Back

ⓘ Montor mabur patroli




                                               

ATR 42

ATR 42 iku salah siji montor mabur penumpang régional let cedhak kanthi mesin twin-turboprop kang digawé déning perusahaan montor mabur Prancis, ATR. Jeneng "42" asalé saka gunggung kapasitas kursi antarané 40 nganti 50. Montor mabur iki dikembangaké luwih lanjut dadi ATR 72. Montor mabur iki diprodhuksi nalika taun 1981 lan mabur kaping pisanané nalika tanggal 16 Agustus 1984.