Back

ⓘ Clube de Regatas do Flamengo




Clube de Regatas do Flamengo
                                     

ⓘ Clube de Regatas do Flamengo

Flamengo, uga dikenal minangka Mengo, yakuwi salah siji klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan duwé markas ing kutha Rio de Janeiro. Klub iki didhegaké ana ing taun 1895.

                                     

1. Prestasi

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu 1980, 1982, 1983, 1987, 1992, 2009, lan Piala Brasil kaping papat 1990, 2006. Flamengo dadi juwara taun 1981 Intercontinental Cup sawisé ngalahaké Liverpool Football Club ing final kanthi skor 3-0.