ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 96




                                               

BtoB

BtoB inggih punika pitu anggota vokal grup jaler-jaler saking Koréa kidul. punika dumadi ing Cube DC, sub-label saking Cube Entertainment. punika debut ing tanggal 22 Maret 2012 ing acara musik M! Countdown kaliyan mbetaaken kalih lagu.

                                               

Direktorat Jenderal Perimbangan Kauangan Kamentrian Kauangan Indonesia

Direktorat Jenderal Perimbangan Kauangan inggih punika salah satunggaling eselon I ingkang mapan wonten ing ngandhap Kamentrian Kauangan Indonesia ingkang gadhah tugas kanggé nrumusaken saha nindakaken kabijakan lan standardisasi taknis ing babag ...

                                               

Gezer

Gezer inggih punika asma sebuah kutha Kanaan kuna, ingkang kapéngkér ugi punika sebuah karajan, ingkang dipunsébat ing Alkitab Ibrani utawi Perjanjian Lama ing Alkitab Kristen. Tel Gezer, sapunika mnéika panggénan arkelogi ingkang wigati manggèn ...

                                               

Masjid Jami Sungai Banar

Masjid Jami Sungai Banar ya iku masjid tuwa dhéwé ing Kalimantan Selatan kang manggon ing tepi Sungai Nagara, sakiwa-tengené 3 km saka Amuntai, Kabupatèn Hulu Sungai Utara, tepat é ing désa Jarang Kuantan, kacamatan Amuntai Selatan.

                                               

Natrium Klorida

Natrium Klorida uga diwastani uyah utawa halit ya iku senyawa kimia kang duwé rumus molekul NaCl. Senyawa iku duwé prabawa salinitas segara lan banyu ekstraselular ing organisme multiselular. Dadi komponen utama ing uyah, natrium klorida uga digu ...

                                               

Ransomware

./Locked By AhmaaadGanss Loveu_Saaa Ransomware ya iku sejenis malware kang bisa nyerang komputer utawa télpon sèlulèr ponsèl. Penyerang bakal nglakokaké ènskripsi ing data komputer utawa posel panggua. Malware iki bisa nyolong data pengguna, ngeh ...

                                               

Saab Gripen

Saab JAS 39 "Gripen" ya iku pesawat tempur saka Swèdhen kang diprodhuksi déning Saab. Pesawat iki didol déning perusahaan Gripen International, salah sijiné joint venture antara Saab lan BAE Systems. Pesawat iki wis dienggo déning angkatan udara ...

                                               

STAIN Jember

Sekolah Tinggi Agama Islam Negeri Jember atau STAIN Jember ya iku Perguruan Tinggi Agama Islam Negeri di Jember provinsi Jawa Timur, Indonesia. STAIN Jember didirikan berdasarkan pada Surat Dudutan Présidhèn Nomor 11 Tanggal 21 Maret 1997 bertepa ...

                                               

The Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers ya iku grup musik utawa band rock ingkang asalé saka kutha California didamel kaliyan Anthony Kiedis, bassist Michael Balzary, almarhum gitaris Hillel Slovak, vokalis lan drummer Cho Laws, lan uga drummer Jack Irons rikala t ...

                                               

XL Airways

XL Airways punika sebuah maskapé penerbangan charter ingkang berbasis ing Crawley, Britania Raya, lan punika péranganing XL Leisure Group. XL Airways punika merek dagang kanggé XL Airways UK Limited. XL Airways nyèdiakèn penerbangan jarak cèkak l ...

                                               

Yokohama Landmark Tower

Yokohama Landmark Tower inggih punika gedung pencakar langit ingkang wonten ing Minato Mirai 21, Yokohama, Jepang. Landmark Tower punika gedung paling inggil ing Jepang saking taun 1993. Gedung punika kaginakaken minangka kantor, hotèl, lan mal. ...

                                               

30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars ya iku band rock alternatif saka Los Angeles, Amérika. Band iki digawé rikala taun 1998 déning Jared Leto karo Shannon Leto. Band iki uga duwé album 3, ya iku "30 Seconds to Mars", "A Beautiful Lie", lan "This Is War". Band iki ...

