Back

ⓘ Lufthansa




                                               

Lufthansa

Deutche Lufthansa AG wujud maskapé penerbangan terbesar Ing Éropah andhedhasar jumlah penumpang kang diangkud, lan maskapé penerbangan nasional Jerman. Jeneng perusahaan asalé saka tembung Luft, lan Hansa.

                                     

ⓘ Lufthansa

  • Wina ing Schwechat, Wien - Umgebung lan dadi anak perusahaan saka Deutsche Lufthansa AG. Bebarengan karo anak perusahaan regional Tyrolean Airways Austrian
  • sekawan. 1977 - Sekawan tiyang Palestina mbajak satunggiling penerbangan Lufthansa Airlines lan nyuwun luwaripun anggota Faksi Pasukan Merah. 13 Oktober
  • penerbangan charter lan kanti jadwal, kang sebanjuré dadi pérangan saka Lufthansa lan Swiss International Air Lines. Basis mligi ya iku ing Saarbrücken
  • Airlines EasyJet Germanwings Iberia KLM LAM LTE International Airways Lufthansa Luxor Maersk Air Royal Air Maroc SAS SATA International Swiss International
  • penerbanganipun dipunbikak malih, Croatia Airlines tumas tiga Boeing 737 saking Lufthansa lan dados anggota saking International Air Transport Association IATA
  • pemegang saham ing British Midland awit 1987, ngedol sejumlah sahame marang Lufthansa amarga British Midland gabung karo Star Alliance. bmi gabung ing taun
  • sibuk kaping papat ing Jerman. Papan Anggegana Tegel kutha fokus tumrap Lufthansa ADV passenger statistics and aircraft movements EAD Basic Berlin Airport
  • Tokyo - Narita Jetstar Asia Airways Singapore Korean Air Busan, Seoul - Incheon Lufthansa Bangkok - Suvarnabhumi, Frankfurt Malaysia Airlines Kuala Lumpur Nok
  • Carriers Organization AACO, Egyptair sajrone lagi ana pembicaraan karo Lufthansa kanggo mpromosikan peran dewééké minagka anggota kanti potensi ing Star
  • Airways Taipei - Taiwan Taoyuan Korean Air Busan, Jeju, Seoul - Incheon Lufthansa Frankfurt Malaysia Airlines Kuala Lumpur, kutha kinabalu Northwest