Back

ⓘ Indonesia (majalah)




                                     

ⓘ Indonesia (majalah)

Indonésia ya iku majalah kabudayan kang terbit sesasi sapisan ana Jakarta kang ngemot karya sastra. Ing taun sepisanan majalah iki dipandhégani Idrus lan ngetokaké 12 nomer. Nanging, sawisé Konferensi Kebudayaan, majalah iki dipandhégani Armijn Pane kanthi panomeran panerbitan wiwit saka purwa manèh. Ing wektu iku, majalah iki diterbiitaké Lembaga Kebudayaan Indonésia dudu Balai Pustaka. Majalah iki urip nganti September 1965. Majalah iki duwé motivasi mangun donya seni lan filsafat.