                                               

Abdullah Gymnastiar

PTKSI Institut Teknologi Bandung ITB, Bandung, Jurusan Teknik Elektro D-3 PAAP Pandhidhikan Ahli Administrasi Perusahaan Unpad. Fakultas Teknik Universitas Jenderal Achmad Yani Unjani, Bandung Pendidikan keagamaan di Pondok Pesantren Miftahul Hud ...

                                               

Acep Syahril

Acep Syahril ingkang miyos wonten ing Kuningan, Jawa Kulon, 25 November 1963 inggih punika salah satunggaling sastrawan Indonéesia ingkang yuswanipun 49 taun sapunika. Sapunika dalemipun wonten ing blok Senerang Désa Sudikampiran, Indramayu, Jawi ...

                                               

Ade Namnung

Syamsul Effendi utawi misuwur kanthi paraban Ade Namnung inggih punika pelawak lan presenter Indonesia. Ade Namnung misuwur minangka salah satunggalipun pangisi acara Tawa Sutra ing stasiun televisi swasta antv, sareng kaliyan Steny Agustaf, Rube ...

                                               

Aerosmith

Aerosmith ya iku grup musik aliran rock misuwur saka Amérikah Sarékat. Nanging, kaping pisan digawé nalika ing Boston, Massachusetts, ora ana anggota band sing saka kutha iku. Steven Tallarico, Joe Perry, lan Tom Hamilton uga kapethuk ing kutha S ...

                                               

Agus Harimurti Yudhoyono

Mayor Inf Agus Harimurti Yudhoyono, M.Sc., MPA ya iku anan pambarepe Susilo Bambang Yudhoyono lan Kristiani Herrawati. Agus krama karo Annisa Larasati Pohan, SE, MM ing taun 2005, lan duwé sawijining putri kanthi aran Almira Tunggadewi Yudhoyono.

                                               

Ahli Fiqir

Ahli Fiqir ya iku kelompok penyanyi aliran hip-hop Melayu kang kawentar ing negara Melayu kaya déné Malaysia, Singapura, lan Indonésia. Kelompok iki dumadi saka patang wong anggota. Sejarahé Ahli Fiqir iki asalé saka Singapura lan diuripi déning ...

                                               

Ahmad Taufik

Ahmad Taufik yaiku juru warta saka koran Indonesia sing dikenal kaliyan tulisan artikel-artikel kritik ing koran tempo kanggo mantan prèsidèn Indonesia Suharto.Taufik lair ing kutha Jakarta tanggal 12 Juli 1965 lan séda ing tanggal 23 maret 2017. ...

                                               

Alain Robbe-Grillet

Alain Robbe-Grillet ya iku penulis novèl roman saka Prancis. Novel-novel Robbe-Grillet kalebu jinis nouveau roman kapisan. Trilogi novel Robbe-Grillet Les Gommes Setip, Le Voyeur Maling, lan La Jalousie Cemburuan ya iku novel-novel sing wani ngal ...

                                               

Alan Moore

Alan Moore ya iku juru tulis, mligi juru tulis komik. Pakaryane kang kondhang ya iku Watchmen, V for Vendetta, lan From Hell. Punjul telung puluh taun dhèwèké makarya komik, saka pahlawan super ing Jack the Ripper benjur ing erotika. Swamp Thing, ...

                                               

Alan Shearer

Alan Shearer, CBE, DL ya iku pamain bal-balan Inggris kang uwis pénsiun. Dhèwèké dadi striker ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Liga Utama Inggris kanggo klub Southampton, Blackburn Rovers, Newcastle United lan tim nasional Inggris. Dhèwèké ...

                                               

Alter Bridge

Alter Bridge ya iku Rock band ingkang wiwitan asal saka kutha Orlando, Florida. Band iki didamel déning saka anggota-anggota Creed ya iku Mark Tremonti, Brian Marshall, Scott Phillips lan Myles Kennedy ingkang asalé saka band The Mayfield Four. A ...

                                               

Angels and Airwaves

Angels and Airwaves utawa AVA ya iku band ingkang madeg ing taun 2004. Band iki dipundamel déning Thomas Matthew DeLonge, amarga DeLonge sampun medal saka Blink 182 rikala iku. Blink 182 ngaturake bubar kanthi wayah ingkang boten dipuntemtokaken ...

