Back

ⓘ Tokoh Karanganyar




                                               

Maria Agustina Dwi HP

Maria Agustina Dwi HP yaiku ketua GOW. Saiki dadi Ketua GOW Surakarta lan Sekretaris SELASIH Solo. Sakliyane iku uga tasih aktif ing Taekwondo Sanggar Kartika Buana. Saderenge nate dados Sekretaris KADIN Karanganyar 1979.