Back

ⓘ Maskapé pamaburan Étiopia




                                               

Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines wujud salah siji maskapé pamaburan kang basisé ing Addis Ababa, Ethiopia. Ethiopian wujud maskapé nasional Ethiopia lan ngoperasikaké penerbangan kargo lan penumpang internasional tumuju 80 kutha ing sekabehané dunya, uga penerbangan domestik tumuju 28 kutha lan penerbangan penumpang lan kargo charter. Basis mligi manggon ing Papan Anggegana Internasional Bole, Addis Ababa.

                                     

ⓘ Maskapé pamaburan Étiopia

  • Ethiopian Airlines wujud salah siji maskapé pamaburan kang basisé ing Addis Ababa, Ethiopia. Ethiopian wujud maskapé nasional Ethiopia lan ngoperasikaké