga menangi patang gelar Major mat ...

                                               

Jerry Yan

Jerry Yan miyos ing Taiwan 1 Januari 1977. Piyambakipun inggih punika aktor saking Taiwan. Piyambakipun ugi anggota F4. Nama aslinipun Liao Yangzhen.

                                               

Yaya Touré

Gnégnéri Yaya Touré dhèwèké iku juru main bal-balan Pasisir Gading kang dadi juru main tengah kanggo klub Liga Utama Inggris, Manchester City dan tim nasional bal-balan Pasisir Gading. Touré kondhang amarga bisa madukakaé banteré mlayu, kamampuan ...

                                               

Yesung

Kim Jong-woon, lan drama musikal hong Gil dong. Dhèwèké tau dadi host ing radhio, ya iku program radhioné dhéwé, M.I.R.A.C.L.E for You kang wis rampung giyarané kawit September 2007. Jeneng panggungé, Yésung Hanja: 藝聲 ya iku jarwan saka "art of ...

                                               

Yoann Gourcuff

Yoann Gourcuff inggih punika salah satunggaling juru main Bal-balan asal Prancis. Posisinipun minangka glandhang. Wiwit mangsa 2006-2007 piyambakipun main kanggé Olympique Lyonnais. Gourcuff kados ingkang sampun kaandharaken déning mantan juru ma ...

                                               

Yves Chauvin

Yves Chauvin inggih punika kimiawan Perancis. piyambakipun naté dados direktur panelitian ingkang dipunkurmati wonten ing Institut français du pétrole sarta naté dados anggota Akademi Ilmiah Perancis. Piyambakipun angsal naté Bebungah Nobel Kimia ...

                                               

Zain Bhikha

Zain Bhikha ya iku penulis tembang lan penyanyi sing kreatif sing tansah disenengi wong nom lan tuwo. Dhèwèké wis mènèhi inspirasi kanggo penggemare ing donya iki kanthi pesen-pesen kang apik sajeroning tembang-tembange. Zain wiwit ngrekam album ...

                                               

Aty Cancer Zein

Aty Cancer Zein ya iku salah sawijiné aktris Indonésia kang wis dadi paraga ing sawatara filem, sinétron, lan uga dadi dubber ing sawatara lakon kanggo acara lokal lan filem-filem asing utawa telenovela.

                                               

Grega Žemlja

Grega Žemlja inggih punika tiyang petenis saking Slovenia. Piyambakioun sampun ménangakén gangsal gelar tunggal lan sétunggal gelar ganda ing ATP Challenger Tour. Ing taun 2012, piyambakipun ngayuh ubengan kaping tiga AS Terbuka lan manawi peteni ...

                                               

Zendaya

Zendaya Maree Stoermer Coleman, dikenal kanthi jeneng Zendaya, dhèwèké iku penari, penyanyi, lan paraga wédok saka Amérika. Ing taun 2010 dhèwèké mbintangi sitkom Disney Channel judhulé Shake It Up minangka Rocky Blue. Dhèwèké uga mbintangi filem ...

                                               

Álvaro Negredo

Álvaro Negredo Sánchez ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Spanyol kang main kanggo klub Sevilla FC ing posisi striker.

                                               

Álvaro Pereira

Álvaro Daniel Pereira Barragán ya iku juru main bal-balan Uruguay sing main kanggo klub F.C. Internazionale.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →