Back

ⓘ Jonathan Putra




Jonathan Putra
                                     

ⓘ Jonathan Putra

Jonathan Putra iku aktor, vidéo DJ, pambiwara lan modèl Malaysia. Dhèwèké dadi pambiwara ing Channel V, sawijining stasiun télévisi darbèné 21st Century Fox.

Jonathan Putra iku blasteran China-India-Melayu.

                                     

1. Pranala njaba

  • "11 GAMBARWatak Samuel Dalam Ariana Rose Popularkan Jonathan Putra |". Beautifulnara.com. Dibukak ing 2014-04-18.
  • "Jonathan Putra - The all-new ntv7 Breakfast Show! - MSN Malaysia Entertainment". Entertainment.malaysia.msn.com. 2013-07-24. Dibukak ing 2014-04-18.
  • Nairphoto, Sangeetha 2007-09-16. "Archives | The Star Online". Thestar.com.my. Dibukak ing 2014-04-18.
                                     
  • SM - Atena menang perang nglawan tiyang Pèrsi ing Perang Maraton 1982: Jonathan Putra aktor Malaysia 1986: Emmy Rossum, aktris AS 11 September 12 September
  • Salomo Stoddard, saking wewengkon Northampton, Massachusetts. Jonathan ingkang minangka putra ingkang angka 5 saking 11 sadhèrèk kaleresan minangka ingkang
  • dan Dia sarta Siapa Takut Jatuh Cinta ingkang ugi dipunbintangi déning Jonathan Frizzy, Indra Bruggman, lan Roger Danuarta. Steve ugi naté dados bintang
  • Vokalis Genesis, lan Phil Collins penggantiné Peter Gabriel, Kenny Loggins, Jonathan Davis, david Coverdale lan liyané. Armand wiwit karieré ing donya hiburan
  • satunggaling mahasiswa sarjana ingkang makarya wonten sesarengan kaliyan David Jonathan Gross wonten ing Universitas Princeton, manggihaken kebebasan asimtot
  • individu. Tunggal Putra Tunggal Putri Gandha Putra Gandha Putri Gandha Campuran Tunggal Remaja Putra Tunggal Remaja Putri Gandha Remaja Putra Gandha Remaja
  • ingkang naté makarya minangka modhèl lan dipunparingi 1 putra lan 1 putri ingkang nama Jonathan miyos 1997 lan Laila miyos 2001 Barkas: Klinsmann di
  • Richard Linklater lan digawé dening Richard Linklater, Cathleen Sutherland, Jonathan Sehring lan John Sloss. Manuskrip film iki ditulis dening Richard Linklater
  • Martinez Cristian Gonzáles Adrián Colombo Robertino Pugliara Marcos Flores Jonathan Bauman PT Persib Bandung Bermartabat Persib Bandung duwé panggemar fanatik
  • kaping 6 kanthi masa kalungguhan 4 Maret 1825 - 4 Maret 1829. Adams yaiku putra saka Présidhèn John Adams lan Abigail Adams. John Quincy Adams lair ing