Back

ⓘ U-kiss




U-kiss
                                     

ⓘ U-kiss

U-Kiss punika boyband saking Negeri Ginseng, Koréa. U-Kiss punika singkatan saking Ubiquitous Korean International Idol Super Star. U-Kiss punika boyband ingkang kapendet saking audisi ingkang dianaaken NH Media. U-Kiss debut ing taun 2009. Anggotanipun U-Kiss punika: Soohyun, Kiseop, Eli, Kevin, Dongho, Hoon, lan AJ. Kalih ingkang terakhir punika anggota anyar U-Kiss. Sajake, anggotanipun U-Kiss onten Alexander lan Kibum, nanging bocah loro kae metu saking U-Kiss taun 2011. Banjur digantekake Hoon lan AJ. U-Kiss sampun gadah 3 album, inggih punika: Only One, Neverland, lan Collage.

                                     

1. Album

U-Kiss inggih gadah mini album, ana:

  • 2008: New Generation
  • 2009: Bring It Back 2 Old School
  • 2009: ContiUKiss
  • 2010: Break Time
  • 2012: DoraDora
  • 2011: Bran New Kiss
  • 2012: The Special To Kiss Me
  • 2012: Stop Girl