Back

ⓘ Film Indonésia taun 2002




                                               

Ada Apa dengan Cinta? 2

Ada Apa dengan Cinta? 2 ya iku sawijining filem Indonésia digawé Mil Productions sing dadi sekuel saka Ada Apa dengan Cinta? sing digawé nalika taun 2002. Filem iki ditontonaké Indonésia wiwit taun 28 April 2016. Filem iki isih diparagani paraga film sadurungé, Dian Sastrowardoyo minangka Cinta lan Nicholas Saputra minangka Rangga. Filem iki kasil éntuk 3.6 yuta sing nonton lan dadi film Indonesia kaloro taun 2016 akèh dhéwé. Kajaba iku, kasuksesan iki uga dadi ngluwihi prestasi saka filem kang kawitan.

                                     

ⓘ Film Indonésia taun 2002

  • perfileman internasional Asia Pacific Film Festival taun 2002 lan uga ing Palm Springs International Film Festival taun 2003. Ing wiwitan carita, nalika jaman
  • ingkang saé piyambak ing Festival Film Internasional Singapura 2002 lan Festival Film Asia ing Deauville, Perancis 2002 TK: Don Bosco SD: SD Strada Van
  • Fakultas Teknik Universitas Indonésia Nicholas angsal nominasi dados aaktor ingkang saé piyambak ing Festival Film Indonésia taun 2004 kanggé peranipun ing
  • Bendera iku filem Indonésia kang dibabar ing taun 2002 Filem iki disutradarani Nan Achnas lan dibintangi Hafidz Khoir, Nuansa Jawadwipa, Wina Hendrawan
  • iku aktris Indonésia kang jenenge wiwit dikenal sawisé main filem Ada Apa Dengan Cinta? AADC ing taun 2002 lan kadhapuk dadi Karmen. Film iku dadi filem
  • Ing wiwitanipun taun 2000, Nia damel perusahaan filem independen Kalyana Shira Film Nia lajeng dados sutradara filem Ca Bau Kan 2002 ingkang dipunanngkat
  • iku produsèr lan sutradara Indonésia kang dikenal ing manca nagara. Garin iku kalebu sutradara kang kréatif lan produktif. Film - filem garapané wis akèh kaya
  • Nalika taun 2005, lumantar filem Brownies, Marcella bisa éntuk penghargaan Ingkang maragani Utama Wanita Terbaik ing ajang Festival Film Indonésia Saiki
  • Pilihan ndadékaké Cornelia Agatha éntuk penghargaan saka Forum Film Bandung FFB 2002 dadi Aktris Terpuji. Lia nikah karo Sony Lawlani nalika tanggal
  • Barat nalika taun 2002 saha Finalis Putri Indonesia 2002 Asma Zora Vidyanata wiwit misuwur nalika akting dados finalis Putri Indonésia 2002 Sasampunipun