Back

ⓘ Gawang




                                               

Begawi adat lampung

Tahap pertimbangan khusus Upacara meghwatin minangka patemon warga pribumi kanggo nemtokake manawa ana wong sing cocog kanggo nindakake Pepadun Cakak. Ing kasus iki, biaya sing dienggo kalebu biaya pengadilan sing diarani galang silo, jumlah sing wis ditemtokake adat. Uga mateni kewan kebo kanggo ngliwati punyimbang kanthi undhangan. 3. Panggung nyebarake undhangan Ngundang Uleman nduwe tata cara khusus yaiku nalika ngirim undhangan kudu nggawa dodol, kue lan dhuwit sing dibungkus gawang utawa sewu kain kanggo saben taler liwat pimpinan adat masing-masing. 4. Tahap implementasine Tahap nge ...

Gawang
                                     

ⓘ Gawang

Hurdles iku sawijining alangan digawé déning manungsa utawa alam. Ing donya ulah raga lan atletik utawa equestrian game iki racaké hurdles kudu liwati karo mlumpat. Ing game bal-balan bal, ing nggunakaké gol wigati banget ing game, amarga goal punika piranti kanggo nemtokake gol ora perduli warni punika kicked utawa disundulkan kanggo goal.