Back

ⓘ Dhaftar désa ing Aust-Agder




                                     

ⓘ Dhaftar désa ing Aust-Agder

  • Statistics Norway 1 January 2005. "Kart over tettsteder og sentrumsområder" PDF ing basa Nurwègenn. CS1 dandani: Basa ora kaweruhan link
  • Falling Rain Genomics, Inc. 2004. "Directory of Cities and Towns in Aust-Agder Fylke, Norway". Global Gazetteer Version 2.1. Diarsip saka sing asli ing 2007-04-06. Dibukak ing 2006-10-18.
  • Meteorologisk Institutt. "Weather" ing basa Nurwègenn. Dibukak ing 2009-03-17. CS1 dandani: Basa ora kaweruhan link
  • Statens kartverk 1996. Kunnskapsforlagets store Norgesatlas. Oslo: Kunnskapsforlaget. ISBN 978-82-573-0746-2.
  • Statistics Norway 1 January 2005. "Urban settlements. Population and area, by municipality".
  • Statens kartverk 2003. "Map service Kvasir" ing basa Nurwègenn. Dibukak ing 2006-10-18. CS1 dandani: Basa ora kaweruhan link
  • Stoverud, Henning 2001. "Postal code search" ing basa Nurwègenn. Dibukak ing 2006-03-31. CS1 dandani: Basa ora kaweruhan link