Back

ⓘ Folha de S. Paulo




                                     

ⓘ Folha de S. Paulo

Folha de S. Paulo ya iku ariwarti Brasil kang diadegaké ing taun 1921 kanthi jeneng Folha da Noite lan diterbitake ing São Paulo déning Empresa Folha da Manhã.

Ariwarti iku punjere Grupo Folha, konglomerat kang uga ngendalikake UOL Universo Online, portal internet kondhang ing Brasil; koran Agora São Paulo ; lembaga polling Datafolha; penerbitan Publifolha; jejak buku Três Estrelas; perusahaan percetakan Plural; lan, ing sajeroning usaha patungan karo grup Globo, harian bisnis Valor, antarané perusahaan liya.

                                     

1. Pranala njaba

  • Folha Online ing basa Portugis
  • Folha Online - Surat kabar online berbasa Inggris ing basa Inggris
  • MAC-Morpho.
  • Versi ponsel ing basa Portugis
  • Folha de S.Paulo versi cetak ing basa Portugis

Cithakan:Koran-Brasil-stub

                                     
  • dhéwé ing Brasil. O Estado de S Paulo duwé sirkulasi gedhé dhéwé kapindho ing São Paulo mung ing mburi Folha de São Paulo lan sirkulasi gedhé dhéwé
  • 29, 2011. Filme da série Boa Sorte, Charlie já tem data de estreia Folha de S Paulo Dibukak ing December 3, 2011. Turn It Up Disney Channel