Back

ⓘ Artikel sing prelu dirapèkaké




                                               

Godhong Mint

Godhong mint saged kanggé diét Miturut ahli diét lan ahli gizi Cynthia Sass, godhong mint nggadhahi éfék neken napsu dhahar ingkang sami kaliyan obat diét ingkang dipunsadé ing pasaran. Kita saged nambahaken godhong mint ing sakcangkir téh, peresan jeruk legi tanpa gendhis, ugi odol. Kanggé pilihan ingkang langkung gampil, kita saged dhahar permen karet ingkang aromanipun mint paling mboten sedinten sepisan. Nanging, punika mboten kanggé unjukan coklat legi utawi eskrim aroma mint. Miturut ahli diét lan ahli gizi Cynthia Sass, godhong mint nggadhahi efek neken napsu dhaharipun ingkang sami ...