Back

ⓘ Tokoh Bogor




                                               

Nasri Cheppy

Nasri Cheppy ya iku sutradara Indonésia. Panjenengané duwé getih Minangkabau saka waongtuané ya iku asalé saka Sumatra Kulon kang merantau ing Acèh minangka mangsa enom. Minangka sutradara, piyambake wis akèh nyutradarai filem-filem drama kanthi tema para remaja. Filme kang paling misuwur ya iku Catatan Si Boyai artis-srtis kang misuwur kaya ta Meriam Bellina, Paramitha Rusady, Nurul Arifin, lan Didi Petet. Saliyané filem Catatan Si Boy, piyambake uga nyutradarai Eiffel Im In Love kang akèh éntuk bebungah ing taun 2003.

                                               

Rudi Sudjarwo

Rudianto Soedjarwo iku salah sijiné sutradara kang asalé saka Indonésia. Rudi Sudjarwo iku anaké Anton Soedjarwo.

                                     

ⓘ Tokoh Bogor

  • Richa Novisha lair ing Bogor Jawa Kulon, 6 Novèmber 1985 umur 35 taun iku salah sijiné bintang akting sinétron lan filem layar amba. Richa Novisha
  • Alda Risma Elfariani Alda R binti A Farid R lair ing Bogor 23 Novèmber 1982  pati ing Jakarta, 12 Dhésèmber 2006 ing umur 24 taun inggih punika
  • Nagrak ya iku désa ing kacamatan Gunung Putri eks - Kesultanan Gunung Putri Bogor Jawa Barat, Indonesia. Désa Nagrak minangka gabungan saka Désa Nurul Fikri
  • ngantos menengah atas ing Acèh lan S1 ngantos S3 ing Institut Pertanian Bogor IPB Wiwit alit Abubakar sampun gadhah jiwa kapemimpinan lan wasis anggènipun
  • nguwasai Indonésia, Banjur Gatot Subroto sekolah manèh ing PETA kang ana ing Bogor Nalika wis merdheka, Gatot Subroto milih mlebu Tentara Keamanan Rakyat
  • Kalibata, Jakarta. HIS satingkat karo SD Bogor tamat taun 1935 MULO satingkat karo SMP kelas B Afd. Bogor tamat taun 1938 AMS satingkat karo SMU
  • Universitas Ibnu Khaldun Bogor Dhosen Institut Pertanian Bogor Asisten Dosen Institut Pertanian Bogor Guru Madrasah Aliyah Negeri Bogor Organisasi kang tau
  • kasebar ing warna - warna kutha ing Indonésia - kaya ta ing Jakarta Pekojan Bogor Empang Surakarta Pasar Kliwon Surabaya Ampel Gresik Gapura Malang
  • Indlandsche School HIS sekolah guru, Sekolah Menengah Pertanian Bogor Sekolah Dhokter Kéwan Bogor ngantos sekolah kehakiman Reeht Hogeschool Jakarta. Panjenenganipun
  • Pak Mien lajeng nerasaken sekolah wonten ing Akademi Pertanian Ciawi, Bogor Ing taun 1961, piyambakipun ngrampungaken pendhidhikan sarjana mudhanipun
  • R.A. Kosasih ingkang miyos wonten ing Bogor Jawa ulon tanggal 4 April 1919 lan séda ing tanggal 24 Juli 2012 inggih punika salah satunggaling komikus