Back

ⓘ Filem 1998




                                               

The Prince of Egypt

The Prince of Egypt: tegesé Sang Pangéran saka Mesir) iku sawijining filem animasi Amérikah Sarékat sing dirilis taun 1998. Film iki dibabar déning DreamWorks Animation lan awujud sawijining filem drama lan semi sajarah. Film iki ya iku sawijining sadhuran saka Kitab Pangentasan lan nyritakaké kauripané Nabi Musa saka kawiyosané, nalika dadi Pangéran Mesir lan nalika nggiring kaum Bani Israil metu saka Mesir. Film iki disutradarani Brenda Chapman, Simon Wells lan Steve Hickner. Film iki ndarbèni lagu-lagu sing ditulis déning Stephen Schwartz lan dikomposisi déning Hans Zimmer. Para paragan ...

                                     

ⓘ Filem 1998

  • ya iku filem animasi petualangan saka Amérika taun 1998 kang diprodhuksi déning Walt Disney Feature Animation kanggo Pictures Walt Disney. filem kasebut
  • Rugrats Movie ya iku filem komédi - animasi saka Amérikah Sarékat taun 1998 sing adhedhasar sèri animasi Nickelodeon Rugrats. Filem iki disutradarani déning
  • minangka Muhammad Ali Jinnah, pendiri Pakistan ing filem Jinnah 1998 Lee wis main ing 266 filem wiwit taun 1948, lan olèh gelar Knight Bachelor utawa
  • Verbinski lan dibintangi Naomi Watts. Filem iki gawéan ulang saka filem horor Jepang taun 1998 Ring, kang dhedhasar novèl Ring kaanggit déning Koji Suzuki
  • luwih akrab ingaran filem animasi, iku filem minangka asil pangolahan gambar tangan saéngga dadi gambar sing obah. Wiwitané, filem animasi digawé saka
  • Verbinski lan dibintangi Naomi Watts. Filem iki gawéan ulang saka filem horor Jepang taun 1998 Ring, kang dhedhasar novèl Ring kaanggit déning Koji Suzuki
  • Sarékat. Adam Sandler lumrahé main filem - filem komedi utawa lawak. Dhèwèké tau main antarané filem The Wedding Singer 1998 Punch - Drunk Love 2002 Spanglish
  • tukang gawé naskah, prodhuser filem saka Indonésia. Dhèwèké metu kang pisanan dadi sutradara filem Kuldésak ing taun 1998 Lulusan SMA Labschool Jakarta
  • ingkang kaping 135 utawi 136 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1998 - Karusuhan ageng wonten Jakarta ngantos tanggal 15 Mèi pungkasanipun dados
  • aktor filem ingkang kawéntar wonten ing Filipina. Piyambakipun njabat minangka Présidhèn Filipina ingkang angka 13 wonten ing periode 30 Juni 1998 - 20 Januari
  • Anastasia iku sawijining filem animasi musikal Amérikah Sarékat weton taun 1997 produksi déning Fox Animation Studios lan didistribusèkaké déning 20th
  • Past 1998 documentary narrator Sliding Doors 1998 Great Expectations 1998 Hush 1998 A Perfect Murder 1998 Shakespeare in Love 1998 The
  • Ingkang maragani filem punika antawisipun Cate Blanchett, Ralph Fiennes, Ciarán Hinds, lan Tom Wilkinson. Surya Maret 1998 filem niki masuk nominasi