                                               

Aqsa Sutan Aswar

Aqsa Sutan Aswar ya iku atlet jètski saka Indonesia. Aqsa miwiti mèlu ing pasang giri internasional Asian Beach Games 2010. Nanging, gélar juara donya kapisan dicekel pas dhèwèké mèlu Kejuaraan Canadian Watércross Nationals ing Belle River, Ontar ...

                                               

Andrea Arnold

Andrea Arnold, OBE inggih punika salah satunggalipun pandamel filem lan tilas juru paraga saking nagari Inggris. Namanipun misuwur lumantar kiprahipun ing jagat filem, ingkang naté nampi bebungah saking Academy Award lumantar filem cekak pakaryan ...

                                               

Arturo Michelini

Arturo Michelini iku sawijining politikus Italia lan Sekretaris Gerakan Sosial Italia. Sawijining pejabat partai nalika fasisme Italia lan veteran perang, Michelini muncul minangka salah siji saka rong tokoh utama ing MSI nalika taun 1950-lan 196 ...

                                               

Auguste Comte

Auguste Comte utawa Isidore Marie Auguste François Xavier Comte ya iku filsuf saka Perancis kang dikenal amarga nepangaké babagan ngèlmu sosiologi sarta aliran positivisme. Lumantar prinsip positivisme, Comte yasa dhasar kang digunakaké akadhemis ...

                                               

Avenged Sevenfold

M. Shadow vokal Zacky Vengeance gitar Arin Ilejay drum Johnny Christ bass Synyster Gates lead gitar Avenged gadhah 2 mantan personil inggih punika: Dameon Ash kaliyan Justin Sane. Ing tanggal 28 Dhésèmber 2009, drummer saking Avanged The Reverend ...

                                               

Ayatrohaedi

Ayatrohaedi ingkang miyos wonten ing Jatiwangi, Majalengka tanggal 5 Dhésèmber 1939 saha séda wonten ing Sukabumi tanggal 18 Pebruari 2006 inggih punika salah satunggaling sastrawan Indonésia mliginipun karya ingkang dpunasilaken inggih kaserat m ...

                                               

Benazio Rizki Putra

Benazio Rizki Putra lair ing Jakarta, Indonesia, 3 Fèbruari 1990; umur 31 taun, akrab dijeluk Bena utawa Benakribo, ya iku pawongan narablog asal Indonesia. Bena dikenal minangka narablog kang nulis babagan kadadéan padinan kang dialaminé, uga ba ...

                                               

Alexis Bouvard

Alexis Bouvard inggih punika astronom saka Perancis. Piyabakipun kondhang amargi naté ngamati ketidakbiasaan gerak planit Uranus kaliyan ngusulaken kawontenan planit kaping wolu wonten ing Tata Surya.

                                               

Butet Kartaredjasa

Butet Kartaredjsa iku seniman kang duwé kaprigelan ing donya seni pertunjukan lan Seni Lukis. Sadurungé ing teater Butét tau dadi sketser lan tukang nulis freelance kanggo prakara-prakara sosial budaya ing koran lokal utawa nasional, kaya ta: KR, ...

                                               

Bz

Bz inggih punika duo hard rock Jepang ingkang kaprang saking Tak Matsumoto lan Koshi Inaba. Duo punika dipunkontrak labl rekaman Vermillion Records, anak perusahaan Being. Ngantos sapunika, Bz sampun ngrilis 41 singel lan 23 album ingkang sedaya ...

                                               

Cake (band)

Cake ya iku band sing gawé aliran alternatip rock asalé saka kutha Sacramento, California, Amérikah Sarékat. Cake iku uga band sing umuré wis 21 taun. Wis ganti personil kaping enem. Band iki saiki ana ing formasi anyar, ya iku John McCrea, trump ...

                                               

Candies

Candies dikenal dadi misuwur Jepang pita wiwit 1973. Ing 1977, senadyan kuwat popularitas, Candies dumadakan announced kang leren. Ing konser Final ana warta amba ing Jepang.

                                               

Chanyeol

Park Chan-yeol, langkung dipunmangertosi minangka mononim Chanyeol inggih menika rapper, penyanyi, ingkang nyerat lagu, lan aktor Korea Kidul. Piyambakipun menika kalebet anggota saking grup penyanti jaler Tiongkok-Korea Kidul EXO lan sub kelompo ...

