Back

ⓘ Sularso




Sularso
                                     

ⓘ Sularso

Soelarso, iku Gubernur Jawa Wétan périodhe 1988-1993. Dhèwèké diangkat dadi Gubernur Jawa Wétan nggantèkaké Wahono.

                                     

1. Tlar donya

Soelarso tilar donya tanggal 20 Dhésèmber 2011, jam 20.05 ing Omah Sakit Darmo Surabaya amarga ngalami gagal ginjel. Dhisin dikubur ing Taman Makam Pahlawan Kalibata, Jakarta.

                                     
  • Pdt. Dr. Sularso Sopater, M.Th. lair ing Yogyakarta, 9 Mèi 1934 umur 86 taun inggih punika salah satunggalipun pangarsa ing kalangan agama Kristen