Back

ⓘ Pesta Olahraga Asia Tenggara 2013




                                     

ⓘ Pesta Olahraga Asia Tenggara 2013

Pista Ulah raga Asia Tenggara XXVII kang ditindakaké ing Naypyidaw, kutha krajan anyar ya iku Myanmar.

Dhewan Federasi Pista Ulah raga Asia Tenggara ngadakake rerembugan ing Jakarta tanggal 31 Mèi 2010 lan kanthi mufakat mutusaké lan mènèhi kapercayaan hak panyelenggaraan SEA Games XXVII déning Komite Olimpiade Myanmar.