Back

ⓘ Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Kapuloan Riau




                                     

ⓘ Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Kapuloan Riau

Ing ngisor iki kapacak Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Kapuloan Riau sing kabawah Kementerian Pendidikan Nasional Indonesia. Pratélan iki ora kalebu pawiyatan luhur Islam swasta sing kabawah Kementerian Agama Indonesia.

                                     

1. Universitas

  • Universitas Karimun, Tanjung Balai Karimun
  • Universitas Internasional Batam, Batam
  • Universitas Batam, Batam
  • Universitas Putera Batam, Batam
  • Universitas Riau Kepulauan, Batam
                                     

2. Sekolah Tinggi

  • Sekolah Tinggi Ilmu Keséhatan Hang Tuah, Tanjungpinang
  • Sekolah Tinggi Teknologi Indonésia Tanjungpinang, Tanjungpinang
  • Sekolah Tinggi Agama Islam Natuna, Natuna
  • Sekolah Tinggi Ilmu Ékonomi Ibnu Sina, Batam
  • Sekolah Tinggi Ilmu Komunikasi International Gurindam Archipelago, Tanjungpinang
  • Sekolah Tinggi Ilmu Sosial dan Ilmu Pulitik Bunda Tanah Melayu, Lingga
  • Sekolah Tinggi Teologi Injili Indonésia, Batam
  • Sekolah Tinggi Teologi Calvary, Batam
  • Sekolah Tinggi Agama Islam Sultan Abdurrahman Kapuloan Riau, Tanjungpinang
  • Sekolah Tinggi Teknik Batam, Batam
  • Sekolah Tinggi Ilmu Sosial dan Ilmu Pulitik Raja Haji, Tanjungpinang
  • Sekolah Tinggi Ékonomi Pembangunan, Tanjungpinang
  • Sekolah Tinggi Agama Islam Ibnu Sina, Batam
  • Sekolah Tinggi Ilmu Ékonomi Bentara Persada Batam, Batam
  • Sekolah Tinggi Pariwisata Sahid Bintan, Bintan
  • Sekolah Tinggi Ilmu Ékonomi Cakrawala, Karimun
  • Sekolah Tinggi Agama Islam Miftahul Ulum, Tanjungpinang
  • Sekolah Tinggi Ilmu Keséhatan Karimun, Karimun
  • Sekolah Tinggi Teknik Ibnu Sina, Batam
  • Sekolah Tinggi Teknik Bentara Persada Batam, Batam
  • Sekolah Tinggi Manajemen Informatika dan Komputer Putera Batam, Batam
  • Sekolah Tinggi Ilmu Ékonomi Batam, Batam
                                     

3. Akademi

  • Akademi Akuntansi Tanjung Pinang, Tanjungpinang
  • Akademi Kebidanan Anugerah Bintan Tanjungpinang, Tanjungpinang
  • Akademi Basa Asing Putera Batam, Batam
  • Akademi Basa Asing Tanjung Pinang, Tanjungpinang
  • Akademi Keperawatan Mitra Bunda Persada, Batam
                                     
  • mengaruhi kalulusan siswa. Lulusan SMA bisa nerusaké pendidikan ing jenjang pawiyatan luhur utawa langsung nyambut gawé. Pelajar SMA lumrahé umur 15 - 18 taun
  • nagari ing tingkat provinsi, sing nganakaké pendhidhikan sing ngebaki kriteria 7 K. Ing sekolah iki, tingkat keberhasilan mlebu menyang pawiyatan luhur nggayuh
  • Bengkulu BAZNAS Provinsi Lampung BAZNAS Provinsi Kapuloan Bangka Belitung BAZNAS Provinsi Kapuloan Riau BAZNAS Provinsi Jakarta BAZNAS Provinsi Yogyakarta