Back

ⓘ Fehmarn




Fehmarn
                                     

ⓘ Fehmarn

Fehmarn iku sawijining pulo Jerman sing dumunung ing Segara Baltik utawa uga diarani Segara Wétan. Ambané pulo iki 185 km². Sing ndunungi ana 12.410 jiwa. Pulo iki kalebu praja Schleswig-Holstein.