                                               

Chaterine Keener

Catherine Ann Keener ya iku paraga filem saka Amérikah Sarékat. Dhèwèké wis kaping pindho nampa nominasi ing pangaji Academy Award lumantar kategori Paraga Pandhukung Apik Dhéwé, nalika maragakaké minangka Maxine Lund ing filem Being John Malkovi ...

                                               

Chunji

ChunJi dhèwèké iku anggota saka grup boyband saka Koréa Kidul Teen Top bebarengan karo C.A.P, L.Joe, Niel, Ricky, lan ChangJo dinaungi deneng TOP Media kang diadekaké déning salah sijiné personil Shinhwa Andy Lee ning taun 2010. ChunJi bebarengan ...

                                               

Cimorelli

Cimorelli ya iku grup musik yang populer ing YouTube lan nandatangani kontrak karo label Universal Music Island. Cimorelli kapereng saka nem paseduluran, Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren, lan Dani. Gaya nyanyine akèh gunakake a capella lan ...

                                               

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan lair 6 Oktober 2002 wonten Kishinev, Moldova. Penyanyi saking Moldova-Romania, Pavel Stratan inggih punika bocah paling alit kang sukses komersial dados penyanyi ing taun 2006 kanthi album La Vârsta De Trei Ani. Cleopatra pikant ...

                                               

Cok Simbara

Ucok Hasyim Batubara utawi langkung misuwur kanthi asma Cok Simbara inggih punika salah satunggalipun aktor Indonésia. Sejatosipun sampun awit taksih alit Ucok sampun tepang kaliyan jagad akting, salajengipun sasampunipun lulus SMA ing taun 1973 ...

                                               

Coldplay

Coldplay ya iku band rok saka Inggris kawangun ing taun 1996 déning vokalis uga keyboardis Chris Martin lan gitaris Jonny Buckland ing University College London. Sawisé kawangun ing jeneng Pectoralz, Guy Berryman gabung ing grup iki dadi bassis b ...

                                               

Creed (band)

Creed didamel ing kutha Tallahassee, Florida nalika taun 1995 nganggo asma kapisan Naked Toddler rikala Stapp lan gitaris Mark Tremonti, damel lagu lan dolan bareng. Banjur piyambake nyuwun pitulung marang Brian Marshall kanggo ngisi bass lan dru ...

                                               

D. Zawawi Imron

D. Zawawi Imron lair ing désa Batang-batang, Kabupatèn Sumenep, Piyambakipun wiwit misuwur ing pakempalan sastra Indoésia wiwit wontenipun Temu Penyair 10 Kutha wonten ing Taman Ismail Marzuki, Jakarta nalika taun 1982. Sasampunipun rampung Sekol ...

                                               

Daniel Dhakidae

Daniel Dhakidae ya iku, kolomnis, pengamat pulitik, lan pengamat pèrs. Dhèwèké lair ana Toto-Wolowae, Ngada, Flores, ing 22 Agustus 1945. Dhèwèké ya iku salah siji wong sing ngedhegaké Yayasan Tifa lan naté njabat Dewan Pengarah yayasan. Dhèwèké ...

                                               

Demian Aditya

Aditya Prambudhi, langkung misuwur kanthi nama Demian. Demian Aditya punika salah satunggaling illusionist Indonésia. Demian punika putra pambajeng saking sadulur ingkang cacahipun kalih. Damian Aditya wiwit sinau sulap nalika yuswanipun nembé 10 ...

                                               

Devano Danendra

Devano miwiti pagawéyané minangka pemain pilem ing 2018 kanthi mbintangi filem Nathan Dear: Hello Salma minangka Ridho.

                                               

Dian Khrisna

Dian Khrisna lair ing Jakarta, 26 Novèmber 1977; umur 43 taun) ya iku Putri Indonésia taun 2003, dhèwèké olèh bebungah dadi Putri Indonésia sawisé ngalahaké 35 kontèstan saka kabèh laladan ing Indonésia. Dhèwèké iku wanita kang olèh gelar Putri I ...

                                               

Sacha Distel

Alexandre Sacha Distel ya iku juru main gitar lan penyanyi saka Perancis kang misuwur lumantar lagu-lagu hits cover version kang éntuk pangaji Academy Award, Raindrops Keep Falling on My Head, Scoubidou, lan The Good Life. Dhèwèké naté nampa Chev ...