Back

ⓘ A.C. Cesena




A.C. Cesena
                                     

ⓘ A.C. Cesena

A.C. Cesena ya iku nama tim bal-balan Italia. Minangka duwé basis ing Cesena, Emilia-Romagna. Tim iki madeg ing taun 1940 kanthi migunakaké warna kostum utama ireng-putih.

                                     

1. Sajarah

Cesena madeg ing taun 1940, Cesena uga ngegayut Serie B ing taun 1968 lan promosi ka Serie A minangka kapisanankang kacathet ing taun 1973 déning juru main andalan kaya ta Pierluigi Cera lan Gianluigi Savoldi. Cesena mungkasake mangsa kapisanan ing Serie A kanthi manggoni paringkat 11 ing klasemen pungkasan lan nyabet paringkat ing mangsa sabanjuré.Ing mangsa 1975-1976, Cesena ngawe lan di nyaathet amarga sakabenahe pangemar lan panonton gumun amarga bisa mungkasi ing paringkat 6 lan kalebu kualifikasi ing Piala UEFA, nanging prèstasi kang ora bisa ditetahanake kara Cesena ngalami kamudunan ing mangsa sabanjuré

Sawijining promosi ka Serie A kaloro kadadéan ing taun 1981 lan ngasilaké kompetisi ing paringkat 10 kinormatan uga uncat degradasi ing taun 1983, lan netepi ing Serie B sajeroning papat taun. Sawisé menang parté play-off, Casena moncer ing Serie A tumuju mangsa 1987-1988 lan duwé kadudukan ing Serie A sajeroning papat taun tumuju ngindari hanya degradasi.

                                     

2. Skuad saiki

Per 28 Juli 2014.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Disilihake

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Cadangan

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Primavera

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Sumber:

                                     

3. Titel

  • Juara 3: 1967–68, 1997–98, 2008–09
  • Serie C/Serie C1/Lega Pro
  • Juara Play-off 1: 2003–04
  • Juara 1: 2003–04
  • Runner-up 1: 1997–98
  • Coppa Italia Serie C
  • Prima Divisione
  • Juara 1: 1940–41
  • Juara 1: 1959–60
  • Serie D
  • Promozione Regionale
  • Juara 2: 1952–53, 1956–57
                                     
  • Parma Football Club jêneng mbiyèn Parma Associazione Calcio, Parma A.C ya iku sawijing klub bal - balan Italia kang markasé ana ing Parma, Emilia - Romagna
  • paling sukses kapindho sajeroning sajarah bal - balan Italia, dadi juara Seri A kaping 18 lan Piala Italia ping lima. Klub iki diadegaké taun 1899 kanthi
  • Juventus ya iku Stadio Delle Alpi sauntara wektu dianggo bebarengan karo A.C Torino, nanging bakal rampung sawisé mangsa 2004 - 2005, sebab Torino bakal
  • Italia U. C AlbinoLeffe Ascoli Calcio 1898 Atalanta B. C U.S. Avellino A S. Bari Bologna F. C 1909 Brescia Calcio Cagliari Calcio A.C Cesena Chievo Verona
  • S.S. C Napoli yaiku tim bal - balan kang ana ing Serie A Italia sing digawé ing taun 1926, tim iku duwé situs web resmi yaiku www.sscnapoli.it, Napoli dipangajengi
  • kewarganegaraan. Kali ini, Palermo F. C hanya mengikuti 2 kompetisi ya iku Serie A dan Piala Italia. Di kompetisi ini, Palermo F. C meraih 2 kali menang dari Spal
  • Football Club Internazionale Milano S.p. A utawa luwih kaloka kanthi jeneng Inter Milan utawa jejuluk liyané il Nerazurri si biru ireng il Biscone si
  • ya iku Sampdoria. kanggo katrangan luwih jangkep, dèlok History of Genoa C F. C Klub iki diadhêkaké ana ing 7 September 1893 kanthi jênêng Genoa Cricket
  • Bergamo utawi Atalanta BC, inggih punika sawijining klub bal - balan Serie A Italia bèrbasis ing Bergamo, Lombardy. Jejuluk piyambakipun inggih punika
  • Liga Italia Serie A 1970 1 Liga Italia Serie B 2004 3 Liga Italia Serie C1 1931, 1952, 1989 1 Piala Italia Coppa Italia Serie C 1989 1 Piala Italia