Back

ⓘ Persik Kediri




Persik Kediri
                                     

ⓘ Persik Kediri

Persatuan bal-balan Indonésia Kediri yaiku klub bal-balan Indonésia kang mapan ing Kediri, Jawa Wétan. Tim iki duwé kandhang ing Stadion Brawijaya lan dijuluki Macan Putih. Persik Kediri wiwit main ing Divisi Utama Liga Indonésia taun 2003. Klub iki diadegaké taun 1950. Ora dingerteni tanggal lan bulan adegé klub iki, nanging para fanse ngrayakaken ulang taun Persik Kediri saben tanggal 19 Mèi.

                                     

1. Pemain

Pemain dhedhasar skuat ing turnamen Inter Island Cup 2014

Skuat saikine

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

                                     

2. Prestasi ing Liga Indonésia

  • 2002- Juara Divisi Satu promosi ke Divisi Utama Liga Indonésia
  • 2006- Juara Divisi Utama
  • 2013-Peringkat katiga Divisi Utama promosi ke Liga Super Indonésia
  • 2003- Juara Divisi Utama
  • 1999/2000 Divisi Dua, Juara promosi ke Divisi Satu Liga Indonésia
                                     
  • Indonésia 2009.Sadurungé nangani Persebaya panjenengané uga ngarsiteki Persik Kediri Argo Manunggal Sawunggaling AMS Kepanjen 1986 - 1987 Gajayana Malang
  • naté mbela klub bal - balan Deltras Sidoarjo, Persija Jakarta, kaliyan Persik Kediri Sapunika Budi Sudarsono main ing klub Sriwijaya FC. Sakpurnanipun Liga
  • Bogor 1999 - 2000 Persikabo Bogor 2000 - 2005 Persija Jakarta 2005 - 2008 Persik Kediri 2008 - sapunika Persija Jakarta 1995 Piala Asia U - 16 1995 Pelajar ASEAN
  • 2002 - 2003: Persebaya Surabaya 2004 - 2008: Persija Jakarta 2008 - 2009: Persik Kediri 2009 - 2010: Persisam Samarinda 2010 - Sekarang: Persipura Jayapura 2004 - Sapunika:
  • nalika Arema tanding nglawan Persik kediri tanggal 16 Januari 2008. Tetandhingan iku kudu distop ing menit ke - 71 nalika Persik unggul 2 - 1 saka Arema. Para
  • Sriwijaya FC won 2 - 1 on aggregate. First game - - - - Second game - - - - Persik Kediri won 5 - 4 on aggregate. First game - - - - Second game - - - - Arema Indonesia
  • Makassar Persijap Jepara Bontang FC Persebaya Surabaya Persisam Samarinda Persik Kediri Pelita Jaya Jawa Barat Persitara Jakarta Utara Format kompetisi nganggo
  • Soeprapto dalanan Stadion Brawijaya Dalan iki dadi punjering suporter PERSIK Persatuan Sepak Bola Kadhiri Kadhiri. Pèrènging dalan iki dikebaki toko
  • Grup VI Divisi I Liga Indonesia 1 Persid Jember 3 3 0 0 7 - 0 9 Qualified 2 Persik Kendal 3 1 0 1 2 - 2 3 Qualified - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  • Gestra Persatu Tuban, Persem Mojokerto, Perssu Sumenep Grup C: Triple S Kediri Mitra Bola Utama Sidoarjo, Tulungagung Putra, Persemag Magetan Babak II