Back

ⓘ Jeonbuk Hyundai Motors




                                     

ⓘ Jeonbuk Hyundai Motors

Jeonbuk Hyundai Motors Football Club, uga dikenal minangka Jeonbuk Hyundai Motors, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Koréa Kidul lan nduwèni markas ing kutha Jeolla Lor. Klub iki didhegaké ana ing taun 1994.

                                     

1. Koleksi gelar

  • Piala Super Korean 1: 2004
  • K Liga klasik 8: 2009, 2011, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020
  • Liga Champions AFC 1: 2006
  • Piala FA Korean 3: 2000, 2003, 2005
                                     
  • liyane kayata Piala Super Jepang lan Piala Donya Antarklub FIFA Motors Jeonbuk Hyundai Liga K1 : 2009, 2014, 2015 Liga Champions AFC : 2006, 2016 Kashima