Back

ⓘ Gen FM




                                     

ⓘ Gen FM

PT Radio Attahiriyah utawa kang kondhang kanthi jeneng Gen FM ya iku sawijining stasiun radio jaringan Mahaka Media kang duwé kantor pusat ing Jakarta. Gen FM duwé jaringan ing Jakarta kanthi frekuensi 98.7 MHz lan Surabaya kanthi frekuensi 103.1 MHz kang padha-padha duwé slogan "Suara Musik Terkini".

                                     
  • Di babagan médhia elektronik, Mahaka Media memiliki Radio Jak FM Radio Delta FM Gen FM FeMale Radio, dan Prambors sarta stasiun televisi Jak tv, dan
  • dipenyanyikan olèh SMA Negeri 1 Batam Gen FM Nasional kanthi pambuka yang dipernyanyikan oleh Shanna Shannon Jak FM Nasional kanthi pambuka yang dipernyanyikan
  • Pro 4 Radio ABC Radio VOA Radio BBC Radio Gen FM Radio Jak FM Radio Delta FM Radio Prambors Radio Hitz FM Radio RFI Combo Packs ya iku paket gabungan
  • 210oC Nitrogèn Latin nitrum, Basa Yunani Nitron ateges soda asli gen pambentukan kanthi resmi tinemu déning Daniel Rutherford ing taun 1772